Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mani3k
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Hayalet
blink.gif aleś wywalił bitmape, super Gago.
saviolka
QUOTE(Mani3k @ Feb 4 2007, 10:39:14) [snapback]119461[/snapback]

Fernando Gago (preview)
IPB Image

Mata fani Realu wkońcu tego oto pana. Brawo Mani3k smile.gif
Pelas
hohohoo:D to teraz Realowcy się cieszą biggrin.gif bardzo fajna twarz
Mani3k
QUOTE(Kaori @ Feb 4 2007, 10:54:06) [snapback]119471[/snapback]

blink.gif aleś wywalił bitmape, super Gago.

Słabe wyszło bo fotka wściekła... wink.gif
Nowin33
Super twarz...ale ja osobiscie nie lubię takich usmiechniętych wink.gif bo jak zawodnik przykładowo kogos sfauluje sędzia go przywołuje a on usmiechnięty i głupio to wygląda:D ale mordka spoko.
Hades
Super twarzyczka i włoski najlepszej jakości smile.gif
Mani3k
QUOTE(Nowin33 @ Feb 4 2007, 11:02:11) [snapback]119477[/snapback]

Super twarz...ale ja osobiscie nie lubię takich usmiechniętych wink.gif bo jak zawodnik przykładowo kogos sfauluje sędzia go przywołuje a on usmiechnięty i głupio to wygląda:D ale mordka spoko.

Z fotki gdzie sie usmiecha, nie zrobie bez usmiechu... logiczne.
krzyck

Fernando Gago (preview)
IPB Image

Kurcze nawet nie wiesz,jak sie ciesze, ze w koncu powstanie nowy-świetnie dopracowany Gago;) mam nadzieje, ze poprawisz troche wlosy (troche wezsze,a na nich waska-czarna opaska), i ogolnie ciut BMP wink.gif

Z niecierpliwoscia czekam na final version:D dzieki wielkie Maniek!!!:)
T-Mac
znakomite ostatnie prace smile.gif

nie dawno byla dyskusja czyj Van Persi Lepszy
twoj czy Mistiq zainteresowanych odsylam do tematu tego pana na evo-web smile.gif
mozna sie usmiac
krzyck
Mani3k wyslalem Ci tu kilka fotek Gago-postaraj sie go jeszcze troche dopracowac i bedzie SUPER!!!:) prosze;)

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=01504182643157726108
Voytec
Świetnie wyciągnąłeś teksture z takiej fotki wink.gif Model tez fpyte wink.gif
norek
QUOTE(T-Mac @ Feb 4 2007, 11:20:00) [snapback]119487[/snapback]

znakomite ostatnie prace smile.gif

nie dawno byla dyskusja czyj Van Persi Lepszy
twoj czy Mistiq zainteresowanych odsylam do tematu tego pana na evo-web smile.gif
mozna sie usmiac

Pozwol Timak ze nie bede ganial ludzi na Evoweb i pokaze tutaj...mam nadzieje ze Mani3k nie masz nic przeciwko...VP kolegi z francji:
IPB Image
don rxf
Super Gago Mani3k, tylko wlosy nie te ;-) ale i tak jest zajebiście. pozdro.
darcheville
Amazing bmp on GAGO mate smile.gif
wali-góra
fajny ten gago bardzo fajny....
szolpas
QUOTE(saviolka @ Feb 4 2007, 11:55:18) [snapback]119472[/snapback]

Mata fani Realu wkońcu tego oto pana. Brawo Mani3k smile.gif

fajny jezd on smile.gif tylko te włosy coś nie takie jak on ma dopracuj go jeszcze a bedzie zajebisty biggrin.gif
dawdi17
Gago bardzo dobry ale... właśnie włoski... przede wszystkim MUSI mieć opaskę - zawsze ją ma, a bez niej podobnieństwo jest zauważalnie mniejesze. Zauważ też, że on ma przedziałek idealnie na środku... u Ciebie jakoś to dziwnie wygląda.
ComeBack
Zajebisty
POZDRAWIAM;)
Simon
no wreszcie ktos zrobil zajebistego gago smile.gif tylko wlosy troche nie takie jale ma na meczu. zrob mu z opaska smile.gif

Fernando Gago (preview)
IPB Image

Do foty podobny, ale przez uśmiech wygląda gorzej. No i te włosy wink.gif
BTW on ma zawsze proste włosy, nie zaokrąglone.

Lekko ci zaśmiecę:

IPB Image

Może to się przyda smile.gif
dawdi17
Proszę spróbuj zrobić z tej foty co dał alter. Gago właściwie na meczu nigdy sie nie usmiecha aż tak wesoło biggrin.gif Wydaje mi się, że oczy też są za małe i brwi troche bardziej "czarne". No i właśnie - włosy zawsze proste.
krzyck
Sam widziesz Mani3k, zainteresowanie twarza dla GAGO jest ogromne- fani realu wciaz czekaja na znakomita twarz GAGO, ktora wkoncu bedzie "znakomita", a wiec prosze Cie w moim i ich imieniu zarazem, abys wykonal ta twarz wkladajac w nia cale swe umiejetnosci i serce-a napewno WIELU bedzie Ci bardzo wdziecznych... pozdrawiam i zycze zankomitej twarzy smile.gif
BoBaN
Bardzo dobra twarz, ale bardzo bardzo Ciekawi mnie jakby wyglądał ten Gago z foty Altera.
Mani3k
Nom pomyśle nad tym Gago z tej fotki.
Na prośbę niektórych userów (usera) wykonałem twarz młodego talenciaka z FCB, Bojana Krkica.
Od razu zaznaczam, że jest to w wiekszości moja inwencja twórcza, sam dokladnie nie wiem jak wygląda... bo nie posiadam, żadnych przyzwoitych fotek. Mam nadzieje, że sie spodoba choć troche... lepiej mieć takiego niż wogóle, zgadza sie? smile.gif
PS. Tekstura posklejana z kilku BMP... rolleyes.gif

Bojan Krkic (preview)
IPB Image
ricki
Ja pierdziele mistrzostwo zrob Messiego z podobna extra fryzura! biggrin.gif
michup
Wyszedl zajebisty gratki smile.gif
Pelas
osz kuźwa Maniuś "rzondzisz" mi on do szcześcia nie potrzebny;D no ale mimo to czekam na bina:D
norek
QUOTE(Mani3k @ Feb 4 2007, 19:39:34) [snapback]119665[/snapback]

Na prośbę niektórych userów (usera) wykonałem twarz młodego talenciaka z FCB, Bojana Krkica.
Od razu zaznaczam, że jest to w wiekszości moja inwencja twórcza, sam dokladnie nie wiem jak wygląda... bo nie posiadam, żadnych przyzwoitych fotek. Mam nadzieje, że sie spodoba choć troche... lepiej mieć takiego niż wogóle, zgadza sie? smile.gif

Bojan Krkic (preview)
IPB Image

No ladnie zes go zlepil...Majkel Dzekson by sie takiego sklejania nie powstydzil.
majcher_
miszczostfo śfjata
olivier
Świetna morda,super tak dalej.
luke
Jak na sklejanie to przyzwoicie wyszedł, aczkowliek wróć do robienia mordek tradycyjną metodą biggrin.gif
Mortin
heh, a miales go nie pokazywac ;P
mysle, ze dobra twarz, dobre i to co zrobiles niz nic. moze kiedys bedzie lepsza fota, to wykonasz o niebo lepszego, a jak na ten moment niech inni sie naciesza tym co zrobiles dotychczas
pozdro
krzyck
Mani3k tutaj masz sporo fotek Gago:) mam nadzieje ze zrobisz go znakomicie;) juz sie doczekac nie moge...wink.gif pozdro:)

http://realmadrid.com/articulo/rma35903.htm
Voytec
Fajna mordka. Gratuluje tego że ci się chciało, to się ceni wink.gif
don rxf
No niezle sobie z nim poradziles, brawo, brawo.
да ну &#
QUOTE(Mani3k @ Feb 4 2007, 19:39:34) [snapback]119665[/snapback]

Bojan Krkic (preview)
IPB Image

AMAZING face !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mani3k , THX you man !!!!

link PLEASE !!!!!
Nowin33
QUOTE(Mani3k @ Feb 4 2007, 11:15:26) [snapback]119484[/snapback]

Z fotki gdzie sie usmiecha, nie zrobie bez usmiechu... logiczne.

Wiadomo ze nie zrobisz dlatego powinienes starac się o lepsze fotki...dobra zresztą koncze ten temat,rób jak uważasz....
Mani3k
Quique Álvarez (preview)
IPB Image
T-Mac
nstepna znakomita praca smile.gif
Mortin
swietna twarz
ostatnio podkreciles tempo oby tak dalej
pozdro
don rxf
QUOTE(Mani3k @ Feb 5 2007, 12:29:25) [snapback]119778[/snapback]

Quique Álvarez (preview)
IPB Image

Super twarz ;-)
coley
lux torpeda tongue.gif
kolejny świetny ryj
majcher_
brawo Maniek, brawo
ostatnie prace rewelka
smile.gif oby tak dalej
BoBaN
przekozackie mordki naprawde świetne:)
AdamSzmulki
Bardzo fajna Mordeczka... biggrin.gif
misiek1899
QUOTE(Mani3k @ Feb 4 2007, 21:39:34) [snapback]119665[/snapback]

Bojan Krkic (preview)
IPB Image

Wypasiony.Dzieki wielkie.Teraz tylko czekam na bina.
Voytec
Świetne ostatnie prace. Super tempo, oby tak dalej.
Simon
skoro tak szybko leca te prace to szybciej bedzie wydany fejspak wink.gif
krzyck
Mani3k kiedy wypuscisz finalna wersje gago-ktora mozna bylo by sciagnac;) pozdro!!:)
Hades
Dwie ostanie twarze ZNAKOMITE ! (jak zwykle tongue.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.