Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Nord
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Bartolek
kiedy pack manu ?? smile.gif
infin1ty
Mógłbym prosić o wrzucenie twarzy Kosowskiego wykonanego przez Norda na jakiś serwer? Z góry dzięki.
ryba
Cytat(infin1ty @ Jul 8 2007, 20:19:42) [snapback]161733[/snapback]
Mógłbym prosić o wrzucenie twarzy Kosowskiego wykonanego przez Norda na jakiś serwer? Z góry dzięki.

http://www.pesfaces.tk/
kksm
Prosze o wstawienie KRYŚKI RONALDO jeszcze raz. Z góry dzięX.
the-bhoys
Cytat(kksm @ Jul 8 2007, 20:57:21) [snapback]161745[/snapback]
Prosze o wstawienie KRYŚKI RONALDO jeszcze raz. Z góry dzięX.

http://www.sendspace.com/file/2fge10
infin1ty
Bez kitu przecierz Kosa grał w Chievo. Na śmierć zapomniałem i szukałem go w Polsce. Dzięki za rozjaśnienie umysłu Ryba.
Patryk1257
ZaKrOiStY SmItH laugh.gif
.::NorD::.
Odnośnie paczki manU to zrobię jeszcze kilka korekt i wypuszczam wink.gif

preview
Mortin
strasznie dziwny, oczy i usta jakies dziwne...
Cytat(Mortin @ Jul 10 2007, 20:58:22) [snapback]162268[/snapback]
strasznie dziwny, oczy i usta jakies dziwne...

cool.gif
JuveR
Cytat(.::NorD::. @ Jul 10 2007, 18:56:34) [snapback]162266[/snapback]

preview

Trudno nie zgodzić się z Mortin'em rolleyes.gif
Napewno stać na lepszą twarz tongue.gif wink.gif
szołpas
Jakosciowo to jak zwykle wymiatasz Nord ale jakos mi sie nie podoba ten RQ smile.gif
czekam na paczke wink.gif
BoBaN
niby dobry, wiadomo jakość extra ale podobieństwo.. no właśnie z tym gorzej, mam nadzieje że zrobisz nowe bmp, jakieś bardziej podobne do niego i bedzie extra. Pozdro! czekam na paczke mu.
Sokół
Mi się podoba, taki inny niż wszystkie biggrin.gif
.:KUNA:.
A zrobisz jesze kogos z manutd plz!!!(tevez, anderson lub foster)
bartek-brt
fakt, jakis nijaki ten jak ty to napisałe Kłaresma.
E narzekacie , oczy , usta są poprostu z innych fotek ale są tak samo wykonane. Za długo w tym siedzę żeby nie uchwycić podobieństwa.
saviolka
Hmm to tak quaresma nie jest najgorszy ale do tych najlepszych czegos mu jednak brakuje.
Pokombiuj cos z oczami i ustami.
don rxf
Cytat(.::NorD::. @ Jul 10 2007, 20:56:34) [snapback]162266[/snapback]

preview

No troche niepodobny, jakościowo wypasiony, ale jakoś dziwnie wygląda.
olivier
Podoba mi się ta twarz taka inna ;d.
zembi
Świetna alternatywa dla wydanych już Kłarezm laugh.gif . Uważam że jakościowo świetny. Z podobieństwem to taka bardzo względna sprawa, jednak wg mnie podobny. Ma po prostu inną minę niż cała reszta stworzonych już jego twarzy. Świetne włosy, bdb bmp no i dobrze wygląda z profilu. gratulacje.
luke
Cytat(.::NorD::. @ Jul 10 2007, 21:45:38) [snapback]162295[/snapback]
E narzekacie , oczy , usta są poprostu z innych fotek ale są tak samo wykonane. Za długo w tym siedzę żeby nie uchwycić podobieństwa.

Ahhh ta skromność.... Jakościowo prezentuje się bardzo dobrze, ale podobieństwa zbyt dużego nie dostrzegam.
Pelas
IMO usta dużo mu odbierają z podobieństwa.... jakościowo jest zajebiście
reS
No jakościowo oczywiście super. Zapewne kształt baniaka odwzorowałeś doskonale do foty. Na mój gust jednak powinien mieć trochę dłuższy i węższy łeb. Najwyżej po wrzuceniu go sobie do gry zmienię to w edit mode wink.gif pzdr
Voytec

preview

Jakość świetna, ale model nie wink.gif Wole mojego i Mortina cool.gif
Cesc
Średni,robiłes dużo dużo...lepsze biggrin.gif

Pozdro
rav
Daj mu inne usta, a będzie najlepszy ...
sawyer
Zgadzam sie z rav'em, bo twarz narazie jest srednia a jak to poprawisz napewno bedzie lepsza tongue.gif
Auriko
Rzeczywiscie jakosciowo jest najlepszy ale to podobienstwo mnie nie satysfakconuje . Robi?e? du?o lepsze popraw go troche i chetnie wrzuce go do gry smile.gif smile.gif

Mam pytanie kiedy mniej wiecej wyjdzie pack i kto w nim bedzie ??
Smoti
A mnie sie ten KŁAREZMA bardzo podoba - jedyne co mnie tak troche zastanawia to szerokosc głowy...on chyba nie powinien tak miec:P(tzn. według mnie za szeroka troche)no ale pewnie na fotce z ktorej robiłes tak własnie wyglada.
Pozdro Nordzik:)
C.R.
Przed chwilą obejrzałem wszystkie twoje twarze smile.gif i na prawde są znakomite smile.gif
the-bhoys
Genialna mordka Nord wink.gif Nie mam żadnych zastrzeżeń biggrin.gif Czekam na packa rolleyes.gif
Auriko
Nord kiedy wydasza packa i czym bedzie w nim Nani ??
Spróbuję w ten weekend , porobię jeszcze korekty wink.gif
rychal(rsix)

preview

WOW, super! rolleyes.gif
.:KUNA:.
Czekam na paczke man utd;]

Ps:Po jakim czasie usuwaja %?
krzyck
Super Quaresma Nord, czekam na bina, tym bardziej, ze niedlugo moze Quaresma bedzie gral w Realu Madryt:)
Pozdrawiam:)
szczypior
ja bym poprosił o twarz Dawida Janczyka smile.gif moze juz gdzies tutaj jest ale nie chce mi sie szukac po całym forum....jak ktos ma jakas fajna wersje to poprosze...z gory dzieki smile.gifsmile.gifsmile.gif
Auriko
Cytat(krzyck @ Jul 13 2007, 12:18:44) [snapback]163077[/snapback]
Super Quaresma Nord, czekam na bina, tym bardziej, ze niedlugo moze Quaresma bedzie gral w Realu Madryt:)
Pozdrawiam:)

Quaresma jest swietny wiec bin sie przyda smile.gif smile.gif Ale nigdy do Realu tongue.gif tongue.gif
Auriko
Nord i co wypuscisz paczke do poniedzialku ??

DOWNLOAD 1
DOWNLOAD 2
rav
Tak patrzę na tego Quaresmę i stwierdzić muszę, że jest jednak zajebisty ohmy.gif
T-Mac
prace pierwsza klasa
oczywiscie pobieram
dzieki smile.gif
wojczech7
QUOTE(rav @ Jul 14 2007, 16:29:05) [snapback]163584[/snapback]
Tak patrzę na tego Quaresmę i stwierdzić muszę, że jest jednak zajebisty ohmy.gif

Ja to widziałem od początku rolleyes.gif świetne mordy!
bobex77
dobra robota, gratzy.
don rxf
Super twarze, oczywiście download.
krzyck
Nord, dzięki Ci!!! Super robota, gratulacje!:)
Ronaldinho10
Ja sie tylko jedno dziwie dlaczego kazdy ktory robi ronaldinho to musi mu zrobic takie szerokie wlosy z tylu. Nie mozna mu zrobic takiego kucyka tylko jakis kokon.
luke
Chętnie pobiorę Evrę, Silvestra i Heatona. Bardzo ładna paka smile.gif
Sokół
Wszystkie pobieram, a najchętniej Quaresme . Dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.