Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Nord
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
rychal(rsix)
Zajebisty pack! smile.gif
.::NorD::.
Zapodałem wadliwy plik twarzy Silvestra, podaję tym razem prawidłowy : silvestre

Oczywiśćie dzięki za komentarze smile.gif
Damian.
Wszystkie prace an najwyższym poziomie. Wszyscy będą biegać w moim pesie
wali-góra
quaresma zdecydowanie best ever... POZDRO
szołpas
Bardzo fajne mordy smile.gif download ofkors ;D
wojczech7
QUOTE(Ronaldinho10 @ Jul 14 2007, 17:18:19) [snapback]163615[/snapback]
Ja sie tylko jedno dziwie dlaczego kazdy ktory robi ronaldinho to musi mu zrobic takie szerokie wlosy z tylu. Nie mozna mu zrobic takiego kucyka tylko jakis kokon.

Może dlatego, że R10 ma takie włosy?! wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę wink.gif
the-bhoys
Świetna paczka! Dzięki za download
.:KUNA:.
SUPer paka dzieki!!!MUFC!!
jarek1989
świetne twarze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P. S. skąd wrócił Heaton do MU ?? biggrin.gif
Mani3k
Heaton, Evra i Quaresma... kapitalne, najwyższa klasa.
Reszta gorzej, ale też na poziomie mordki.
Rossinho
Super twarzyczki!!! I to jeszcze dla mojego ulubionego klubu! Thx!
Mam pytanko do Ciebie, Nord: czy mógłbyś "ogolić" Pique i zrobić mu fryzurkę jak na focie poniżej?
Pique #1 lub Pique #2
Ronaldinho10
Cytat(wojczech7 @ Jul 14 2007, 19:23:50) [snapback]163662[/snapback]
Może dlatego, że R10 ma takie włosy?! wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę wink.gif

no napewno nie ma takiego kokonu. Czy to go chociasz kiedys widziales ?
Jimmy
Cytat(Rossinho @ Jul 15 2007, 00:42:53) [snapback]163723[/snapback]
Super twarzyczki!!! I to jeszcze dla mojego ulubionego klubu! Thx!
Mam pytanko do Ciebie, Nord: czy mógłbyś "ogolić" Pique i zrobić mu fryzurkę jak na focie poniżej?
Pique #1 lub Pique #2

Nord zrobil mu aktualne, paczka swietna
the-bhoys
NorDzie, czy możesz dać również R10 w wersji z czerwoną opaską? rolleyes.gif
kostek
Tradycyjnie zajebiste twarze.
saviolka
swietne te mordy. Teraz jak tak patrze to bardzo podoba mi się ten Quaresma:)
wojczech7
QUOTE(Ronaldinho10 @ Jul 15 2007, 08:58:05) [snapback]163746[/snapback]
no napewno nie ma takiego kokonu. Czy to go chociasz kiedys widziales ?

No wiesz, na żywo ani razu, a ponoć telewizja kłamie, także teraz już nie wiem, czy go kiedyś widziałem unsure.gif Wracając do tematu: PES to tylko gra i nie da się wszystkiego odwzorować idealnie jak na zdjęciu, więc moim skromnym zdaniem przesadzasz... Powinieneś się cieszyć, że jest tyle świetnych wersji Twojego (jak mniemam po avatarze) ulubionego kopacza, a nie się czepiać jakichś kokonów wink.gif pzdr
Smoti
oj sie długo naczekałem na paczke z silvestrem !! i juz Mickael biega bo murawach w miom pesie . dzieki NorD smile.gif
Czy wy tez tak macie, ze silvestre ma przezroczysty leb??
Ronaldinho10
Cytat(wojczech7 @ Jul 16 2007, 14:36:48) [snapback]164161[/snapback]
No wiesz, na żywo ani razu, a ponoć telewizja kłamie, także teraz już nie wiem, czy go kiedyś widziałem unsure.gif Wracając do tematu: PES to tylko gra i nie da się wszystkiego odwzorować idealnie jak na zdjęciu, więc moim skromnym zdaniem przesadzasz... Powinieneś się cieszyć, że jest tyle świetnych wersji Twojego (jak mniemam po avatarze) ulubionego kopacza, a nie się czepiać jakichś kokonów wink.gif pzdr

no wiesz widzac tyle twarzy co oni robią i wiekszosc z nich jest perfekcyjna pod wzgledem twarzy jak i wlosow to mysle iz mozna bardziej sie postarac o lepsze wlosy roniemu.
luke
Cytat(Ronaldinho10 @ Jul 16 2007, 18:26:36) [snapback]164284[/snapback]
no wiesz widzac tyle twarzy co oni robią i wiekszosc z nich jest perfekcyjna pod wzgledem twarzy jak i wlosow to mysle iz mozna bardziej sie postarac o lepsze wlosy roniemu.

Jezu znajdź zdjęcie R10 z takimi włosami jakie ma wg Ciebie i pokaż to pomyślimy nad tym jak wymodelować włosy temu Brazylijczykowi....
Ronaldinho10
chodzi mi szczegulnie o tyl wlosow, czy nie mozna pomniejszyc tego niby kucyka u r10. moim zdaniem jest on za szeroki i tylko o to mi chodzi,zreszta znajdz sobie fotki z ostatnich trzech meczy barcy i sam porownaj.
Liedson +10
"szczegulnie" popracuj nad ortografia. to skoro cos chcesz to rusz tylek i poszukaj, daj dobra fotke.
JuveR
Ostatnie twarze Nord wyczepiste. Szczególnie Heaton tongue.gif wink.gif
PS. @Ronaldinho10 - Czy ta 10 (dziesiątka) przy Twoim nick'u to wiek dry.gif To nie wiesz, że nie można mieć wszystkiego huh.gif Ja to nawet nie wiem czy mam dodaną twarz Ronni'ego, a Tobie tu jakiś kucyk nie odpowiada biggrin.gif

Pozdrawiam,
JuveR
wink.gif
ryba
Najlepsza wedlug mnie twarz R10:
by Mystiq

download
Ronaldinho10 moze ta sie spodoba wink.gif

PS.Nord swietne twarze wink.gif
VeNoM
Dlaczego "rozmna?aj?" sie sie te posty przy odpowiedzi???
Sorx
michup
Mógłby ktoś jeszcze raz wrzucić ostatniego Cristiano na jakiś serwer? Aby nie na megaupload.
VeNoM
No podoba mi sie ta twarzyczka,tylko szkoda ze nei twoja smile.gif
Nord
Bardzo ladne fejsy tworzysz. smile.gif
michup
Po co piszesz 2 razy tego samego posta?? W drugim tylko dodales "Nord
Bardzo ladne fejsy tworzysz."
Smoti
Nordzik mam problem,plik bin Silvestra z paczki jest zjebany,po wrzuceniu do KS wywala do windowsa,podobnie jesli wrzuci sie go bezposrednio do pliku O_text.
mozesz to sprawdzic i ewqentualnie naprawic,zauwazy?em rowniez ze ow plik (face) podpisany jest Silvestre.bin 1 moze tu tkwi b?ad ze zle zapisa?es plik. dzieki
Grabi
Nord już dał poprawioną wersję. Spójrz niżej pod postem, gdzie wydał paczkę. Pozdro wink.gif
Smoti
ooo dzieki,sorry ale na slepote nie ma rady ;P
.::NorD::.
Dzięki za komentarze.

Ps. nad mordką i włoskami tradycyjnie jeszcze popracuje wink.gif
Hal
Dobra, fotka jest, a gdzie twoja praca?
;DDDDDDD
Bardzo ladny ladniejszy niz od mystiqa;]Mam pytanie czy wy tez tak macie ze silveastr ma pusta glowe;]?
szołpas
Cytat(igor14 @ Jul 17 2007, 20:33:07) [snapback]164719[/snapback]
Bardzo ladny ladniejszy niz od mystiqa;]Mam pytanie czy wy tez tak macie ze silveastr ma pusta glowe;]?

Mystiq go wykonał blink.gif ? ... tak tez tak mam nie wiem czemu:/
a co do mordy to poprostu najlepszy Xavi jaki wyszedł :OOOOOOO
pozdro NorD;)
the-bhoys
Świetny Szawi wink.gif Na pewno najlepszy jaki dotąd powstał
bartek-brt
Dobry, do fotki napewno podobny ale ja wole jednak innego.
bobex77
Cytat(.::NorD::. @ Jul 17 2007, 21:25:43) [snapback]164715[/snapback]
Dzięki za komentarze.

Ps. nad mordką i włoskami tradycyjnie jeszcze popracuje wink.gif

najbardziej podobny Xavi wink.gif dobra robota
pzdr
ps. fajna koszulka biggrin.gif
anthony
Genialny Xavi. Szykuję się kolejny świetny facepack wink.gif
Pelas
Zajebisty... ale ja jednak wole tego od Man3ka....:
T-Mac
paluszki lizac smile.gif
twarz znakomita jedynie mozna sie przyczepic do wloskow jakies takie cieniutke jakosciowo
luke
Parę poprawek głównie we włosach od frontu, ale także na samej twarzy, a będzie lepsiejszy od tego Mańkowego (najlepszego do tej pory smile.gif ). A ten preview rzeczywiście z deka komiczny biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mortin
jakosc tekstury wlosow popraw i bedzie nie do przebicia
pozdro
kostek
Ano, twarz świetna ale włoski jakieś takie matowe.
reS
Nad frontem włosków mógłbyś jeszcze trochę popracować. Reszta świetnie. pzdr
Ronaldinho10
Cytat(ryba @ Jul 17 2007, 08:45:41) [snapback]164439[/snapback]
Najlepsza wedlug mnie twarz R10:
by Mystiq

download
Ronaldinho10 moze ta sie spodoba wink.gif

PS.Nord swietne twarze wink.gif

No no wreszcie ktoś zrobił porządne włosy Ronaldinho,a mówiłem że można aczkolwiek są pewne nie dociągnięcia np: odstająca banda przy uszach,i te włosy powinny sprawiać wrażenie kręconych ale ogólnie spox.
pako71
best xavi
michup
Morda za*ebista. Potwierdzam Mortina popraw włoski xaviemu a bedzie za...jefajny. Proszę jeszcze raz o wrzucenie tej ostatniej Krystyny od Norda.Dzięki, Pozdrawiam.
jarek1989
exstra ryj biggrin.gif

mam nadzieje ze lepsze te włoski będą biggrin.gif

pozdro ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.