Bardzo ładnie Klasa jak zawsze, cóż więcej dodawać
Stuart17
Jun 28 2010, 10:38
super robota
Daro.
Jul 8 2010, 10:56
Pierwsze do PESa od... nie pamiętam kiedy South Korea: Bez indeksu! Bo nie mam programu do dobrego indeksu flag ;d Nie wiem czy się jeszcze do tego nadaje... ; p
unikat
Jul 8 2010, 10:58
Syneeek bo i mnie kusi ; D , ale nie gram i nie mam Pesa hehe.
Flagi gites jeżeli chodzi o jakość. brak falowania dziwny czarny
Darek widze ze sie masz na klimacik Bulgarskiej Ekstraklasy - moze bys zrobil bandy dla mistrza Bulgarii - PFC Litex Lovech Dobre bandy tych CSK - owi ... mimo ze ich nie lubie
Poszukuję loga kilku zespołów Scottish Premier League. Mianowicie: Hearts, Hibernian, Dundee Utd, Motherwell, Aberdeen oraz Kilmarnock. Czy są w ogóle takie loga do PES 6? Jeśli tak to możecie mi je podać? A jeśli nie to czy ktoś mógłby je zrobić? Byłbym bardzo wdzięczny
Daro.
Apr 16 2011, 20:43
Jedziem ostro z update'em Ekstraklasy. ; )
Lechia Gdańsk - FlagsPack by Daro969 cllb with Kamiloxx:
Fajnie by było gdyby ktoś zarzucił fotkami z gry!!! ; )
Taka mala wskazowka odnosnie tworczosci jesli chodzi o update esy - bandy starzeja sie szybciej niz flagi i sa bardziej widoczne w meczu
Git
Daro.
Apr 17 2011, 11:54
Wielki ukłon dla Ciebie JustMe! Flagi jak na moje oko wyglądają fajnie w grze i takim stylem będę robił, że sam będę się bawił falowaniem, a nie wrzucał na gotowy template, gdzie są już pofalowane flagi. Co do band to również mam zamiar odświeżyć je dla wszystkich ekip. ; )
JustMe1987
Apr 17 2011, 11:57
Dziekuje ze sklaniasz sie ku mojej sugestii. Jesli mozna to chcialbym zebys na tasme wzial bandy Wisly w pierwszej kolejnosci bo milo bylo by mi pokatowac pesa Wisla na nowych bandach;)
Daro.
Apr 20 2011, 10:25
2/16 - Polonia Bytom by Daro969 (cllb with Adiss & Kamiloxx):
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.