Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Emo07 & Szymsz92
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Voytec
QUOTE(Simi93 @ Dec 5 2006, 21:11:30) [snapback]101776[/snapback]

Nio ale Przynajmniej ma tongue.gif

Tutaj Cięzko go Odnaleźć unsure.gif laugh.gif

żeby rzucać takimi komentarzami, drogie dziecie neostrady, naucz się sam robić dobre twarze. jak narazie twarze robisz bardzo długo i bez żadnych rewelacji. facemakerem jesteś od smotiego słabszym, więc sie w tej kwestii radze nie udzielać. a jeżeli nosa nie widzisz w ów millerze, to radze się wybrać do specjalisty tudzież do profesora bo twój zanik wzroku jest w bardzo rozwiniętym stadium.

wybacz szYMsz za offtopic
szYMsz92
Okej smile.gif.

Vonlanthen update:

IPB Image

I jeszcze takie cuś. Poznajecie?

ZgAdNIj kTO tO? :-)

IPB Image
don rxf
Fajny Kaczor tongue.gif
Pelas
VOnlanthen fajny a Kaczor klasa:D i jeszcze te PiS(d)owskie włoski:D
Prz3m4s
dwie ostatnie pracki zajebiste biggrin.gif szczególnie Kaczor, jak prawdziwy tongue.gif
olo
kemoecika lepszy
.::NorD::.
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 6 2006, 01:53:28) [snapback]101825[/snapback]

Okej smile.gif.

Vonlanthen update:

IPB Image

I jeszcze takie cuś. Poznajecie?

ZgAdNIj kTO tO? :-)

IPB Image

Jak ja nie nawidzę tego kurdupla kartoflanego , ale powiem szczerze że obie mordki wyszły ci BDB.
Pozdr
qazwsx
Ekstra Kaczor. Ciekawe czy Lechu czy Jaro :>
Według mnie tylko jego lewe oko do poprawy bo jakies nie tegez wink.gif
Pozdro

Ps: Fast reply coś nie działa :/ podwaja tekst dry.gif
olivier
dwie ostatnie mordy bdb!!!
Hades
Obie świetne (szczególnie Kaczor smile.gif )
Smoti
Vonlanthen ładny ,ale boki fryzurki niedopasowane:/ a kaczor??? hmm... smieszny no ale on jest wogole smieszny smile.gif
szYMsz92
Thx za komenty, ciesze sie ze dało się poznac kto to jest ;-)

NOWY STYL PREZENTOWANIA TWARZY! JAK SIE NIE PODOBA TO WRÓCĘ TO POPRZEDNIEGO

Mathias Abel (preview):

IPB Image
Kuranyi
Vonlanthen fajny a Kaczor jak żywy. Włoski się udały biggrin.gif
Mathias Abel też fajny , osobiście bardziej pdoobal mi sie wczesniejszy styl. To tylko moje zdanie
szYMsz92
Dobra, teraz już zapodam w normalnym stylu ;-). Teraz więcej widac :-)

IPB Image
Voytec
niestety, mi sie nie podoba. mało podobny i bmp mogłes zrobić o wiele lepsze. a włoski jak zawsze, lipne niestety
szYMsz92
Volkan Unlu (preview):

IPB Image
Pelas
poka fote:D bo kolesia nie znam. Technicznie bez rewelacji, robiłęś lepsze twarze no i znowu te nieszcęsne włosy:|
olivier
szymsz porzesz jego całą twarz bo on jest grubszy tongue.gif i spójrz na wtopienie czoło troche zbyt rozmazane jak to poprawisz to będzie bdb.
Bratankow dwoch Apator i Ruch
Tak. Po co robić włosy które póżniej trzeba wyrzucać?! Z przodu wszystkie fajnie wyglądaja ale jak się zawodnika obruci to już tragedia.
Voytec
QUOTE(Bratankow dwoch Apator i Ruch @ Dec 13 2006, 18:09:24) [snapback]103374[/snapback]

Tak. Po co robić włosy które póżniej trzeba wyrzucać?! Z przodu wszystkie fajnie wyglądaja ale jak się zawodnika obruci to już tragedia.

takie są prawie wszystkie włosy, tego nie zmienisz blink.gif
szYMsz92
update:

IPB Image

Fotka
norek
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 13 2006, 21:22:51) [snapback]103457[/snapback]

update:

IPB Image

Fotka

Usta wyzej, blizej nosa, model wlosow do poprawy no i jakosc jak na taka fotke slabiutka.
bobex77
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 13 2006, 21:22:51) [snapback]103457[/snapback]

update:

IPB Image

Fotka

Wydaje mi sie ze z fotki mogles wyciagnac wiecej;)
Brzydkie czoło;p
w modelu popraw ksztalt baniaka, oczy nos.
to by bylo na tyle;)
powodzenia
szYMsz92
Aaron Hunt (preview):

IPB Image
Pelas
kącik ust do poprawy:D IMO włosy wreszcie są wporzo:D
Nelson
Twarza ładna, włosy super biggrin.gif .
Mortin
wlosy wbrew pozorom nie sa dobre tongue.gif patrz na to i popraw to
IPB Image
sama twarz jest niezla, tylko zastanawia mnie fakt, ze szymsz robisz juz dosc dlugo twarze, a nie widze postepu od pewnego momentu...
pozdro
szYMsz92
No cóż Mortin... widocznie poziom, który obecnie prezentuję jest szczytem moich możliwości. Poprawiłem to, co zaznaczyłeś:

preview2:

IPB Image
.:CR7:.
twarz jest dobra tongue.gif
włosy mnie troszkę niepokoją tongue.gif
szYMsz92
Iker Casillas (preview):

IPB Image

EDIT: Już udało mi się go wrzucic na tinypic
Szkiełol
Twarz jest dobra. Lecz włosy tak troszke dziwne wygladaja
PS. Zlikwiduj to cos obok prawego ucha. Pozdro i zapraszam do mnie biggrin.gif biggrin.gif
Mi się on strasznie nie podoba. Stanowczo za wysokie czoło... może przez te włosy. A image-hostingów jest wiele np fotosik.pl
kemocik
Timak zrobił dobrego Casilasa z tej samej foty, więc nie widzę sensu ponownego robienia tej samej twarzy z tego samego zdjęcia biggrin.gif ...
Ale jak już zrobiłeś, to mówię: bmp trochę brakuje (np mało wyostrzony wąsik wink.gif), model ma dużo bugów (z lewej strony jakaś dziura, oczy !chyba! słabo odwzorowane.......), włosy nienajgorsze, nawet niezłe smile.gif
olo
IMO bardzo słaby ten Casillas... Sorki
szYMsz92
Ja się na focie nie wzorowałem. Aha, i prosiłbym jeszcze o jakieś komentarze do Hunta bo mało osób oceniło.

preview2:

IPB Image
olivier
hunt mnie sie podoba a cassilas ma jakies dziwne usta i lewa strona szczęki do poprawy.
szYMsz92
Jeszcze jeden mały update:

IPB Image
Mortin
nie podoba mi sie... ale to moje zdanie...
pozdro
Voytec
QUOTE(Mortin @ Dec 18 2006, 11:55:12) [snapback]104569[/snapback]

nie podoba mi sie... ale to moje zdanie...
pozdro

nie tylko tobie. niestety muszę sie z tą opinią zgodzić.
szYMsz92
Ebi Smolarek (final):

IPB Image
Pelas
Po niezbyt udanym wg mnie Casillasie nadeszła bardzo fajna pracka:D mi się podoba:D no i te włoski . Tak trzymaj
don rxf
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 20 2006, 00:55:41) [snapback]105058[/snapback]

Ebi Smolarek (final):

IPB Image

Mi sie podoba, gratuluje.
bobex77
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 19 2006, 22:55:41) [snapback]105058[/snapback]

Ebi Smolarek (final):

IPB Image

Mi tez sie podoba ale mam jedno zastrzezenie, mianowicie mam na mysli obramowki oczu na bmp - ćpunowato to troche wygalda;) wypadalo by to poprawic i mamy fajnego ebiego. pozdro
Na włosach jest dziwny kolor. Poza tym jest całkiem niezle.
Igła
QUOTE(bobex77 @ Dec 19 2006, 23:41:42) [snapback]105067[/snapback]

Mi tez sie podoba ale mam jedno zastrzezenie, mianowicie mam na mysli obramowki oczu na bmp - ćpunowato to troche wygalda;) wypadalo by to poprawic i mamy fajnego ebiego. pozdro

Zajebisty.
Wreszcie dam sobie z nim spokoj smile.gif
Mortin
QUOTE(bobex77 @ Dec 20 2006, 01:41:42) [snapback]105067[/snapback]

lol bobex widziales choc raz smolarka ? xD on zawsze ma zaćpane oczy xD przeciez jak gral w holandii to non-stop jaral ziolo i dlatego nie za bardzo kibice go chcieli w borussi xD
pozdro
Kiziaczek
Bardzo dobra pracka , szczegolnie ten zarost. Tak 3maj.
kostek
Według mnie najbardziej podobny z dotychczasowo wykonanych Smolarków. Model łba jeszcze podrasuj i będzie gitara. Jak dla mnie to jedna z Twoich najlepszych mordek...
'Ale to moje zdanie' tongue.gif
szYMsz92
Jermaine Jenas Theo Walcott (preview):

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.