Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Emo07 & Szymsz92
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
.::NorD::.
Ostatnie 2 mordki bdb , tak 3-maj Szymsz.
Pozdro
szYMsz92
Mexes final:

IPB Image

Messi final:

IPB Image
adam920
Mexes bardzo fajny.
Messi tez tylko wyglada troche jak Adamek po jednej walce(nos) tongue.gif
szyma
Mexes dobry ale Messi ten nos ma za duzy popraw go a bedzie ok
szYMsz92
Dzieki za komentarze, Messiego poprawie ale jak bede mial czas tongue.gif. Teraz Dawid Janczyk. Jutro moze cos poprawie, ale mowcie co, bo teraz mi sie chce straaaasznie spac tongue.gif.

Dawid Janczyk (preview):

IPB Image
norek
QUOTE(szYMsz92 @ May 9 2006, 01:47:24) [snapback]66634[/snapback]

Dzieki za komentarze, Messiego poprawie ale jak bede mial czas tongue.gif. Teraz Dawid Janczyk. Jutro moze cos poprawie, ale mowcie co, bo teraz mi sie chce straaaasznie spac tongue.gif.

Dawid Janczyk (preview):

IPB Image

Nawet nawet ten Janczyk....
tylko ewidentnie broda za mocno kanciasta...
lookass
Ostatni Janczyk bardzo fajny no i podoba mi się twój styl prezentowania twarzy bardzo oryginalny i kolorowy ... biggrin.gif znudzily mi sie juz te standartowe prezentacje mord smile.gif
emo07
Bardzo ładny Jańczyk, tylko kształt głowy nie ten:/
szYMsz92
Dzieki za komentarze smile.gif.

Janczyk (preview2):

IPB Image
lookass
No już lepiej i znowu komentarz nie dotyczący mordki ale tym razem twojego podpisu na samej górze moim zdaniem to jest on nieczytelny tylko widać rok popraw go a tak to Janczyk fajny mnie sie bardzo podoba wink.gif
szYMsz92
E, taka czcionka tongue.gif. Aha, dzieki za pozytywny komentarz smile.gif.

Kolejna morda, siedzialem nad nia od rana (7-11) jak wrocilem ze szkoly o 16 to siedzialem do tej pory...mimo moich staran nie wyszlo sad.gif. Malo powiedziane, wyszedl straszny pokemon sad.gif. Moze fotka nienajlepsza ale Kinas zrobil z tej fotki duzo lepszego...

Tiago (preview):

IPB Image

Komentujcie...
kostek
no fakt...pokemon z lekka. A fotka chyba nie jest taka tragiczna po kilku fejsmejkerów z forum wyskrobała z niej niezłego tiago...
ps.
on gra teraz w lyon chyba.
szYMsz92
Nastepny, tez nielepszy tongue.gif.

Sebastian Szałachowski (preview):

EDIT:

IPB Image
szYMsz92
Alberto Gilardino (preview):

IPB Image
szYMsz92
Oceniajcie poprzednie prace!

Maarten Stekelenburg (preview, hair photomontage):

IPB Image
Riki101
No to oceniam
-Szałachowski jakośc nie najgorsza zwarzajac że w necie nie ma dobrych fot ale podobieństwo male
-Gilardino niezly ale przyblisz jego prawe oko do nosa aby oczy byly równo
-Stekelenburg jedna z lepszych twoich smile.gif mord szkoda że wlosy to fotomontaż wink.gif

pozdro
emo07
Casillas preview(nowy styl pokazywania twarzy, jak się nie podoba wróce do starego)

IPB Image

Oceniać!
Mortin
jak dla mnie to mozesz pokazywac twarze na rozowym tle w fioletowe ciapki, byleby sama tresc, czyli twarz byla warta ogladania... niestety ten cassillas nie jest najlepszy, aczkolwiek widzialem gorszych
pozdro
emo07
Mógłbyś powiedzieć co dokładniej poprawić?
Mortin
taaaa...wez sobie fotke ustaw obok screenu z gry i sam bedziesz wiedzial co poprawic..
emo07
Casillas preview 2

IPB Image

Co do poprawy i oceny, bo jakoś mało oceniacie!!
Adex
Średni Casillas, dobre bmp, rozciągnij wszystko na boki a oczy i brwi trochę w górę.
kostek
poprawiłeś już chyba wszystko co byłeś w stanie poprawić. Twarz sama w sobie nie jest zła...ćwicz non stop a musi być coraz lepiej smile.gif
ps. nie dawaj już mordek na tych tłach swoich.
Riki101
Widac że sie postarales przy tej mordzie może mordka nie jest swietna ale jest przyzwoita wink.gif pracuj dalej smile.gif
szYMsz92
Zaaapomnialem pokazac tu mojego Mexesa z zamknietymi ustami smile.gif

IPB Image
szYMsz92
Oooo...jak dużo komentarzy...dry.gif

Dudek (preview):

IPB Image
Baros
mi mexes bardzo odpowiada ale te bmp jakby takie ślizgie wyglada (popraw to)
weź przy mexesie troszke usta w dół
poprawisz jakoś te dwie rzeczy a będzie very good

dudek - zmień kształt baniaka bo ma za wysoaki i za chudy zlikwiduj ten kant na jego prawej części brody i całą szczęke rozszerz do szerokości baniaka
(żeby były jednakowej szerokości) i popraw nos i usta bo psują cały wyraz twarzy i wygląda jak jakiś malutki dzieciak, (moze nos troszke wyostrz)
niewiem jakii on ma kolor oczu ale te jakoś mi nie pasują (moge się mylić)
ale jeśli ma inny to zmień mu i same oczy może troszke przymróż ale to nie konieczne
to juz chyba wszystko

pozdro...
szYMsz92
Poprawilem:

IPB Image

Baros, ty widziales gdzies malutkiego dzieciaka łysiejacego jeszcze z takim zarostem na twarzy laugh.gif ???

Pozdro...
szYMsz92
Adrian Sikora (preview):

IPB Image

KOMENTUJCIE
norek
Mexes bdb...jednak tego od Manka ciezko bedzie przebic.
Co do Dudka to niestety jurka to on nie przypomina.
A Sikora...podobny ale slabe bmp.
Pozdrawiam.
szYMsz92
Dzieki za komentarz, Norek no i za pozytywną ocenę Mexesa smile.gif

Adrian Sikora (preview2):

IPB Image

Pozdrawiam i prosze o kolejne komentarze smile.gif
.::NorD::.
Bdb Sikora :-] , nie wiem jak podobieństwo ale bmp bardzo przypadło mi do gustu .

Pozdrawiam
szYMsz92
Teraz troche nieudana twarz ;/

Ireneusz Jeleń (preview):

IPB Image

Komentujcie i mowcie co poprawic
kostek
oczy są w miare ok. popraw cały model przedewszystkim no i usta i nos. BMP nawet niezłe.
szYMsz92
Poprawiłem Jelenia...

IPB Image

Ocenki prosze biggrin.gif
Karol Johnn
QUOTE(szYMsz92 @ Jun 4 2006, 23:50:32) [snapback]71011[/snapback]

Poprawiłem Jelenia...

IPB Image

Ocenki prosze biggrin.gif

Ni w zab nie ma podobienstwa, moze mu ten jajowaty fryz zmien bedzie lepszy i powieksz oczy... tz. poszerz, schinczykuj go!
pzdr
szYMsz92
Postanowiłem poprawic twarz którą robiłem dosyc dawno temu...

Uwe Hunemeier (ver2, preview):

IPB Image
Riki101
Slaby ale nic innego niz pracuj dalej nie moge Ci powiedziec smile.gif
szYMsz92
Kolejna wersja (z małej fotki)

Vitor Baia (preview2, ver.2):

IPB Image

IPB Image

Dzieki dla Emo za zrobienie screena, bo mi PES ostatnio nie działa a ja chce tu pokazywac facjaty smile.gif. Acha i komentujcie oprócz twarzy oczywiście moją nową technike screenów wink.gif.

EDIT: Post został zedytowany, poprawiłem troche bmp twarzy. Screena do preview2 wykonał Ceha, thx smile.gif
ltorhan
Twarz dobra. A pokazywanie screnów zaje.....ste!!! Sz koda że ja tak nioe umiem.
rav
Twarz słaba, pokazywanie screenów jeszcze gorsze :/
norek
QUOTE(szYMsz92 @ Jun 15 2006, 12:19:02) [snapback]72693[/snapback]

Kolejna wersja (z małej fotki)

Vitor Baia (preview2, ver.2):

IPB Image

IPB Image
Dzieki dla Emo za zrobienie screena, bo mi PES ostatnio nie działa a ja chce tu pokazywac facjaty smile.gif. Acha i komentujcie oprócz twarzy oczywiście moją nową technike screenów wink.gif.

EDIT: Post został zedytowany, poprawiłem troche bmp twarzy. Screena do preview2 wykonał Ceha, thx smile.gif

Do screenow dodaj jeszcze wszystkie statsy i wogole bedzie wypas...
A tak powaznie to Morin zrobil juz perfekcyjnego Baie wiec robienie
go uwazam za bezsensowne...Twarz mi sie nie podoba i wymaga
duzo poprawek..pozdro
szYMsz92
Emo, zmień nazwe tematu ja już tu twarzy nie pokazuje...
Karol Johnn
i widzicie... co zescie narobili tongue.gif Szymsz puscil focha, a chlop tak sie stara robic ryje!
pzdr
szYMsz92
Na pro-evo nie oceniają to bede dalej tutaj wrzucał mordki (emo nie zmieniaj tematu!), mysle ze sie nie obraziliscie na mnie.

Baia (preview3):

IPB Image
szYMsz92
Rasiak (preview):

IPB Image
Pieczar
Rasiak Fajny, swietny model tylko bym zmienił fryzure i jakoś tą plamkę z nosa usunąl bo te dwie rzeczy psują cały efekt.
Riki101
Jest coraz lepiej z twoimi twarzami smile.gif ale nie widze sensu robic mordki które już były przez innych świetnie wykonane wink.gif
olivier
rasiak bardzo dobry tylko daj mu inne włosy a będzie jeszcze lepszy tak trzymaj.
szYMsz92
Grzegorz Bronowicki (preview):

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.