Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kemocik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
kemocik
Kaori - widzę, że sam robiłeś fotę wczoraj ;p Mogłeś poprosić, żeby się nie śmiał i stanął w cieniu biggrin.gif Argument i rezultat - miałby dobrą twarz do PESa xDDD

Teraz szybka próba na Sagnolu - zrobię włoski i poprawię go w sierpniu ;p - dokładnie nie wiem kiedy ;]
IPB Image
Smoti
No swietny Sagnol,jedyne co mi sie nie podoba to broda,gładziutka jakby przeszczepił sobie skore z posladkow:P tongue.gif ale ogolnie good job smile.gif
micu0890
Mam prosbe mistrzu malych fotek o to Micanski. Prosze wykonaj go dla mnie i dla pomaranczowej ligi. smile.gif
Riki101
QUOTE(kemocik @ Jul 22 2006, 15:32:58) [snapback]79711[/snapback]

Kaori - widzę, że sam robiłeś fotę wczoraj ;p Mogłeś poprosić, żeby się nie śmiał i stanął w cieniu biggrin.gif Argument i rezultat - miałby dobrą twarz do PESa xDDD

Teraz szybka próba na Sagnolu - zrobię włoski i poprawię go w sierpniu ;p - dokładnie nie wiem kiedy ;]
IPB Image

Bardzo ladna mordka brawo
.::NorD::.
QUOTE(kemocik @ Jul 21 2006, 14:19:15) [snapback]79557[/snapback]

W sumie może i ten Reiss jakoś wygląda - spróbowałem zrobić włosy ;p
IPB Image

A poprzedni Landreau raczej lepszy nie był tongue.gif

Reiss z nowymi włoskami 1-sza klasa , tak 3-maj wink.gif
Mortin

W sumie może i ten Reiss jakoś wygląda - spróbowałem zrobić włosy ;p
IPB Image

raczej ten reiss przypomina odpowiednika, wiec twarz mozna uznac za udana, gratuluje
rav
Świetny golkiper Francji, Sagnol także niczego sobie.
Tlen
Kemocik... Mam prośbę... spróbuj zrobic Reissa z TEJ fotki lub z TEJ (na pierwszej usta są trochę otwarte a na drugiej niestety całkowicie :/)

Jeszcze jedna fotka

Następna... Ta chyba najlepsza
I jeszcze jedna

Starałem się dac jak najwięcej bo mi zależy na tym Reksiu smile.gif
Wierzę,że ci się uda wink.gif
Pozdro
Moje gg 7113345
siwek0009
kemocik widzialem ze zrobiles oziemczuka z bardzo malej foty ja mam trochu wieksze giovaniego dos snatosa moze sprubujesz??[attachmentid=83][attachmentid=84][attachmentid=85][attachmentid=86]
[attachmentid=87]
Mortin
w jakim temacie zrobisz jeszcze syf ? nie wystarczy ci odpowiedz norka? nie da rady czegos wyskrobac z tych fot. Zrozumiales?
siwek0009
mortin sorry ale kemocik jusz z gorszych fot robbil twarze wiecc spytac sie chyba moge
Donantonio89
Co z tym REISSEM????? KIEDY DOWNLOAD??????? JA CHCE(MUSZE) GO MIEĆ!!!!
micu0890
Kemocik jestes jedynom osaba ktora robi fenomenalne twarze z malych fotek. I dlatego sie zwracam do Ciebie zrobis moze z tej foty Radka Matusiaka. Jest mala ale Ty w malych fotach wymiatasz. PZDR
kobuz
QUOTE(micu0890 @ Aug 21 2006, 09:12:17) [snapback]85389[/snapback]

Kemocik jestes jedynom osaba ktora robi fenomenalne twarze z malych fotek. I dlatego sie zwracam do Ciebie zrobis moze z tej foty Radka Matusiaka. Jest mala ale Ty w malych fotach wymiatasz. PZDR

Nie podoba ci się Matusiak Timaka?
micu0890
uuupppppssssss tongue.gif dopiero teraz jak przegladalem temat Timaka wstecz zauwazylem. PARDOm. Matusiak Timaka jest perfect
kemocik
Po dłuższej przerwie zrobiłem Thurama do facepacka Francji. Kolejne twarze to właśnie Francuzi lub piłkarze Orencz Ekstraklasy.

IPB Image

Trochę zmniejsze nasycenie, żeby nie był taki czerwony ;], ale to nie dzisiaj.
kemocik
Zmniejszyłem nasycenie - teraz liczę na jakieś komentarze wink.gif

IPB Image
Vadim06
Mnie się Thuram bardzo podoba..Teraz już nie jest taki czerwony i prezentuje się bardzo okazale..Bravo kemocik smile.gif
Songo Q
Niezły ten Thuram, ale i tak uważam, że stać cię na zdecydowanie więcej. wink.gif
Mortin
no, no, rzeczywiscie niezly ten thuram, mysle ze niewiele gorszy od tego kolabowego manka i norka
pozdro
micu0890
Thuram extra 10/10 . Wykonasz moze twarz Sebastiana Tyrali z Borussi Dortmund i potem zarzucisz BIN'a
Oto fotka. PZDR
.::NorD::.
Realnie patrząc srednie bmp thurama , zwłaszcza brzegi nosa i usta ( przeostrzone jak się patrzy ) . Popraw to a bedzie ok .
Bartezz
Moim zdaniem to jeden z najlepszych Thuram'ów.
kostek
QUOTE(.::NorD::. @ Aug 25 2006, 13:39:03) [snapback]86084[/snapback]

Realnie patrząc srednie bmp thurama , zwłaszcza brzegi nosa i usta ( przeostrzone jak się patrzy ) . Popraw to a bedzie ok .

Zgadzam sie z Nordem... Ale Thumar i tak nieczego sobie... Czekam na efekt update wink.gif
micu0890
Kemocik mam do Ciebie prosbe wrzuc na rapida albo inny serwer PES Oedit. Prosze Cie ja te co sciagam z neta to wogole nie dzialaja. Prosze. PZDR
kemocik
QUOTE(micu0890 @ Aug 26 2006, 10:07:56) [snapback]86177[/snapback]

Kemocik mam do Ciebie prosbe wrzuc na rapida albo inny serwer PES Oedit. Prosze Cie ja te co sciagam z neta to wogole nie dzialaja. Prosze. PZDR

Ściagasz:
PES to Oedit Converter 3.0
Oedit (najnowszy)

Instalujesz oba programy i zanim odpalisz jakiegos bina w pes to oedit converter musisz wejsc w Options>Oedit Path. Teraz lokalizujesz plik Oedit.exe (w folderze, w którym go zainstalowałeś), klikasz "otwórz". Wybierasz z dysku jakiegoś bina i klikasz Pes > Oedit, edytujesz model i jak już wszystko będzie gotowe dajesz file>save, a w okienku Convertera: "Oedit to PES". Stworzonego bina możesz wrzucić do gry ;]

Tymczasem "nowy" nabytek Legii - Radović (z połówki zdjęcia) ;]
IPB Image

Riki101
QUOTE(kemocik @ Aug 26 2006, 14:01:37) [snapback]86223[/snapback]

Ściagasz:
PES to Oedit Converter 3.0
Oedit (najnowszy)

Instalujesz oba programy i zanim odpalisz jakiegos bina w pes to oedit converter musisz wejsc w Options>Oedit Path. Teraz lokalizujesz plik Oedit.exe (w folderze, w którym go zainstalowałeś), klikasz "otwórz". Wybierasz z dysku jakiegoś bina i klikasz Pes > Oedit, edytujesz model i jak już wszystko będzie gotowe dajesz file>save, a w okienku Convertera: "Oedit to PES". Stworzonego bina możesz wrzucić do gry ;]

Bardzo dobra morda gratulacje
micu0890
dzieki Kemocik nawet niwiesz jak bardzo mi pomogles. Moze jak troche pocwicze z robota twarzy powstanie moj temat.
heh
AdrianJ
Witam biggrin.gif
Mam pytanie:czy dałoby radę zrobić twarz Ronaldibho razem z tą opaską nike z superpucharu europy?
Zdjęcie:
http://sport.onet.pl/74318,1248685,6440,21...toreportaz.html
kemocik
Wystarczyłoby zeedytować fryzurę Edip_fazila lub Nord'a wink.gif

Tymczasem update tekstury Radovica ;D - rozjaśniłem trochę ;]

IPB Image
Bartezz
Fajny ten Radovic
Mortin
przykro mi to mowic, ale bmp jest beznadziejne... wina fotki za pewne, gdyz w oczy rzucaja sie od razu te plamy na bmp
pozdrawiam
walczu
IPB Image
kemocik
QUOTE(Mortin @ Aug 27 2006, 22:27:23) [snapback]86465[/snapback]

przykro mi to mowic, ale bmp jest beznadziejne... wina fotki za pewne, gdyz w oczy rzucaja sie od razu te plamy na bmp
pozdrawiam

Z tym, że beznadziejne nie do końca się zgodzę... Widziałem duuuuuuuuużo gorsze.
Ostatnio próbowałem nowych sposobów na lepsze bmp i skalowałem je bez interpolacji. Myślę, że dlatego na teksturze pojawiły się plamy. Oto wersja z bmp skalowanym na każdym etapie z interpolacją sześcienną ;p oraz poprawionym modelem.

IPB Image
saviolka
to tak napewno twój Radović przypomina tego z fotki, wink.gif
ale to bmp nadal takie niezbyt,
może spróbuj coś z tym jeszcze zrobić. smile.gif
kemocik
IPB Image

BMP zostało zrobione nowym sposobem (wszelkie wyostrzanie na 64*128). Główna tekstura (duża) była już trochę po przejściach :>, a od nowa mi się jej robić nie chciało ;P.
saviolka
no teraz to juz chyba full.
Już nic innego nie wyciągniesz smile.gif
kemocik
Tym samym sposobem zrobiłem teksture do Thurama, ale główna nie była tak edytowana, więc wygląda to chyba lepiej wink.gif

IPB Image
KoZiKoS (L)
Kemocik prośba jest do ciebie mógł byś dać bina Radovica?? tongue.gif
kemocik
Arkadiusz Głowacki

IPB Image
olo
widze ze twarze sie pojawiają bardzo szybko, juz niektorzy nie nadarzaja z ocenami. glowacki 9/10

PS. moze bys sprobowal zrobic jarka late?? Oto fota jeszcze w barwach widzewa, obecnie groclin... http://img48.imageshack.us/my.php?image=lato1sp4.jpg
kobuz
QUOTE(o.l.o1 @ Aug 30 2006, 15:59:33) [snapback]86966[/snapback]

widze ze twarze sie pojawiają bardzo szybko, juz niektorzy nie nadarzaja z ocenami. glowacki 9/10

PS. moze bys sprobowal zrobic jarka late?? Oto fota jeszcze w barwach widzewa, obecnie groclin... http://img48.imageshack.us/my.php?image=lato1sp4.jpg

1. ta fotka jest raczej nieciekawa
2. T-Mac zrobił ładnego latę
3 z innego, duzo lepszego zdjęcia
kostek
komocik, nie chce pyskować... ale ostatnie mordki zajebiste ;p ... Szczególenie Radović z nowym bmp tongue.gif
.Piotrek.
Ostatnie twarze świetne smile.gif
Czekam na Twoje kolejne prace
Riki101
Zgadzam sie z kostkiem ostatnie mordki wyczes i wypas smile.gif rób więcej mord z polskiej ligi bo wychodzą Ci naprawdę świetnie
kemocik
Z tej fotki - Kotorowski:

IPB Image

IPB Image
kostek
talent to ty masz ;p
Hayalet
Uszy mu zrób takie jak ma na fotce i ja bym go chyba mimo wszystko na y widział bo on ma taką opitą, opaloną mordę. No i z fryzem to już by była poezja smile.gif (Oczy chyba mniejsze szparki jeszcze i bez połysku)
Donantonio89

[b][font=Arial]W sumie może i ten Reiss jakoś wygląda - spróbowałem zrobić włosy ;p
IPB Image

Reiss SUPER!!! Najlepszy jakiego widziałem!!! czekam na BINA ( mam nadzieje że to wkrótce nastąpi)
Riki101
QUOTE(kemocik @ Aug 31 2006, 15:50:49) [snapback]87148[/snapback]

Z tej fotki - Kotorowski:

IPB Image

IPB Image

SUPER ph34r.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.