Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mani3k
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
E 9
Dzięki za download czy sie podoba to nie musze pisać!!! Czekam na następne prace...najlepiej jak bd to nastepna paczka dla poszczególnej druzyny rolleyes.gif .POZDRo
krolu
paka taka ze kopara opada...moze niektórzy zauwazyli Twojego Mitee juz w OEpatchu wink.gif...
MYSZa7
WYJEBANA PAKA!
Brawo Maniek!
reS
Coś się jebło ze screenem, przynajmniej u mnie smile.gif ale pamiętam, że wszystkie mordy przezajebiste. Thx za paczke

Jesteś niesamowity ohmy.gif

Brakło ci Rosales`a, Sneijder`a De Mula oraz Heitingi wink.gif

EDIT:
Coś jest nie tak z mordą Davids`a. Gdy wgrywam ją przez KitServer gra crashuje... przez GGS działa normalnie...
Karol Johnn
No ja nie wiem czy ta paczka jest az taka fajna... wink.gif
pzdr
dikhet
i ja pobieram, cudo
pablitos21
Cytat(dikhet @ May 14 2007, 08:48:01) [snapback]147408[/snapback]
i ja pobieram, cudo

I ja huntelaar v2 blink.gif
lewis
Great work Mani3k.
mellow.gif
Mani3k
Alter twarze kt. wymieniłeś są już swietnie wykonane przez innych facemakerów, Rosales nie jest graczem Ajaxu już... smile.gif
Dzieki za komentarze... pozdro
szołpas
Maniuś swietne twarze ph34r.gif oczywiscie download
MYSZa7
Mógłby dać ktoś plik map.txt do tej paczki? rolleyes.gif
JuveR
Paczka wyjebiaszcza biggrin.gif
Niestety nie mogę pobrac z sendspace bo wyskakije "Sorry, the free service is at full capacity." A na rapidshare limity.
Mógłby ktoś zamieścić na jakimś serverze bez limitów (wyslijto) wink.gif
olo
Myszojad, sam nie mozesz stworzyc? to zalezy jakiego masz ofa, kazdy map nie bedzie dzialal...
JuveR
Cytat(don rxf @ May 14 2007, 12:13:13) [snapback]147444[/snapback]

Dzięki smile.gif
I jeszcze raz brawa za paczuszkę (szczególnie za Grygerę który od lata w Juve biggrin.gif ) rolleyes.gif
the-bhoys
Brak mi słów, żeby opisać tą paczkę ph34r.gif Brawo!
Przemek23
Paczka zajebista, thanks.. smile.gif Tylko mam pewnie problem z Davids'em, gdy chce wgrać go przez KS to gra sie wyłącza kiedy w edit chce zobaczyc jego twarz, natomiast jak wgrywam przez GGS to pisze że plik został zaimportowany, ale w grze nie ma jego twarzy.. blink.gif
Cytat(Przemek23 @ May 14 2007, 16:50:38) [snapback]147478[/snapback]
Paczka zajebista, thanks.. smile.gif Tylko mam pewnie problem z Davids'em, gdy chce wgrać go przez KS to gra sie wyłącza kiedy w edit chce zobaczyc jego twarz, natomiast jak wgrywam przez GGS to pisze że plik został zaimportowany, ale w grze nie ma jego twarzy.. blink.gif

Mam ten sam problem.Pisałem wcześniej o nim.
Problem nie dotyczy tylko Davids`a Mańka, ale Norka czy innych...

Wgraj Davids`a na 2320 w GGS. A włosy przez KitServer.
Przemek23
Cytat(alter @ May 14 2007, 17:32:22) [snapback]147484[/snapback]
Mam ten sam problem.Pisa?em wcze?niej o nim.
Problem nie dotyczy tylko Davids`a Ma?ka, ale Norka czy innych...

Wgraj Davids`a na 2320 w GGS. A w?osy przez KitServer.

Działa smile.gif Dzięki za pomoc.. smile.gif
chatek
Jak kto? by chcia? kawa?ek pliku map. dzia?a na OE patchu tylko bez Anity bo go w grze nie ma ale zrobi?em go za kogo? innego smile.gif

2762,"Others\Ajax\Vermeer.bin" # Vermeer
37,"Others\Ajax\Vermaelen.bin" # Vermaelen
2755,"Others\Ajax\Stam.bin" # Stam
2758,"Others\Ajax\Roger.bin" # Roger
135,"Others\Ajax\Perez.bin" # Perez
2756,"Others\Ajax\Ogararu.bin" # Ogararu
2765,"Others\Ajax\Manucharyan.bin" # Manucharyan
2763,"Others\Ajax\Lindenbergh.bin" # Lindenbergh
2760,"Others\Ajax\Huntelaar.bin" # Huntelaar
1791,"Others\Ajax\Davids.bin" # Davids
2761,"Others\Ajax\Gentenaar.bin" # Gentenaar
96,"Others\Ajax\Grygera.bin" # Grygera

bym zapomnia? ja mam taki problem z Davidsem, ?e nie moge u okularów ustawi? sad.gif jak chce to zrobi? to mi wywala do Windowsa. Pomo?e kto? ???
2769,"Others\Ajax\Leonardo.bin" # Leonardo
arm
Super paka Mani3k!!!
Może zrobiłbyś jakieś twarze dla reprezentacji Ghany???
ryba
Doskonala robota...
Mani3k
Z Davidsem trzeba zrobić tak:
-twarz wrzucić do 0_text za numer 02320
-włosy do Hair Server
bo inaczej nie będzie można ustwić okularów i gra moze sie wieszać... smile.gif

A jak ktoś bardzo chce mieć Davidsa w Face i Hair server to zanim wrzuci musi wylaczyc okulary i zapisac option file i dopiero wgrac BIN'y.

Pozdro
MYSZa7
Gdzie mo?na ustawi? te okulary Davidsowi?
Bo nigdzie nie mog? znale?? tego Davidsa.
Mani3k
Davids'a musisz najpierw przenieść Tottenham->Ajax...

Głowa->Włosy->Okulary słoneczne... (:
Voytec
Doskonała paczka. Jedna z lepszych jakie w tym roku widziałem. Każda mordka idealna, a najlepszy jest Ten Cate biggrin.gif
MYSZa7
Cytat(Mani3k @ May 14 2007, 19:39:44) [snapback]147536[/snapback]

Dzięki wielkie,sorka,że zawracam ci głowę takimi głupotami.Jeszcze raz,wyjebana paka!
Mani3k
Spoko nie ma problemu, zapomnialem dać info jak poprawnie wgrać Davids'a... smile.gif

Hala Madrid! ;-)
JuveR
Cytat(Mani3k @ May 14 2007, 17:39:44) [snapback]147536[/snapback]

Mi niestety W Edit Mode gdy najadę na Davidsa to mi się PES wyłącza. Wie ktoś może co zrobic aby tak nie było???
Nie są to raczej problemy z kompem bo mam Athlona 3800+, 1GB Ram,GeForce 7600GT dry.gif
Wrzuć przez GGS. KitServer nadal crashuje smile.gif
MYSZa7
Cytat(JuveR @ May 14 2007, 21:13:43) [snapback]147568[/snapback]
Mi niestety W Edit Mode gdy najadę na Davidsa to mi się PES wyłącza. Wie ktoś może co zrobic aby tak nie było???
Nie są to raczej problemy z kompem bo mam Athlona 3800+, 1GB Ram,GeForce 7600GT dry.gif

Zrobiłeś to co było wyżej napisane??Czyli wsadzić twarz Davidsa przez GSS do pliku 2320.
JuveR
Cytat(MYSZa7 @ May 14 2007, 19:19:59) [snapback]147573[/snapback]
Zrobiłeś to co było wyżej napisane??Czyli wsadzić twarz Davidsa przez GSS do pliku 2320.

No rzeczywiście teraz wszystko OK rolleyes.gif
Wcześniej jak wrzuciłem przez KS to nawet okularów nie miał, a po sekundzie wylączała się gra mad.gif

PS. Mój błąd dry.gif Nie zauważyłem posta Mani3k'a biggrin.gif
jarek1989
czemu gracz Leonardo mi nie działa prze kitserver sad.gif (działają włosy a twarz jest z edit mode ;/ ) sad.gif
Damian.
Możę źle napisałeś map?
jarek1989
jak skopiowałem ten sam map od włosów biggrin.gif a on wyglonda tak :

i nie wiem czym to jest spowodowane sad.gif
Mani3k
Jakby ktos nie wiedział to plik map.txt musi sie znajdować w obu folderach tj. Face i Hair...
BIN'y są na 100% dobre, tylko trzeba wiedzieć jak je wrzucac.
Pozdro
T-Mac
genialny pack ajaxu
Teco

Paczka super od razu wrzucona do gry:) Rewelacja.Pozdrawiam
jarek1989
jak bym nie wiedział ;/ przecież napisałem że skopiowałem ten sam kawałek mapu z Folderu faces do folderu Hairs (oczywiscie z mapa do mapa ) ja nie wiem czemu nie działa ... wrzucałem tyle twarzy prze kitserver i jakoś nigdy takie coś się nie stało ;///
Teco
Cytat(jarek1989 @ May 16 2007, 19:43:19) [snapback]147972[/snapback]
jak bym nie wiedział ;/ przecież napisałem że skopiowałem ten sam kawałek mapu z Folderu faces do folderu Hairs (oczywiscie z mapa do mapa ) ja nie wiem czemu nie działa ... wrzucałem tyle twarzy prze kitserver i jakoś nigdy takie coś się nie stało ;///

A który Ci nie chodzi?? Mi wsio działa sam Map sobie zrobiłem moze gdzies literówka jest albo inaczej masz nazwany folder spr wsio jakby co daj znaćsmile.gif
jarek1989
litery są na bank dobre! i folder też !! bo cała reszta z paczki działa !!
olo
wrzuc ta morde przez ggs i po klopocie
jarek1989
a tam z tą mordą biggrin.gif daruje sobie ją biggrin.gif (jak by to był jakiś ważniejszy gracz to bym coś cudował ) ale dzieki za pomoc biggrin.gif świetna paka pozdro biggrin.gif
arm
Ostatnio Ajax kupił na nowy sezon 2 piłkarzy: Laurent Delorge z ADO Den Haag i Kennedy Bakircioglu z Twente Enschede.
Może zrobiłbyś też ich twarze jeśli znajdziesz jakieś odpowiednie foty.
Paka Ajaxu wyjechana w kosmos!
Wielkie dzięki!
Jimmy
Moze zrobisz Andersona z Manchester United
Napisalem akurat u ciebie bo pomyslalem ze ty bys wykonal perfect
http://img296.imageshack.us/my.php?image=a...terunitezv0.jpg
Nakamura25
Cytat(Jimmy @ May 31 2007, 20:24:37) [snapback]150795[/snapback]
Moze zrobisz Andersona z Manchester United
Napisalem akurat u ciebie bo pomyslalem ze ty bys wykonal perfect
http://img296.imageshack.us/my.php?image=a...terunitezv0.jpg

weź ty tylko tak pisesz bo chciałeś się podlizać żeby ci tą twarz zrobił!! ale jego twarze są bardzo dobre!!
Mani3k
Alfonso Alves (preview)
ryba
Perfekcyjny model,a textura to juz wogole kosmos!
.::NorD::.
Cytat(Mani3k @ Jun 2 2007, 09:48:35) [snapback]151042[/snapback]
Alfonso Alves (preview)

Widziałem fotkę i chyba lepiej nie można go zrobić :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.