Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mani3k
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Lanek
Perfekcyjna twarz, świetne włosy 10/10. wink.gif Nic dodać nic ująć
konsej15
huntelaar jest super 10/10
saviolka
Huntelaar 12/10;d daj bina prosze...
T-Mac
super morda
naSs_no1
Cicinho twarz to można tu gdzieś pobrać sad.gif
naSs_no1
Mani3k może wiesz skąd pobrać twarz Cicinho
Byłbym ogromnie wdzięczny tongue.gif
bobex77
Roberto Soldado 10/10:P
nie tak serio to jestem pewien ze tak bedzie
PS.co z binem to Huntelaar? rolleyes.gif
arm
biggrin.gif
Huntelaar=Mistrzostwo Świata!
torin
A wydawalo sie ze juz pierwsza wersja Huntelaar'a byla swietna. Ale nie, wziol i poprawil biggrin.gif Gratulacje, super face.
Mani3k
Roberto Soldado (preview)
user posted image
norek
nastepna bdb morda smile.gif
_DEVIL_
QUOTE(Mani3k @ Jan 10 2006, 15:22:59)
Roberto Soldado (preview)
user posted image
[right][snapback]48381[/snapback][/right]

Boski czekamy na bina!
Jocker
ReSpEcT +++
Riki101
Kolejna swietna morda
kostek
huntelaar świetny 10/10
a soldado... też dobry ale 8.8/10
Maszrum
Soldado jak zywy!!!! tylko pogratulowac umiejetnosci biggrin.gif biggrin.gif klasa swiatowa
saviolka
kolejna świetna morda brawo!!
konsej15
swietna twarz soldado...naprawde swietna
Mani3k
Roberto Soldado v2_final (preview)
user posted image

Poprawione BMP twarzy, włosów, model włosów i lekko oczy....
Dzięki za komentarze... smile.gif
saviolka
masakra .. soldado jak żywy .. kiedy facepack..
rav
Świetny, może to za sprawą innej koszulki wink.gif A tak na poważnie, to w poprzedniej wersji BMP było nieco skopane, różne niedogodności. Tutaj wszystkie wyeliminowałeś - wspaniały. Bezapelacyjnie ...

10/10
Mani3k
Dziękuję za komentarze...
PS. Mam prośbę, jeżeli ma ktoś z was fotkę Roberto Ayala z zeszłorocznej UEFA.com proszę o udostępnienie.
Dzięki i narazie wink.gif
_kamil_
soldado calkiem fajny, tylko dlaczego on ma takie kruczo czarne wlosy?

user posted image
user posted image
Lanek
Śweitny soldado, i bardzo dodobre bmp.9/10 wink.gif
bobex77
znakomity Saldado(jak zwykle)tongue.gif
10/10
Mani3k kiedy face pack?
kostek
zdecydowanie lepszy niż w wersji 1 ;p soldado 9.6/10
Mani3k
Roberto Ayala (preview)
user posted image
Smoti
to juz klasa swiatowa!Mani3k jestes wielki!swietna robota smile.gif jeszcze zebym mogł sciagnac(ehh..to rapidshare sad.gif )
bobex77
No Mani3k jestem zwolennikiem twoich twarzy
ZNakomity face pack tak jak mowi Smoti klasa swiatowa ! ! !
_DEVIL_
co tu duzo pisac poprostu jestes Najlepszy! I moj Soldado wspaniale zrobiony! Wielkie dzieki stary za packa! smile.gif
saviolka
super FacePack znakomity.. juz ściągam ..
norek
...świetna robota! Tak 3m
Hayalet
No i co ja mam powiedzieć żeby się nie powtarzać dry.gif
Użyłbym zwrotu spadłem z krzesła albo super facepack, ale to już było odgrzewane kilkanaście razy.
Dlatego napisze poprostu: O rzesz w morde, ale paczka! ohmy.gif
rav
Jesteś wielki smile.gif Dla tych twarzy chyba zainstaluję z powrotem PES5.
Grabos
GENIALNE mordy, respect. Facepack na światowym poziomie, a Adriano najlepszy jakiego widziałem smile.gif
Riki101
Fantastyczne genialne mordy nie bede ocenial bo chyba wiadomo jaka by byla
klasa swiatowa brawo
torin
Niesamowity facepack. Co tu duzo gadac...RESPECT wink.gif
bobex77
Mani3k oby tak dalej:)
jastrzab
.
siara_acm
Mordy bezbłędne smile.gif
Mam prośbę Mani3k, czy mógłbyś zarzucić jakimś screenem z PESOFEDITORA z ustawieniami dla twarzy Adriano ? Gdy wrzucę ją za odpowiednie pliki to dalej mam tą od Konami, niewiem jak u innych. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
Mani3k
QUOTE(siara_acm @ Jan 13 2006, 16:29:59)
Mordy bezbłędne  smile.gif
Mam prośbę Mani3k, czy mógłbyś zarzucić jakimś screenem z PESOFEDITORA z ustawieniami dla twarzy Adriano ? Gdy wrzucę ją za odpowiednie pliki to dalej mam tą od Konami, niewiem jak u innych. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
[right][snapback]48743[/snapback][/right]

A wrzucasz za FACER czy za R??
Jeśli za FACER to być może masz ustawiona w edit na R to kliknij w ustawieniach twarzy na Default (ustawienia twarzy zmienią się na "fabryczne" te oryginalne KONAMI dla tej twarzy czyli na specjalną twarz).
Pozdrawiam
Teco
A ja nie moge za chiny dopasować twarzy Reiny i Soldado.Help:(
Grabos
Ja też nie moge dopasować Soldado, znaczy twarz już mam ale nie wiem za który .bin wgrać te włosy...
Teco
A zapodasz numer za który wrzuciłeś tą twarz soldado!!Włosy to sam sobie dopasowałem:)I tylko reine jeszcze wgrać
_DEVIL_
QUOTE(Teco @ Jan 13 2006, 20:45:51)
A zapodasz numer za który wrzuciłeś tą twarz soldado!!Włosy to sam sobie dopasowałem:)I tylko reine jeszcze wgrać
[right][snapback]48765[/snapback][/right]

Ja tez nie moglem ale znalazlem! Wgraj twarz Soldado za bin 1979..powino dzialac (u mie dziala smile.gif ) A wlosy sam dopasuj..
Mani3k
Cały pic polega na tym, że ja mam najnowszego GGS i u mnie wszytko jest podpisane i nie ma żadnego problemu...
Przypuśćmy wrzucam twarz Soldado za w018 natomiast włosy za sh077_w014.
Wchodzisz w edit i ustawiasz twarz Present i wybierasz numer 18 a w Hair wybierasz Special Hair i numer 77 tak jak jest podpisany plik za ktory podmieniłeś włoski.
A jeżeli wrzucisz np. twarz Adriano za facer i hairr to masz od razu bez żadnego ustawiania. cool.gif
Narazie
_DEVIL_
QUOTE(Mani3k @ Jan 13 2006, 21:07:08)
Cały pic polega na tym, że ja mam najnowszego GGS i u mnie wszytko jest podpisane i nie ma żadnego problemu...
Przypuśćmy wrzucam twarz Soldado za w018 natomiast włosy za sh077_w014.
Wchodzisz w edit i ustawiasz twarz Present i wybierasz numer 18 a w Hair wybierasz Special Hair i numer 77 tak jak jest podpisany plik za ktory podmieniłeś włoski.
A jeżeli wrzucisz np. twarz Adriano za facer i hairr to masz od razu bez żadnego ustawiania.  cool.gif
Narazie
[right][snapback]48775[/snapback][/right]

Maniek a mozes mi powiedziec jak to mozliwe ze masz podpisane w10 czy sh !??Ja mam GGS 5.11.22 i mam unknow wszystkie pliki? Moze masz nowszy to dalbys lina , bo mnie wkurzaja te unknowny!?
Teco
A wgrał ktoś REINE?Za jaki numer wgrać?Z resztą nie ma problemu a soldado juz wymiata:)
dawdi17
Ja też bym bardzo prosił o link do tego ggs. A może tą funkcję się w jakiś sposób włącza? Proszę o odpowiedź.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.