Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Nord
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
.::NorD::.
Odnośnie mystiqa kserokopiarza , to jak mortin powiedział RZAL i tyle . Trzeba bedzie kiedyś zrobić parę świetnych mord naraz przez kilku naszych facemakerów to chłopak się nie wyrobi w dublowaniu :-/

Dzięki za komentarze .
Pzdr
manufans
Paka pierwsza klasa.
Voytec
Cytat(.::NorD::. @ May 6 2007, 21:25:33) [snapback]145486[/snapback]
Odnośnie mystiqa kserokopiarza , to jak mortin powiedział RZAL i tyle . Trzeba bedzie kiedyś zrobić parę świetnych mord naraz przez kilku naszych facemakerów to chłopak się nie wyrobi w dublowaniu :-/

Dzięki za komentarze .
Pzdr

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

100% racji. Jakoś dziwnym trafem Mystiq wykonał C.Ronaldo i Piresa po tym jak na tym forum ów gracze powstali prefekcyjni.

Teraz czekam na Quaresme wykonania Mystiqa tongue.gif
Mortin

Dzięki za komentarze .
Pzdr

NorD, nie pisz tak nieladnie na mystika, bo sie jeszcze jego lizydupy z evo-web zleca i powiedza, ze jestes nieladny i robisz pokemony wink.gif
a co do pomyslu, to popieram, moznaby sie w paru zebrac i zrobic jedna duza paczke jednego zespolu, zeby nie wyrobil sie w dublowaniu wink.gif
pozdro
Heh , no cóż może mystiK z tego kiedyś wyrośnie .

Póki co , istotne ustawienia :

Kuszczak:
R 46
G 42
B 37

CR7 :
27
26
26

Head h +7
Head w +1

Rooney:
29
26
22

Head h +3
Head w +5

Neck l -2
Neck w +2

Chest +3
.:KUNA:.
Thx, ale ciagle sie glowie co oznacza vol.1 kontynuacje??
BoBaN

Dzięki za komentarze .
Pzdr

widze że nie tylko ja miałem takie zdanie;) już od dłuższego czasu obserwuje jego poczynania i to jest jego sposób na "sławę" przegląda wszystkie fora i jak zobaczy gdzies zajebistą morde to odrazu ją próbuje wykonać i to strasznie irytuje mnie zwykłego usera, a już nie chce myśleć co czujecie wy facemakerzy.
Popieram wasz pomysł z niespodzianką dla pana M;p

PS. Nord bedzie ktoś z blancos?tongue.gif
dikhet
no facet wloski u kuszczaka geniusz a paczka przeszedles sam siebie
Nakamura25
Nord Właśnie zdobyłeś uznanie w Warszawie!! laugh.gif Zawalista paczka czekam na ManU Patch 2
norek

Dzięki za komentarze .
Pzdr

Cytat(Mortin @ May 6 2007, 21:29:48) [snapback]145492[/snapback]
NorD, nie pisz tak nieladnie na mystika, bo sie jeszcze jego lizydupy z evo-web zleca i powiedza, ze jestes nieladny i robisz pokemony wink.gif
a co do pomyslu, to popieram, moznaby sie w paru zebrac i zrobic jedna duza paczke jednego zespolu, zeby nie wyrobil sie w dublowaniu wink.gif
pozdro

Ja w to wchodze. Jesli Nord masz jakis pomysl na jakis team z dobrymi fotami albo chociazby zeby wiekszosc posiadala jakies przyzwoite to mozemy zrobic drobna niespodzianke. Jakby co to nr gadu znasz. Pozdrawiam. Paka genialna.
Pelas
ohmy.gif Facepack genialny a zwłaszcza Van Der Sar robi wrażenie.....:
Voytec
Cytat(norek @ May 9 2007, 19:36:55) [snapback]146319[/snapback]
Ja w to wchodze. Jesli Nord masz jakis pomysl na jakis team z dobrymi fotami albo chociazby zeby wiekszosc posiadala jakies przyzwoite to mozemy zrobic drobna niespodzianke. Jakby co to nr gadu znasz. Pozdrawiam. Paka genialna.

I'm in, too. Jakby co to kontakt mamy, więc problemu nie ma.
Acha, zapomniałem wcześniej napisać. W tych włoskach o wiele lepiej Kuszczak wygląda. Teraz mamy najlepszego Tomka ;p
Zrobiłem ostatni już chyba update CR7 , dopracowałem wszystkie niedociągnięcia , chętnych zapraszam do ściągania.

Poprawki objęły :
-model ( nos , oczy , usta )
- cała textura twarzy
- model i textura włosków ( bardziej nażelowane )

Download

Ps. Już na bank kończę z tym gościem wink.gif

majcher_
BEST EVER, Nordzik! Best Ever! Ja nie moge... perfekcyjny Cristiano.... Wszystkie inne Cryśki leżą i wstać nie mogą!! Pozdro!
don rxf
Cytat(.::NorD::. @ May 13 2007, 16:34:52) [snapback]147268[/snapback]
Zrobiłem ostatni już chyba update CR7 , dopracowałem wszystkie niedociągnięcia , chętnych zapraszam do ściągania.

Poprawki objęły :
- cała textura twarzy

No bo juz chyba lepiej sie go nie da zrobic wink.gif
pozdro
BoBaN
Genialnie!! teraz tylko czekać co mr. rzalowy mistiq bedzie chciał zrobić po tym jak ujży tą wersje ! Polacy do Boju!:D
kostek
Zajebisty. ;]
Sokół
Cytat(.::NorD::. @ May 13 2007, 16:34:52) [snapback]147268[/snapback]

Poprawki objęły :
- cała textura twarzy

najlepszy Cristiano jakiego widziałem ph34r.gif dzięki za Download
.:KUNA:.
Nord a kogo teraz zrobisz?
norek
Heh to teraz kolega zabolud dostanie wysypki i innych efektow ubocznych wink.gif Twoja wersja bije jego na leb. Zarowno pod wzgledem podobienstwa jak i jakosci! Brawo brawo brawo!
bobex77
dopicowałes go na maxa. Dzieki smile.gif
Voytec
Z ręką na sercu moge powiedzieć, że Ronaldo masz najlepszego. Wiele wersji miałes, lecz ta jest najlepsza smile.gif
Gratulacje, NorDzik ;P Już nie musisz go więcej męczyć... ;P
the-bhoys
Zajebisty Ronaldo, brawo! ohmy.gif Pozdrawiam wink.gif
MYSZa7
Stary poprostu NAJLEPSZY,życze powodzenia w dalszym robieniu twarzy smile.gif
Mortin
jednym slowem perfekcyjny
olo
zdecydowanie najlepszy Cris smile.gif
Mani3k
Poprostu brak mi słów, aby opisać tę Krystynę...
MIAZGA!
matthew
oż w morde.... blink.gif najlepsza twarz, jaka kiedykolwiek widzialem,
respect!!! wink.gif

P.S. Ma ktos może twarze Korzyma, Smolinskiego i P.Bronowickiego? Jesli tak
to prosze dac znam na priv lub gg

pozdro smile.gif
Smoti
no tak ten twoj Cristiano jest BEST EVER....oczywiscie to przeciwenstwo tego tematu na forum:P
chatek
F-A-N-T-A-S-T-Y-C-Z-N-A T-W-A-R-Z
Bez wątpienia najlepszy CR7 jaki powstał. Ciekawe co na to Mystiq laugh.gif
E 9
Nio i dopieles swego-GENIALNY rolleyes.gif .thx for download juz biega w moim PES'ie wink.gif wink.gif wink.gif Czekam na nastepne prace
krolu
no no, juz widze jak mistiq'owi gula lata laugh.gif .jak juz ktos wyzej napisał, best ever wink.gif
rav
Mógłby ktoś screena np. na tinypic.com wrzucić, bo nie widzę ;/
.:CR7:.
Cytat(rav @ May 13 2007, 22:25:27) [snapback]147374[/snapback]
Mógłby ktoś screena np. na tinypic.com wrzucić, bo nie widzę ;/

podbijam sad.gif
wink.gif

R10 REdDEVil
woooow biggrin.gif:D cudowny biggrin.gif bravo bravo bravo...
rav
Dzięki smile.gif Mordka bez zastrzeżeń, świetna forma, NorDzie smile.gif
saviolka
świetna morda. wink.gif mógłbym to mówić bez końca heh. Pozdro
szołpas
Dopracowany w kazdym szczegole wink.gif
T-Mac
kazda twoja wersja CR7 jest zajebista smile.gif
jarek1989
ho boshe biggrin.gif wypaśny biggrin.gif
Nakamura25
ukłony dla mistrza myślę że możemy śmiało powiedzieć że nord jest teraz najleprzym facmarkerem tego forum i wielu innych!! wielkie brava dla Norda!! laugh.gif
Mani3k
Niech nikt nie probuje przebic tej Krystyny bo z gory skazany jest na porazke... smile.gif
Nakamura25
Nord możemy wiedzieć jaka będzie kolejna morda??
zembi
Ja powiem tak: twarz świetna, jednak ja jej nie wrzucę do gry, gdyż ten cristiano jest zbyt wkurwiony rolleyes.gif Ale gratulacje za kolejny świetny face cool.gif
Sokół
super twarz, czekajmy na Bina biggrin.gif
LeszaKSD
najlepszy Christiano jaki wyszedl !!!!!!
manufans
Cytat(Sokół @ May 19 2007, 08:56:42) [snapback]148429[/snapback]
super twarz, czekajmy na Bina biggrin.gif

Nie musisz czekac bo o ile sie nie myle, download Krystiana jest 2 strony wczesniej... To jest tylko update fotki nie twarzy (u góry na poczatku tematu)

DOWNLOAD

Pozdro
Thx.

preview
Jimmy
Świetny ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.