flagi jak zawsze klasa światowa , ale rozwala mn ie ta ostatnia flaga u dołu z lewej . Daro masz jakieś prace już w planach ?? czy mogę napisać jakieś propozycje ??
unikat
Jun 25 2009, 10:59
Flagi jak zawsze kozak ;]
Tomaszzz
Jun 25 2009, 12:11
Zrobisz logo rubinu Kazan 64x64? :]
Varies.
Jun 26 2009, 11:43
Mógłbyś wykonać flagi dla Arki( i może bandy) ? ps.Podeślij na PW nr. GG
Daro.
Jun 26 2009, 18:15
Maccabi Haifa:
Mam nadzieje, że ten team bedzie w PowerPatchu...
Niedługo zapodam update'y flag z indexem 256kolorów.
EDIT: @blazek: jak chcesz możesz podawać jakieś propozycje to rozważę je.
blazek72
Jun 26 2009, 23:59
co do moich propozycji to:
Twente Enschede Slavia Praga
Nadal nie wiadomo czy w patchu bedzie Sparta Praga
jeśli się zgadzasz to napisz podeśle jakieś zdjecia
Jamnik
Jun 27 2009, 08:17
Sory Daro za zasmiecenie topicu, ale Blazek jak masz foty Twente to podrzuć w moim temacie - bo robię aktualnie, ale brakuje mi materiałów
Daro.
Jun 27 2009, 08:47
@Blazek: mogę zrobić Slavie. Twente robi Jamnik... także jemu możesz podesłać fotki w jego temacie, a w moim dla Slavii.
Dodatkowo zrobiłem bandy fantasty na EURO2012. Nie wiadomo czy akurat Ci sponsorzy pojawią się na stadionach ME w 2012 roku lecz napewno będę je poprawiał. Jak chcecie możecie wypisać sponsorów, które powinny widnieć na tych bandach, bo ja nie mam większych pomysłów.
Flagi świetne a co do band to czy rozłożenie ich jest realne ?
Szymon_1906
Jul 4 2009, 14:41
Darek widzę, że również na scenie PES-a dajesz sobie świetnie rade. Flagi i bandy jak zwykle na najwyższym poziomie. I mam nadzieję, że przestaniesz mi w końcu truć, że Ty to flag nie potrafisz.
Ładnie I powtórzę moje poprzednie pytanie czy rozłożenie band Korei jest realne ? wiem, że się czepiam, ale co zrobić
Tolox11
Jul 5 2009, 06:43
Can someone upload adboard of Metalist K. please ?
Daro.
Jul 5 2009, 07:21
A sorry Liver, zapomniałem odpowiedzieć. Bandy Korei rozkładałem na stadionie na podstawie ich meczu z Iranem... tam może jedna, dwie bandy są trochę inaczej ułożone, ale cóż...