Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Nord
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
saviolka
Cytat(Smoti @ Apr 18 2007, 15:55:41) [snapback]140158[/snapback]
Kod
http://rapidshare.com/files/26659944/CRonaldo_HAIR.bin.html

Nord Vidic perfekt!

P.S jesli masz bina do twarzy Smoti to tez zarzuć tongue.gif
-------------------------------------
znakomite te ostatnie mordy.. czekam na packa wink.gif
olo
Cytat(saviolka @ Apr 18 2007, 08:25:15) [snapback]140160[/snapback]
P.S jesli masz bina do twarzy Smoti to tez zarzuć tongue.gif
-------------------------------------
znakomite te ostatnie mordy.. czekam na packa wink.gif

lap
Nakamura25
Cytat(Smoti @ Apr 18 2007, 17:55:41) [snapback]140158[/snapback]
Łap te włosy
Kod
http://rapidshare.com/files/26659944/CRonaldo_HAIR.bin.html

Nord Vidic perfekt!

Smoti Jesteś wielki i bardzo ci dziękuje!! rolleyes.gif
Smoti
Hej Nord wiem ze szuka?es twarzy Giggsa(konkretnie zdjec)znalaz?em bardzo aktualne i dardzo dobre,wiem ze wykona?es juz swojego Ryana ,ale dam(moze dla zachety:P)

kurwa jak sie teraz wkleja zdjecia:[
.::NorD::.
Dzięki Smoti , raczej nie będę miał czasu by zrobić update ale dzięki za chęci , pis :-)
zembi
Cytat(.::NorD::. @ Apr 18 2007, 20:09:10) [snapback]140220[/snapback]
Dzięki Smoti , raczej nie będę miał czasu by zrobić update ale dzięki za chęci , pis :-)

A może jednak pokusisz się o tego update, bo fotka naprawde jest b.dobra... rolleyes.gif
norek
Z jakiej strony jest to zdjecie Ronaldo oraz Giggsa? Z gory dziekuje za odpowiedz.
saviolka
http://www.polfoto.dk/polfoto/frontpage.cmd z tej Norek.
sory za OT smile.gif
Mortin mnie trochę ubiegł ale skoro zacząłem to już pokażę moją wersję CR7 tongue.gif

Katalończyk
Cytat(.::NorD::. @ Apr 23 2007, 18:14:23) [snapback]141153[/snapback]
Mortin mnie trochę ubiegł ale skoro zacząłem to już pokażę moją wersję CR7 tongue.gif

Cudo =)
.:KUNA:.
OH MY GOOd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ryba
Super twarz:)
Hal
Oh God, C. Ronaldo best ever!
szolpas
No i teraz nie wiem ktorą twarz wrzucić do pesa tongue.gif twoją czy Mortina smile.gif
bobex77

Super ! idealny IMO najlepszy
wreszcie uchwiciles w nim to czego innym sie do tej pory nie udało smile.gif
Brawo NorDzik smile.gif
bilak
ooo !
zajebisty model i tekstura
nie ma sie do czego przyczepic 0_o
Pelas
bardzo zajebisty jest twoj Cris ale IMO Mortin zrobił lepszego.......:
Nord mam pytanka kiedy wypuscisz paczke, kogo chcesz jeszcze zrobic oraz czy do kazdej twarzy w paczce moglbys dolaczys pliczek z ustawieniami do edycji w pesie???PLEASE!
don rxf
Super Ronaldo ph34r.gif ph34r.gif
chatek
ph34r.gif już wiem którego CR7 będe miał w moim PES'ie smile.gif
olo
best bez 2 zdan... swietrna morda, najlepsze podobienstwo z wszystkich, ktore dotychczas powstaly... gratki za ta morde wink.gif
ilanhaia
Cytat(.::NorD::. @ Apr 23 2007, 19:14:23) [snapback]141153[/snapback]

WOW
A nord na jego lewej skroni i troche czarnej jest takie czarne cos, zmniejsz to troche
WMM
Moim zdaniem mógłby zdjąć te kolczyki laugh.gif biggrin.gif
Byłby wtedy cacy wink.gif
Piotvex88
wyjebisty ronaldo....oby wiecej takich mord....prosimy szybko o bina .....pewnie wiele osob mnie tu poprze biggrin.gif
T-Mac
100% CR bravo
luke
Genialnie wykonany jak zwykle, jednak to nie jest jeszcze ten CR7 którego kojarze IMO. Dla mnie najlepiej wykonaną Krystyną jest ta cigmana (niestety nie wydana sad.gif ).
saviolka
Cytat(.::NorD::. @ Apr 23 2007, 16:14:23) [snapback]141153[/snapback]

Zajebisty powiem nawet ze troszke lepszy od tego Marcina.
Jak możesz daj bina dry.gif
elotto
Kolejny znakomity cris, bede mial problem ktorego wrzucic do gry. Czy zrobisz Evre?
Cesc

Kolejny zajebisty Ronaldo cool.gif smile.gif
reS
Świetny C. Ronaldo smile.gif Mi jednak mimo wszystko bardziej podoba się wersja Mortina, ale to chyba tylko kwestia gustu. pzdr
WMM
Moim zdaniem the best of the best of the best of the best of the best of jest ronaldo wykoany przez Mystiq`a
P@vel
Jak dla Mnie to jest najzajebistszy CR7 jakiego widziałem tekstura twarzy masakrycznie piękna model takze zajebioza blink.gif Zajebisty face rolleyes.gif 3maj sie
wali-góra
moim zdaniem best ever ale każdy ma swoje zdanie
.::Diego::.
Cytat(luke89 @ Apr 23 2007, 18:30:52) [snapback]141187[/snapback]
Genialnie wykonany jak zwykle, jednak to nie jest jeszcze ten CR7 którego kojarze IMO. Dla mnie najlepiej wykonaną Krystyną jest ta cigmana (niestety nie wydana sad.gif ).

Cytat(WMM @ Apr 23 2007, 18:55:25) [snapback]141201[/snapback]
Moim zdaniem the best of the best of the best of the best of the best of jest ronaldo wykoany przez Mystiq`a

Chyba żartujecie... praca Norda(no i mortina) powalają cigmana i mistiqa na łeb,na szyje. Są gusta i guściki ale cr7 Norda rządzi...
kostek
W chuj tych Ronaldów juz powstalo... ale ten od Nord'a jak dla mnie najbardziej podobny i ogólnie najlepszy.
krzyck
Nord naprawde super twarz!!! W/g mnie powala w niej przede wszystkim jakosc tekstury no i realizm postaci-jednym slowem jak zywy Cristiano:)

PS. ALe i tak nie lubie prawdziwego CR7 wcale:D
Damian.
O kuźwa! najlpeszy C.Ronaldo
Uszanowanie
KKSFan
Amazing face. Please show me photo.
Smoti
HO HO HO PRZEBIŁES MORTINA !!!
p.s. dostałes zdjatka??
Nakamura25

Ojej co za twarz pod każdym względem bardzo dobry ten BMP i to podobieństwo czekam nie cieroliwie na patcha możę będzie leprzy niż ten mortina!! laugh.gif rolleyes.gif
Dostałem Smoti , dzięki .

Djszkielol2007 in this thread you'll find CR7 pic ;-)
jestin
Cytat(Nakamura25 @ Apr 23 2007, 21:03:30) [snapback]141231[/snapback]
Ojej co za twarz pod każdym względem bardzo dobry ten BMP i to podobieństwo czekam nie cieroliwie na patcha możę będzie leprzy niż ten mortina!! laugh.gif rolleyes.gif

dał zdjecie i mysli ze swieci laugh.gif
bilak
Cytat(Katalończyk @ Apr 23 2007, 18:15:54) [snapback]141155[/snapback]
Cudo =)

Cytat(.::Diego::. @ Apr 23 2007, 20:18:52) [snapback]141212[/snapback]
Chyba żartujecie... praca Norda(no i mortina) powalają cigmana i mistiqa na łeb,na szyje. Są gusta i guściki ale cr7 Norda rządzi...

Powiem tyle :
O gustach sie nie dyskutuje unsure.gif
nie kazdy wyobraza tak samo sobie Ronaldo i nie tak samo chce go widziec pykającego po boiskach PESa
Nord kiedy wydasz paczke i kto jeszcze do zrobienie(pamietaj o settingach)
.:CR7:.
Dla mnie BEST EVER biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ALE.... chyba ciut za szeroką głowę ma tongue.gif
Bartezz
Cudo.
Tylko troche większa twarz.
sawyer
CR7 Best Ever...Tak 3maj wink.gif
KKSFan
Cytat(.::NorD::. @ Apr 23 2007, 21:06:19) [snapback]141233[/snapback]
Djszkielol2007 in this thread you'll find CR7 pic ;-)

Wiem, ale gdy wchodze w tą stronke co są te foty z ktorych robiles CR7,to mi niechce jej wyświetlic dry.gif
Może podeślij na PW. Sorry za OT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.