Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kemocik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
saviolka
mi też jak mortinowi sie podoba dobraa robota
kemocik
Następna twarz - Dario Rodriguez
IPB Image

Final Rodriguez
IPB Image
saviolka
no no fajny ten Rodriguez 8/10
szyma
Rodriguez dobry 7/10
paco168
Siemka Siemka Ej Ja MAm Taka Prozbe Czy Bys Mogl Zrobic Twarz Robinhio bardzo bym byl wdzieczny bo te twraze co widzialem to byle do kitu i wygladaly jak bys sie z granatem pogryzly ehhes dzieki z gory rolleyes.gif rolleyes.gif
_DEVIL_
paco168 Twarze Robinho byly robione już nie raz ! Poszukaj w tematach Facemakerów! , tam napewno znajdziesz! Pozdro smile.gif

PS.widze ze jestes nowy.Mała rada jeżeli czegos szukasz najpierw kliknij Szukaj o góry!Obedziesz sie kilku nieprzyjemnych sytułacji tongue.gif
kemocik
Nowa twarz - Frankowski
IPB Image
Robiony z tej foty
IPB Image
Mówcie co poprawić smile.gif
bobex77
kemocik bardzo dobra twarz franka!! chyba najlepszy jaki do tej pory powstal
dobra robota
siara_acm
Czółko, prawa brew do poprawy, no może troszeńkę prawa część nosa. Ogólnie bardzo fajny.
rav
Czoło trochę poprawić i rozjaśnić, albo wyrąbać wąsa pod nosem i będzie 'the best franek' ...
kemocik
Poprawka - Frankowski bez wąsów smile.gif
IPB Image
Powiedzcie która wersja lepsza :]
rav
Ooo naraaa, to żem ino źle podpowiedział wink.gif Wąsiska muszą być, ale jaśniejsze od tamtych, teraz zbyt pulchnie wygląda.
emo07
Frankowski 7/10
kemocik
Chyba ostateczna wersja Franka ;]
Trochę przychudzony smile.gif
IPB Image
Riki101
Chyba najlepszy Franek jakiego kiedykolwiek widzialem 9/10
Tomek16
Frankowski bardzo dobry 8/10.
kemocik
Kolejna twarz - Van Buyten
Mówcie co poprawić
IPB Image
rav
Twarz dobra, tyle że trochę zbyt dużo wyostrzenia dałeś i usta do poprawy smile.gif Aha, oczy bym trochę bardziej mu otworzył smile.gif Pozdro.
SHADY
jak to powiedział Rav16 otwórz mu troche oczy i będzie oniebo lepiej smile.gif
Gwidon
QUOTE(kemocik @ Feb 25 2006, 14:16:03) [snapback]54187[/snapback]

Chyba ostateczna wersja Franka ;]
Trochę przychudzony smile.gif
IPB Image

mógłbyś się podzielić tą mordką?tongue.gif

QUOTE(kemocik @ Feb 25 2006, 14:16:03) [snapback]54187[/snapback]

Kliknij w reklamy Google i bez pyskowania proszę tongue.gif

kliknąłem biggrin.gif
kemocik
QUOTE(Gwidon @ Feb 26 2006, 16:48:12) [snapback]54389[/snapback]

mógłbyś się podzielić tą mordką?tongue.gif

Niedługo facepack smile.gif
___
Nowa morda Charisteasa - mówiliście, że stara wersja nieudana ;]. Na forum ktoś dał fotę i proszę :]
IPB Image
SHADY
żywiutka mordka smile.gif tak trzymaj
bobex77
Bardzo dobra morda obys tak 3mal smile.gif
kemocik
Obiecany facepack ;p

IPB Image

http://rapidshare.de/files/14206438/Facepa...emocik.zip.html
norek
charisteas wypasik wink.gif brawa smile.gif za paczke
kemocik
Nowa wersja Croucha - właściwe nowe bmp, bo teraz robię je w inny sposób. Myślę, że wygląda lepiej od pierwszej wersji, jednak mówcie, co poprawić, bo czegoś chyba mu brakuje (chyba ;p)
IPB Image
Capitan Tsubasa
Mysle ze nos ma do poprawy i jakos staro wygalda, za duzo zmarszczek na twarzy. A i jeszcze JEGO prawe oko poprawic bo za bardzo skosne jest smile.gif Ogolnie niezla morda ...
kemocik
No i zrobiłem Polaka i w najbliższym czasie będę ich robił, więc proszę o fotki (z przodu) graczy reprezy, Legii lub Wisły smile.gif
Grigorij Rasiak ;]
IPB Image
norek
QUOTE(kemocik @ Mar 10 2006, 19:16:53) [snapback]55980[/snapback]

No i zrobiłem Polaka i w najbliższym czasie będę ich robił, więc proszę o fotki (z przodu) graczy reprezy, Legii lub Wisły smile.gif
Grigorij Rasiak ;]
IPB Image

Wyglada jak drewniak ale cos z ustami nie tak...fryz, ksztal bani nosa i oczu w porzo ale usta cos nie tak...
bobex77
Chciales fotki reprezentantow oto kilka fotek:
Baszczyński
Krzynówek
Hajto:P
Boruc
Niedzielan
Sobolewski
Szymkowiak 1
bosacki
kłos
kosowski
Myślę że da sie zrobić cos z tych fotek , mam nadzieje ze sie przydadza
szczerze to on mi wogule nie przypomina rasiaka:(
pozdro
kemocik
Dzięki za fotki i komentarze - norek - co dokładnie poprawić w ustach Rasiaka?
___
Nowa wersja Frankowskiego
IPB Image
Smoti
troszke mi Gerrardem zalatuje.Wykonanie lux,ale troche mało podobny smile.gif Pozdro
Nelson
Smoti,dokładnie tak jak mówisz... te oczy mi z Gerrardem pasują .... Myślę,że poprzednie mordki Franka były Lepsze wink.gif

Pozdro
kemocik
Boruc
IPB Image

Model Franka nie ma nic wspólnego z Gerrardem smile.gif. Poprawiłem go trochę, jeszcze popracuje nad jego lewym okiem :] (więc tego defektu nie piszcie)
IPB Image
Mortin
bez obrazy ale ten boruc prtzypomina mi jakiegos naczelnego (czyt. goryla) xD i te uszy tongue.gif popraw to i pucki troche i bedzie lepszy, a co do franka to wporzo jak dla mnie
lookass
Hehe dobre skojarzenie Mortin. Moim skromnym zdaniem to Boruc może być dobry tyle że musisz mu poprawić przedewszystkim uszy i nos!! No i fryzurke zmienic bo on nie łysieje a po za tym to ma chyba troche dłuższe włoski teraz o ile mi się wydaje...
kemocik
Kolejny Polak - Niedzielan (z podanej foty)
IPB Image IPB Image
lukasso
zrób głowe bardziej podłużna,no i włoski troche jakbys dał w loki
reszta ok tongue.gif
kemocik
Sikora
IPB Image
kemocik
Poprawiłem bmp Szałachowskiego (bo go kiedyś robiłem) i trochę model :]
Niestety fotka nie daje zbyt wielkiego pola do popisu smile.gif - ale innych nie ma :/
Szałachowski
IPB Image IPB Image

EDIT: Oto wersja o mniejszym kontraście bmp.
IPB Image
bobex77
dobra twarz szalachowskiego zwazywszy na fotke...moim zdaniem odbierz mu troche kolorkow a bedzie jeszcze lepszy;)
kemocik
Postanowiłem zrobić drugą wersję Szałacha, bo według korzenia na poprzedniej fotce byl niepodobny ;p. Przy okazji dał mi nowe zdjątko (również nienajwiększe niestety i nienajlepszej jakości)
Szałachowski v2
IPB Image IPB Image
norek
QUOTE(kemocik @ Mar 23 2006, 19:59:47) [snapback]58447[/snapback]

Postanowiłem zrobić drugą wersję Szałacha, bo według korzenia na poprzedniej fotce byl niepodobny ;p. Przy okazji dał mi nowe zdjątko (również nienajwiększe niestety i nienajlepszej jakości)
Szałachowski v2
IPB Image IPB Image

no teraz lepsza fota i jakosc mordy sie poprawila...brawo smile.gif
bobex77
druga wersja swietna! bravo (L)
walczu
No szalach ekstra. Fajnie ze ktos robi do patcha tej jakosci twarze. Mozesz bina na gg podrzucic
kemocik
Zrobiłem kolejnego Legionistę - jest to jeszcze początkowa wersja, ale idę spać, więc jak jutro wejdę na forum, to mam nadzieję, że powiecie, co poprawić oprócz lewej brwi i oka smile.gif
Dawid Janczyk - Legia
IPB Image IPB Image
konsej15
moim zdaniem bdb twarzyczki biggrin.gif dobra robota Kemocik pzdr
saper
Nawet ładny Janczyk ale lepszy Szałachowski moim nie liczącym się tutaj zdaniem (-;
Adex
Mam prośbę, zapodaj bina do Janczyka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.