Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Emo07 & Szymsz92
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
szYMsz92
Prosze bardzo smile.gif CHAŁAS FOTKA
BiG
No no bardzo ładny!Tylko przesun cała twarz troche w lewo i powieksz usta
szYMsz92
No to poprawiłem w twarzy Chałasa to, co uważałem, że jest do poprawy i wystawiam jego kolejną wersje:

IPB Image

Co jeszcze poprawic?

olivier
a więc tak:

usta daj do góry lewom górną warge z naszej strony przesuń w prawo,daj mu niebieski kolor oczów,porzesz mu szczęke brode.podbródek,głowe ogólnie wszystki prócz oczów i innych zrób tak aby twarz była szersza jeżeli to poprawisz będzie to jedna z twoich lepszych mordek smile.gif

Pozdro.
Voytec
tobie bym polecił "przesunąć" kilka stron słownika języka polskiego.
a żeby nie było ot to morda calkiem, całkiem
olivier
voytec a ja tobie bym poradził pisać konkretne odpowiedzi i nie bądź taki mądry,lepiej napisz mu co poprawic chyba że nie wiesz to wtedy bedzie wszystko jasne.
szYMsz92
Dzięki.

Myśle, że końcowa wersja Chałasa:

IPB Image

Oceny...
Dżeford
QUOTE(szYMsz92 @ Jul 25 2006, 04:53:03) [snapback]80173[/snapback]

Dzięki.

Myśle, że końcowa wersja Chałasa:

IPB Image

Oceny...

najlepsza twoja morda... zrarzucisz binem tongue.gif
Mortin
QUOTE(szYMsz92 @ Jul 9 2006, 10:16:22) [snapback]77124[/snapback]

IPB Image

zadziwiajaco podobny do tego
IPB Image
szczegolnie sama broda
Voytec
też to zauważyłem tylko nie chciałem nikogo oskarżać. no cóż, to już sprawa szYMsz92. czy podkradł model czy też nie.
BiG
Nie chce mi się wierzyć że szYMsz by mógł coś podrąbać!
szYMsz92
Chciałbym sprostowac: model, który wykorzystałem na zrobienie Mili to "w052" z gry. Nie mam zainstalowanych żadnych nie swoich twarzy. Nie ukradłem modelu Bartoszowi! Mortin, nie wiem co Ty podobnego widzisz w tych dwóch modelach! To, że broda wyszła podobna to odrazu podpierdoliłem model!?
jastrzab
oczy tez są podobne.. pokaz bmp i będę wiedział co z tym zrobic
szYMsz92
Ależ z przyjemnością:

IPB Image

Coś jeszcze chcecie wiedziec?
Pieczar
QUOTE(Mortin @ Jul 25 2006, 09:34:08) [snapback]80221[/snapback]

zadziwiajaco podobny do tego
IPB Image
szczegolnie sama broda

Mortin ja jestem tylko ciekawy, z której strony te oba modele są do siebie podobne. Jesli Ci sie nudzi to dychnij sobie od kompa i idź na świeże powietrze.
Mortin
po pierwsze wyluzujcie dzieci, bo szkoda nerwow
po drugie nie oskarzylem nikogo o to ze ktos komus ukradl model, tylko stwierdzilem, ze sa oba podobne
jezeli nie pozyczyles modelu bartosza to gratuluje udanej pracy i tyle, zapomnijmy o calej tej sprawie, bo ze zwyklej wypowiedzi odrazu robi sie sensacje...
pozdrawiam i przepraszam, moj blad
Pieczar
Chwała Ci za to, ze przyznałes sie do błędu, ale z tymi Dziećmi to grubo przecholowałeś....
szYMsz92
Ciesze sie, że sprawa sie wyjaśniła.

Alessandro Nesta (preview):

IPB Image
Voytec
QUOTE(Pieczar @ Jul 25 2006, 14:42:13) [snapback]80266[/snapback]

Chwała Ci za to, ze przyznałes sie do błędu, ale z tymi Dziećmi to grubo przecholowałeś....

hah, przecholował? zachowujecie sie tak jak rozwydrzone dzieciaki, z jednej stwierdzającej o podobieństwie wypowiedzi robicie afere. tutaj sie nalezy zastanowić nad swoją postawą. to szymsz miał się wytłumaczyć a nie wy go bronić. mortin się przyznał do błedu i koniec tematu. po co dalej chłopcze napędzasz że przecholował?
KONIEC. pozdrawiam.

sory za OT.
Mortin
QUOTE(szYMsz92 @ Jul 26 2006, 19:05:25) [snapback]80683[/snapback]

Ciesze sie, że sprawa sie wyjaśniła.

Alessandro Nesta (preview):

IPB Image

nawet nawet ten nesta, aczkolwiek powinenes mu troche model poprawic, przede wszystkim brode skroc i zuchwe opusc w dol, zeby byla bardziej kragla ta mordka
popraw tez kolor bmp, bo on nie jest az taki zolty tongue.gif
szYMsz92
Dzięki.

Poprawiłem to co mówił Mortin:

IPB Image
Mortin
no coraz lepiej, ale sprobuj zrobic mu szczeke taka bardziej jak u mili

cos takiego
IPB Image
olivier
Wydłuż mu trochę usta . Ogólnie fajna facjata smile.gif
szYMsz92
Dzięki, Mortin i Olivier smile.gif

Popracowałem nad modelem, bmp zrobiłem nowe, oraz wyedytowałem włosy z gry wink.gif

Alessandro Nesta (preview 3), 2 wersje włosów, które lepsze?:

IPB Image

Co jeszcze poprawic?
Vadim06
QUOTE(szYMsz92 @ Jul 28 2006, 10:07:48) [snapback]81054[/snapback]

Dzięki, Mortin i Olivier smile.gif

Popracowałem nad modelem, bmp zrobiłem nowe, oraz wyedytowałem włosy z gry wink.gif

Alessandro Nesta (preview 3), 2 wersje włosów, które lepsze?:

IPB Image
Co jeszcze poprawic?

Nom teraz Nesta już lepszy, ale Mortin zrobił go fantastycznie, wręcz nie do pibicia..Ale Twoja wersja też nie jest najgorsza:)

@ co do włosów.. Podoba mi się bardziej ver. nr 1. chodź przyznam, że występują bugi we włosach ... Wyglądają one na czubku trochę kańciasto (poprawił bym to) ulizał bym je trochę.. oprócz tego są prześwity na włosach .. Na dole na screenie masz rozpisane co ja bym poprawił smile.gif)

IPB Image

Twarz jest bardzo dobra, ale tak jak pisałem .. Mortin wykonał ją perfekcyjnie abosolutnie nie do pibicia.. (chyba, ze sie myle ?)
Mortin
no bardzo ladny nesta... 2 wersja lepsza biggrin.gif
8/10
pozdro
szYMsz92
O, jak dostałem 8 to nie jest aż taki zły biggrin.gif. Zrobiłem kolejną mordke, tym razem jest to Jan Venegoor of Hesselink

(preview):

IPB Image

.::NorD::.
Hasselinka bmp bardzo przypadło mi do gustu ( wyostrz trochę nos i brodę ) , nie wiem jak z podobizną bo nie widziałem tego zawodnika.
Dobra rada : zmień tło , twarze będą się lepiej prezentować , bo te z konami nie pokazują całego piękna twarzy. Acha i w balansie kolorów odejmij trochę żółtego na korzyść nieb. ( od +3 do +5 ).
Czuwaj :-)
kostek
Jedna z Twoich lepszych mordek... Jak jeszcze poprawisz to, o czym mówi Nord to będzie very nice ;D
Mortin
QUOTE(kostek @ Aug 1 2006, 11:38:25) [snapback]81793[/snapback]

Jedna z Twoich lepszych mordek...

...jak nie najlepsza.. Bardzo ladnie wyszedl, z podobienstwem tez jest dobrze, tylko moze zmien mu wlosy, bo on ma troszeczke wyzsze czolo...
pozdro
szYMsz92
Dzięki smile.gif

Venegoor of Hesselink (final):

IPB Image
Vadim06
Extra facjata..Bez wątpienia najlepsze Twoje "cacko" wink.gif
Mortin
w sumie to wersja preview mi sie bardziej podobala... tutaj popsules model wlosow i twarz zrobila sie taka okragla, a on ma raczej podluzna glowe..
pozdro
Karol Johnn
Pierwsza wersja lepsza, zepsules brode zaokraglajac ja!
pzdr
szYMsz92
Później naprawie Venegoora smile.gif

Roman Weidenfeller (preview):

IPB Image
rav
Łoł, fajne włoski, naprawdę, aczkolwiek na bokach czoła model twarzy 'wcina' się we włosy, popraw to. Sama morda również niezła.
Vadim06
Noo mnie się bardzo podoba ten Romek wink.gif

Kapitalne włosy huh.gif Chodź są widoczne problemy z łączniem (po prawej oraz po lewej stronie) to bym poprawił..

Czoło nadaje sie również do poprawy bo są widoczne łączenia wink.gif
Mortin
swietna teksturka wlosow ! wrecz genialna.... ale popraw laczenia i w modelu twarzy zaokraglij zuchwe, bo za kanciata ma
szYMsz92
Dzięki za komenty. Cieszę się, że uważacie, że tekstura włosów się udała wink.gif. Roman po poprawie włosów oraz brody:

IPB Image
Mortin
jeszcze nie dokonca jest to wszystko ladnie polaczone, bo na bokach widac jeszcze wciecia w modelu i na srodku czola...
pozdro
rav
Od nas patrząc, po prawej, nadal coś jest nie tak z łączeniem włosów z czołem ...
kostek
Widać ogromny postęp, brawo! Ćwicz dalej to będzie coś z Ciebie ;D
Vadim06
QUOTE(kostek @ Aug 2 2006, 13:32:34) [snapback]82074[/snapback]

Widać ogromny postęp, brawo! Ćwicz dalej to będzie coś z Ciebie ;D

Hmm już coś z niego jest:) Mordy coraz lepsze klei, oby tylko chęci nie zabrakło ..

No racja racja...Błędy w łączeniach włosów nadal widoczne..Musisz to poprawić... wink.gif
szYMsz92
Dzięki, te komentarze naprawdę motywują. Chęci do mordek raczej mi nie braknie wink.gif

Roman Weidenfeller (final):

IPB Image

Łączenie na czole to błąd w teksturze włosów, a nie w modelu wink.gif

Jednak wystąpił błąd, gdy pracowałem nad modelem mordki (zobacz)

Czy któryś z facemakerów mógłby powiedziec, które kropki w oedit są za to odpowiedzialne? Dziękuję z góry.
Mortin
IPB Image
szYMsz92
Dzięki, Mortin.

Angelos Charisteas (preview):

IPB Image

Oceńcie też poprzednią twarz wink.gif
.::Diego::.
QUOTE(szYMsz92 @ Aug 2 2006, 13:23:24) [snapback]82116[/snapback]

Dzięki, te komentarze naprawdę motywują. Chęci do mordek raczej mi nie braknie wink.gif

Roman Weidenfeller (final):

IPB Image

QUOTE(szYMsz92 @ Aug 5 2006, 16:06:43) [snapback]82818[/snapback]

Dzięki, Mortin.

Angelos Charisteas (preview):

IPB Image

Oceńcie też poprzednią twarz wink.gif

Weidenfeller naprawdę udany smile.gif najlepsza twoja morda - brawo! Charisteas już troche gorszy ale trzyma poziom, gratki wink.gif
szYMsz92
Dzięki, dzięki smile.gif

Charisteas (hair update, preview):

IPB Image
.::Diego::.
QUOTE(szYMsz92 @ Aug 5 2006, 16:42:32) [snapback]82829[/snapback]

Dzięki, dzięki smile.gif

Charisteas (hair update, preview):

IPB Image

Te włoski tylko szpecą tą mordke dry.gif chyba dlatego że są jakieś zamazanae (czytaj:słabej jakości)
Ale morda ok smile.gif
olivier
Weidenfellerowi wydłuż usta reszta spoko.

U Charisteasa usta daj troche niżej,zaokrąglij mu szczęke żeby była bardziej okrągła,zrób inne włosy lub daj inne.

Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.