Cytat(Giovani @ Mar 16 2008, 21:52:01)

Znów się czepiasz, idź że nie wiem może się przejdź, a co do tego kto jest najlepszym facemaker'em to jak dla mnie Mani3k i DoN, no gdzieś tam znajdzie się trzecie miejsce dla s'na !
BadNewz nie odpisuj

Dziecko drogie powiem Ci tyle, że to Ty we mnie "zapierdalałeś bluzgami" nie wiem do tej pory za co... I to ja się czepiam... Otóż oznajmiam tu wszechobecnym, że Giovani - Katalończyk "zostawił" na twarzy zielone plamy (na bmp), a że poprosiłem go ładnie żeby to poprawił bo nie wygląda zbyt "estetycznie" to teraz się mści... Dla mnie takie dzieci są śmieszne... Mimo tego, że ponoć ma około 20 lat to zachowuję się jakby miał niewiele ponad 10. Różni go tylko to, że pisać umie trochę lepiej. Co do najlepszego facemaker' a... Wyraziłem swoje zdanie, a że mi jakiś wieśniak natrętny próbuje je podważyć to świadczy o zajebiście wysokim "rozwoju kultury".
PS żeby nie było, że OFFtopic, to powiem, że mimo tego, że Mani3k nie jest moim "ulubionym"facemaker' em to szanuję jego pracę i chciałbym mu podziękować, że nie przerzucił się na PESa 2008 (a właściwie to twarze do tej odsłony) i ciągle możemy wrzucać do gry face' y na światowym poziomie bo to nie ulega wątpliwości.