Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kemocik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
T-Mac
swietne twarze kemocik
Voytec
kemocik - impossible is nothing. tongue.gif bravo kemocik.
qazwsx
Kolejny raz Kemocik pokazałeś że z małych fotek potrafisz wyciągnąc cudeńka !! Reissa nigdy nikt tak perfekcyjnie nie wykonał podobieństwo wiecej niż 10/10, BMP też swietne ale to juz twój stary zwyczaj wyciągac z BMP bardzo dużo a z Oedit bardzo duże podobieństwo. Pozdro i życze dalszych tak dobrych i jeszcze lepszych prac
norek
Głowacki nie podobny, Reiss bardzo dobry, Kotorowski super. Pozdro.
kobuz
stary, twój kotorowski jest super!!!!!!!!

Jakościowo lepszy niż fotka. Trudno napisać ze jest fotorealistyczna, bo cie obraże biggrin.gif
kemocik
Kolejny zawodnik OE - Olgierd Moskalewicz

IPB Image

Nie wiem skąd wziął się ten błysk na włosach, bo na teksturze nie ma czegos takiego. Postaram się jakoś to usunąć wink.gif
Hayalet
Świetny ten Moskalewicz, cudowne bmp włosków jak i mordki...
Wydaje mi się, że ten błysk to wystająca spod włosów czacha, ale może się mylę smile.gif
Riki101
BMP cudo zresztą model także podobny w 100%
Mortin
QUOTE(Kaori @ Sep 4 2006, 15:42:15) [snapback]87816[/snapback]

Wydaje mi się, że ten błysk to wystająca spod włosów czacha, ale może się mylę smile.gif

mylisz sie, to nie jest blysk czachy, lecz swiatlo z gry, czasem tak sie robi, wiec sie tym nie przejmuj, to nie Twoja wina tongue.gif ladne bmp Ci wyszlo zarowno wlosow jak i twarzy wink.gif takie jakies lepiej wyostrzone, a jednak gladkie wink.gif
pozdro
rav
BMP mordy doskonałe jak u Timaka biggrin.gif Tak trzymaj, kemo.
Voytec
morda super. tam 3maj
.::NorD::.
Super Kotorowski i Moskalewicz ( popraw mu włoski i jego prawe oko ).
Pzdr :-)
BoBaN
Zajebiste Twarzyczki, Kemocik moze ty wykonałbyś mahamadou Diarre? Fotki zapodawalem w fotach do facemakerów i w temacie Mańka
Innos
Ty te modele po załadowaniu tekstury *nie mówie o siatce uv ale o modelu) zmieniasz?
kobuz
QUOTE(kemocik @ Sep 4 2006, 13:18:20) [snapback]87812[/snapback]

Kolejny zawodnik OE - Olgierd Moskalewicz

IPB Image

Nie wiem skąd wziął się ten błysk na włosach, bo na teksturze nie ma czegos takiego. Postaram się jakoś to usunąć wink.gif

wydaje mi się, mógłbyś dokładniej wycinać włoski ze zdjęcia
kemocik
Kolejny gracz OE - tym razem mój (właściwie chyba wszystkich tongue.gif) ulubieniec - Jacek Wiśniewski xDDDD
Fota z C+, na dodatek usuwałem cień z połówki...

IPB Image
E 9
Też lubię Wiśniewskiego tongue.gif Twarz nawet spox a beda one w OE PAtch dry.gif ? POzrO
Lesiu
QUOTE(kemocik @ Sep 9 2006, 22:19:10) [snapback]88484[/snapback]

Kolejny gracz OE - tym razem mój (właściwie chyba wszystkich tongue.gif) ulubieniec - Jacek Wiśniewski xDDDD

IPB Image

stary wymiotłeś Wiśnia biggrin.gif
T-Mac
troche za ladny ale i tak super smile.gif
Karol Johnn
Sliczna Wisnia...
pzdr
bobex77
dobra robota cool.gif
Riki101
Świetna morda podobny w 99% żebyś nie popadł w samouwielbienie tongue.gif
olo
extra, dobrze ze go zrobiles z zamknietymi ustami ale mozesz zrobic tez z otwartymi i bardziej pionowymi jeszcze. tak dla smiechu, chociaz ten pozostanie lepszy:)
Ghana
Zafejane twarze ale moze zrobił bys FACEPACK z twarzami OE smile.gif
norek
QUOTE(kemocik @ Sep 9 2006, 22:19:10) [snapback]88484[/snapback]

IPB Image

Nie wiem jak on wyglada ale wiem jakiej wielkosci sa foty z C+
i chwala dla Ciebie ze udalo sie tyle wyciagnac . Pozdro.
K_Kris_s
QUOTE(kemocik @ Aug 30 2006, 15:57:59) [snapback]86941[/snapback]

IPB Image

BMP zostało zrobione nowym sposobem (wszelkie wyostrzanie na 64*128). Główna tekstura (duża) była już trochę po przejściach :>, a od nowa mi się jej robić nie chciało ;P.

Bardzo fajny ten Radovic. Dobra praca, nawet bardzo jak dla mnie. Podaj link do sciągnięcia twarzy jeśli możesz. Wdzięczny będe.

Z góry dzieki.
kemocik
QUOTE(K_Kris_s @ Sep 18 2006, 14:24:46) [snapback]89583[/snapback]

Bardzo fajny ten Radovic. Dobra praca, nawet bardzo jak dla mnie. Podaj link do sciągnięcia twarzy jeśli możesz. Wdzięczny będe.

Z góry dzieki.

W updacie prawdopodobnie pojawi się Radović zrobiony przeze mnie i Timaka (collab). Radzę czekać ;P
K_Kris_s
Ok, spoko zaczekam. A kiedy to ma wyjść?
A nie możesz zapodać linka do Radovica? Potrzebny mi bardzo.
prutek
A wez u Radovicia moze sproboj poprawic wlosy i te "czarne oczy" bo to jednak troszke razi po mych oczetach
kemocik
Widzieliście zapewne ostatnią robotę rychala, postanowiłem poprawić model jego facjaty, ponieważ bmp i włoski były nienajgorszej jakości ;P. Myślę, że efekt przypadnie Wam trochę bardziej do gustu, niż wersja pierwotna...
Pozdro rychal ;D

IPB Image
Voytec
no i ładny collab smile.gif gratulacje.
pozdrawiam.
Riki101
QUOTE(kemocik @ Sep 20 2006, 22:56:25) [snapback]89933[/snapback]

Widzieliście zapewne ostatnią robotę rychala, postanowiłem poprawić model jego facjaty, ponieważ bmp i włoski były nienajgorszej jakości ;P. Myślę, że efekt przypadnie Wam trochę bardziej do gustu, niż wersja pierwotna...
Pozdro rychal ;D

IPB Image

No i wyszło to Bartczakowi na dobre smile.gif teraz zdecydowanie ładniejszy model łba
kobuz
QUOTE(kemocik @ Sep 20 2006, 18:56:25) [snapback]89933[/snapback]

Pozdro rychal ;D

IPB Image

Chyba jest lepszy niż Szymszowy, naprawdę bardzo dobra mordka.

Ale teraz uwaga....

Setny post !!!
Mortin
no rzeczywiscie, najlepszy bartczak, ladnie kemocik go wyciagnales wink.gif
pozdro
a teraz uwaga
to moj 979 post !!!!!!1111jedenjedenjeden
olo
super bartczak:D!!!!!!!!

PS. Moj ochdziesiaty post:p
Raffels
QUOTE(prutek @ Sep 19 2006, 19:11:45) [snapback]89771[/snapback]

A wez u Radovicia moze sproboj poprawic wlosy i te "czarne oczy" bo to jednak troszke razi po mych oczetach

Przydałoby sie pobawić nad poprawieniem oczu. A tak poza tym super morda. smile.gif
pablitos21
kemocik prosba o gavilana tu masz link dzieki http://www.uefa.com/competitions/UCL/Playe...8028/index.html
Voytec
QUOTE(pablitos21 @ Sep 21 2006, 22:48:27) [snapback]90115[/snapback]

kemocik prosba o gavilana tu masz link dzieki http://www.uefa.com/competitions/UCL/Playe...8028/index.html

ja p******* ale żeś teraz syfu w tematach narobił... . teraz to wątpie żeby ktoś pokusił się o zrobienie tego gavilana. :/ lol.
kemocik
Piechniak
IPB Image
E 9
Fajny ten Piechniak biggrin.gif Ej może byś spróbował twarz gwiazdy Jagiellonii Pawła Sobolewskiego.Jak masz chec to proszę spr.fotka nie jest najlepsza ale ty jestes swietnym facemakerem.Najlepiej napisz mi na forum czy podjąłbyś się tego.Pozdro

FOTKA http://www.jagiellonia.pl/zdjecie/image32_s.jpg
Riki101
Super Piechniak morda jak i włosy wypas smile.gif
kostek
Zajebista mordka ;p tak 3maj.
Jimmy
Bardzo Ładny ten Piechniak
Brawo
olo
super piechniak:) szkoda ze nikt nie docenia talentu bartka grzelaka i nie robi jego twarzy:(
Karol Johnn
QUOTE(o.l.o1 @ Sep 24 2006, 16:40:28) [snapback]90461[/snapback]

super piechniak:) szkoda ze nikt nie docenia talentu bartka grzelaka i nie robi jego twarzy:(

Docenia, docenia tylko fotki brak, co do piechniaka to trzyma fason...
pzdr
.Piotrek.
Twarz jak zwykle świetna smile.gif
Gratulacje
olo
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 24 2006, 05:26:15) [snapback]90478[/snapback]

Docenia, docenia tylko fotki brak, co do piechniaka to trzyma fason...
pzdr

no nie wiem, kemocik chyba, zrobil twarz kotorowskiego z takiej samej foty albo gorszej co sa grzelaka... ale zrobil, innych tez. zawodnikow legii tez sa male foty ale twarze sa robione... Moze jak bedzie w reprezentacji to to cos zmieni... pozdro
kemocik
Van Persie
IPB Image
Rivaldinho
QUOTE(kemocik @ Sep 23 2006, 19:36:45) [snapback]90346[/snapback]

Piechniak
IPB Image

Wyglada troche jak zmutowany Ballack.

QUOTE(kemocik @ Sep 29 2006, 19:22:01) [snapback]91106[/snapback]

Van Persie
IPB Image

Fajny, bardzo fajny pozdro.
Popraw w BMP mu zarost, bo powinien mieć jakiś tam lekki. wink.gif

I troche ma czoło za gładkie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.