Arturro
Nov 5 2005, 20:47
nonono ladniee ,dla mnie moze byc
Sergio Ramos (preview)
ostatnie dwie twarze klasa
ramos duzo duzo lepszy od tego co ja zrobilem

jedynie co mi sie w twoim nie podoba to wlosy

ale to przeciez chodzi o morde
widze ze bedzie mial kto robic dobre ryje jak nam starym wyjadaczom sie znudzi

(a juz sie nudzi

)
ocenki
Hleb 9+/10
Ramos 9+/10
tak trimaj
Dzięki Timak...
PS.Poprawiłem fryzurkę...
wojteksk
Nov 16 2005, 15:47
Ja z takim prostym pytaniem.Nigdy nie podmieniałem twarzy w PES-ie ale chcialbym to zrobic wreszcie.I weźmy na przyklad face Valdesa.Ściągnąlem biny facew008 i hairw008.I jak mam to teraz podmienic za pomocą DKZ? Jakie pliki mam zamienić.prosze o wyrozumialość.Z gòry dzieki
Riki101
Nov 16 2005, 16:18
QUOTE(wojteksk @ Nov 16 2005, 16:51:12)
Ja z takim prostym pytaniem.Nigdy nie podmieniałem twarzy w PES-ie ale chcialbym to zrobic wreszcie.I weźmy na przyklad face Valdesa.Ściągnąlem biny facew008 i hairw008.I jak mam to teraz podmienic za pomocą DKZ? Jakie pliki mam zamienić.prosze o wyrozumialość.Z gòry dzieki
[right][snapback]44233[/snapback][/right]
Az mnie szlak trafia co chwile jak ktos pyta o twarze poszukaj troche a znajdziesz
Mani3k
Nov 16 2005, 16:20
Na forum, bodaj w Patche jest podana lista twarzy i wlosow odpowiadajcym danemu pilkarzowi...
Spojrz na liste tam powinienes znaleśc.
Narazie
Gabri Garcia v2 (preview)
Deco (preview)
Maxi López (preview)
Sylvinho (preview)
Brawo Mani3k. Maxi lopez wspaniały!
Kiedy można będzie wziąć te twarze? Szczegulnie zależy mi na Jorquerze i Maxim.
_DEVIL_
Dec 5 2005, 15:56
Deco zajebis**, Sylvinho zajebi***, ale maxi to już przeszedłeś samego siebie wiecej niz zajebis**!
Bravo
Dzięki chłopaki !
Gregor - Maxi Lopez będzie w moim nowym packu, a Jorquera był już wydany bodaj w ostatnim FacePacku...
Narazie i jeszcze raz dzięki za komentarze
Mark van Bommel (preview)
Co tu dużo mówić (pisać) Man3k twarze są git. Biorąc dodatkowo fakt że sam jestem fanem Barcy to kompletny odlot
nene77b
Dec 6 2005, 16:08
Mani3k jeśli mógłbyś zrób mordke Zairi'ego z Sochaux?
Kurde ale niemoge znaleść dobego zdjęcia...
QUOTE(nene77b @ Dec 6 2005, 16:12:30)
Mani3k jeśli mógłbyś zrób mordke Zairi'ego z Sochaux?
Kurde ale niemoge znaleść dobego zdjęcia...

[right][snapback]44643[/snapback][/right]
W tej chwili robie Packa FCB... poza tym jak ktoś chce jakąś twarz to niech da dobra fotkę, bo nie chcę marnować czasu na szukanie
Andres Iniesta (preview)
Riki101
Dec 6 2005, 17:27
Ciesze sie ze robisz face packa barcy bo twoje twarze sa the best
Mani3k z niecierpliwością czekam na facepacka. Mógłbyś zdradzić kogo planujesz umieścić jeszcze w swojej paczce?
QUOTE(Mani3k @ Dec 6 2005, 17:10:07)
Download FacePack[right][snapback]44654[/snapback][/right]
Wszystkie twarze świetne.Maxi Lopez jest po prostu miodzio.Tak trzymaj !!!
A tak w ogóle to jakie twarze planujesz teraz robić ? Ja proponuje C.Ronaldo
Link do twarzy C.Ronaldo:
http://i23.photobucket.com/albums/b388/Hvgi/53327636.jpg
Jak jest pack Barcy to moglby by byc realu:) Mani3k jak mozesz to zrob facepack realu ale taki zajebisty jakiego nikt jeszcze nie zrobił! Jak cos to moge ci fotki zapodac!! Z gory wielkie dzieki
Mani3k : A czy mógłbyś zrobić twarz Adriano
Linki do twarzy :
http://www.gool.pl/pilkarz.php?pilkarz:Adrianohttp://www.intermediolan.pl/sklad/adriano.phpNiestety innych nie znalazłem , ale jeszcze będę szukał
nene77b
Dec 6 2005, 22:50
Tu zdjęcia...(zrób z tego na samym dole...)
Zairi
Hmmm... Z jakiegoś powodu nie moge pociągnąć tego packa a właściwie nawet nie moge spróbować bo klikając w ten link nie wyskakuje mi żadna strona tylko jakiś błąd.

Mani3k mógłbyś dać jakiegoś innego linka do tego facepacka, bo tamten nie działa mi. Z góry dzięki
rychal(rsix)
Dec 7 2005, 15:41
Witam mam pytanie do facemasterów czy macie albo możecie mi zrobić takie włoski
Patrze na linka do Packa FCB i wszytko gra...
O co chodzi?
Teraz link mi zadziałał wtedy nie wiem dlaczego, ale nie chciał.
Aha a tak poza tym to extra facepack. Mani3k tak 3maj
Czy mógłbyś podać mi link do tego PHOTOSHOPA.Szukałem na GOOGLE , ale nic nie znalazłem.Też bym się chciał pobawić w robienie twarzy.
rychal(rsix)
Dec 7 2005, 18:56
Czy umiał by ktoś pokolorować włosy od Emersona na blond?
QUOTE(rafal-duzy @ Dec 7 2005, 18:55:55)
Czy mógłbyś podać mi link do tego PHOTOSHOPA.Szukałem na GOOGLE , ale nic nie znalazłem.Też bym się chciał pobawić w robienie twarzy.
[right][snapback]44739[/snapback][/right]
Ej kolego to nie jest temat "jak i gdzie znaleść coś tam" tylko moje twarze, tutaj oczekuję tylko ocen...
PS. Mam prośbe do adminów forum o zmiane tego teamu z
Ghost i Mani3k faces na
Mani3k faces, z góry dziękuję... (wszystko uzgodnione z Ghostem gdyż zakończył swoją działalność z mordkami).
rychal(rsix)
Dec 7 2005, 18:58
Czy umiał by ktoś pokolorować włosy od Emersona na blond?
Nie róbcie mi tutaj bałaganu, błagam!
Takie prośby na PW...
Narazie
QUOTE(Mani3k @ Dec 7 2005, 19:01:11)
PS. Mam prośbe do adminów forum o zmiane tego teamu z Ghost i Mani3k faces na Mani3k faces, z góry dziękuję... (wszystko uzgodnione z Ghostem gdyż zakończył swoją działalność z mordkami).
[right][snapback]44743[/snapback][/right]
Zrobione
Dziękuję Bakel...
QUOTE(Mani3k @ Dec 6 2005, 19:10:07)
Download FacePack[right][snapback]44654[/snapback][/right]
wery gut
bobex77
Dec 10 2005, 19:22
spoko paczka
Grabos
Dec 10 2005, 20:27
Świetny facepack Barcy. Respect
Dj_Dario
Dec 13 2005, 10:19
Jak dla mnie face pack BARCY wypasiony! napewno przyda się do nowego patch, bo tam twarze kiepskie
Mani3k jak robisz pack to odezwij sie przed wypuszczeniem go na forum do kogos z redkacji IO a damy go w newsie
Maxi Lopez najlepszy ze wszystkich ktore widzialem, no oczywiscie reszta tez jest swietna
Swieta racja, facepack miodzio. Lepszego Maxi Lopeza nie widzialem. Tak 3maj
Mortin
Dec 13 2005, 15:22
no facepack zajebisty tylko ze iniesta ma za bardzo opalony

przeciez to syn mlynarza

i powinien byc blady
nie no respekt
Imielok
Dec 13 2005, 16:23
Ten pack barcy jest super wielkie dzienki
tomek828
Dec 14 2005, 09:05
dobry facepack
szkoda ze Leo Messiego nie zrobiles
Mani3k
Dec 14 2005, 10:26
QUOTE(tomekronaldo @ Dec 14 2005, 09:09:37)
dobry facepack
szkoda ze Leo Messiego nie zrobiles

[right][snapback]45349[/snapback][/right]
Starałem się robić te twarze player'ów Barcy których jeszcze nikt nie robił, bądź uznałem je za słabe...

Leo Messi'ego robiło dużo osób, wg mnie Cigman zrobił idealnego dlatego postanowiłem go nie robić... (jedynie włoski dorobiłem do niego bo były skopane - znikały w grze)
PS. Dzięki za komentarze
Mani3k
Dec 14 2005, 14:00
Juliano Belletti (preview)
lukasso
Dec 14 2005, 15:16
zajebisty
Mani3k
Dec 15 2005, 19:18
Dzięki za komentarze chłopaki...
Nie wysilajcie się tak.
Wiem, że uwielbiacie Norka na tym forum (ja również podziwiam jego prace), ale inni też robią twarze i oczekują komentów. No chyba, że robię słabe mordy więc nie warto ich komentować, napiszcie, po co się wysilać i tracić czas?
Żegnam i jeszcze raz dzięki.
Mortin
Dec 15 2005, 19:59
hmmm czyzbys sugerowal ze jestem lizydupem ?

nie nie jestem nim, jezeli mi sie jakas praca podoba to pisze ze mi sie podoba, a jezeli norkowi badz timakowi nie wyjdzie to nie robie tego jak inni ze zajebisty albo cos ;p pisze to co mysle i uwazam ze Twoj belletti jest zajebisty, i po podobienstwie domyslam sie ze byl robiony z fotki z uefa.com.. Sam chcialem go zrobic ale uprzedziles mnie i po tym co zobaczylem stwierdzam iz nie ma sensu zebym ja go robil bo Twojej pracy nie przebije... Jeszcze raz gratulacje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.