Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki By Daro.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Kenny
Dzieki,pożniej przetestuje.Pozdrawiam
UnRA
Wymiatasz koleś, jestem pełen podziwu
Daro.
Dzięki wink.gif Mam jeszcze Wisłę Płock:

+ screen:

Oceniajcie...! wink.gif
lukasz44
CYTAT(DarOoOo969 @ Jan 2 2009, 12:36) *
Dzięki wink.gif Mam jeszcze Wisłę Płock:

+ screen:

Oceniajcie...! wink.gif

Elegancko,bardzo podoba mi się ta tygodnik płocki, oby tak dalej, pozdro, tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Jacmen
Super pracki odezwij się do mnie na gg jeśli możesz ;d
JustMe1987
Wielkie dzieki za bandziochy ekstraklasy. Odrazu swiezoscia powiewa na stadionie happy.gif
Albo cos pominelem albo nie dales bina dla widzewa dla ktorego prezentowales bandy..
Tak czy owak dawaj dalej z tymi pl bandziochami cool.gif
Robcio
Ja bym darooo prosił jak byś mógł zrobił bandy dla Lechii Gdańsk biggrin.gif Bym był ci bardzo wdzięczny

PS.Robisz Zaje***** Bandy
Daro.
A faktycznie JustMe... zapomniałem bina dla Widzewa tongue.gif Wieczorkiem jak zrobie to podrzuce na pierwszą stronę smile.gif
Robcio: Spoko wink.gif Trzymaj:

Lechia Gdańsk:

+ screenik z gry:

Nareszcie jestem z tych band zadowolony bo udało mi się umieścić bandę Ekstraklasy na środku stadionu biggrin.gif
Robcio
CYTAT(DarOoOo969 @ Jan 2 2009, 19:06) *
A faktycznie JustMe... zapomniałem bina dla Widzewa tongue.gif Wieczorkiem jak zrobie to podrzuce na pierwszą stronę smile.gif
Robcio: No pewnie wink.gif Trzymaj:

Lechia Gdańsk:

+ screenik z gry:

Nareszcie jestem z tych band zadowolony bo udało mi się umieścić bandę Ekstraklasy na środku stadionu biggrin.gif

heh dzieki tongue.gif
MaTi10
Bandy Kozackie smile.gif robisz tak jak powinny wyglądać wink.gif , może nie długo Cie przypną tongue.gif
lukasz44
CYTAT(DarOoOo969 @ Jan 2 2009, 19:06) *
Robcio: Spoko wink.gif Trzymaj:

Lechia Gdańsk:

+ screenik z gry:

No elegancko że banda ekstraklasy na środku, pracuj dalej, triangle.gif triangle.gif
p.s- zrób bandy dla Górnika Łęczna, pozdro tongue.gif tongue.gif
mietek_
Jak mozesz wykonaj bandy Gks Bełchatów i Ruchu Chorzów.
empek
Znakomite bandy.Zrobisz dla ruchu?
Jabol7
Dzięki WIELKIE za bandy dla Wisły Płock wymiatasz! Pozdro
Daro.
Będe robił wszystkie teamy Polskiej Ekstraklasy jak coś... smile.gif
Tymczasem Górnik Łęczna na tj. zamówienie lukasza ( PS. poprzedni avek był lepszy... ):

+ screeny z gry:

PS. Te czarne obok band Bogdanki to celowe, bo czasami na meczach Górnika obok tej bandy są takie "czarne bandy" wiec by dodać realizmu zrobiłem coś podobnego... wink.gif
lukasz44
CYTAT(DarOoOo969 @ Jan 2 2009, 20:42) *
Będe robił wszystkie teamy Polskiej Ekstraklasy jak coś... smile.gif
Tymczasem Górnik Łęczna na tj. zamówienie lukasza ( PS. poprzedni avek był lepszy... ):

+ screeny z gry:

PS. Te czarne obok band Bogdanki to celowe, bo czasami na meczach Górnika obok tej bandy są takie "czarne bandy" wiec by dodać realizmu zrobiłem coś podobnego... wink.gif

Ładnie, ładnie, szacun, pracuj dalej w polskiej lidze, ale liczę że niedługo biny dla Realu będą, he he biggrin.gif
p.s- A teraz jak się avek podoba, he he ,pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
WKS
Daro a co z Binami dla Motoru nie dales Download ?
krzychu117
a ja bym prosił o Motor Lublin flagpack
mietek_
Daj downa dla widzewa!!Lukasz44 po co ci bandy do lecznej ?bo z tego co iwem ten stadion nie zostal utworzony do pes6?!a moze ty go masz?
Daro.
Lukasz: No lepszy, lepszy... tylko śmieszny biggrin.gif
WKS&RKS: Nie dałem, bo będe jeszcze je poprawiać smile.gif A Ty masz stadion motoru? ( Jak masz to mógłbyś mi podesłać linka? biggrin.gif ) "
mietek_: Dam później, a po drugie e.adrian, znaczy 19(M)50 dał bina dla swoich band Widzewa smile.gif

Ruch Chorzów:

+ screeniki z gry:

JustMe1987
Podziekowal za kolejna porcje. Kompletuje na biezaco i moge wszystkim powiedziec ze smigaja na kazdym stadionie w 100% cool.gif

EDIT

No i wykrakalem tongue.gif

Daro.
Hehe... JustMe: To jest celowy efekt który w przed ostatnim meczu rundy jesiennej mieli gracze Ruchu Chorzów na własnym stadionie. Czyli puste elektroniczne bandy na różnych częściach stadionu. Nie wiem czym to było spowodowane lecz jak robić coś realnego to realnego, nie? biggrin.gif
Ale spoko Just, że jesteś czujny i szukasz błędów na moich bandach biggrin.gif Jak jakiś się znajdzie to oczywiście poprawie wink.gif

Next AdboardsPack - PGE GKS Bełchatów:

+ screeniki z gry:

PS. Sorry, za te pixelki np. na bandzie Polcourt ale są one efektem niespodziewanego zmniejszenia rozmiarów band, które musiałem zrobić przy tworzeniu bina do stadionu PGE ;/
Oczywiście pokazane wyżej teksturki są przed tym niespodziewanym zmniejszeniem rozmiaru band.

Pozdro dla tych co nie tylko pobierają, ale też potrafią wysunąć swoją klawiature i napisać komenta! {PeAce}
JustMe1987
Wszystko spoko ale chyba nie chcesz mi wmowic ze banda warki ktora Ci pokazalem na drugim screenie ma wygladac jak sito po serii z kalasznikowa happy.gif ? Zaraz sprawdze jak tam najnowsze bandy. Poki co bandy na ktorych jest warka IMO sa do poprawy...
Filippo123321
Az milo grac Ekstraklase przy takich bandach.
Pracuj dalej biggrin.gif
Kubbas
Możesz dawać biny do każdych band?;>
WKS
CYTAT(DarOoOo969 @ Jan 3 2009, 12:45) *
WKS&RKS: Nie dałem, bo będe jeszcze je poprawiać smile.gif A Ty masz stadion motoru? ( Jak masz to mógłbyś mi podesłać linka? biggrin.gif ) "

Stadion  ma 19(M)50 sadzac po Opisie biggrin.gif ale walsnie konwerta  nie ma kto zrobic 

Daro.
Kubbas: Biny są na pierwszej stronie tematu, a jak dla jakiegoś teamu nie ma bina dla band których robiłem to znaczy, że będe je poprawiać wink.gif
UnRA
Francja elegancja, pracowity jesteś
mietek_
Daroo daj Biny do band hoffenhaim,miedllesbourg czy jakos tak to sie pisze,stoke,liverpoolu,realu,barcy i ligi mistrzow.Z gory dzieki
bartas_x
Bardzo ładne bandy wink.gif pozdro
empek
Bardzo ładne bandy aż chce się grać ekstraklase:)
Filippo123321
Daroo będą jeszcze jakies bandy? smile.gif
Daro.
Będą, będą... ale teraz napewno rzadziej, bo po pierwsze mam mniej czasu, a po drugie ciaglę szukam osoby która chciała by zrobić dla mnie OF'a wink.gif
Motor Lublin AdboardsPack & FlagPack:

Biny do band Motoru ( jak się spodoba ) to zapodam dopiero jak będę mieć stadion Motoru smile.gif

Pozdro!
WKS
CYTAT(DarOoOo969 @ Jan 10 2009, 11:23) *
Będą, będą... ale teraz napewno rzadziej, bo po pierwsze mam mniej czasu, a po drugie ciaglę szukam osoby która chciała by zrobić dla mnie OF'a wink.gif
Motor Lublin AdboardsPack & FlagPack:

Biny do band Motoru ( jak się spodoba ) to zapodam dopiero jak będę mieć stadion Motoru smile.gif

Pozdro!

A co wiadomo  w tej sprawie? jak bedziesz miał to podzuc stadionik ktos kitsy zrobi to sobie  Motor do gry dodam . Bandy i flagi wypas 
Daro.
A w jakiej sprawie? W sprawie OF'a czy stadionu Motoru? Chociaż i tego nie udało mi się załatwić sad.gif I tego drugiego ciągle nie mam... sad.gif
A w między czasie next FlagPack -> OKS 1945 Olsztyn ( Stomil Olsztyn ):

No i oceniać...!
krzychu117
Rzeczy dla Motoru miazga ohmy.gif . Daruś jesteś wielki smile.gif. Największy z największych. Wielkie brawa. Reszta też super.
Daro.
Dzięki Krzychu wink.gif

WKS Śląsk Wrocław FlagPack:
Pelas
flagi Stomilu robią wrażenie:)
pozdro
Filippo123321
Jakbys zrobil bandy dla wszystkich druzyn Ekstraklasy to byloby super smile.gif
unikat
Zrobił byś flagi Śląska łączone z Motoru ?
Fuji
mógłbyś wrzucic paczke wszystkich (jakich masz) band z ekstraklasy?
Daro.
Wszystkie biny które zostały zrobione do moich band znajdują się na pierwszej stronie tematu wink.gif
Obiecuje, że w najbliższym czasie postaram się dorobić jeszcze jakieś bandy i biny do nich...
Daro.
Bandy z wczorajszego meczu Anderlecht vS Cercle Brugge

Anderlecht Bruksela Adboards:

artysta germanista
super... sklejaj pake dla całej ekstraklasy rolleyes.gif
Liver
Zeszycior ? biggrin.gif .
Trzymasz poziom. wink.gif
qwerte
wery gut
tylko czemu kilka band nie jest elektryczna tak jak reszta?
Daro.
Liverpoolczyk. - taak biggrin.gif Dzięki za ocenke.
lasser: bo oni tak mają w realu, że za bramkami są niektóre bandy zwykłe, a reszta to elektryki tongue.gif Dzięki za ocenke.

Legia Warszawa Adboards:

Chyba moje najlepsze bandy do PES'a biggrin.gif

Biny w następnym tygodniu zacznę robić ( tak jakby coś... )

Pozdro! ( i oceniać tongue.gif )
mietek_
Daj bin Łks.
qwerte
Bandy świetne.
Tylko po co robiłeś ta j*baną fife. Nikt jej na stadionach w PESie nie chce. wink.gif
Jacmen
Po pierwsze to ja chce, po drugie swoje komentarze zostaw dla siebie, fifa ma swoje bandy na większości stadionów ekstraklasy od kiedy nasza liga jest w grze a chodzi o realizm przecież ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.