Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mani3k
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Arek.PL
Fejsik jak najbardziej spoko:)
Gratki smile.gif

Pzdr
Jamnik
Bardzo fajny fejsik smile.gif Tylko szczęka wydaje mi się dziwna, czy on tak ma ? wink.gif
don rxf
tak jak na gadu : zajebisty ! wub.gif
szołpas
Cudo ph34r.gif poprostu cudo i jeszcze te włoski blink.gif
Damian.
Wyjebisty ryj. Perfect mellow.gif
Pozdr
Paput
Świetna twarzyczka.
Kiedy wydasz paczkę??
MYSZa7
Świetny biggrin.gif Może ktoś z La Liga następny??
coley
król nadal na tronie ;D
nieziemskie ryje
d-note
Master nad Masterami tongue.gif
Nananana nananana heeee niech żyje Mani3k smile.gif
bobex77
Cytat(Mani3k @ Mar 7 2008, 17:26:50) *

super morda
bez zastrzezen wink.gif
Smoti
Mani3k jestes jak Midas,jakiej twarzy nie dotkniesz ta zmienia sie w złoto!
pozdrawiam i podziwiam:)
norek
Cytat(Mani3k @ Mar 7 2008, 17:26:50) *

Ostra tandeta...

Oby wiecej takich biggrin.gif
Mani3k
Meite v2_final_preview
Jacmen
Widzę, że poprawione uszy. Co do samej mordy wymiatasz wink.gif
ryba
Przejscie wlosy-czolo jest niesamowite ph34r.gif .. Morda ideal x2.gif
don rxf
Jeszcze lepszy wub.gif
szołpas
Cytat(Mani3k @ Mar 9 2008, 11:34:50) *
Meite v2_final_preview

brak słow ... no kurwa wymiatasz ph34r.gif
bartek-brt
Cytat(ryba @ Mar 9 2008, 12:00:06) *
Przejscie wlosy-czolo jest niesamowite ph34r.gif .. Morda ideal x2.gif

Dokładnie. Tak jakby tekstura włosówch była te tekturze twarzy:)
Ideał. Czekamy na kolejne prace.
Arek.PL
Ideał ! Normalnie brak słow rolleyes.gif

Pzdr
mariolazi
Mordki na najwyższym poziomie...

Wielkie brawa smile.gif
Mani3k
szołpas
Cytat(Mani3k @ Mar 16 2008, 15:34:31) *

kozak! ph34r.gif
MaTi10
poprostu brak słów smile.gif. Wlosy Insuy zajedwabiste
MaTi10
poprostu brak słów smile.gif. Wlosy Insuy zajedwabiste
mariolazi
Pięknie aż pała mięknie laugh.gif
Mordka i włosy robią kolosalne wrażenie cool.gif

Pozdro
demiano7
No człowieku Ty po prostu jesteś zajebisty w te klocki tongue.gif
ryba

Wysmienita morda ph34r.gif Sam juz nie wiem kto jest najlepszy wacko.gif Ty czy S'n? wink.gif
bartek-brt

Super!
BadNewz
Fajna twarz... Ale ciekawe jak profil... dry.gif

PS Ja wiem kto jest lepszy... Mystiq.
Damian.
Cytat(ryba @ Mar 16 2008, 16:23:09) *
Wysmienita morda ph34r.gif Sam juz nie wiem kto jest najlepszy wacko.gif Ty czy S'n? wink.gif

Mani3k smile.gif

Nie przypominam sobie go za bardzo, ale jakość jest zajebista smile.gif

pozdr

Jamnik
Kapitalna jakość grajka, tak jak powiedział Damianinho smile.gif Włoski mi się strasznie podobają smile.gif

Pzdr
Arek.PL
swietne wykonanie !
don rxf
Cytat(BadNewz @ Mar 16 2008, 18:38:47) *

Mystiq obciaga, s'n i Mani3k mastery biggrin.gif Świetny Insua wub.gif wub.gif ale Ty juz to wiesz tongue.gif
demiano7
Jest jeden sposób żeby zobaczyc kto lepszy (s'n czy Manie3k)... Niech Mani3k spróbuje przebić Aguero s'n... tongue.gif
Mani3k
S'N jest mistrzem w te klocki, najlepszy na świecie bez dwóch zdań.
Nie mam zamiaru rywalizować o miano najlepszego. rolleyes.gif
Możesz dać fotki Aguerro jak masz, może się zdecyduję.
Pozdrawiam

P.S. Dzięki za komentarze.
d-note
Wszystkie twoje twarze - brak słów ohmy.gif
Do S'N IMO mało ci brakuje tongue.gif
demiano7
narazie mam takie:
1
2
3
BadNewz
Cytat(don rxf @ Mar 16 2008, 17:36:00) *
Mystiq obciaga, s'n i Mani3k mastery biggrin.gif Świetny Insua wub.gif wub.gif ale Ty juz to wiesz tongue.gif

Akurat tu nie chodzi o to "co on robi prywatnie". Ja wyraziłem swoje zdanie i dla mnie Mystiq jest najlepszym facemaker' em. Mówcie co chcecie natomiast o gustach się nie dyskutuje.
coley
Cytat(BadNewz @ Mar 16 2008, 20:23:10) *
Akurat tu nie chodzi o to "co on robi prywatnie". Ja wyraziłem swoje zdanie i dla mnie Mystiq jest najlepszym facemaker' em. Mówcie co chcecie natomiast o gustach się nie dyskutuje.

Dokładnie
a dla mnie osobiscie Mani3k robi teraz najlepsze facjaty
jak to mówia:"Dobre bo polskie" wink.gif
pozdr0
keep it up
Cytat(demiano7 @ Mar 16 2008, 18:14:13) *
Jest jeden sposób żeby zobaczyc kto lepszy (s'n czy Manie3k)... Niech Mani3k spróbuje przebić Aguero s'n... tongue.gif

Na evo-web każdy cię olał, więc teraz czas podstępnie przekonać Mańka... unsure.gif
demiano7
Alter o co Ci chodzi? podstępnie? Po pierwsze to polskie forum i wole to od tamtego, po drugie nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy a po trzecie moge pisać co, gdzie i kiedy mi sie zachce... nara neo o_O

P.S a co do innych forów to co, zatkało Cie na pesfaces i postanowiłeś zacząć jakieś swoje chore zaczepki na tym forum? mozesz sie czepiać swojego starego... ja nie zamierzam robic żadnych zadym... grzecznie zaproponowałem... a poza tym mani3k powiedział że może zrobi a nie że zrobi...
Arek.PL
Cytat(alter @ Mar 16 2008, 21:14:12) *
Na evo-web każdy cię olał, więc teraz czas podstępnie przekonać Mańka... unsure.gif

wkurwiajamnie takie wypowiedzi
BadNewz
Cytat(Que @ Mar 16 2008, 21:43:00) *

+1
Giovani
Cytat(BadNewz @ Mar 16 2008, 16:38:47) *

Znów się czepiasz, idź że nie wiem może się przejdź, a co do tego kto jest najlepszym facemaker'em to jak dla mnie Mani3k i DoN, no gdzieś tam znajdzie się trzecie miejsce dla s'na !

BadNewz nie odpisuj dry.gif
szołpas
Cytat(Que @ Mar 16 2008, 21:43:00) *

LOL ph34r.gif alter dobrze mowi
Cytat(demiano7 @ Mar 16 2008, 21:39:43) *
Alter o co Ci chodzi? podstępnie? Po pierwsze to polskie forum i wole to od tamtego, po drugie nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy a po trzecie moge pisać co, gdzie i kiedy mi sie zachce... nara neo o_O

biggrin.gif chciales coś sobą pokazać ze nie masz neostrady ? to jest dopiero śmieszne pfff
-----------------------------------
Super mordy maniek wink.gif
BadNewz
Cytat(Giovani @ Mar 16 2008, 21:52:01) *
Znów się czepiasz, idź że nie wiem może się przejdź, a co do tego kto jest najlepszym facemaker'em to jak dla mnie Mani3k i DoN, no gdzieś tam znajdzie się trzecie miejsce dla s'na !

BadNewz nie odpisuj dry.gif

Dziecko drogie powiem Ci tyle, że to Ty we mnie "zapierdalałeś bluzgami" nie wiem do tej pory za co... I to ja się czepiam... Otóż oznajmiam tu wszechobecnym, że Giovani - Katalończyk "zostawił" na twarzy zielone plamy (na bmp), a że poprosiłem go ładnie żeby to poprawił bo nie wygląda zbyt "estetycznie" to teraz się mści... Dla mnie takie dzieci są śmieszne... Mimo tego, że ponoć ma około 20 lat to zachowuję się jakby miał niewiele ponad 10. Różni go tylko to, że pisać umie trochę lepiej. Co do najlepszego facemaker' a... Wyraziłem swoje zdanie, a że mi jakiś wieśniak natrętny próbuje je podważyć to świadczy o zajebiście wysokim "rozwoju kultury".

PS żeby nie było, że OFFtopic, to powiem, że mimo tego, że Mani3k nie jest moim "ulubionym"facemaker' em to szanuję jego pracę i chciałbym mu podziękować, że nie przerzucił się na PESa 2008 (a właściwie to twarze do tej odsłony) i ciągle możemy wrzucać do gry face' y na światowym poziomie bo to nie ulega wątpliwości.
Giovani
BadNewz, po tym jak się wyrażasz to wydaje się iż to ty masz niespełna 10 lat wacko.gif
Boże chroń przed takimi jak ty dry.gif

A zapomniałem napisać, kapitalna morda Mani3k !
demiano7
Szolpas o co wam wszystkim chodzi??? nie mam prawa sie o coś spytać? jakoś maniek nic nie mówił i a wam przeszkadza niewiadomo co? wyzywam kogoś? lize dupe? czepiam sie? nie! grzecznie napisałem i gdyby mu przeszkadzało to by napisał! a Ty szolpas jesteś wazelina i tyleCi powiem... na gg milutki i sie tłumaczysz że nie do mnie coś pisałeś a na forum zgrywasz cwaniaka i sie czepiasz.
Arek.PL
Maniuś czekamy na kolejne prace w Twoim wykonaniu smile.gif
Te OT all zabrudziły Twoj temat wiec trzeba to fast zmyc smile.gif

Pozdro
norek
Kolejny post nie na temat i nagradzam banem jego autora.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.