Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kemocik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
kemocik
Jak już mówiłem - pokazana wczoraj mordka Janczyka nie była jeszcze ostateczną wersją ;]. Poprawiłem to, co zamierzałem poprawić i oto co wyszło:

IPB ImageIPB Image
_____
Adex - nie wiem, czy mogę, niech walczu powie tongue.gif (możliwe, że uzna Janczyka Wąsa jako lepszego, to nie będę musiał pytać ;])
driudi
Według mnie Janczyk twój lepszy. Ocena 9/10.
kemocik
Sorry za tak częste posty smile.gif, ale teraz poprawiłem znacznie bmp Janczyka - myślę, że więcej ciężko byłoby wyciągnąć :]
IPB Image
Hayalet
Mi sie tam poprzednia wersja bardziej widzi bo tu wiadać pixele, popraw uszy i zwęz łeb a bedzie git morda
pika
bardzo udana mordka , bravo :-)
kemocik
Kolejny Legionista - Dickson Choto
IPB Image IPB Image
olivier
mógłbyś mu troche nos poszerzyć ale ogólnie dobry 7.5/10 tak 3maj
bobex77
musisz pokombinowac cos z modelem bo cos mi nie pasuje ale takto calkiem niezly cool.gif
Karol Johnn
QUOTE(kemocik @ Mar 25 2006, 01:57:27) [snapback]58654[/snapback]

Kolejny Legionista - Dickson Choto
IPB Image IPB Image

Poszerz mu lico ( huh.gif to chyba oznacza poliki) zeby mu uszy bardziej zaslanialy, albo poprosto zrob mu uszy bardziej przylegajace, a mysle ze bedzie looz
pozdro
kemocik
Kolejna twarz ;p
Włodarczyk
IPB Image
kemocik
Zrobiłem Iwańskiego pomimo fatalnej fotki. Poza tym nigdy go nie widziałem, więc wzorowałem się tylko na focie. Może ktoś wie jak on wygląda - ewentualnie da fotkę.
Iwański
IPB Image IPB Image
____
Proszę o fotki graczy polskiej ligi - już nie Legii, Wisły, ani Groclinu - inne teamy też muszą mieć swoich graczy tongue.gif. Zależy mi na Chałbińskim.
rav
Mogłeś go zrobić na innej palecie, bo on jest trochę taki opalony. Podobieństwo jest, ale jakość słaba (fotka kaszana) smile.gif Pozdro!
Baros
Facetb ty masz naprawd piękne twarzyczki

pozdro...
Pieczar
No kemocik wielki brat jest pod wrazeniem biggrin.gif

Ładne mordki
kemocik
Kolejna twarz Lubinianina :>
Chałbiński - fota widać jaka :]
IPB Image IPB Image
Jak już pisałem - proszę o fotki :> (oprócz tych ze strony canal+, bo te już czekają na ewentualne bmp i modele ;p)
olivier
bardzo dobry i jeszcze z takiej małej fotki bravo
norek
QUOTE(kemocik @ Mar 25 2006, 22:06:02) [snapback]58814[/snapback]

Kolejna twarz ;p
Włodarczyk
IPB Image

zajebisty wlodar...
kostek
QUOTE(kemocik @ Apr 1 2006, 21:10:52) [snapback]59985[/snapback]

Kolejna twarz Lubinianina :>
Chałbiński - fota widać jaka :]
IPB Image IPB Image
Jak już pisałem - proszę o fotki :> (oprócz tych ze strony canal+, bo te już czekają na ewentualne bmp i modele ;p)

z tej foty nic nie wycisniesz...nie podobny niestety do chałbińskiego sad.gif a szkoda bo przydała by się jego morda do tego patcha.
kemocik
QUOTE(kostek @ Apr 2 2006, 09:56:32) [snapback]60012[/snapback]

z tej foty nic nie wycisniesz...nie podobny niestety do chałbińskiego sad.gif a szkoda bo przydała by się jego morda do tego patcha.

Jeśli niepodobny to nie znaczy, że to wina zdjęcia :> - chyba, że na zdjęciu niepodobny. smile.gif
Ja tam się zorientowałem, że model jest zły, więc go poprawiłem :] i teraz myślę, że wygląda lepiej :> i morda w patchu będzie smile.gif
Chałbiński
IPB Image IPB Image
kemocik
Zrobiłem mały update - to już maksimum chyba, co mogę wyciągnąć z tej fotki :>
IPB Image
Zabieram się za inne twarze :]
lukasso
nic dodac nic ujac
sory ale nie wiem co mozesz poprawic :/
kemocik
Chciałem zrobić sobie twarzyczkę z lepszej foty, niż naszych ligowców smile.gif
Trabelsi
IPB Image
Pieczar
Ma jakies takie dziwne plamy. Model dobry, BMP Słabe Ale popracuj, to będzie dobrze Pozdro!!
kemocik
QUOTE(Pieczar @ Apr 8 2006, 22:11:48) [snapback]61230[/snapback]

Ma jakies takie dziwne plamy. Model dobry, BMP Słabe Ale popracuj, to będzie dobrze Pozdro!!

Nie zgadzam się z tym, że tekstura jest słaba, zresztą sam zobacz

IPB Image

A że szczegółów na twarzy nie widać to nie poradzę - w końcu czarnoskóry zawodnik ;]
matrix
no kemocik ostatnie mordy dobre
kemocik
Znaczny update bmp i modelu Trabelsiego
IPB Image
Fota dla tych, którzy nie wiedzą jak wygląda :] - http://www.weltfussball.de/bilder/spieler/gross/1493.jpg
olivier
też sie nie zgodze z tobą Pieczar

Kemocik twarz dobra smile.gif
Johnes
Trabelsi bardzo dobry, brawo kemocik!
norek
Brawo kemocik. Z tej foty nie wiem czy da sie wiecej wydusic gdyz jest na niej ciemno jak w dupie u tego pana wyzej... pozdro
Rokefeler19
no mi rowniez sie to widzi.tak trzymaj
Pieczar
Teraz Trabelsi jest świetny dobra Robota Kemocik!!
kemocik
Zrobiłem kolejną twarzyczkę z foty minimalnie większej, niż naszych ligowców, ale tym razem była ona bardzo trudna - http://www.uefa.com/ml/images/Players/400X600/46895.jpg .
Malouda
IPB Image
Mówcie, co ewentualnie do poprawy albo, żebym wogóle się z nim nie męczył smile.gif
norek
QUOTE(kemocik @ Apr 12 2006, 19:38:15) [snapback]61938[/snapback]

Zrobiłem kolejną twarzyczkę z foty minimalnie większej, niż naszych ligowców, ale tym razem była ona bardzo trudna - http://www.uefa.com/ml/images/Players/400X600/46895.jpg .
Malouda
IPB Image
Mówcie, co ewentualnie do poprawy albo, żebym wogóle się z nim nie męczył smile.gif

pomeczyc sie warto bo duzo z fty wyciagnales...ale musisz ewidentnie model poprawic...
zrob tak jak to jest w tej twarzyczce zrobionej przez Mistiqa smile.gif
IPB Image
kostek
model faktycznei do poprawy ale nie rób az tak kwadratowego jak mystiq...a bmp wzorowe wink.gif
ps lewe oko popraw lekko
Lanek
Malouda całkiem,całkiem duże podobieństwo.
szyma
No no nawet fajny ten Malouda tak 3maj
kemocik
Malouda - Update
IPB Image
konsej15
QUOTE(kemocik @ Apr 13 2006, 17:23:55) [snapback]62105[/snapback]

Malouda - Update
IPB Image

dosyc dobra twarzyczka... biggrin.gif pzdr
kemocik
Lucio(update) - post zedytowany ;]
IPB Image
szyma
Jak dla mnie Lucio slaby
abus
a dla mnie brdzo dobry. tak trzymaj kemocik
kemocik
Lucio (chyba final)
IPB Image

Jeśli się nie podoba, spróbuję coś zrobić z aktualnej foty na uefie...
kemocik
Poprzednia wersja robiona z tej foty - http://img223.imageshack.us/img223/6056/608375ge.jpg
Ta powstała z aktualnej fotki na uefa.com wink.gif
Lucio
IPB Image
Johnes
Obydwie wersje Lucio b. ładne.
kostek
a ja się nie zogdze z johnes...druga wersja bdb ale pierwsza kompletnia nieudana wink.gif na tej drugiej moze by jeszcze mozna troszke bardziej uwydatnic usta...ale to szczegól wink.gif
matrix
Dla mnie też druga wersja o niebo lepsza - jakieś 8/10 tongue.gif Pozdro i pracuj dalej , już wysrastasz na jednego z najlepszych cool.gif
kemocik
kostek - w pierwszej wersji myślę, że jest podobny do foty, ale na niej wygląda jakoś nieciekawie wink.gif

Kolejna twarz
Sneijder
IPB Image
Zrobiłem go na zwykłym modelu - zapomniałem, że ma specjalną twarz biggrin.gif
emo07
Super Sneijder 9/10
5 razy lepszy do mojego
kemocik
Update minimalny Sneijdera i moje pierwsze włoski (nie krzyczeć tongue.gif)
IPB Image
norek
ten holender calkiem fpyte:) wloski bdb takze... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.