Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Nord
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
konsej15
mila bardzo ladny....ale mysle ze po poprawkach bedzie jeszce lepszy biggrin.gif pzdr
Vadim06
QUOTE(Kjs @ May 9 2006, 13:29:24) [snapback]66657[/snapback]

Ja chce biny do Tych twarzyczek biggrin.gif Co raz blizej mundialu to i nasza 'smieszna' kadra jest ochota popykac smile.gif

jak nasi wszystko wygrywali, to takich wypowiedzi jak ta Twoja wogole nie bylo, jak przegrala z Litvą, to już jest śmieszna ta ? rolleyes.gif

A facjatki Nord naprawdę bardzo dobre, chodź ten Mila.. Hmm fotka no trudna trudna, ale faza szczękowa jest zbyt zkierowana w lewą stronę (nasz pkt widzenia) wyśrodkuj ją troszkę ..Niewiem jak Ci to dokładniej wytłumaczyć : )
.::NorD::.
Podszlifowałem Milę jak mogłem smile.gif

Mila
final

IPB Image
konsej15
no...po poprawkach Mila jeszce lepszy...dobra robota biggrin.gif
emo07
Zaj*****y ten Mila po poprawkach..
Dudek
preview

IPB Image
Mortin
wszystko wporzo tylko mi to bmp troche nie pasi, jakos nord ostatnio przesadzasz z wyostrzaniem, uzywaj tego w troche mniejszych ilosciach a bedzie zajebioza
pozdrowienia biggrin.gif
Dzięki chłopacy , popracuję jeszczę nad bmp .
Pozdro
ciapke
Fajny Dudi smile.gif

Wszytsko jest Piekne tongue.gif ale ten plaster na nosie wszystko psuje :/

Masz pewnie taka fotke z plastrem tongue.gif

Lepiej bedzie jak zlikwidujesz ten plaster smile.gif

Kto nastepny do paczki ..... ????? tongue.gif

( PL Face By Nord ) biggrin.gif
rav
Właśnie miałem pisać, to co napisał Mortin. Modele robisz świetne, ale BMP w większośći Twoich prac jest bardzo przeciętne. Nad tym pracuj najwięcej smile.gif Pozdro.
Ok popracuje , fotki Polaków są takie jakie są ale poprostu chcę z nich wyciągnąc ile się da , jeśli chodzi ci że przeciętne bmp wynika z przeostrzenia .

Pozdro
szYMsz92
No Dudek bardzo fajny, ale tak jak pisali poprzednicy: za duzo wyostrzenia, no i sprobuj usunac ten plaster z nosa wink.gif
Dudek
final
IPB Image

Ps. plaster zostawiłem bo wg mnie dodaje to realizmu :-)

emo07
No dudek super, tylko nosma jakiś krzywy...
Kto nastepny?
On taki ma lekko przekrzywiony więc spoko , następny będzie ktoś z obrony ;-)

EDIT: chociaż go lekko skoryguję . Pozdro
Vadim06
QUOTE(emo07 @ May 13 2006, 16:26:24) [snapback]67200[/snapback]

No dudek super, tylko nosma jakiś krzywy...
Kto nastepny?

w jednym z wywiadu wspominał o tym, że będąc młodym chłopcem dostał piłką koszykową w nos smile.gif

Wyrombany dudek, plaster ma zostać bo własnie to co wspomnial Nord...dodaje realizmu smile.gif

Hmm Nordzie, może pomyślisz nad Gancarczykiem ?
Narazie skończę tych bardziej znanych , a póżnię pomyślę ok :-)
T-Mac
brawo za jurka wyglada swietnie
BoBaN
QUOTE(.::NorD::. @ May 13 2006, 15:44:34) [snapback]67185[/snapback]

Dudek
final

IPB Image

Ps. plaster zostawiłem bo wg mnie dodaje to realizmu :-)

i bardzo dobrze:) Świetny Dudek!
Żewłakow
preview
IPB Image
bobex77
dla mnie bomba;)
matrix
Zajebisty żewłakow, no może wygląda na lekko śpiącego, ale to przecież dopiero wersja preview. Kiedy w końcu ten facpack???? smile.gif Udanych dalszych prac życze wink.gif
Thx , facepack parę dni przed mundialem ;-]
szYMsz92
Wlasnie stawialem ze nastepny bedzie Zewlakow biggrin.gif. No i twarz tradycyjnie świetna smile.gif
norek
QUOTE(.::NorD::. @ May 14 2006, 20:56:57) [snapback]67441[/snapback]

Żewłakow
preview
IPB Image

Bardzo dobry blizniak. Tak 3maj!
Dorin
Chłopie jesteś genialny !! wkońcu ktoś stworzył porządne twarze polaków ! Już nie moge się doczekać tego patcha biggrin.gif !

Tak trzymaj ! robisz świetna robote !
palczak
Nareszcie godny konkurent dla norka tongue.gif
Gratuluje świetne twarze cool.gif
Dorin
http://mundial.onet.pl/65895.pl,1247938,96...zyna_osoba.html

To sie chyba dudek i franek nie przydadzą w mudialowym skladzie, chodz w moim pesie napewno znajda miejsc smile.gif
micu0890
NoRD twoje twarze są wprost doskonałe. Mam prośbe może zrobisz twarz Tadicia (Bayer Leverkusen) i podasz link do ściągnięcia swego arcydzieła. Masz tu fotke. Z góry dzięki pzdr
matrix
QUOTE(micu0890 @ May 16 2006, 21:07:54) [snapback]67789[/snapback]

NoRD twoje twarze są wprost doskonałe. Mam prośbe może zrobisz twarz Tadicia (Bayer Leverkusen) i podasz link do ściągnięcia swego arcydzieła. Masz tu fotke. Z góry dzięki pzdr

Widać że nie czytałeś poprzednich stron topicu, nord robi teraz twarze polaków na mundial. (no i jak widać wychodzi mu to bdb smile.gif )
szYMsz92
Micu, ja moge zrobic go tylko jutro smile.gif.

A no i Nord niepotrzebnie robil Dudka i Franka bo oni nie jada na mundial sad.gif
matrix
QUOTE(szYMsz92 @ May 17 2006, 00:19:20) [snapback]67820[/snapback]

Micu, ja moge zrobic go tylko jutro smile.gif.

A no i Nord niepotrzebnie robil Dudka i Franka bo oni nie jada na mundial sad.gif

No ale w pesie zawsze znajdzie sie miejsce dla franka i dudka, tym bardziej tak wysmienicie wykonanych biggrin.gif
Baros
QUOTE(micu0890 @ May 16 2006, 18:37:54) [snapback]67789[/snapback]

chciałbym ciebie powiadomić że NORD robił już kiedyś twarz Tadica i wyszła mu znakomicie ale robił to jeszcze pod nickiem PIKA i musisz se screena z tej twarzy znaleźć w temacie
[Faces][pes5][Baros][Pika]

Nord
zajebisty Żewłakow
kto nasstępny ?
moze Brożek ?
albo Jeleń ?

pozdrooo....
Ok , byłem wydelegowany na 2 dni więc nie mogłem odpisać , póki co dzięki bardzo za komentarze, troszkę Janas też mnie zaskoczył ale takie życie . Micu masz tu Tadica którego kiedyś zrobiłem Tadic BIN.

Kosowski
preview
IPB Image
Riki101
Bardzo ładna morda ale czoło mi coś nie pasi
matrix
Nawet spoko ten kosowski smile.gif ale wydaje mi sie że mortin wykonał go chyba dużo lepiej, pozdro smile.gif
Baros
bdb kosa ale bmp wygląda jakbyś znów przesadził z wyostrzeniem
i popraw szczene bo za bardzo kanciastą ma
poprwisz te dwie rzeczy a będzie gitol

matrix
mortin ?
chyba bartosz

pozdro...
kostek
nie wiem jakiego kosowskiego wykonał Mortin(?)/Bartosz(?) ale ten spod ręki Norda jest świetny...znakomite bmp robisz...a i modele wysokiej jakości. Szkoda, że w necie nie ma porządnych fotek Polaków typu: Gancarczyk czy Giza po przydali by się do tego fejspaka...
pzdr i powodzenia.
olivier
No kosowski dobry tylko popraw brodę bo kanciasta i dajesz za duzo wyostrzenia ale ogólnie jest dobrze.

PS.bartosz05 zrobił Kosowskiego.
s1ntex`
Czy kosowski ma takie duże wgniecenie z lewej częsci nosa ?
Dzięki za komentarze , brodę poprawię , propo nosa to wejdz sintex na gettyimages i zobacz fotkę ale i tak go lekko skoryguje . Następnym razem jeśli ktoś stwierdzi że bmp wyostrzone za mocno to niech napisze w którym miejscu bo wg mnie jest ok .
szYMsz92
No zajebioza cool.gif. Zrob moze jeszcze jakiegos golkipera co jedzie na mundial smile.gif
Ok :-)
T-Mac
Kosowski prawie taki sam jak bartosza05 ale twoj ma lepsza bmp bo bardziej wyostrzona jedynie co wbmp mi sie nie podoba to nos ale ogolnie super
Karol Johnn
QUOTE(.::NorD::. @ May 18 2006, 22:24:47) [snapback]68121[/snapback]

Ok , byłem wydelegowany na 2 dni więc nie mogłem odpisać , póki co dzięki bardzo za komentarze, troszkę Janas też mnie zaskoczył ale takie życie . Micu masz tu Tadica którego kiedyś zrobiłem Tadic BIN.

Kosowski
preview
IPB Image

Naprawde najlepszy Kosowski, zostaw ostrosc bmp, a popraw nos- wyprostuj go w miare, wiem ze ma troche krzywy... i bedzie zajebista morda, dla mnie absolutnie bomba
pozdro
bobex77
No Nord coraz lepiej jak bedziesz pracowal w takim tepie dogonisz czołówkęsmile.gif
bravo!
Dzięki bardzo za komentarze , w finale będzie poprawiony nos i nie tylko .

Pozdrawiam :-)
Kosowski
final
IPB Image

Kuszczak
final
IPB Image

EDIT : Kuszczak final
T-Mac
fajny kuszczak smile.gif
norek
Wydaje mi sie ze u tomka usta powinny być nieco bliżej nosa.
A pozatym nie widze uchybień...brawo
A co do Kosowskiego. To bdb morda. Tak 3maj smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.