Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki By Daro.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
p@blo
CYTAT(DarOoOo969 @ Dec 29 2008, 21:15) *
Dzięki wszystkim za pozytywne ocenki wink.gif

Kurcze... to chyba moj najgorszy pack :/ słabe logosy itp. no ale oceniać... wink.gif

Next -> FC Barcelona ( na elektrycznej teksturce )
Kubbas: Aby zrobić biny należy mieć gre, nie myle się? No jeśli tak to będe wydawał jak będe mieć już PES'a ( od 3 do 5 dni wink.gif ) i naucze się robić te biny wink.gif

Napisz do mnie na gg to ci cos podpowiem bo za bardzo scisnione sa te bandy
lukasz44
CYTAT(DarOoOo969 @ Dec 29 2008, 21:15) *
Dzięki wszystkim za pozytywne ocenki wink.gif
Teraz bandy Ligi Mistrzów 08/09 ( przygotowane w 4 wersjach ) na tj. zamówenie lukasza44:
a:

b:

c:

d:

Kurcze... to chyba moj najgorszy pack :/ słabe logosy itp. no ale oceniać... wink.gif

Next -> FC Barcelona ( na elektrycznej teksturce )
Kubbas: Aby zrobić biny należy mieć gre, nie myle się? No jeśli tak to będe wydawał jak będe mieć już PES'a ( od 3 do 5 dni wink.gif ) i naucze się robić te biny wink.gif

Dla mnie bandy są kapitalne, dzięki wielkie teraz tylko poczekać na biny,
pozdro, tongue.gif tongue.gif
p.s.-Jak będziesz miał czas to zrób bandy dla Realu Madryt na ten sezon,
Jamnik
Fajne fajne bandy,ale butelka Heinekena mi nie przypasowała wink.gif Ale to szczegól ;D
mietek_
Zrób bandy dla Liverpoolu.
Daro.
Na zamówionko Damian'a. - FC Barcelona:

Next -> Real Madrid
Damian.
Świetne ohmy.gif
Dzięki bardzo
Czekam na download wink.gif
krzychu117
jak zwykle świetne. kolego jesteś w formie smile.gif
Daro.
Dzięki wink.gif
Real Madrid ( na zamówionko lukasza44 ):

Next -> FC Liverpool

PS. dzięki p@blo za wczorajsze wskazówki cool.gif
lukasz44
CYTAT(DarOoOo969 @ Dec 30 2008, 11:39) *
Dzięki wink.gif

Next -> FC Liverpool

No,no naprawdę jesteś geniuszem w robieniu band, czekamy na biny, pozdro tongue.gif tongue.gif
WKS
Bandy rewelacja Francja biggrin.gif to jak bys mial czas ja prosze o bandy dla Olimpiqe Lyon
p@blo
CYTAT(DarOoOo969 @ Dec 30 2008, 11:39) *
Dzięki wink.gif

Next -> FC Liverpool

Spoko nie ma sprawy. Bandy sa bardzo dobre. Stylem przypominasz mi jednego adboard roba ktory robil takie bandy. dawaj bina
Daro.
Na zamówienie mietek'a_ - Liverpool FC:

Chyba nie wyszły... sad.gif

Next -> Ol. Lyon
perONE
Zarzuć jakimiś binami.. wink.gif
artysta germanista
A ja już się nie mogłem powstrzymac i udało mi się wgrac bandy ŁKS do gry. Daro proszę cie rób jak najwięcej band dla polskich stadionów bo padaka większośc nieaktualna

Screen band ŁKS
krzychu117
jak tego dokonałeś??;p Bandy świetne jak zawsze:).
Daro.
Dzięki wielkie 19(M)50 za screena wink.gif Chyba nieźle wyszły bandy ŁKSu z tego co widze... jak myślicie? biggrin.gif
Teraz na twoje zamówienie 19(M)50 bandy dla Reprezentacji Polski:

Zrobiłbym na teksturce 1024*256 no ale 19(M)50 chciał na innej...

Next -> Ol. Lyon & update band Ligi Mistrzów

Pierwsze biny panowie:
Legia W-wa: Download!
Dzięki 19(M)50 za wykonanie pliku wink.gif
krzychu117
No i cud, miód i orzeszki:)
p@blo
No robisz coraz lepsze bandy. Gratulacje
Tolox11
Very good bandy, all top quality  happy.gif

How to insert the png images? can you upload the bandy in bin format please?

Salu2
lukasz44
Jak nadrobisz z binami to będzie super, pozdro i czekam na download band Realu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
artysta germanista
Daroo dopiero zaczyna z dodatkami do pesa ale w photoshopie grzebie już od dawna dlatego robi dobrej jakości bandy ale z binami nie daje rade więc narazie ja robie to za niego biggrin.gif postaram się rzucic kilkoma binami dzis

EDIT: Download POLSKA bin
Stuart17
gratulacje i powodzenia w dalszej "pracy" tongue.gif
mietek_
19(M)50 moze bys zrobil biny slaska wroclaw ,lm,liverpoolu,realu madrid i brarcy?
artysta germanista
CYTAT(mietek_ @ Dec 31 2008, 11:21) *
19(M)50 moze bys zrobil biny slaska wroclaw ,lm,liverpoolu,realu madrid i brarcy?

Śląsk Wrocław.bin

Co do binów L'poolu,Realu,FCB to niewiem czy dam rade bo nie znalazłem w innych stadionach jeszcze takiego binu z taka rozdzielczością tekstury, ale lige mistrzów może dam rade
p@blo
CYTAT(19(M)50 @ Dec 31 2008, 11:30) *
Śląsk Wrocław.bin

Co do binów L'poolu,Realu,FCB to niewiem czy dam rade bo nie znalazłem w innych stadionach jeszcze takiego binu z taka rozdzielczością tekstury, ale lige mistrzów może dam rade

To zrob sobie dwie bandy po 512x256 i na zmiane dawaj
Daro.
Po krótkiej przerwie Wisła Kraków:

Sorry, ale raczej nie będę robić na formatach 1024*256 ponieważ e.adrian nie potrafi wykonywać binów dla band na tych formatach, jak się nauczy wtedy będę robić na tych 1024*256 tongue.gif
Trochę odeszłem od założeń, że teraz Lyon i później update band Ligi Mistrzów, ale sam też doszedłem do wniosku, że bandy na polskich stadionach są strasznie stare... :/ Więc porobie trochę dla Polskich klubów, a już później wracam do wcześniej zaplanowanych założeń.

Next-> jakiś polski team
PS. wrzuć tu do tematu biny jak coś Adi wink.gif
artysta germanista

WISŁA DOWNLOAD

PS. MÓJ 1,000 POST ! LALALALALALA xD
qwerte
Very dobre bandy.
a next może Jaga

I mam nadzieje, że w nowym 2009 roku będziesz robił jeszcze lepsze bandy (jeżeli można zrobić lepsze).

PS. Mój 100 post na issonline! biggrin.gif

Daro.
Bez zbędnego gadania ( bo mnie głowa boli ... ) - Widzew i Jaga:

PS. Dzięki lasser.
PS2. Wszystkie biny które zostały bądź zostaną zrobione do moich band znajdują się bądź znajdywać się będą na pierwszej stronie tematu!
Tolox11
Swietny robota, widzew and jaga are great, dziekuje bardzo to you and 19(M)50 to give so good adboards.  happy.gif
artysta germanista
dobrze dobrze super ;D uzupełniaj polskie stadiony a potem pokolei zagraniczne ligi które są w 6 i będzie się o wiele lepiej grało na nowych bandach dry.gif
Kenny
Dla lecha byś mógł zrobić? biggrin.gif Pozdrawiam
Daro.
Lech Poznań:

Niestety na bandach nie ma sponsora "Sokołów'' ponieważ nie miałem takiego dobrego logosa by zrobić tą bande...

PS. Dzięki wielkie p@blo za naukę binów happy.gif
mietek_
Daj downa leszka.
Daro.
mietek_: Czytaj posty które są wyżej i czytaj je dokładnie
"... PS2. Wszystkie biny które zostały bądź zostaną zrobione do moich band znajdują się bądź znajdywać się będą na pierwszej stronie tematu! "

A i mam pytanie do wszystkich: Nie wiecie może dlaczego gdy wgrywam bandy no np. Lecha lub Jagi to zamiast tych moich są bandy Champions League? ;/
d-wade
DarOoOo969 taka mała prośba: mógłbyś wrzucać biny na inny serwer niż rapidshare? A twoje bandy są kozackie. Pzdr.
Jabol7
Super te wszystkie twoje bandy smile.gif może zrobisz dla Wisły Płock?
Daro.
Jabol7: Nie wiem kiedy, ale napewno kiedyś pojawi się i Wisła Płock wink.gif

Spróbowałem sił we flagach, a oto one:
Panathniakos Athens FlagPack :

Powiedzcie czy dobrze umieściłem flagi ... bo nie wiem:P
Jabol7
Nom raczej dobrze umieściłeś te flagi w grze bardzo ładnie wyglądają
Jamnik
Zaszalałeś z flagami, kapitalne ohmy.gif

Tylko że ta flaga z napisem Panathinakos, na trybunach ma białe boki, a to chyba efekt niezamierzony ?
Daro.
Dzięki Jabol7 za screen'a wink.gif No ten efekt nie był zamierzony i szczerze mówiąc nie mam pojęcia dlaczego tak się zrobiło tongue.gif
Schalke 04 FlagPack:
Damian.
Flagami to się Jamnik zajmie.

Ty rób bandy smile.gif
Filippo123321
Wlasnie, rob bandy, kazdy zespol z ekstraklasy ma miec porzadne bandy tongue.gif
Kenny
A mogłby mi ktos wytłumaczyć jak sie te bandy instaluje? biggrin.gif Pozdrawiam
Damian.
CYTAT(Kenny @ Jan 1 2009, 19:44) *
A mogłby mi ktos wytłumaczyć jak sie te bandy instaluje? biggrin.gif Pozdrawiam

E:\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums\nazwa stadionu\adboards_tex

Instalujesz je w tym folderze(nazwa band to koniecznie: default )

Tutaj masz link do band dla stadionu Lecha(z 1 posta)
http://rapidshare.de/files/41252914/defaul...27.bin.new.html

Ściągasz, zmieniasz nazwe na default i wrzucasz do folderu ze Stadionem Lecha

tzn. E:\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums\Stadion Lecha\adboards_tex

Rozumiesz już?

To jest wina złego ustawienia band w binie(wina Daroooo969) ;P

Looknij bandy Polski, one są dobrze ustawione.
Kenny
No właśnie ale jak je zainstalować? biggrin.gif.Wiem,że jestem męczący ale co zrobić :| Pozdrawiam

Oczywiście tak na początku zrobiłem i screen:

Daro.
No wiem, wiem... moja wina sad.gif Chyba jednak trzeba będzie robić bandy na teksturkach 512*256, ale też rozumcie, to są moje pierwsze biny do PESa biggrin.gif
Jeszcze dziś poprawka Lecha i może jeszcze jakaś paczuszka się znajdzie i poprawne biny dla Widzewa i Lecha wink.gif
mirox
CYTAT(DarOoOo969 @ Jan 1 2009, 20:44) *
No wiem, wiem... moja wina sad.gif Chyba jednak trzeba będzie robić bandy na teksturkach 512*256, ale też rozumcie, to są moje pierwsze biny do PESa biggrin.gif
Jeszcze dziś poprawka Lecha i może jeszcze jakaś paczuszka się znajdzie i poprawne biny dla Widzewa i Lecha wink.gif

Wcale nie musisz robić na tekst. 512x256, tylko przez pomyłkę zrobiłeś bina na bandy stałe.
Jakby co to pisz do mnie na pw.
Kenny
Witam,będzie jeszcze dzis ta paczka band dla Lecha? Pozdrawiam
Daro.
mirox: Spoko, lecz chyba jednak pozostane przy 512*256, ponieważ jak czasem się robi bandy ze słabymi logosami to na tych mniejszych teksturkach lepiej je widać niż na tych większych.

Poprawiłem tego Lecha Poznań i na pierwszej stronie wrzuciłem już linka dobrego, a tu teksturki:

I screen z gry:

Wiem, wiem... miałem wczoraj zrobić, ale już wieczorem za bardzo byłem zmęczony i jakoś tak wyszło iż nie zrobiłem... tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.