Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kemocik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Smoti
Wykonanie OK,ale jakis taki szczuplutki na twarzy,wyglada na 15 lat,ale nie watpie ze to wina fotki. Pozdro:)
Pelas
widze że się nieźle rozkręciłęś po cienkim C.RONALDO i bardzo dorbym GIGSIE zrobiłęś genialną twarz;p moim zdaniem jeśli bardziej poprawisz tą kanciatoś brody po bokach tzn bardziej ją ugrubisz to będzie najlepszy BORUC jakie moje gały widziały:p
norek
QUOTE(kemocik @ Nov 1 2006, 21:07:02) [snapback]95448[/snapback]

Dzięki za komentarze wink.gif
Teraz - z okazji dzisiejszego meczu - Artur Boruc z innej foty niż Nord, bo z tej samej nie ma sensu smile.gif
Włosy Norda !!!! z moimi małymi modyfikacjami.

IPB Image

Model super jednak wydaje mi sie ze dasz rade wyciagnac wiecej z tej foty;>
Ja jakis czas temu probowalem i wiem ze wyciagnac z niej sie da naprawde duzo.
Pozdrawiam.
Voytec
QUOTE(pela1613 @ Nov 1 2006, 21:33:36) [snapback]95457[/snapback]

widze że się nieźle rozkręciłęś po cienkim C.RONALDO i bardzo dorbym GIGSIE zrobiłęś genialną twarz;p moim zdaniem jeśli bardziej poprawisz tą kanciatoś brody po bokach tzn bardziej ją ugrubisz to będzie najlepszy BORUC jakie moje gały widziały:p

jeżeli twoim zdaniem ten cristiano kemocika jest cienki, to przepraszam cie bardzo, ale sie z tobą nie zgodze. bmp jest bdb, model troche gorszy ale zrób lepszego. a co do boruca to z całym szacunkiem dla kemocika ale to nie najlepszy boruc. co nie świadczy oczywiście że jest słaby wink.gif jest bdb, ale czegoś mu z artura brakuje smile.gif

pozdrawiam
olo
bardzo ladny boruc, jednak bardziej podoba mi sie norda... szkoda ze odpusciles sobie grzelaka .... Jak tak to daj bin a jak nie to daj znac ze go bedziesz poprawial i robil wloski...
kemocik
Poprawiony model wink.gif

IPB Image

Co do Grzelaka, to nie będę mu już robił fryzu, a wydam go w dużym facepacku, który pojawi się w najbliższym czasie ;p
Pelas
nom i model bez zarzutu:p teraz jeszcze udoskonalić BMP
zembi
wybacz będę szczery. bardziej przypomina mi on kahna, ale górna częsc twarzy nawet niezła. a po drugie: od kiedy boruc ma takie włosy??
norek
QUOTE(zembi @ Nov 2 2006, 00:55:09) [snapback]95484[/snapback]

wybacz będę szczery. bardziej przypomina mi on kahna, ale górna częsc twarzy nawet niezła. a po drugie: od kiedy boruc ma takie włosy??

Czy jestes pewny ze wiesz jak wyglada Kahn?
Voytec
QUOTE(zembi @ Nov 2 2006, 00:55:09) [snapback]95484[/snapback]

kahn powiadasz. jedyne co łączy go z kahnem to pozycja bramkarza. a włosy są aktualne. jak mniemam ze zdjęcia uefa.com.

pozdrawiam
.::NorD::.
QUOTE(kemocik @ Nov 2 2006, 01:42:05) [snapback]95478[/snapback]

Poprawiony model wink.gif

IPB Image

Co do Grzelaka, to nie będę mu już robił fryzu, a wydam go w dużym facepacku, który pojawi się w najbliższym czasie ;p

Spróbuj kemocik powiększyć mu oczy ( wraz z żrenicami ) i lekko zmniejszyć czoło ( obniżyć model włosów ) .
Zobaczysz będzie lepiej wink.gif
kemocik
Nord - poprawiałem całkiem inaczej ;D, zmieniłem koncepcję ;]
Spora poprawka - jeszcze będzie jedna (poprawię fragment od oczu w górę) smile.gif
IPB Image
Lisek
Noo, teraz to Artur wypas.
Voytec
bardzo mi się podoba twój artur wink.gif
QUOTE(kemocik @ Nov 3 2006, 23:41:53) [snapback]95670[/snapback]

Spora poprawka - jeszcze będzie jedna (poprawię fragment od oczu w górę) smile.gif
IPB Image

Ale kox blink.gif
A tak serio co raz lepszy Boruc .
saviolka
QUOTE(kemocik @ Nov 3 2006, 20:41:53) [snapback]95670[/snapback]

IPB Image

Z a j e b i s t y blink.gif
Brawo Najlepszy jaki do tej pory powstał. smile.gif
kostek
Z a j e b i s t y blink.gif
Brawo Najlepszy jaki do tej pory powstał. smile.gif

kemocika boruc jakościowo bdb, ale Nord chyba wykonał nieco lepszego Artura... wink.gif
prutek
Mam mieszane zdanie co do tego Boruca, model bdb, ale z podobienstwem nie moge sie przekonac, jest dobry, ale sa lepsze. Sory, ale takie jest moje zdanie.
saper
Mi to w ogole boruca nie przypomnia, ja bym powiedzial, ze to Yossi Benayoun ;ddd

Pozdrawiam,
saper
Simi93
Kolejna Genialna twarz ! Boruc wygląda jak żywy !
Robiłeś go z lepszej fotki niz NORD..
Jak Dla Mnie Jest Dużo Lepszy !
BRAWO !
Chyba nie trzeba juz nic zmieniac smile.gif

Nie cierpliwie czekam na DOWNLOAD wink.gif
Mortin
bardzo fajny ten boruc wink.gif
pozdro
Dominoz
kiedy wydasz tego face packa?
Tylko wrzucaj na send space wink.gif Pozdro!
olo
bdb boruc jednak norda nie przebiłeś... Może dlatewgo ze na jego focie byl bardziej podobny do siebie... tongue.gif
kostek
Zajebista paczka. Wszystkie mordy na wysokim poziomie wink.gif
Voytec
świetna paczka, moskal wymiata xD
Z polaków bartczak , reiss i boruc wymiatają <--- grattki za podobieństwo i jakość :-)
Mortin
swietna paczka biggrin.gif
pozdro
norek
Najs paka ;D
Riki101
Fantastyczna paczka smile.gif

Moskalewicz the best
Smoti
smile.gif good job
Adanio
Super paka smile.gif A gdzie jest C.Ronaldo??Bedziesz go jeszcze poprawial czy dasz juz sobie z nim spokoj??Jesli go nie bedziesz poprawiam to daj bina do niego plisss.Bo jak narazie to jest najlepiej odwzorowany Cris smile.gif Pozdrawiam smile.gif
Pelas
Reiss i Klose w tej pace rządzą tongue.gif brawa za tego Grasspacka:P
krolu
extra facjaty biggrin.gif biggrin.gif ....Wiśnia mnie rozwalił... tongue.gif
alosp
very good pack!! wink.gif
kemocik
Dzięki za komentarze ;d
Zapomniałem w facepacku wydać te twarze, które miały być w paczce reprezentacji Francji, bo były w innym folderze biggrin.gif

IPB Image

http://rapidshare.com/files/2110425/Grassp..._bonus.zip.html
http://www.sendspace.com/file/qo3qih
norek
QUOTE(kemocik @ Nov 5 2006, 18:49:38) [snapback]96060[/snapback]

Dzięki za komentarze ;d
Zapomniałem w facepacku wydać te twarze, które miały być w paczce reprezentacji Francji, bo były w innym folderze biggrin.gif

IPB Image

http://rapidshare.com/files/2110425/Grassp..._bonus.zip.html
http://www.sendspace.com/file/qo3qih

Bartez zajebisty!
bobex77
Brawo za Bartheza wink.gif
Mortin
barthez jest zajebisty ! przebiles tego od mystiqa... tak trzymaj
pozdro
vinceee15
Sorki ze tak banalnie ale tez chciałbym robic ryje i powiedzcie mi przez jaki program to robicie cool.gif plissssss odpowiedzcie smile.gif
Voytec
barthez faktycznie najlepszy z paczki

vinceee15 - tekstury robisz przez photoshopa albo gimpa, a model w oedicie.
Pelas
Barthez wyjebany tongue.gif również Thuram bardzo ładny:p brawa za te twarze:P
vinceee15
Kolejne banalne pytanie:Pjak sie to wgrywa hehe????????
vinceee15
Odpowie mi ktoś prosze no ludzie:)smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
T-Mac
morda Boruca wymiata smile.gif
Karol Johnn
Twarze kapitalne...

Vincee... Twarze sie wgrywa przez Games Graphic Studio, importujesz biny

pzdr
vinceee15
Kemocik zrób smolarka
harrienak
great faces!!! is it possible to reupload all legia-faces? i would be very thankfull smile.gif
Bartezz
Barthez najlepszy biggrin.gif
don rxf
Barthez wyjebany biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.