Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Emo07 & Szymsz92
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
norek
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 20 2006, 21:45:10) [snapback]105315[/snapback]

Jermaine Jenas (preview):

IPB Image

Jenas? Bardziej to on jak walcot wyglada.
szYMsz92
Szit, rzeczywiście. Znalazłem tą fotke gdzieś na dysku i nie była w ogóle podpisana, więc myślałem że to Jenas. Faktycznie to jest Walcot ;-) Tu jest ta fotka
don rxf
Heh jenasa napewno nie przypomina, walcota bardziej, ale nie jest to jakas nadzwyczajna robota.
olo
przesun mi usta do srodka, popraw oczy no i laczenie wloskow po boku
szYMsz92
Włosy to jutro poprawię bo teraz mi się już nie chce. Na razie poprawiłem kształt głowy.

preview2:

IPB Image
szYMsz92
Theo Walcott (preview3):

IPB Image
szYMsz92
Jermaine Jenas (preview):

IPB Image

Teraz to już jest na pewno Jenas wink.gif. Poprawię potem jeszcze go trochę. Oceniajcie także Walcotta.
Mortin
nie podobny.. i slaby model... jak dla mnie juz sie w ogole nie rozwijasz, albo w ogole sie nie przykladasz do twarzy...
pozdro
Prz3m4s
średnie ostatnie twarze, od dłuzszego czasu robisz wszystkie na takim samym poziomie sad.gif
Pelas
nie wiem z jakiej foty go robiłeś ale do tych co ja posiadam ma zupełnie inny kształ łba:\
szYMsz92
I dobrze wywalcie już ten temat bo przykładam się, siedzę nad jedną mordą 3 godziny i wychodzi chujostwo. Tak więc mówie: zamknijcie temat, ja albo będę ćwiczył przez jakieś pół roku aż mi coś wyjdzie i wtedy otworzę nowy, albo znajdę sobie jakieś inne zajęcie. Nara.
Simon
no co ty chlopie rob dalej twarze! smolarek ci wyszedl zajebisty i kilka innych twarzy tez a ze pare sie nie udalo to trudno. jak zamkniesz teraz temat to juz pozniej do robienia twarzy nie wrocisz
olivier
rób dalej te mordy,dla mnie robisz fajne facjaty.
Mortin
OMG jaki bulwers... kolo mi to wisi czy bedziesz robil twarze, czy nie, to Twoja sprawa, ale nie ma sensu sie denerwowac na innych i robic laske... ja tylko wyrazilem swoja opinie.. btw smolarek mi sie bardzo spodobal...
pozdro
kemocik
QUOTE(Mortin @ Dec 21 2006, 20:19:22) [snapback]105563[/snapback]

(...)ale nie ma sensu sie denerwowac na innych i robic laske(...)

Na taki ruch zdecydowanie za wcześnie biggrin.gif
Ja tam zgadzam się z Mortinem - to twoja sprawa, czy robisz mordy, czy nie... Przecież nie żyje się tylko dostawaniem dobrych komentarzy za durne twarze do PESa :DDDDD
MYSZa7
czy moglibyscie podac linka na salgado.bardzo bym prosil
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.