Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Emo07 & Szymsz92
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Mortin
zarowno charisteas jak i weidenfeller bardzo dobrze ci wyszlo, jedynie nie podobaja mi sie wlosyu charisteasa, wole te default'owe z gry tongue.gif
pozdro
szYMsz92
Mnie akurat się te z gry nie podobaly, więc stworzyłem swoje, choc nie zaprzecze, że nie wyszły wink.gif.

Angelos Charisteas (final):

IPB Image

Chciałem wyedytowac model włosów z gry jeszcze bardziej. Poprawiłem w Oedit, zapisuję, a gdy chce dac w PESConverter'ze "PES <- Oedit" wyskakuje taki błąd: "Run-time error '6': Overflow." Dzieje się tak także z niektórymi twarzami sad.gif. Proszę, pomóżcie, bo dotychczas wszystko było ok...
kostek
Twarz całkiem niezła, tylko włoski wszystko szpecą tongue.gif
Mortin
udana twarz, ale wlosy sa beznadziejne.. daj mu defaultowe z gry
pozdro
szYMsz92
Kamil Kosowski (preview):

IPB Image
kostek
Niezła mordka, podobieństwo widoczne. Ale zakrzyw mu troche nos i nad modelem posiedź wink.gif
Mortin
rzeczywiscie dobra twarz, podobienstwo jest, krzywy nos tez tongue.gif , ale czegos mu brakuje...
pozdro
szYMsz92

Kosowski (preview_2):

IPB Image

To poprawiac go jeszcze, czy odpuścic sobie i robic kolejną morde?
rav
Ja bym go jeszcze trochę wychudził, by sprawiał wrażenie 'wybidzonego' wink.gif
szYMsz92
"Wybidzony" kosa tongue.gif

IPB Image
.::Diego::.
QUOTE(szYMsz92 @ Aug 6 2006, 16:28:37) [snapback]82987[/snapback]

"Wybidzony" kosa tongue.gif

IPB Image

wybidzony dużo lepszy, ale nord oraz bartosz zrobili go nie do przebicia. Sam nie wiem kto z nich go lepiej zrobił tongue.gif ąle gram na kosie norda smile.gif twój niezły - ostatnio ogomny postęp w twojich mordach smile.gif
szYMsz92
Kamil Kosowski (preview_4):

IPB Image

To przedostatnia wersja. Powiedzcie co poprawic wink.gif.

PS. Dzięki, NorD za porady wink.gif
BiG
Popraw to czoło a dokładnie tuż pod włosami i po bokach PZDR
szYMsz92
Dzięki.

Kamil Kosowski (final):

IPB Image
Mortin
wersja finalna zdecydowanie najlepsza ze wszystkich, gratulacje
pozdro
rav
Bardzo ładny Kosa, robisz coraz to lepsze twarze smile.gif
szYMsz92
Dzięki smile.gif

Tak, wiem, tyle osób go robiło, że niepotrzebnie go robiłem, ale chciałem spróbowac swych sił tongue.gif

Ronaldinho (preview):

IPB Image
rav
Kształt całej głowy nie za bardzo ... Nos i usta są lekko obrócone w lewą stronę (patrząc od nas) i w stosunku do reszty głowy dziwnie to wygląda.
szYMsz92
Ok, poprawiłem to.

Ronaldinho (preview2):

IPB Image
.::Diego::.
QUOTE(szYMsz92 @ Aug 9 2006, 05:20:32) [snapback]83443[/snapback]

IPB Image

Troche za zielony ten gaucho tongue.gif popraw minimalnie kolorek
szYMsz92
Tego Ronniego zrobiłem rano, tylko zapomniałem go tu wstawic tongue.gif

Ronaldinho (ver. 2 preview):

IPB Image

Poprawie zaraz poprzednią wersje wink.gif
kostek
Druga wersja lepsza technicznie. I bardziej podobny wink.gif

Mortin
2 wersja zdecydowanie lepsza, lecz popraw oczy, bo teksturka zle jest naciagnieta i popraw rowniez zeby, bo na focie ma troche inny usmiech
pozdro
szYMsz92
Poprawiłem już ale nie chce mi sie robic screena a tymbardziej go uploadowac tongue.gif

Odonkor (preview):

IPB Image
olivier
twoje ostatnie twarze bardzo dobre ta również lecz poprawiłbym u odonkora usta i szczęke.Życze dalszych udanych prac.

Pozdro.
szYMsz92
Dzięki za komente wink.gif

David Odonkor (preview2):

IPB Image
Riki101
Bardzo ładny Odonkor jedna z lepszych twoich mordek smile.gif ale coś mi się nie podoba bmp tuż nad ustami tongue.gif
Mortin
dobry odonkor, lecz nie jest jakis zachwycajacy. Przede wszystkim popraw mu szczeke, ma bardziej kwadratowa i szersza
pozdro
olo
popraw to co powiedział mortin i w i wersji wloski byly lepsze, bardziej pasuja:)
szYMsz92
Poprawiłem wink.gif

David Odonkor (preview3):

IPB Image
Karol Johnn
GreJt! Odonkor na 5
pzdr
szYMsz92
Jakub Rzeźniczak:

IPB Image
Mortin
swietny, prawie jak zywy wink.gif mysle, ze powinienes poprawic teksturke wlosow, bo jest za malo wyostrzona i szwankuje troche laczenie z modelem twarzy. Pokombinuj rowniez z nosem i ustami
pozdro
olivier
no rzeźniczak bardzo dobry lecz popraw usta i nos,reszta jest spoko.

Pozdro.
szYMsz92
O, dzięki Mortin smile.gif Do Rzeźnika jeszcze wróce wink.gif

Franck Ribery (preview):

IPB Image

Tak, wiemmmm....zjebałem prawe oko, ale to w skutek nieudolnego przenoszenia źrenic do góry tongue.gif. Próbowałem poprawiac, ale cóż...nie wyszło

PS. bmp zarówno Rzeźniczaka jak i Ribery'ego robione w ImageReady tongue.gif
Simi93
Rzeźniczak 7,5/10 (wyostrz brwi, i popraw nie co nosa)
Ribery 6/10 (popraw kolor twarzy, on jest bladszy.. może popracuj jeszcze nad ustami)
Jesli włoski obu panów sa twojej roboty, to duże gratulacje smile.gif

PS - mógłbyś zapodac stroje widzewa ?? :>
PZDR
.::NorD::.
No szymcio ostatnie prace najlepsze w całym twoim dorobku , troszkę ribery wyglada jak nawoskowany , zbluruj go trochę .
Ps. Odonkor 2 wersja najlepsza.
szYMsz92
Dzięki panowie smile.gif. Poprawienie bmp w imageready wcale nie było takie łatwe tongue.gif. Tam połowy rzeczy nie moge znaleśc...

Franck Ribery (preview2):

IPB Image

PS. Włoski w ostatnich twarzach mojego autorstwa, lub wyedytowane oryginalne od konami.
szYMsz92
Peter Crouch (preview):

IPB Image

Powiedzcie co mam poprawic w nim oraz Riberym wink.gif
emo07

W Crouchu nie podoba mi się kształt brody i ten cięn na policzkach"ala' becks"
szYMsz92
Piotr Giza (preview):

IPB Image

Myśle, że do chujowości foty nie będzie trudno was przekonac dry.gif
szYMsz92
Ocenki prosiłbym smile.gif

Tim Cahill (preview):

IPB Image
olivier
piotr giza jest bardzo dobry lecz poprawiłbym w nim usta a co do cahilla jest on też bardzo dobry tylko popraw łączenie włosów.

Pozdro.
emo07
Cahill, bardzo ładny, ale poprawiłbym ten biały obrys włosów;]
Casillas_94
Tim Cahill - naprawde świetny tylko spróbuj poprawć łączenie włosów z czołem.
Piotr Giza - chyba wiem z której fotki robiłeś,nie jest zbytnio dobra dry.gif ale jak na taką fotke to bardzo dobry.
Cahill-9/10
Giza-8+/10
HALA MADRID
rav
Cahill podobny do tego, którego zrobił niegdyś Timak, to chyba dobrze, ale w podobieństwie i tak najlepiej wypada Cahill Difox'a wink.gif
kostek
Coraz lepsze mordki, u gizy popraw usta.
Mortin
cahill jest bardzo dobry, ale wlosy mi sie nie podobaja, sa po prostu nie ladne tongue.gif
pozdro
szYMsz92
Zrobiłem nowe włosy z innej foty oraz poprawiłem model

Tim Cahill (preview2):

IPB Image
kroczek
Cahil ok,a teraz z innej beczki wiem ze to juz bylo ale na screenie Rzezniczk jest w nowym stroju Widzewa,mógłbyś zapodac,bylbym wdzieczny jak cholera.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.