Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mani3k
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Arturro
nonono ladniee ,dla mnie moze byc biggrin.gif wink.gif
Mani3k
Sergio Ramos (preview)
user posted image
T-Mac
ostatnie dwie twarze klasa smile.gif
ramos duzo duzo lepszy od tego co ja zrobilem smile.gif jedynie co mi sie w twoim nie podoba to wlosy smile.gif ale to przeciez chodzi o morde smile.gif
widze ze bedzie mial kto robic dobre ryje jak nam starym wyjadaczom sie znudzi smile.gif(a juz sie nudzi tongue.gif )
ocenki
Hleb 9+/10
Ramos 9+/10

tak trimaj smile.gif
Mani3k
Dzięki Timak... smile.gif

PS.Poprawiłem fryzurkę...
wojteksk
Ja z takim prostym pytaniem.Nigdy nie podmieniałem twarzy w PES-ie ale chcialbym to zrobic wreszcie.I weźmy na przyklad face Valdesa.Ściągnąlem biny facew008 i hairw008.I jak mam to teraz podmienic za pomocą DKZ? Jakie pliki mam zamienić.prosze o wyrozumialość.Z gòry dzieki
Riki101
QUOTE(wojteksk @ Nov 16 2005, 16:51:12)
Ja z takim prostym pytaniem.Nigdy nie podmieniałem twarzy w PES-ie ale chcialbym to zrobic wreszcie.I weźmy na przyklad face Valdesa.Ściągnąlem biny facew008 i hairw008.I jak mam to teraz podmienic za pomocą DKZ? Jakie pliki mam zamienić.prosze o wyrozumialość.Z gòry dzieki
[right][snapback]44233[/snapback][/right]

Az mnie szlak trafia co chwile jak ktos pyta o twarze poszukaj troche a znajdziesz
Mani3k
Na forum, bodaj w Patche jest podana lista twarzy i wlosow odpowiadajcym danemu pilkarzowi...
Spojrz na liste tam powinienes znaleśc.
Narazie smile.gif
Mani3k
Gabri Garcia v2 (preview)
user posted image

Deco (preview)
user posted image

Maxi López (preview)
user posted image

Sylvinho (preview)
user posted image
Johnes
Brawo Mani3k. Maxi lopez wspaniały!
Gregor
Kiedy można będzie wziąć te twarze? Szczegulnie zależy mi na Jorquerze i Maxim.
_DEVIL_
Deco zajebis**, Sylvinho zajebi***, ale maxi to już przeszedłeś samego siebie wiecej niz zajebis**!

Bravo
Mani3k
Dzięki chłopaki ! smile.gif
Gregor - Maxi Lopez będzie w moim nowym packu, a Jorquera był już wydany bodaj w ostatnim FacePacku...
Narazie i jeszcze raz dzięki za komentarze rolleyes.gif
Mani3k
Mark van Bommel (preview)
user posted image
Lanek
Co tu dużo mówić (pisać) Man3k twarze są git. Biorąc dodatkowo fakt że sam jestem fanem Barcy to kompletny odlot tongue.gif
nene77b
Mani3k jeśli mógłbyś zrób mordke Zairi'ego z Sochaux?
Kurde ale niemoge znaleść dobego zdjęcia...sad.gif
Mani3k
QUOTE(nene77b @ Dec 6 2005, 16:12:30)
Mani3k jeśli mógłbyś zrób mordke Zairi'ego z Sochaux?
Kurde ale niemoge znaleść dobego zdjęcia...sad.gif
[right][snapback]44643[/snapback][/right]

W tej chwili robie Packa FCB... poza tym jak ktoś chce jakąś twarz to niech da dobra fotkę, bo nie chcę marnować czasu na szukanie tongue.gif
Mani3k
Andres Iniesta (preview)
user posted image
Riki101
Ciesze sie ze robisz face packa barcy bo twoje twarze sa the best
Lanek
Mani3k z niecierpliwością czekam na facepacka. Mógłbyś zdradzić kogo planujesz umieścić jeszcze w swojej paczce?
Mani3k
user posted image
Download FacePack
JuveR
QUOTE(Mani3k @ Dec 6 2005, 17:10:07)
user posted image
Download FacePack
[right][snapback]44654[/snapback][/right]

Wszystkie twarze świetne.Maxi Lopez jest po prostu miodzio.Tak trzymaj !!!
A tak w ogóle to jakie twarze planujesz teraz robić ? Ja proponuje C.Ronaldo

Link do twarzy C.Ronaldo:
http://i23.photobucket.com/albums/b388/Hvgi/53327636.jpg
bayer9
Jak jest pack Barcy to moglby by byc realu:) Mani3k jak mozesz to zrob facepack realu ale taki zajebisty jakiego nikt jeszcze nie zrobił! Jak cos to moge ci fotki zapodac!! Z gory wielkie dzieki
JuveR
Mani3k : A czy mógłbyś zrobić twarz Adriano

Linki do twarzy :

http://www.gool.pl/pilkarz.php?pilkarz:Adriano

http://www.intermediolan.pl/sklad/adriano.php

Niestety innych nie znalazłem , ale jeszcze będę szukał
nene77b
Tu zdjęcia...(zrób z tego na samym dole...)

Zairi
Gregor
Hmmm... Z jakiegoś powodu nie moge pociągnąć tego packa a właściwie nawet nie moge spróbować bo klikając w ten link nie wyskakuje mi żadna strona tylko jakiś błąd.
Lanek
smile.gif Mani3k mógłbyś dać jakiegoś innego linka do tego facepacka, bo tamten nie działa mi. Z góry dzięki
rychal(rsix)
Witam mam pytanie do facemasterów czy macie albo możecie mi zrobić takie włoski tongue.gif
user posted image
Mani3k
Patrze na linka do Packa FCB i wszytko gra...
O co chodzi?
Lanek
Teraz link mi zadziałał wtedy nie wiem dlaczego, ale nie chciał.
Aha a tak poza tym to extra facepack. Mani3k tak 3maj smile.gif
JuveR
Czy mógłbyś podać mi link do tego PHOTOSHOPA.Szukałem na GOOGLE , ale nic nie znalazłem.Też bym się chciał pobawić w robienie twarzy.
rychal(rsix)
Czy umiał by ktoś pokolorować włosy od Emersona na blond? tongue.gif
Mani3k
QUOTE(rafal-duzy @ Dec 7 2005, 18:55:55)
Czy mógłbyś podać mi link do tego PHOTOSHOPA.Szukałem na GOOGLE , ale nic nie znalazłem.Też bym się chciał pobawić w robienie twarzy.
[right][snapback]44739[/snapback][/right]

Ej kolego to nie jest temat "jak i gdzie znaleść coś tam" tylko moje twarze, tutaj oczekuję tylko ocen...

PS. Mam prośbe do adminów forum o zmiane tego teamu z Ghost i Mani3k faces na Mani3k faces, z góry dziękuję... (wszystko uzgodnione z Ghostem gdyż zakończył swoją działalność z mordkami).
rychal(rsix)
Czy umiał by ktoś pokolorować włosy od Emersona na blond? tongue.gif
Mani3k
Nie róbcie mi tutaj bałaganu, błagam! mad.gif
Takie prośby na PW...
Narazie
Bakel
QUOTE(Mani3k @ Dec 7 2005, 19:01:11)
PS. Mam prośbe do adminów forum o zmiane tego teamu z Ghost i Mani3k faces na Mani3k faces, z góry dziękuję... (wszystko uzgodnione z Ghostem gdyż zakończył swoją działalność z mordkami).
[right][snapback]44743[/snapback][/right]

Zrobione
Mani3k
Dziękuję Bakel... smile.gif
norek
QUOTE(Mani3k @ Dec 6 2005, 19:10:07)
user posted image
Download FacePack
[right][snapback]44654[/snapback][/right]

wery gut
bobex77
spoko paczka
Grabos
Świetny facepack Barcy. Respect biggrin.gif
Dj_Dario
Jak dla mnie face pack BARCY wypasiony! napewno przyda się do nowego patch, bo tam twarze kiepskie sad.gif
T-Mac
Mani3k jak robisz pack to odezwij sie przed wypuszczeniem go na forum do kogos z redkacji IO a damy go w newsie smile.gif
Maxi Lopez najlepszy ze wszystkich ktore widzialem, no oczywiscie reszta tez jest swietna
torin
Swieta racja, facepack miodzio. Lepszego Maxi Lopeza nie widzialem. Tak 3maj wink.gif
Mortin
no facepack zajebisty tylko ze iniesta ma za bardzo opalony tongue.gif przeciez to syn mlynarza tongue.gif i powinien byc blady tongue.gif
nie no respekt biggrin.gif
Imielok
Ten pack barcy jest super wielkie dzienki smile.gif
tomek828
dobry facepack
szkoda ze Leo Messiego nie zrobiles sad.gif
Mani3k
QUOTE(tomekronaldo @ Dec 14 2005, 09:09:37)
dobry facepack
szkoda ze Leo Messiego nie zrobiles  sad.gif
[right][snapback]45349[/snapback][/right]

Starałem się robić te twarze player'ów Barcy których jeszcze nikt nie robił, bądź uznałem je za słabe... tongue.gif
Leo Messi'ego robiło dużo osób, wg mnie Cigman zrobił idealnego dlatego postanowiłem go nie robić... (jedynie włoski dorobiłem do niego bo były skopane - znikały w grze)

PS. Dzięki za komentarze smile.gif
Mani3k
Juliano Belletti (preview)
user posted image
lukasso
ph34r.gif
zajebisty
Mani3k
Dzięki za komentarze chłopaki...
Nie wysilajcie się tak.
Wiem, że uwielbiacie Norka na tym forum (ja również podziwiam jego prace), ale inni też robią twarze i oczekują komentów. No chyba, że robię słabe mordy więc nie warto ich komentować, napiszcie, po co się wysilać i tracić czas?
Żegnam i jeszcze raz dzięki.
Mortin
hmmm czyzbys sugerowal ze jestem lizydupem ? ph34r.gif nie nie jestem nim, jezeli mi sie jakas praca podoba to pisze ze mi sie podoba, a jezeli norkowi badz timakowi nie wyjdzie to nie robie tego jak inni ze zajebisty albo cos ;p pisze to co mysle i uwazam ze Twoj belletti jest zajebisty, i po podobienstwie domyslam sie ze byl robiony z fotki z uefa.com.. Sam chcialem go zrobic ale uprzedziles mnie i po tym co zobaczylem stwierdzam iz nie ma sensu zebym ja go robil bo Twojej pracy nie przebije... Jeszcze raz gratulacje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.