Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Marsin
Grupa C: Remis i piękna bramka

Jego przepiękne uderzenie dało remis portugalczykom

Mecz w którym nie zabrakło bramek, emocji, kartek czy też serca włożonego w grę. Wszystko to mogliśmy oglądać dzisiaj na Dragao. Mimo, że faworytami byli gospodarze, ku zaskoczeniu wszystkim to goście ruszyli pierwsi do ataku i to oni pierwsi objęli prowadzenie. Gapiostwo obrony Porto wykorzystał Moreno, który dobijając piłkę do siatki zdobył już swą trzecią bramkę w tej edycji Champions League. Wydawało się, że w pierwszej połowie bramki już nie padną, ale myślący tak, najwyraźniej się mylili, gdyż w doliczony czasie gry, kapitalnie z rzutu wolnego uderzył młodziutki Guarin. Bramka przecudna, a co najważniejsze dla gospodarzy, dająca remis. Druga połowa to znowu wymiana ciosów. Tym razem rzut wolny mógł wykorzystać Lucho, lecz piłka powędrowała tuż nad poprzeczką. Mecz zakończył się remisem, a obie ekipy zapewne już czekają na rewanż w Doniecku.

Wyjściowe jedenastki:
FC Porto
Nuno
Sapunru
Pedro Emanuel
Fucile
N.Benitez
Bolatti
Lucho Gonzalez
M.Gonzalez
Guarin
C.Rodriguez
Lisandro Lopez

Szachtar Donieck
Pyatov
Kucher ( 45+1.)
Chygrynskiy (
49.)
Ilsinho
Rat
Duljaj
Kravchenko
Fernandinho
Willian
M.Moreno
Brandao (Luiz Adiano 74.)

FC Porto 1:1 Szachtar Donieck
0-1 Moreno 32.
1-1 Guarin 45+1.
Kliknij, aby obejrzeć bramki na YouTube

Grupa C: Sensacja w Grecji

Piłkarze Olympiakosu na prawdę starali się o to zwycięstwo

Czy w tej Lidze Mistrzów będzie drużyna, która tak na prawdę zdominuję swoją grupę? Jeżeli sprawy dalej się tak będą toczyć to czekają Nas na prawdę ogromne i nieziemskie emocje! Kilka dni temu Realowi nie można było wytknąć błędów w grze. Wygrali dwa mecze, ale przyszedł czas na mecz z greckim Olympiakosem i... czas na porażkę. Mecz toczył się w szybkim tempie i nie po myśli Królewskich. Olympiakos w pierwszych dwóch kwadransach robiło co chciało. Oddawało dużo strzałów co nieco unieruchomiło Madryckich piłkarzy. Pod koniec pierwszej połowy Real nareszcie zaczął coś kopać, lecz nie starczyło czasu aby cokolwiek ustrzelić. Druga połowa nie była już, aż tak wyraźnie po stronie gospodarzy. Real ograniczył nieco pole manewru dla piłkarzy z Pireusu, ale nie zadziałało to w 71. minucie kiedy to gospodarze zdobyli bramkę na 1:0 po bramce Oscara. Real załamany nie zdołał odrobić strat i przegrał swoje pierwsze spotkanie w tej edycji Champions League.

Wyjściowe jedenastki:
Olympiakos Pireus
Nikopolidis
A.Papadopoulos
Antzas
Raul Bravo
Domi
G.Papadopoulos (Belluschi 87.)
Ledesma
Galletti
Djordjevic
Oscar (Katsikogiannis 87.)
Kovacevic (Mitroglou 80.)

Real Madryt
Casillas
C.Metzelder
F.Cannavaro
Michel Salgado
Sergio Ramos
van der Vaart
de la Red
Sneijder
Robben (Guti 60.)
Raul
van Nistelrooy

Olympiakos Pireus 1:0 Real Madryt
1-0 Oscar 71.
Kliknij, aby obejrzeć bramkę na YouTube

Grupa C: Tabela po 3 kolejce

arzu
ladna bramka, ladna
WKS
Spoko karierka , fajnie ze nagrywasz bramki dlatego ciekawiej to wyglada smile.gif
Tomak
Myślę, że nikt się nie obrazi jak przypnę.
Marsin
CYTAT(Tomak @ Dec 30 2008, 01:25) *

Dzięki biggrin.gif

Kolejne relacje w godzinach popołudniowych, ew. jeszcze około godziny 02.00-05.00, bo mam zadanie, coś muszę zrobić w Photoshopie dla kogoś, więc w wolnych chwilach wrzucę 3 kolejkę Grupy D biggrin.gif
pozdro
empek
Ładna kariera ale do finału daleko smile.gif
Marsin
Grupa D: Basel uradowane

Poza żółtą kartką nic innego w meczu nie pokazał

Nieliczni kibice ze Szwajcarii zebrani na Mestalla byli niezwykle uradowani remisem z Valencią, która mimo wszystko posiada wysoką formę w tym sezonie. Już w 2. minucie piłkę w siatce umieścił David Villa, lecz arbiter nie uznał bramki, gdyż razem z sędzią bocznym stwierdził, iż Villa podczas podania był na pozycji spalonej. Powtórki rzeczywiście ukazały, że David znajdował się na ofsajdzie. Po tym werdykcie mecz podgrzał się do czerwoności i w 7. minucie sędzia musiał wyciągnąć z kieszenie żółty kartonik, ujrzał go Hugo Viana. Kilkanaście minut później po brutalnym faulu Derdiyok także zobaczył żółtą kartkę. Sędzia był niezwykle łaskawy, powinnien przynajmniej dwa razy wyrzucić z boiska poszczególnych graczy, którzy grali niezwykle ostro. Drugie 45 minut nie przyniosło zmian, utrzymywał się ciągle bez bramkowy remis, i żadna z drużyn nie potrafiła tego zmienić.

Wyjściowe jedenastki:
Valencia CF
Hildebrand
C.Marchena
Ivan Helguera
Miguel
Curro Torres
Baraja
Maduro
Hugo Viana (
7.)
Joaquin (Angulo 78.)
Arizmendi
Villa

FC Basel
Costanzo
Ferati
Abraham
Zanni
Hodel
Gelabert
Unal
Ergic
Chipperfield
Derdiyok (
26.)
Streller

Valencia CF 0:0 FC Basel

Grupa D: The Reds wygrali w osłabieniu

Pokazał dziś swą klasę zdobywając dwa gole.

Nareszcie - tak można powiedzieć po meczu Liverpoolu z Celtami. The Reds nareszcie zaczęli grać porządny futbol. Ale jak długo będą tak grać? W Glasgow zagrali porywający mecz, swoje wielkie strzelanie w tym meczu Ryan Babel rozpoczął w 9. minucie. Niedoceniany przez Beniteza, Babel pokazał, że to on, a nie Torres powinien grać w ataku The Reds. Kolejne akcje dla Liverpoolu, piekielne mocne uderzenie Gerrarda z trudem wybija Artur Boruc. Liverpool ciągle tak atakował, ale do końca pierwszej połowy nie ujrzeliśmy już goli. Druga zaczęła się nerwowo od żółtej kartki dla Mizuno, następnie Nakamura w 59. również otrzymuję żółtą kartkę, no i w 63. boisko za brutalny faul opuszcza Mascherano. Liverpool w dziesiątkę. Wydawało się, że The Reds będą się bronić, ale tak nie było! Mimo osłabienia ruszyli do przodu, mało tego w 75. minucie swoją drugą bramkę w meczu zdobył Babel. Nokaut! Celtic już po tej bramce się nie podniósł, a Liverpool szczęśliwy, że nareszcie udało się zdobyć trzy punkty.

Wyjściowe jedenastki:
Celtic Glasgow
Boruc
Balde
McManus
Hinkel
Naylor
Brown
Hartley
Mizuno (
48.)
Nakamura (
59.)
Killen
McDonald

FC Liverpool
Itandje
Hyypia
Carragher
Degen
Dossena
Gerrard
Mascherano ( 63.)
Robbie Keane
Lucas
Riera
Babel

Celtic Glasgow 0:2 Liverpool FC
0-1 Babel 9.
0-2 Babel 75.
Mascherano 63.

Grupa D: Tabele po 3 kolejce

manio3
najlepszy blog na forum
Windziak
CYTAT(Tomak @ Dec 30 2008, 01:25) *

Ja strzelam focha! dry.gif Jak mogłeś! dry.gif

A tak poważnie to oczywiście przypięcie jak najbardziej było konieczne wink.gif Kolega ma nieco inną 'taktykę' prowadzenia bloga, która bardzo do mnie trafia, aczkolwiek mimo wszystko brakuje mi zdjęć z meczu, ogólnie w skali szkolnej tak na -5, bo gdybyś poświęcił jeszcze z 5-7 minutek więcej to mogłoby być CUDNIE wink.gif tongue.gif

Ps. Nie grałem w PESA2009 , ale jak patrzę na te bramki które nagrywasz to strasznie fifowski jest..? tongue.gif
lukasz44
CYTAT(Windziak @ Dec 30 2008, 11:24) *
Ja strzelam focha! dry.gif Jak mogłeś! dry.gif

A tak poważnie to oczywiście przypięcie jak najbardziej było konieczne wink.gif Kolega ma nieco inną 'taktykę' prowadzenia bloga, która bardzo do mnie trafia, aczkolwiek mimo wszystko brakuje mi zdjęć z meczu, ogólnie w skali szkolnej tak na -5, bo gdybyś poświęcił jeszcze z 5-7 minutek więcej to mogłoby być CUDNIE wink.gif tongue.gif

Ps. Nie grałem w PESA2009 , ale jak patrzę na te bramki które nagrywasz to strasznie fifowski jest..? tongue.gif

Zgadzam się w zupełności z kolegą , ja też gdy oglądam te gole to wydają mi się jakieś dziwne, ale to moje zdanie, a co do tych screenów to przydałoby się kilka z meczu i np. formacje na screenie , a nie ręcznie pisana, ale ogólnie moja ocena to 5- , pozdro i wytrwałości życzę, tongue.gif tongue.gif
Filippo123321
No, trzeba przyznac, ze te nowe PES-y sie troche ufifopodobniają tongue.gif Chyba jeszcze długo będe grał w genialną szosteczke ;]
Blog super, wlasciwie regularnie czytam (ogladam) ta kariere i tą Windziakowa :E
Pozdro.
Marsin
No więc ok brakuję Wam screenów/zdjęć z meczów. W porządku, będą dodawane biggrin.gif. Co do tego PES2009, też myślałem, że jest 'fifofski' ale tylko z początku, później zacząłem grać coraz więcej i zmieniłem swoje zdanie co do niego. Akurat wtedy zacząłem karierę biggrin.gif!

Niedługo następna relacja, Grupa E ;]
jaro9
Miło by było jak bys doddał screeny z formacja,składem w meczu biggrin.gif
Marsin
Grupa E: Sporting w piekle

Zdobywca gola, wreszcie szczęśliwy Rooney
Manchester United razem z Arsenalem utrzymuję pewien poziom jeśli chodzi o angielską piłkę w Champions League. Czerwone Diabły zagrały dobry mecz, co dało im zwycięstwo nad gośćmi. Zaczęło się spokojnie, obie drużyny najpierw szukały gry, pierwsza groźna akcja dopiero w 23. minucie po akcji Rooney-Ronaldo, kiedy ten drugi posłał piłkę nad poprzeczką. Zwiastowało to niebywałe emocje. W pierwszej połowie jednak nie zobaczyliśmy bramek, za to w drugiej padło aż trzy! 10 niebywałych minut. Najpierw Derlei perfekcyjnie wykorzystał jedenastkę w 63. minucie, kilka minut później po dośrodkowaniu Ronaldo, piłkę głową w siatce umieścił Ferdinand, a pierwsze prowadzenie w tym meczu dla United w 73. minucie dał Rooney po indywidualnej akcji. Piłkarzom z Lizbony nie udało się odczarować Old Traffod, okazało się, że jest tam za gorąco, by móc walczyć o punkty!

Wynik meczu:
Manchester United 2:1 Sporting Lizbona
0-1 Derlei 63. - (k.)
1-1 Ferdinand 67.
2-1 Rooney 73.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa E: Wymęczone zwycięstwo

Tak cieszy się zdobywca jedynej bramki w meczu
Bayern nie odstępuję na krok Manchester United, podobnie jak Red Devils, Bawarczycy zwyciężają kolejne mecze. Ostatnią ofiarą niemców był grecki Panathinaikos. Sam mecz może nie był porywający, ale nie mógł taki być kiedy to jedna drużyny zdecydowanie przeważała w pojedynku. Tą drużyną oczywiście gospodarze. Swoją wyższość w postaci bramki nie byli w stanie udowodnić w pierwszej połowie.Druga mogła być identyczna, ale kilka minut przed końcem meczu Bayern, a dokładniej Demichelis wykorzystał dośrodkowanie z rzutu rożnego i zdobył jakże cenną bramkę. Później okazało się, że bramka ta była na wagę trzech punktów. Zwcięstwo powinni być wyższe, ale zapewne każdy teraz cieszy się z kompletu punktów.

Wynik meczu:
Bayern Monachium 1:0 Panathinaikos Ateny
1-0 Demichelis 82.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa E: Tabela po 3 kolejce

lukasz44
Nie no teraz to wymiatasz, wielkie brawa, FENOMENALNIE !!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Windziak
Fajnie fajnie smile.gif, ale i tak to fifa a nie PES xD xD laugh.gif
Marsin
Grupa F: Lyon nareszcie zwycięża

Po długiej przerwie Delgado znowu strzela
Początek spotkania wyrównany, oglądaliśmy kilka celnych strzałów, zawodnicy mogą tylko dziękować swoim bramkarzom, że z cudem wybronili trudne piłki. W późniejszym czasie, pod koniec pierwszej połowy już oba kluby nie paliły się tak do gry jak to miało miejsce w pierwszym 25 minutach. W doliczonym czasie pierwszych 45. minut rzut rożny dla gospodarzy, do wrzutki Juninho najwyżej wyskoczył Cesar Delgado i to on strzela pierwszą bramkę. Roma podłamana schodzi do szatni. Drugie 45 minut nie przyniosło ze sobą bramek. Było kilka sprzeczek z sędzią, który nie wydawał się w tym meczu zbyt pewny swoich decyzji. Mecz zakończył się skromną wygraną Lyonu, co na pewno cieszy piłkarzy, kibiców oraz trenera, bo te trzy punkty były niezwykle ważne przed zbliżającą się rundą rewanżową.

Wynik meczu:
Olympique Lyon 1:0 AS Roma
1-0 C.Delgado 45+1.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa F: Chelsea miażdży Fenerbahce

Duet Drogba-Kalou ostrzelało Fenerbahce
The Blues nareszcie zaczęli grać jak na jedną z najlepszych drużyn w Europie przystało. Rozstrzelali Fenerbahce w pięknym stylu. Na wielkie brawa zasługuje dwóch zawodników - Salomon Kalou i Didier Droga. Ten drugi rozszalał się na dobre. Walec z Londynu spotkanie to rozpoczął kapitalnie od gola Drogby w 5. minucie. Na kolejną bramkę przyszło Nam czekać ponad 20 minut kiedy to Kalou w 26. minucie zdobył szczęśliwą bramkę na 2:0. Fenerbahce sparaliżowane, zero kontrataku ze strony gospodarzy. Druga połowa także po stronie gości, Chelsea pokazała futbol na najwyższym poziomie. W 82. minucie dzieła zniszczenia dokończył po raz drugi w tym meczu, a czwarty w tegorocznych rozgrywkach, Didier Drogba. Koniec meczy, Scolari w końcu może być dumny ze swoich zawodników!

Wynik meczu:
Fenerbahce Stambuł 0:3 Chelsea Londyn
0-1 Drogba 5.
0-2 Kalou 26.
0-3 Drogba 82.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa F: Tabela po 3 kolejce

Lopez10
W końcu moja CHELSEA wygrała smile.gif
Blog naprawdę super smile.gif
Mam od kogo się wiele uczyć smile.gif
jaro9
Chelsea nareszcie biggrin.gif Ale cianko w grupie unsure.gif
Marsin
Grupa G: Upadek Atletico

Danny Koevermans tylko raz musiał się łapać za głowę przez swą bezradność
Szli dobrze, dwie wygrane, dość pewne. Ale jak każda drużyna w tegorocznej Lidze Mistrzów musieli przegrać. Mowa tu o Atletico. Kto by przypuszczał, że po dwóch dobrych meczach przyjdzie czas na klęskę ze słabo grającym PSV? Mecz dla gości nie zaczął się obiecująco. Już w 1. minucie Pernia fauluję w polu karnym swojego rywala, sędzia bez wahania dyktuję jedenastkę. Do piłki na jedenastym metrze podchodzi Koevermans, jednak lepszy okazał się Coupet, który wybronił jego strzał. Danny załamany, ale zrehabilitował się w 25. minucie kiedy to zdobył bramkę na 1:0. Phillips Stadium oszalał, trzy punkty w zasięgu ręki. W 42. minucie gola do szatni gościom wbił ponownie Koevermans po ładnym technicznym strzale. Pierwsza połowa zdecydowanie dla gospodarzy. W drugiej zobaczyliśmy podobny mecz, i przebieg zdarzeń. Atletico walczyło o bramkę honorową, lecz PSV nie dało sobie strzelić. 2:0 o szczęśliwi piłkarze z Eindhoven.

Wynik meczu:
PSV Eindhoven 2:0 Atletico Madryt
1-0 Koevermans 25.
2-0 Koevermans 42.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa G: Zremisowali wygrany mecz

Kto wie jak potoczył by się mecz gdyby nie zabrakło Pippo?
Nadal jest tragicznie. Lepiej niż ostatnie dwa mecze, ale bezbramkowy remis też jest słabym wynikiem jak na Milan. Można rzec, że Milan sam sobie ustalił wynik. Ciągłe akcje ze strony Milanu. Kaka, Ronaldinho, Seedorf czy Shevchenko - wszyscy próbowali, lecz żaden nie zdołał pokonać bramkarza gości. Może na samą grę kibice Rossonerich bardzo narzekać nie powinni, ale już na skuteczność powinni mówić głośnym tonem. Schalke grało dobrze jedynie pod koniec pierwszej połowy kiedy to starali się przetrzymywać piłkę na swojej połowie. Do końca meczu utrzymał się bezbramkowy rezultat, piłkarze Milanu po trzech meczach z jednym punktem na koncie! Schalke w o wiele lepszej sytuacji. Jak to wszystko potoczy się dalej? Przekonamy się wkrótce...

Wynik meczu:
AC Milan 0:0 Schalke 04

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa G: Tabela po 3 kolejce

Marsin
Grupa H: Zenit dzieli się punktami

Wykorzystał rzut karny i dał Ajaxowi pierwsze punkty w tej edycji CL.
Czy Ajax powoli łapię wiatr w żagle? Nie można powiedzieć tego dosłownie, gdyż mecz z Zenitem był bardzo wyrównany. Zenit nie ruszył ostro do ataku, każdy przypuszczał, że po ostatnim zwycięstwem nad Interem, rosjanie zaatakują i zdemolują holendrów. Jak można stwierdzić po wyniku tak się nie stało. Co więcej, pierwszą bramkę zdobyli goście z Amsterdamu, kiedy to Krizanac faulował w polu karnym piłkarza Ajaxu. Gospodarze dyskutowali z arbitrem, że faul był jednak poza polem karnym Zenitu, sędzia jednak postanowił twardo na swoim. Jedenastkę bez skrupułów wykorzystał m.in. były gracz Barcelony, Gabri. Po 30. minutach gry Zenit niespodziewanie przegrywa z Ajaxem 0:1. Gościom udało się utrzymać prowadzenie do gwizda sędziego. W drugiej połowie jednak już tak różowo nie było. Zenit w końcu zaczął odważniej atakować, a owoce pracy przyszły w 77. minucie kiedy to po akcji Arshavina piłkę z dystansu, po ziemi uderzył Fatih i zdobył bramkę na 1:1. Mecz zakończył się remisem, tym samym drużyny dzielą się punktami.

Wynik meczu:
Zenit Sankt Petersburg 1:1 Ajax Amsterdam
0-1 Gabri 29. - (k.)
1-1 Fatih Tekke 77.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa H: Hit dla Interu

Przybił gwoździa do trudmny Kanonierów
Na zakończenie III kolejki wiemy, że w tegorocznej Lidze Mistrzów nie ma drużyn doskonałych! Arsenal który grał dobrze, poległ na Emirates Stadium, ze słabo prezentującym się we wcześniejszych meczach Interem Mediolan. Mimo wszystko mecz nie zaczął się od jakiś groźnych i napiętych ataków. Pierwsi w 12. minucie zaatakowali gości, kilka minut odpowiedź gospodarzy. W pierwszej połowie bramek jednak nie ujrzeliśmy, mimo wielu starań obu ekip. Druga zaczęła się piorunująco dla Interu. 49. minuta Ibrahimović dobija piłkę, którą wcześniej wybił bramkarz Kanonierów. Inter sprawił małą niespodziankę, bo to mimo wszystko Arsenal był faworytem tego meczu. Mało tego londyńczycy grali na swoim stadionie. Wszelkie starania o bramkę wyrównującą spełzły na niczym, bo Inter nie dał sobie wyrwać trzech punktów i tym samym pokazał, że nadal jest wielką potęgą.

Wynik meczu:
Arsenal Londyn 0:1 Inter Mediolan
0-1 Ibrahimovic 49.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa H: Tabela po 3 kolejce

Champions League: Co niebawem...
- jesteśmy na półmetku! Podsumowanie
- klasyfikacja najlepszych strzelców
- jedenastka kolejki
- kompilacja z najładniejszymi golami kolejki drugiej
- ciekawostki, wywiady etc.
- nowa ankieta (w tym wybór najładniejsze bramki III kolejki)

Od Marsin'a: słów kilka...
To na początek chciałbym złożyć Wam w tym 2009 roku najlepsze życzenia. Powodzenia w szkole, pracy i przedewszystkim zdrowia w Nowym Roku. Aby było on jeszcze bardziej udany od tego już myślami opuszczonego (xD) 2008. Życzę także, abyście strzelali jak najwięcej bramek na najwyższym poziomie w Pro Evo, aby kolejna odsłona PES'a była jeszcze lepsza (czego życzę także sobie xD). No to tyle, życzenia może troszeczkę spóźnione, ale zawsze coś tongue.gif .
Piszę tutaj posta przed 04:00, dlatego, że nie dawno zakończyłem zabawę na imprezie sylwestrowej (nie piłem, ja nigdy nie piłe ;], sportowiec tongue.gif , więc pisałem to na trzeźwo tongue.gif ) a po niej nie miałem nic do roboty. Spać się nie chciało, balować dalej także, więc relakss, na kompie przed PESikiem tongue.gif . Oki kończę to biadolenie xD. Pozdrowienia!
Marsin
Champions League: Jedenastka III kolejki
Oto formacja złożona z najlepszych zawodników w trzeciej kolejce. Biegali, strzelali, bronili, starali się ponad wszystko... dla nich brawa powinny być najgłośniejsze, to dzięki nim ich drużyny zdobywały punkty.

Champions League: Bramka III kolejki

Trzecia kolejka przyniosła ze sobą 23 gole, co daję na równo 1,4 gola na mecz. Zadecydujcie, która bramka była najładniejszą bramką kolejki! Dla przypomnienia wszystkie bramki u dołu (aby obejrzeć należy kliknąć na dany mecz):
Borussia Dortmund - Wisła Kraków 2:1
Juventus Turyn - PSG 1:1
FC Porto - Szachtar Donieck 1:1
Olympiakos Pireus - Real Madryt 1:0
Celtic Glasgow - Liverpool CF 0:2
Manchester United - Sporting Lizbona 2:1
Bayern Monachium - Panathinaikos Ateny 1:0
Olympique Lyon - AS Roma 1:0
Fenerbahce Stambuł - Chelsea Londyn 0:3
PSV Eindhoven - Atletico Madryt 2:0
Zenit St. Petersburg - Ajax Amsterdam 1:1
Arsenal Londyn - Inter Mediolan 0:1

Champions League: Wywiady...

Mały wywiad z gwiazdą Manchesteru United - Cristiano Ronaldo. Pytaliśmy o Ligę Mistrzów, Premiership, a także o reprezentację.

Dziennikarz: Manchester w tej edycji Champions League gra na wysokim poziomie. Czy tylko Bayern może Wam zagrozić w fazie grupowej?
Ronaldo: Tak, Bayern to Nasz najgroźniejszy rywal jak narazie. Chociaż ja sam nie skreślałbym tak szybko pozostałych ekip. Przed Nami rewanże, w nich wszystko się może zdarzyć.
Dziennikarz: Twoi kibice oczekiwali więcej niż jednego gola. Oczekiwali błyskotliwej gry, zwodów tak jak to robisz w lidze.
Ronaldo: Liga angielska, a Liga Mistrzów to zupełnie inna gra. W Premiership mogę śmiało powiedzieć, że z Red Devils nokautujemy rywali. Tutaj tak nie jest, a ja nigdy nie gram sam, teraz nie zwodzę, jutro będzie inaczej. A jeżeli chodzi o bramki... kibice nie mają się o co martwić, jeszcze będę strzelał (śmiech).
Dziennikarz: Jak się czułeś... może inaczej, co czułeś w meczu ze Sportingiem? To w końcu ten klub otworzył Ci bramy do prawdziwego futbolu.
Ronaldo: Z jednej strony nie wiedziałem czy się cieszyć, że gram w tym meczu, że go wygraliśmy, czy smucić się, że muszę stawić czoła klubowi, który mnie wychował jeśli chodzi o futbol. Teraz jednak jestem piłkarzem Manchesteru, dlatego musiałem dać z siebie 100% i chciałem to spotkanie wygrać, co mimo wszystko nie zmienia faktu, że Sporting na zawsze pozostanie w mym sercu.
Dziennikarz: Odbiegnijmy trochę od tematu Champions League. Zapytam Cię o reprezentację. Nowy trener, którym został Queiroz nie powołuję Cię do reprezentacji od czasu kiedy to objął stanowisko, czyli po Euro 2008. Przecież nie tak dawno był asystentem Fergusona i widział co potrafisz. Jak to można wyjaśnić?
Ronaldo: To trener Queiroz decyduję czy zagram czy nie. Zresztą nie tylko ja ma te problemy, moi przyjaciele - Deco czy Quaresma również nie dostali powołania od tamtej pory. Najwidoczniej Queiroz ma jakiś silny argument do tego by Nas nie powoływać.
Dziennikarz: Wróćmy do Champions League. Jeżeli już mielibyście awansować, to z jaką drużyną chciałbyś rywalizować w drugiej rundzie?
Ronaldo: Hm... nie ważne na kogo trafimy, tak czy siak damy z siebie wszystko i będziemy starać się wygrać, no ale jeżeli miałbym wybierać to chciałbym trafić na Real Madryt i pokonać Królewskich.

Koevermans powoli wyrasta na gwiazdę tegorocznej Champions League. Jeden z dziennikarzy zadał mu kilka pytań odnoście Ligi Mistrzów i jego występów.

Dziennikarz: Kibice PSV nazywają Cię już ich Bogiem. Strzelasz, podajesz, wszystko co powinien robić klasyczny napastnik.
Danny: (śmiech) Czy tak od razu Bogiem? Jestem z siebie zadowolony, no ale to zasługa całej drużyny, bez nich nie byłoby moich bramek.
Dziennikarz: W grupie radzicie sobie dobrze, dwa zwycięstwa, jedna porażka i pierwsze miejsce w grupie.
Danny: Tak cieszę się z tego bardzo, mierzymy w wyjście z grupy i powtórzyć sukces z 2005 roku.
Dziennikarz: Ostatnie pytanie, który tyczyć się będzie Milanu. Jak myślisz zdołają się podnieść?
Danny: Szczerze? Tak, sami zobaczycie jak teraz będą sobie radzić... PSV razem z Milanem awansuję do drugiej rundy.

Champions League: Najlepsi strzelcy

Champions League: Już niedługo...
Kompilacja z najładniejszymi bramkami drugiej kolejki!
.:KUNA:.
Nie wiem czy to do Ciebie dociera, ale.... to co robisz jest ZNAKOMITE ;]
JustMe1987
"Wyczes" w kazdym aspekcie tego tematu cool.gif
Filippo123321
Oprawa graficzna świetna smile.gif
Bramka Guarina przepiękna ;]
lukasz44
Ten blog jest teraz najlepszy, świetnie posługujesz się photoshopem a to się ceni, oby tak dalej, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
El Guaje
CYTAT(lukasz44 @ Jan 2 2009, 10:24) *
Ten blog jest teraz najlepszy, świetnie posługujesz się photoshopem a to się ceni, oby tak dalej, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Zdecydowanie się zgadzam z tym co napisał Lukasz44- nie dość że świetnie piszesz, to na dodatek oprawa graficzna miodzio. Oby tak dalej.
Może po skończeniu CL zacząłbyś Master League? smile.gif
JuveR
Świetny blog. Jak dla mnie najlepszy na tym forum tongue.gif Tak trzymaj wink.gif
Pelajs
Jak dla mnie jest to najlepszy blog na forum. Po prostu super, byle tak dalej smile.gif
Crv+
Najlepszy blog na forum

banalne rzeczy w photoshopie robisz a efekt jest świetny

Ps:rendreny Moreno i Drogby są trochę zle wycięte
Marsin
Dzisiaj jeszcze wrzucę kompilację, nie wiem czemu na YouTubie odrzucają mi filmik dry.gif
CYTAT
Odrzucony (zablokowany przez właściciela treści)

Dlatego proszę o cierpliwość biggrin.gif
Pozdrawiam!
Marsin
Champions League: Kompilacja najładniejszych bramek I kolejki!
Kliknij, aby pobrać kompilację!
Marsin
Grupa A: Emocjonujący rewanż na Camp Nou

Lionel zagrał wyśmienite spotkanie
Najpierw rzut wolny, następnie rzut karny i pozamiatane! Tak Barca poradziła sobie dzisiejszego wieczoru z przyjezdnymi szkotami. W 14. minucie strzelanie rozpoczął Xavi kiedy to przepięknie kropnął z rzutu wolnego. Bramkarz bez szans, gol przepiękny. Barcelona prowadzi. Zagrała swoje, i zapewne każdy kibic na stadionie myślał, że to wystarczy, lecz goście zaatakowali groźnie w 22. minucie, ale w bramce Barcelony dobrze spisał się Jorquera. I tak upływały kolejne minuty, aż w 33. minucie Henry zostaje podcięty w polu karnym i sędzia dyktuję jedenastkę, którą na bramkę zamienia argentyńczyk Messi. Do pierwszej połowie Barcelona pewnie prowadzi 2:0. W drugiej goście wyszli na murawę niezwykle zmotywowani, a efekt tego ujrzeliśmy w 65. minucie kiedy po sprytnym zagraniu, Boyd pokonuję bramkarza gospodarzy. Z jednostronnego meczu zrobił się wyrównany bój! Ale gol Boyd'a to jedyne na co było stać Rangersów. Mecz zakończył się po myśli Barcelony, która wygrała 2:1.

Wynik meczu:
FC Barcelona 2:1 Glasgow Rangers
1-0 Xavi 14.
2-0 Messi 33. - (k.)
2-1 Boyd 65.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia
meczowe:

Grupa A: Bezbramkowy Kraków

Żaden piłkarz Wisły nie był w stanie pokonać bramkarza gości
Mimo remisu Wisła zagrała lepszy mecz od Borussii, ale tylko pech zadecydował o tym, że mecz zakończy się bardziej na nie korzyść wiślaków. Pierwsi zaatakowali gości, pod bramką Wisły było na prawdę gorąco. Z czasem wiślacy grali coraz odważniej. Pod koniec pierwszej połowy genialną, stu procentową okazję miał Zieńczuk, ale nie trafił na pustą bramkę! Piłka była co prawda trudna do strzelenia z nogi, dlatego też Marek zdecydował się rzucić się na szczupaka. Nici z całego wysiłku... dalej bez goli. W następnej połowie goście nie grali już tak agresywnie. Grali jeszcze mądrzej przetrzymując piłkę u nogi, a z czasem potrafili nawet groźnie zaatakować, mimo wszystko ta cała druga połowa nie zmienia faktu, że Wisła w tym meczu była po prostu lepsza, ale bezradność pod bramką wiślaków chciała, aby w dzisiejszym meczu nie padły bramki.

Wynik meczu:
Wisła Kraków 0:0 Borussia Dortmund

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa A: Tabela po 4 kolejce
Marsin
Grupa B: Juventus pokazał klase

Amauri i Trezeguet sami wskazali zwycięzcę
Juventus nareszcie zagrał równy i porządny mecz. Na murawie było widać, że wszyscy piłkarze Starej Damy czują się świetnie, owoce swojej pracy pokazali już w 3. minucie kiedy to po strzale Amauriego piłka odbił się od poprzeczki. Mimo głośnego dopingu kibiców z Paryża, piłkarze Juve wcale się nie przestraszyli, mało tego zdobyli bramkę, a konkretnie Amauri, który niezwykle pewnie wykorzystał rzut karny. Goście nie dali często dochodzić do swojej bramki, lecz w 30. minucie było to nieuniknione, kiedy to błąd Tiago, mógł wykorzystać Chantome, lecz okazało się, że Buffon w pojedynku sam na sam jest lepszy. Druga połowa, na początku bez groźnych akcji. Pierwszą taką o dziwo stworzyli gospodarze po ładnej zespołowej akcji, lecz Buffon po raz kolejny pokazał, że jest jednym z najlepszych bramkarzy świata. W 82. minucie boisko opuszcza strzelec jak dotąd jedynej bramki w meczu, Amauri. Kibice żegnają go na stojąco, ale okazało się, że dosłownie minutę później będą mieli nowego bohatera, jest nim Trezeguet. Wykorzystał złe podanie obrońcy i od razu ruszył na bramkę, oczywiście zakończył bramką i cały mecz wynikiem 0:2.

Wynik meczu:
PSG 0:2 Juventus Turyn
0-1 Amauri 19. - (k.)
0-2 Trezeguet 83.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa B: Remis na piątkę

CSKA grało do ostatniej sekundy
Dwa gole, trzy słupki, dwa razy obrońcy wybijali piłkę z linii. Czy to nie są ogromne emocje? Ależ tak! Pierwsza połowa przebiegała dość spokojnie bez żadnej widocznej przewagi Werderu czy też CSKA. Za to druga połowa to już nie ten sam mecz. Do tej pory zapewne wielu zadaje sobie pytanie, co trenerzy powiedzieli swoim piłkarzom w szatni? Mimo wszystko grad akcji gości. CSKA odmieniona, najpierw zaraz po gwizdku słupek, następnie gospodarze wybijają piłkę z linii bramkowej ratując się tym samym przed utratą gola. 67. minuta to szok dla kibiców z Moskwy. Piękny strzał Diego zza pola karnego, który ustalił wynik na 1:0. Nikt by sie nie spodziewał, nawet miejscowi, że Werder zdoła jakoś zaatakować. Po tym golu mecz nabrał jeszcze większego rozpędu. Goście nie chcieli przegrać, dlatego ciągle atakowali. W 75. minucie Vagner Love trafia w słupek, trzy minuty później Zhirkov podobnie! Można łapać się za głowę, i zadawać pytanie, czemu CSKA jeszcze nie zdobyła gola? W 85. minucie indywidualna akcja Odiah'a, kapitalnie mijał rywali lecz piłka po jego strzale nie przekroczyła linii bramkowej, gdyż zdołali wybić ją obrońcy. Doliczony czas gry, wszyscy już świętują trzy punkty nagle po dośrodkowaniu Vagnera Love piłka siada na głowie Ramona, a ten ładnym uderzeniem wyrównuję stan meczu. To musiało się tak skończyć! Remis na Weserstadion, CSKA szczęśliwe, Werder załamany...

Wynik meczu:
Werder Brema 1:1 CSKA Moskwa
1-0 Diego 67.
1-1 Ramon 90+1.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa B: Tabela po 4 kolejce

Marsin
Grupa C: Udany rewanż

Niedoceniany Rafael dał trzy punkty Realowi
Królewscy w dzisiejszym meczu na Bernabeu chcieli zapomnieć o ostatniej porażce z Olympiakosem. Dzisiaj mieli pokazać gościom z grecji swój prawdziwy charakter. Pierwsze 20 minut zdecydowanie po stronie Realu. Na początek van Nistelrooy strzela obok słupka, następnie Robben po znakomitym rajdzie niedokładnie lobuje bramkarza. Goście z Pireusu jak z betonu. Zero reakcji na ataki madryckich piłkarzy. Do pierwszej połowy utrzymywał się bez bramkowy remis. W drugiej przebudzenie Olympiakosu i nareszcie mogliśmy zobaczyć dość emocjonujący mecz. Posypały się pierwsze kary w postaci kartek. Real ciągle atakował, w końcu 10. minut przed końcem meczu akcja van Nistelrooy-Van der Vaart zakończona golem. Holendrzy skonstruowali dość ładną akcję, by później Rafael ze spokojem ustrzelił długi róg bramki. Kilka minut po bramce na boisku pojawiła się jedna z legend Champions League - Raul. Zmienił on zmęczonego Robbena. Do ostatniego gwizdka sędziego utrzymał się jednobramkowy wynik na korzyść Realu.

Wynik meczu:
Real Madryt 1:0 Olympiakos Pireus
1-0 van der Vaart 80.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa C: Zwycięstwo w przewadze

Przestrzelił karnego, ale na jego szczęście Szachtar zdobył trzy punkty
Szachtar sprawił Nam kolejną niespodziankę, tym razem odebrał punkty portugalczykom z Dragao. Mecz niezwykle nerwowy, już w 15. minucie sędzia był zmuszony zrzucić z boiska Bruno Alvesa za bezsensowne dyskusje, najpierw brutalnie sfaulował gracza gości za co otrzymał żółtą kartkę, by następnie dyskutować z sędzia za co później obejrzał drugi żółty kartonik i musiał opuścić boisko, Porto grało w dziesiątkę. Następnie przyszedł czas na groźne akcję, zaatakowali gospodarze, lecz zbyt czytelnie uderzył Lopez by bramkarz gości mógłby mieć z lecącą piłką jakiekolwiek problemy. Druga połowa także nieczysta, jeżeli chodzi o grę. W 63. minucie czerwoną kartkę za brutalny faul ujrzał Meireles, tym samym piłkarze ze stadionu smoka, grali w dziewiątkę! Kolejne kartki to żółte kolory dla Bolattiego i Stepanova który sprowokował rzut karny. Do jedenastki w zespole Szachtaru podszedł Mariusz Lewandowski, lecz przestrzelił. W końcu kontratak piłkarzy z Doniecka i skuteczne wykończenie przez Seleznyova, który wbił piłkę prawie, że do pustej bramki. Wynik ten utrzymał się do końca meczu, a Szachtar sprawia kolejną niespodziankę.

Wynik meczu:
FC Porto 0:1 Szachtar Donieck
0-1 Seleznyov 85.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa C: Tabela po 4 kolejce

potter
Wiadomo ze kazdy mowil juz tam ze jedwabisice to opisujesz i robisz graficznie. Ale mam takie pytanko, czemu robisz tak malo zmian ? Przeciez na meczu trener przewaznie robi 3 a ty jedna, gora dwie, rzadko trzy
Marsin
Grupa D: Trzy punkty czy szczęście

Bezlitośnie wykorzystał błąd obrońców
Dwa mecze z Basel kosztowały Valencię wiele potu. W Szwajcarii trener Nietoperzy, Emery nie wystawił najsilniejszego składu. Świetnie spisali się pomocnicy, w szczególności Banega i Fernandes. Ten drugi to jeden z najlepszych piłkarzy na boisku. Mecz zaczął się bardziej na korzyść gości. Morientes i Vicente próbowali zagrozić bramce Costanzo na różne sposoby, ale żaden z nich nie był skuteczny. Pierwsza połowa bez goli, mimo wszystko trzymała każdego w napięciu, gol wisiał dosłownie na włosku. Druga połowa, nerwy, kolejne akcje... przyszła 66. minuta a wraz z nią upragniona bramka dla gości. Po fatalnym błędzie obrońców z Basel, piłkę z piekielną siła do bramki władował hiszpan Joaquin. Po tej bramce Valencia nieco zastopowała swoje ataki, bardziej licząc na obronę. Udało się im utrzymać skromne, ale jakże ważne prowadzenia do końca meczu.

Wynik meczu:
FC Basel 0:1 Valencia CF
0-1 Joaquin 66.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa D: Celtic na kolanach

To między innymi oni wrzucili swoje pięć groszy do zwycięstwa
Drugie z rzędy pewne i ładne zwycięstwo. Czy The Reds łapią wiatr w żagle? Śmiało można powiedzieć, że owszem tak się właśnie dzieję. Liverpool zaczął strzelać w 14. minucie, strzelcem bramki Ryan Babel, który wygryzł na ten mecz z pierwszej jedenastki Fernando Torresa. Do końca pierwszej połowy jednak już bramek nie widzieliśmy, za to widzieliśmy gigantyczną przewagę The Reds jeżeli chodzi ogólnie o grę. 59. minuta Pennant pokonuję Boruca strzałem w krótki róg. Można mieć nieco pretensje do polskiego golkipera za złe ustawienie, ale sama akcja The Reds cudowna. Kilka minut po bramce na boisku pojawił się Torres zmieniając Babela. Z początku było widać, że szuka gry lecz nie zbyt mu to wychodziło. W końcu 86. minuta i przecudowny gol Fernando. Zabrał się z piłką minął kilku obrońców z Glasgow i pokonał ze spokojem Artura Boruca. Deklasacja! Celtic na kolanach, Liverpool powoli pnie się w górę.

Wynik meczu:
FC Liverpool 3:0 Celtic Glasgow
1-0 Babel 14.
2-0 Pennant 59.
3-0 Torres 86.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa D: Tabela po 4 kolejce

Zaczyna się szkoła, więc teraz będę dodawać 1 lub 2 grupy dziennie...
potter
CYTAT(potter @ Jan 4 2009, 12:36) *
Wiadomo ze kazdy mowil juz tam ze jedwabisice to opisujesz i robisz graficznie. Ale mam takie pytanko, czemu robisz tak malo zmian ? Przeciez na meczu trener przewaznie robi 3 a ty jedna, gora dwie, rzadko trzy

Dzieki za odpowiedź
Marsin
Jako że nie gram wszystkich meczy (większość ok. 80% gra komputer) nie mogę za niego zmieniać zawodników tongue.gif. To jest szczegół, bardzo mały, i mało wypływający na rozgrywkę biggrin.gif.

Dzisiaj ze szkoły wyszliśmy wcześniej, i dlatego postanowiłem dzisiaj opisać 4 kolejkę grupy E tongue.gif.
Marsin
Grupa E: Grecy płaczą

Kolejny polak chce zdobyć Ligę Mistrzów
Bayern miażdży kolejnego rywala, po raz kolejny ofiarą okazał się grecki Panathinaikos. Już od początku było wiadome kto obejmie stery w tym meczu. 4. minuta meczu goście go ładnej bramce Lukasa Podolskiego obejmują prowadzenie. 20 minut później super-snajper z Włoch, Toni podwyższa wynika na 0:2. Panathinaikos na kolanach, Bayern już praktycznie może cieszyć się z trzech punktów, ale jak dobrze wiemy mecz trwa 90, a nie 26 minut. Wynik 0:2 utrzymał się do gwizdka sędziego. Druga połowa jakże emocjonująca, gospodarze podjęli próbę odrobienia strat, ale żaden sukces z tego nie wynieśli. Bayern utrzymywał pewne prowadzenie, mało tego w 88. minucie po raz drugi w tym meczu bramkę zdobył Luca Toni. Pozamiatane, Bayern trzy bramki, trzy punkty. Są w II rundzie!

Wynik meczu:
Panathinaikos Ateny 0:3 Bayern Monachium
0-1 Podolski 4.
0-2 Toni 26.
0-3 Toni 88.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa E: Horror w Lizbonie

Miał dzisiaj nie zagrać, a wszedł i odmienił losy meczu
Teraz dokładnie widać jak bardzo Czerwone Diabły są uzależnione od Cristiano Ronaldo. Najpierw trener Ferguson mówił, że nie zagra ze względu na brak formy, jednak zobaczyliśmy go dzisiejszego wieczoru na murawie. Już na początku meczu Manchester na prowadzenie wyprowadził Carlos Tevez. Dosłownie 4 minuty później stan meczu wyrównał się po golu Postigi. Mecz był niezwykle wyrównany. Pod koniec pierwszej połowy kibiców gospodarzy na moment uciszył Giggs zdobywają bramkę i tym samym dając prowadzenie 1:2 swojej drużynie. Druga połowa, a z nią kolejne emocje. Słupek Derlei'a, piekielnie groźna akcja Rooney'a, aż w końcu 68. minuta bramka Derlei'a na 2:2, Alvalade uradowane, cały stadion krzyczy! Wreszcie 71. minuta jedna z najważniejszych chwil w tym meczu. Na boisku pojawia się Ronaldo, potrzebował niecałe 15 minuta, aby zostać bohaterem Manchesteru, a wrogiem numer jeden w Lizbonie. Krótkie wykonanie rzutu wolnego z Waynem i przepiękna bramka. Manchester zapewnia sobie tym zwycięstwem miejsce w 1/8!

Wynik meczu:
Sporting Lizbona 2:3 Manchester United
0-1 Tevez 8.
1-1 Helder Postiga 12.
1-2 Giggs 42.
2-2 Derlei 68.
2-3 C.Ronaldo 85.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa E: Tabela po 4 kolejce

Marsin
Kolejna relacja dopiero w weekend. Cóż... szkoła tongue.gif
Pozdrawiam biggrin.gif
empek
Glory Glory Man united smile.gif Naprawde ładnie prowadzisz to czekam na weekend
Marsin
Grupa F: Nieszczęśliwy Rzym dla Lyonu

Jak przystało na lidera drużyny, poprowadził ją do zwycięstwa
Roma zrewanżowała się za porażkę z przed dwóch tygodni, tym samym mocno trzyma się na fotelu lidera grupy A. Mecz był niezwykle zacięty, zaatakowali najpierw goście, a dokładnie Piquionne po samotnej akcji, lecz piłkę posłał tuż koło prawego słupka bramki Doniego. Było dokładnie widać, że sam mecz jest bardzo wyrównany, bo Roma atakowała zaraz po atakach Lyonu. Dosłownie cios za cios. Kiedy już to Roma przeprowadzała kolejny kontratak, w polu karnym Lyonu podcięty Baptista, a sędzia bez wahania wskazuję palcem na punkt oddalony o jedenaście metrów od bramki Lloris'a. Do piłki podchodzi oczywiście kapitan i lider drużyny, Francesco Totti. Ze spokojem wykorzystuję jedenastkę i tuż przed przerwą wyprowadza gospodarzy na jednobramkowe prowadzenie. Druga połowa już widocznie po stronie gospodarzy. Widać, że bramka dodała im skrzydeł i zdecydowanej pewności siebie i w swoje umiejętności. Francuzi nie byli w stanie powstrzymać lokomotywy z Rzymu, ani jej zaszkodzić. Do końca meczu utrzymał się ten skromny wynik 1:0, a Rzymianie świętują zdobycie tych cennych trzy punktów.

Wynik meczu:
AS Roma 1:0 Olympique Lyon
1-0 Totti 42. - (k.)

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa F: Potężna Chelsea miażdży

Drogba, Lampard, Essien i Terry - czterech wspaniałych.
Czy to Fenerbahce pozwalało na tyle londyńskiej Chelsea, czy to Chelsea jest tak silna, że nie na boisku nie było widać tureckich piłkarzy? Odpowiedź znamy! Chelsea jest piekielnie silna, jak i w Champions League tak i w Premiership. Demoluję każdego kogo spotka na swej drodze. Mecz na Stamford Bridge z Fenerbahce zaczął się jak w najpiękniejszym śnie. 3. minuta meczu, i najlepszy snajper tej edycji Champions League, Didier Drogba pokonał bramkarza gości po ładnym podaniu Lamparda. Chelsea już na prowadzeniu, goście mają ciężkie chwile. Około 20 minut później Volkana po raz drugi pokonuję Drogba, także po asyście Franka. Pierwsza połowa z widoczną dominacją The Blues. W drugiej połowie kolejny morderczy cios Chelsea. 51. minuta, kolejna asysta Lamparda i bramka Johna Terry'ego. Powtarza się sytuacja z przed dwóch tygodni. Kibice gości już opuszczali stadion, na dodatek w 81. minucie po raz czwarty w tym meczu pokonany Volkan, tym razem przez Essiena. 4:0 Fenerbahce jedzie do domu z opuszczoną głową, Chelsea świętuje.

Wynik meczu:
Chelsea Londyn 4:0 Fenerbahce Stambuł
1-0 Drogba 3.
2-0 Drogba 24.
3-0 Terry 51.
4-0 Essien 81.

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

Grupa F: Tabela po 4 kolejce

jaro9
Yeah!Potęga Chelsea wraca! biggrin.gif
unikat
Graficznie wymiata ;D
Glory ManU!
Oby tak dalej ;]
arzu
czekam czekam
jaro9
Też czekam na kolejne mecze biggrin.gif Pozdrawiam
Kenny
Hej,można wiedzieć jakim programem nagrywasz powtorki? Pozdrawiam smile.gif
Marsin
CYTAT(Kenny @ Jan 13 2009, 20:25) *
Hej,można wiedzieć jakim programem nagrywasz powtorki? Pozdrawiam smile.gif

frapsem ;]

kolejne mecze w weekend ;P
Kenny
Ok dzięki za odp smile.gif

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.