Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki By Daro.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
jaro9
Super flagi, dobra robota biggrin.gif
perONE
flagi zajebiste wink.gif
Daro.
Downloads:

Arka Gdynia: Download!
UEFA Cup FINAL '09: Download!
The FA Cup FINAL '09: Download!

Linki też dodałem na pierwszej stronie tematu. smile.gif
Tolox11
Incredible flag and adboards, the template of flag is great and the design of your flags is really good. Can you make please, more flags of Lech Poznan, Arka Gdynia, Ruch Chorzow using the same template of CSKA flag?

You re very good in graphics things for PES 6  wink.gif

Daro.
Thanks Tolox. smile.gif

Lech Poznan flagpack:
blazek72
yyy wszystko fajnie ale jak mam sciagnąc te bandy ?? może ktoś napisac co mam zrobic po wejsciu na ta stronę ?? bo zazwyczaj to sciaglaem z rapida ,filefronta i nie miałęm problemów .
AAA JUŻ LAJT , nie czytałem ostatniego posta gdzie były dodane downloads tongue.gif
Daro.
Wchodzisz na stronkę, wybierasz odpowiedni dla Ciebie serwer i z rubryki "Download Link" klikasz "Click Here" obok wybranego przez Ciebie serwera. smile.gif
A co... te co są na pierwszej stronie nie działają?;>
Tolox11
Amazing flag daro, a nice team of Polska, that made good tournament in Uefa cup, and till last moment in Ek was fighting to be mistrz deserved a flag so nice, great quality, dziekuje bardzo  wink.gif
Daro.
Club Brugge:

Standard Liege:
perONE
Amazing wink.gif
blazek72
Daro pełen szacun za wykonaną przez Ciebie robotę . smile.gif
aa i sory za te zamieszanie związane z linkami po prostu cos mi sie przewidziało tongue.gif
Daro.
Nie ma problemu blazek. wink.gif Nic sie nie stało.

AEK Athens:
Tolox11
Wow you continue making more good flags, specially of teams that didnt have flag. Very good job. One little request can you make flags for Nuremberg, Freigburg and Mainz (the new teams in Bundesliga) please?

Daro.
FSV 05 Mainz:
siwers99
Ty wiesz że jesteś najlepszy??smile.gif wielkie dzieki za Twoje prace;)
perONE
Jak bys mogł to zrób dla beniaminków LaLiga wink.gif
Tolox11
Wow that is called fast, or you made before, cos in so little time you made another great flag, that is needed for next season, dziekuje bardzo Daro.  wink.gif
Daro.
Xerez CD:
Daro.
Podbeskidzie Bielsko-Biala:

(konwert z FIFY)
11A
podobaja mi sie flagi lecha ale zapomniales o 1 z wazniejszych czyli o "LEGIONie PIŁA"
a jak tam moje bandy?

pozdrawiam
unikat
Flagi wypas smile.gif szkoda że nie posiadam Photoshopa teraz bo bym pykną collaba ,albo jakieś swoje flagi biggrin.gif
A i gratulacje że jesteś w przypiętych smile.gif
Pozdro
Daro.
ZKS Olimpia Elbląg:
Daro.
Polska:
blazek72
super flagi . jesteś najlepszy tak 3 maj smile.gif

Daro.
Chelsea London:
Daro.
Burnley F.C.:
perONE
Extra wink.gif
Jamnik
Daro kapitalne rzeczy jak zawsze smile.gif Może skrobnąłbyś coś dla Pogoni Szczecin ?
Daro.
Hmm... Pogoń? Wsumie mogę wykonać wink.gif

Wolves:
Daro.
Ostatni beniaminek Barclays Premier League - Birmingham City:
Daro.
VVV-Venlo:
unikat
Miodzio niedługo wraca konkurencja pamiętaj xd
JustMe1987
Daro969 dobra robte robisz. Dobrze ze klepiesz flagi i bandziochy. Dziekowa w imieniu wszystkich czytajacych pobierajacych i niekomentujacych tongue.gif
perONE
extra wink.gif
Jeszcze jak byś dał rade zrob tenerife i saragossa.
Daro.
Dzięki. smile.gif

RKC Waalwijk:

Real Zaragoza:
Jamnik
Świetnie jak zawsze smile.gif
blazek72
Daro super flagi , co powiedziałbys na flagi od Twente Enschede ??
Liver
no naprawdę świetne te flagi wink.gif
arm
Ekstra flagi!
Daro.
Real Zaragoza - Update!:

Arka Gdynia:

(konwert z FIFY)
Daro.
Besiktas:
Jamnik
Świetnie smile.gif
piotrzek123
Git majonez flagsy i bandy! No widzisz, jakich bajerów odemnie się można nauczyć (mam na myśli zagięcia) Dasz na PW teksture band Chelsea?
Tolox11
Wow perfect Arka flag, dziekuje bardzo, really nice conversion, in case you want and have free time, can you make Ruch Chorzow i Lechia Gdansk flag prosze bardzo??

Daro.
Pogoń Szczecin:

Mógłby ktoś pokazać screena z gry z jakiegoś mojego flagpacku?
Jamnik
Wielkie dzięki smile.gif
Tolox11
Jeszcze raz swietna robota, pieknie flagi. Everytime much better, you really improve your skills. Dziekuje for all polish flags, are very good ones.  wink.gif
11A
aj chyba nie przeczytales mojego posta, wiec jeszcze raz smile.gif
podobaja mi sie flagi lecha ale zapomniales o 1 z wazniejszych czyli o "LEGIONie PIŁA"
a jak tam moje bandy?

pozdrawiam
Daro.
Podrzuć fote flagi to zrobie.
Daro.
Rosenborg:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.