Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Marsin
1/2 finału: Wygrana na osłodę

Mimo odpadnięcia z rozgrywek dla Claudio i reszty zespołu, półfinał to wielki sukces
Po porażce na Old Trafford Werder Brema nie miało zamiaru się poddać i naszła wielka ochota na walkę podczas rozgrywanego spotkania na Weserstadion. Pierwsza połowa pod dyktando Red Devils, po ponad dwóch kwadransach gry prowadzili już 2:0 po golach Vidica i Scholes'a! Było już wszystko praktycznie wiadomo, to Manchester zagra w finale z Realem. Lecz pod koniec pierwszej połowy dość niepotrzebnie stracona bramka, i Pizarro zmniejszył straty do Manchesteru. W przerwie meczu przy wyniku 1:2 dla gości, podopieczny Werderu Thomas Schaaf, powiedział swoim zawodnikow w przerwie, że i tak zaszli już daleko i aby grali dla zabawy. Bo tak można przypuszczać po tym co pokazał niemiecki klub w drugiej połowie. Można rzec, iż zdominowali widowisko! W 72 minucie stan meczu na 2:2 zmienił Rosenberg, który wyszedł przeciwko Edwinowi van der Sarowi oko w oko. Pod koniec meczu, a dokładniej w 89 minucie gospodarzy na prowadzenie wyprowadził, podobnie jak przy poprzedniej bramce, Marcus Rosenberg. Znalazł się w podobnej sytuacji i tym razem także się nie pomylił. A więc mamy niespodziankę na Weserstadion, zwycięstwo 3:2 Werderu nad Manchesterem. Lecz nie jest to megasensacja, gdyż do finału awansowali piłkarze z Old Trafford. Teraz z niecierpliwością, zapewne wszyscy będziemy czekać na mecz pomiędzy Realem, a Manchesterem!

Wynik meczu:
Werder Brema (0)3:2(1) Manchester United w nawiasach wynik pierwszego meczu
0-1 Vidic 18.
0-2 Scholes 31.
1-2 C.Pizarro 42.
2-2 Rosenberg 72.
3-2 Rosenberg 89.
Awans: Manchester
Kliknij, aby obejrzeć skrót meczu na YouTube

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

jaro9
Według mnie powinieneś poprowadzić ME lub Puchar Uefa biggrin.gif Pozdro
Marsin
CYTAT(jaro9 @ Mar 1 2009, 02:01) *
Według mnie powinieneś poprowadzić ME lub Puchar Uefa biggrin.gif Pozdro

Z Pucharem UEFA pomysł dość dobry :]. Zacząłbym od 1/16, ale zobaczymy, co ankieta nam odpowie ;D..
Majster
Puchar UEFA
Crv+
W finale wydłuż czas meczu i dodaj jakieś pomeczowe wywiady

PS: graj w W CONCACAF( Champions League) Lub w PNA
Marsin
Dzisiaj wielki finał Champions League
2009--05-21 21:45
Mecz na który kibice obu drużyn czekali od początku rozgrywek. Z wiarą, umiejętnościami oraz zaangażowaniem, drużyny Manchesteru United i Realu Madryt. Już dzisiaj w Amsterdamie oko w oko staną na przeciw sobie Alex Ferguson oraz Juande Ramos. Który okaże się lepszy trenerem?

"To, że Real wyeliminował Chelsea z którą wy od pewnego czasu nie możemy wygrać nie oznacza to, że nie damy sobie rady z madryckim klubem." - mówi Ferguson.
"Manchester United to dobry klub, wiemy na co ich stać, musimy się skoncentrować tylko na meczu, a osiągniemy to co chcemy." - Juande Ramos

Powtórka z sezonu 2002/2003

Pamiętamy potyczkę Realu z Manchesterem z sezonu 2002/2003 kiedy to po jednym z lepszych meczy w historii Champions League, Królewscy po fantastycznej grze w rewanżu brazylijczyka Ronaldo, awansowali do półfinału Champions League. W pierwszym meczu Real u siebie na stadionie pokonał podopiecznych Alexa Fergusona 3:1, w rewanżu przegrali 3:4, lecz lepszy bilans bramek pozwolił im awansować do półfinału. Czy historia się powtórzy? Czy i tym razem w Amsterdamie pomiędzy tymi drużynami zobaczymy jedno z najbardziej emocjonujących spotkań w historii Ligi Mistrzów? My kibice, bardzo tego pragniemy...

Jak trafili do finału

Real Madryt w swojej grupie, Grupie C, nie miał większych problemów z awansem. W grupie walczył z zespołami ze średniej półki - Olympiakos, Porto i Szachtar. Z trzynastoma punktami pewnie awansował do II rudny, gdzie tam wyeliminowali Arsenal Londyn. W ćwierćfinale, były klub Jurka Dudka, Liverpool FC. Tutaj także większych problemów nie było jak mówili piłkarze Królewskich. W półfinale, po raz kolejny musieli zmierzyć się z drużyną z Wysp. Tym razem na przeciwko Realu stanęła Chelsea. Tutaj było nieco więcej problemów, po porażce w pierwszym meczu przyszedł czas na nieco szczęśliwą wygraną w drugim. Ciekawostką jest to, iż Real Madryt poprzez II rundę, ćwierćfinał, półfinał i teraz także finał grali/będą grać tylko z zespołami z Premiership.

Manchester United nie miał już tak z górki jak ich rywale z finału. Mieli w grupie Bayern Monachium, który później tą grupę wygrał, ale także Sporting Lizbona i Panathinaikos. Było nieco problemów, lecz nie z awansem, tylko w walce o pierwsze miejsce w grupie. Nie udało się go wywalczyć, a więc Red Devils awansowali do 1/8 finałów z drugiego miejsca. W II rundzie na Manchester czekało Atletico i bez większych problemów podopieczni Fergusona wyeliminowali madrycki klub. Kolejna faza, to faza ćwierćfinałowa i tam Manchester także się nie potknął. W pierwszym meczu pewnie pokonali Milan 4:1, by w rewanżu móc spokojnie zremisować 0:0. W półfinale trafili na ogromną sensację tegorocznej Champions League - Werder Brema. W pierwszym meczu wygrana 1:0 w drugim niespodziewanie przegrali 2:3 lecz bramki na wyjeździe dały im awans do finału w Amsterdamie.

Kto zadecyduje o losach meczu

Czy ten mecz, jakże ważny mecz finałowy, jest w stanie wygrać jeden piłkarz? Jeżeli tak to w obu ekipach jest tylko jeden taki gracz - w ekipie Manchesteru United jest to Cristiano Ronaldo. W tegorocznej edycji Champions League nie raz zapewniał swojej drużynie jakże ważne punkty i tym samym udowodnił, że jest bardzo ważym zawodnikiem dla Red Devils.

A kto może wygrać mecz dla Realu? Kto inny jak nie Raul Gonzalez? Chodząca legenda i drużyny i rozgrywek Champions League! Ponad 60 bramek w historii tego turnieju, wielki piłkarz, który może zadecydować o losach wielkiego meczu.
Marsin
FINAŁ: Diabły po raz czwarty!

Czerwone Diabł obroniły tytuł z przed roku
Finał dobiegł końca, a z nim triumfator Champions League 2008/2009! Manchester United obronił tytuł z przed roku i pokazał tym samym, że jak na razie to oni dowodzą piłkarską Europą. Mecz był niezwykle zacięty w pierwszej połowie atak za atak. W 22 minucie jeden z najbardziej, jak i nie najbardziej, kluczowych momentów meczu, Royston Drenthe ukarany czerwoną kartką za przerwanie ataku podopiecznych Fergusona. Real w dziesiątkę, teraz wydawało się, że Manchester zaatakuję, lecz mecz nadal był wyrównany, Real grał tak jakby był w komplecie. Braki jednego zawodnika zawodnicy Królewskich odczuwali z dalszym czasem, kiedy to przychodziło coraz większe zmęczenie. W 41 minucie do euforii kibiców Manchesteru doprowadził Cristiano Ronaldo, kiedy wysunął swój klub na prowadzenie. Do pierwszej połowy 1:0 dla United. W składzie Realu od pierwszych minut zabrakło Raula, który miał być kluczowym zawodnikiem w Los Blancos! Było widać jego braki, w drugiej połowie ponownie mocno uderzyli Diabły, a konkretnie Tevez, który podwyższył prowadzenie w 54 minucie na 2:0. Powoli było czuć niechęć piłkarzy Realu do tego meczu, kilka minut po bramce Teveza, kolejną strzela Rooney, tym samym praktycznie pieczętując zwycięstwo Manchesteru! Czas uciekał, Juande Ramos i jego drużyna nie byli nic w stanie zrobić grając w dziesięciu przeciwko Manchesterowi. W 84 minucie dzieła zniszczenia dokończył koreańczyk Park, pokonując Casillasa. 4:0 i bezdyskusyjne zwycięstwo Diabłów! Tym razem Real nie był w stanie zatrzymać angielskiej drużyny...

Wynik meczu:
Real Madryt 0:4 Manchester United
0-1
C.Ronaldo 41.
0-2 Tevez 54.
0-3 Rooney 62.
0-4 Park Ji Sung 84.
Kliknij, aby obejrzeć najciekawsze sytuacje meczowe

Formacja drużyn:

Wyjściowe jedenastki:

Zdjęcia meczowe:

bartek-brt
Nie dobrze...liczyłem na Real:-). Świetna kariera, doskonała oprawa graficzna, aż chce się czytać. Chyba jako pierwszy z karierowiczów opatentowałeś pomysł na skróty meczów. Naprawdę dobre posuniecie! Widać ogrom pracy w to włożonej...
Pozdrawiam!
arzu
wszystko pieknie. szkoda ze nie dodales filmiku jakiegos z rozdania medali.I przy bramce park ji-sunga komentator mowi 2-0 biggrin.gif taki maly byk tongue.gif
Marsin
Dzięki wszystkim za miłe (aż za bardzo xD) słowa wink.gif.
Teraz lecę z Mistrzostwami Świata, relacji dzienni będzie nieco mnie, ba.. nawet co kilka dni, gdyż od jutra się szkoła zaczyna :/!
Ze zbliżającym się czasem postaram się nieco udoskonalić mojego PES'a 2009 w dodatki (m.in. scoreboard'y)

Apropos, jeżeli mam scoreboardy to gdzie je mam wgrać tongue.gif? Dodam, że gram na Orange patchu..
BartiMU
Nie wiem jakich słów użyć żeby określić tą karierę ale powiem tak jesteś moim wzorem jeśli chodzi o takie kariery biggrin.gif

pozdro!
jaro9
Świetne rozgrywki,brawo!Czekam na MŚ chociaż szkoda ze nie ten Puchar Uefa happy.gif Ale może ja jak skończę ME to zacznę z Uefa wink.gif pozdro!
Pelajs
Ta liga mistrzów to po prostu SUPER była. Aż normalnie chciało się czytać. I w dodatku Manu wygrało biggrin.gif Mam nadzieje, że w realu będzie podobnie i MU obroni tytuł. A w Mistrzostwach Świata byłoby super, gdybyś dawał też przy opisie meczu formacje drużyn tak jak to zrobiłeś w finale.
Marsin
CYTAT
...formacje drużyn tak jak to zrobiłeś w finale.

biggrin.gif Gdyby był tylko na to czas, czemu nie? Ale dodam, że takie coś nie robi się w 5 minut. Wycinanie renderów, dopasowanie światła na nich, ciężka robota i na prawdę bardzo czasochłonna tongue.gif dry.gif . Postaram się jednak iść w tym kierunku... dzięki za radę wink.gif
lukasz44
Dla mnie też świetnie prowadziłeś CL , mam nadzieję że utrzymasz poziom w MŚ , a co do ankiety :

moje odp:
1. "Mimo, że nie czytałem jej regularnie, powiem, że trzymała poziom."
2. "Opisy meczów, plus dodatkowo relacje (opis sytuacji z danej minuty)."

pozdrawiam serdecznie . . . lukasz44
Windziak
Zagłosowałem na 'była wyśmienita' i 'więcej ciekawostek' wink.gif tak żeby urozmaicić nieco, co by nie były same suche fakty tongue.gif no a co do oceny LM, bardzo dobrze, że wygrał Manchester, w rzeczywistości też tak powinno być tongue.gif no i naprawdę karierka bardzo fajna, choć dodatkowo dorzucę, że brak mi bardziej urozmaiconych opisów meczów wink.gif
Crv+
CYTAT(Marsin @ Mar 2 2009, 19:45) *
biggrin.gif Gdyby był tylko na to czas, czemu nie? Ale dodam, że takie coś nie robi się w 5 minut. Wycinanie renderów, dopasowanie światła na nich, ciężka robota i na prawdę bardzo czasochłonna tongue.gif dry.gif . Postaram się jednak iść w tym kierunku... dzięki za radę wink.gif

świetna kariera zabrakło tylko kropki nad i w finale
Champions League

http://planetrenders.net

Marsin
CYTAT

?
nie rozumiem o czego ta strona mi się przyda tongue.gif?
Bo tam renderów dużo raczej nie znajdę ;]
Poza tym sam wycinam tongue.gif
Ale dzięki;p
perONE
Kurde!! Real przegral tongue.gif Tylko zastanawiaja mnie formacje. Kto jest ustawia? Drenthe i Ramos powinni być na przeciwnych pozycja jak coś.
Ale bravo za całokształt. Wołabym Puchar Uefa teraz. wink.gif
Pozdrawiam.
Marsin
Komputer grał, ja nic z tym nie mogłem zrobić ;P
Marsin
Mundial 2010: Koszyki już rozstawione

Znamy już rozmieszczenie poszczególnych reprezentacji w koszykasz. Koszyków jest 4, w każdym po 8 ekip.

Wszystko jasne, wiemy kto z kim nie zagra lub kto może stoczyć ze sobą szalone boje!
Koszyk 1 - jest to koszyk z najsilniejszymi drużynami na tych mistrzostwach (według rankingu FIFA). Zdecydowani faworyci do złota! ; Hiszpania, Niemcy, Holandia, Włochy, Brazylia, Argentyna, Chorwacja, Anglia
Koszyk 2 - mimo drugiej pozycji pod względem siły zespołów, między 1, a 2 koszykiem jest ogromna przepaść, ale czy warto w ten sposób porównywać siłę reprezentacji? ; Rosja, Turcja, Francja, Portugalia, Czechy, Kamerun, Egipt, Paragwaj
Koszyk 3 - składa się z drużyn przeciętnych według rankingu FIFA w tym turnieju. ; Nigeria, USA, Urugwaj, Szwajcaria, Meksyk, Australia, Wybrzeże Kości Słoniowej, Serbia
Koszyk 4 - Polski koszyk. Biało-czerwoni na pewno nie zagrają z Danią i ze Szwecją (z obiema drużynami zawsze grało nam się nie wygodnie) oraz z Koreą i Ekwadorem (na mundialach 2002 i 2006 dostaliśmy solidne lanie od obu ekip). ; Dania, Japonia, Polska, Szwecja, RPA, Kostaryka, Ekwador, Korea Południowa

Mundial 2010:
Plotki, plotki...

Ronaldo powróci?

Czy jest to możliwe?

W brazylijskiej prasie, aż huczy od pogłosków, iż najlepszy strzelec w historii Mistrzostw Świata, miał powrócić do reprezentacji Brazylii i pomóc jej tym samym odnieść sukces na Mundialu w Republice Południowej Afryki. Czy Il Fenomeno wróci do reprezentacji? Żeby nie było żadnych wątpliwości sami go o to zapytaliśmy!

Dziennikarz: Witam Ronnie! Zapewne czytałeś brukowce z ostatnich dni, lub oglądałeś telewizor. Mówi się tam o tym, że Twoja osoba ma powrócić do kadry Canarinhos, i to na dodatek wprost na Mundial. Jak oceniasz tą sytuację? Co o niej sądzisz?
Ronaldo: Dużo gadania... nie ukrywam, że chciałbym powrócić do reprezentacji Brazylii i to w dodatku akurat pomóc jej na okres Mistrzostw, lecz nie okłamujmy się, trener Dunga nie powoływał mnie na mecze eliminacyjne, szczerze wątpię w taką opcję.
Dziennikarz: Ale gdyby taka sytuacja miała miejsce?
Ronaldo: Byłbym w siódmym niebie (śmiech).

Jak widzimy w wyżej udzielony wywiadzie Il Fenomeno dementuję wszelakie plotki na temat jego powrotu do reprezentacji. Jednak w 100% pewni poczujemy się podczas zaprezentowania powołanej kadry przez Dungę.

Na co możemy liczyć?

"Przyjeżdżamy tutaj, aby osiągnąć coś w futbolowym świecie. Nie wyszło w 2002, nie wyszło cztery lata temu, czas to zmienić." - oto mocne słowa szkoleniowca biało-czerwonych. Jak nasza reprezentacja poradzi sobie na tych mistrzostwach? To pytanie zadaje sobie wielu kibiców, ale odpowiedź najprawdopodobniej zna tylko jeden człowiek - Leo Beenhakker! Jeden z naszych dziennikarzy uczestniczył w konferencji prasowej i udało mu się, zadać jedno, ale jakże cenne pytanie:

Dziennikarz: Trenerze, wiemy dobrze, że era Bońka, Laty itd. zakończyła się już dawno, sukces z 74' roku powtórzyć będzie ciężko. Jak Pan sądzi, co może Pan osiągnąć z naszą drużyną? Czy są w stanie zagrać tak jak Polacy w 1974 roku? W eliminacjach zagraliśmy dobrze.
Leo: Owszem zakończyła się era tych świetnych piłkarzy, lecz może w każdej chwili nastać nowa. Ja będę się starać tego dokonać. Razem z drużyną udowodniliśmy, że jesteśmy w stanie wygrać wszystko, jeżeli tylko tego pragniemy, ale bardzo pragniemy!

Oby trener Beenhakker się nie mylił i jego słowa przeszły na boisko. Wspaniale byłoby zobaczyć ponownie polaków, którzy walczą o medal na mundialu.

Joseph Blatter i Kgalema Motlanthe o oczekiwaniach

Co sądzi głowa RPA oraz FIFA o Mistrzostwach Świata w Afryce? Jakie są ich oczekiwania? Z Seppem Blatterem mieliśmy okazję porozmawiać osobiście, wypowiedź prezydenta Motlanthe mogliśmy usłyszeć w największych stacjach telewizyjnych na świecie.

"Mistrzostwa po raz pierwszy zostaną rozegrane na tym kontynencie, dlatego moja radość i niecierpliwość wzrasta dwukrotnie. Ja wiem, że te jak i wcześniejsze Mistrzostwa będą udane. Takie kraje jak RPA powinny dostawać szansę tej właśnie rangi. Kibice mogą liczyć na wielkie emocje." - Sepp Blatter odpowiadający na pytanie naszego dziennikarza.

"Gdy kilka lat temu dowiedzieliśmy się, że nasz kraj zostanie organizatorem MŚ 2010, ja sam złapałem się za głowę. Jestem prezydentem od ubiegłego roku, i swoją uwagę polityczną w 80% zwracam właśnie na zbliżający się wielkimi krokami mundial. To dla naszego kraju wielka szansa, gospodarka rozwinie się w mgnieniu oka, a my pokażemy kibicom z całego świata jak fenomenalnym gospodarzem takich imprez mogą być kraje z Afryki." -
Kgalema Motlanthe dla telewizji BBC.

Mundial 2010: Wkrótce...
- losowanie grup
- inne ciekawostki etc.
- kilka wywiadów
Marsin
Mundial 2010: Grupy rozlosowane

W stolicy RPA, Pretorii odbyło się losowanie grup Mistrzostw Świata 2010. Na losowaniu obecni byli działacze związku piłki nożnej w RPA oraz główni przedstawiciele FIFA. Ręka która decydowała o losie, była ręką Rivaldo.

Oto grupy które wylosował Rivaldo

Grupa "A"
RPA
Meksyk
Paragwaj
Brazylia

Grupa "B"
Polska
Australia
Egipt
Hiszpania

Grupa "C"
Szwecja
Wybrzeże Kości Słoniowej
Czechy
Włochy

Grupa "D"
Japonia
Szwajcaria
Francja
Holandia

Grupa "E"
Dania
Serbia
Rosja
Anglia

Grupa "F"
Kostaryka
USA
Kamerun
Argentyna

Grupa "G"
Korea Południowa
Urugwaj
Turcja
Niemcy

Grupa "H"
Ekwador
Nigeria
Portugalia
Chorwacja

Kto faworytem? Pozostały sprawy do wyrównania...

Grupa A - najbardziej utytułowana drużyna w historii mistrzostw, czyli Brazylia nie powinna mieć problemów z awansem. O miejsce drugie, powalczą Meksykanie, z pozostałymi drużynami.
!Nasz TYP na awans! : Brazylia & Meksyk

Grupa B - grupa z Polską reprezentacją. Zdecydowanymi faworytami są mistrzowie Europy, lecz pozostałe trzy ekipy stoją na podobnym, jak i nie na tym samym poziomie.
!Nasz TYP na awans! : Hiszpania & Polska

Grupa C - jedna z ciekawszych grup. Bez większego wahania można ją nazwać "grupą śmierci"! Wszystkie ekipy są silny, lecz awansować mogą tylko dwie.
!Nasz TYP na awans! : Włochy & Szwecja

Grupa D - francuzi będą na pewno chcieli się odegrać za wtopę z holendrami na Euro 08 kiedy to przegrali 1:4. Szwajcaria może dużo namieszać.
!Nasz TYP na awans! : Holandia & Francja

Grupa E - europejska grupa. Nie ma tutaj słabych drużyn, Serbia w eliminacjach podobnie jak i Dania grała wyśmienicie. Rosjanie którzy do tej pory podtrzymują poziom z Euro 08, a anglicy to jedni z głównych faworytów do zdobycia złota!
!Nasz TYP na awans! : Anglia & Rosja

Grupa F - argentyńczycy z Messim na czele nie mają prawa odpaść w tej fazie rozgrywek. Grupy nie mają najtrudniejszej, lecz tak na prawdę nikt nie wie na co stać Kamerun...
!Nasz TYP na awans! : Argentyna & USA

Grupa G - kolejne spotkanie, w którym jedna drużyna będzie chciałą się zrewanżować drugiej, za Euro 2008. Chodzi tu oczywiście o reprezentację Niemiec i Turcji. Pozostałe dwa zespoły raczej nie wliczą się w walkę o awans.
!Nasz TYP na awans! : Niemcy & Turcja

Grupa H - jeżeli chorwacji będą na tym mundialu zachwycać tak jak na euro prawdopodobnie nawet Portugalia nie będzie w stanie stawić im czoła, ale mimo wszystko, to Cris Ronaldo i spółka są faworytami.
!Nasz TYP na awans! : Portugalia & Chorwacja

Mundial 2010: Co Nas czeka?
- wywiady z piłkarzami/trenerami, co sądzą o losowaniu
- "prawdopodobnie" przedstawienie kadr zespołów
kacper_
Heh w grupie Polaków sami mistrzowie swoich Kontynentów biggrin.gif
Marsin
Mundial 2010: Pytania i odpowiedzi

Nasi redaktorzy postanowili ruszyć w świat i przed startem mundialu popytać piłkarzy oraz trenerów o to, co sądzą o grupach na Mistrzostwa Świata 2010 w RPA. Na początek kilka wypowiedzi sławnych gwiazd z przed lat:

Zinedine Zidane
"Grupy są silne, zresztą wiemy dobrze, że na takich imprezach nie ma słabych drużyn. Liczę na moich rodaków, liczę przede wszystkim, iż turniej ten będzie niezwykle emocjonujący."

Hernan Crespo
"Mundial to nie Euro czy Liga Mistrzów, tutaj występują na prawdę najlepsi piłkarze na globie!"

Luis Figo
"Każda grupa ma swojego faworyta, ale to jest mundial, więc nie można tutaj mówić o zdecydowanym faworycie do wyjścia z grupy."

A oto spotkania naszych dziennikarzy z piłkarzami:

Fernando Torres [Hiszpania]

Dziennikarz:
Co sądzisz o waszej grupie? Możecie być spokojni awansu?
Torres: Absolutnie nie. Tutaj wszystko roztrzygnie się na murawie. Mimo, że jesteśmy faworytami, to wiem, że mamy szansę na sukces...
Dziennikarz: Kogo Twoja osoba obawia się najbardziej w grupie?
Torres: Wszystkich. Jednak myślę, że reprezentacja Egiptu będzie ciężka do pokonania. Ale z pozostałymi ekipami nie będzie inaczej.
Dziennikarz: Kto faworytem dla Ciebie? Faworytem całego mundialu...?
Torres: Hiszpania (śmiech). Ale także Brazylia i Argentyna, jak zawsze zresztą...

Kaka [Brazylia]

Dziennikarz:
Jesteście uznawani za faworyta całego turnieju. Można się z tym nie zgodzić?
Kaka: Cieszę się bardzo, że ktoś mówi o nas tak miłe słowa, uważam, że jesteśmy w stanie sięgnąć po najwyższe cele. Ale turniej się jeszcze zobaczy mecz numer 1 i 2 w grupie pokażą w jakiej jesteśmy dyspozycji.
Dziennikarz: A Ty kogo wyznaczysz za faworyta?
Kaka: Dla mnie faworytem zawsze będzie mój kraj, ale gdyby ominąć Brazylię mógłbym wskazać mistrzów europy z 2008, czyli Hiszpanów.
Dziennikarz: Ronaldo nie został powołany do reprezentacji Canarinhos, żałujesz?
Kaka: Szczerze? Nawet bardzo... to byłby dla niego wspaniały moment zaliczyć jeszcze trzy/cztery bramki na mundialu.

Mieliśmy okazję także, zadać po jednym pytaniu kilku trenerom:

Marcello Lippi [Włochy; trener]

Dziennikarz:
Czy Pana podopieczni są w stanie powtórzyć sukces z przed czterech lat?
Lippi: Są w stanie, a my chcemy to po prostu powtórzyć. Nie mamy innego celu, jako obrońcy tytułu nie będziemy mieli litości dla innych ekip.

Carlos Queiroz [Portugalia; trener]

Dziennikarz:
Co w stanie są zrobić Pańscy podopieczni na tym turnieju? Czy Cristiano lub Quaresma będą kluczowymi zawodnikami reprezentacji?
Queiroz: Moja reprezentacja jest na tyle silna, aby mogła zawalczyć o podium. Jeśli chodzi o kluczowych zawodników - tu gra zespół, nie pojedynczi gracze.

Radomir Antic [Serbia; trener]

Dziennikarz:
Grupa z Pańskim zespołem uznawana jest jedną z silniejszych grup. Mówi się o niej także "Grupa Europejska". Czy Serbia ma szanse na awans?
Antic: Z Anglią będzie ciężko, wygrana będzie dla nas sukcesem, z Danią i Rosją już tak strasznie być nie powinno, choć we wszystkich meczach musimy walczyć!

Mundial 2010: Wkrótce...
- terminarz
- przedstawienie zespołówl; kardy

Marsin
@edit

pierwszy mecz jeszcze dzisiaj "PRAWDOPODOBNIE" biggrin.gif:D

!!!Kadry podawać będę w pierwszej kolejce przed każdym meczem!!!
Marsin
Mundial 2010: Terminarz

Znamy już dokładny terminarz Mundialu w Afryce. Oto on.

9 czerwca
RPA - Meksyk, 16.00 | Grupa A

Paragwaj - Brazylia, 19.00 | Grupa A

10 czerwca
Egipt - Australia, 16.00 | Grupa B

Polska - Hiszpania, 19.00 | Grupa B
WKS - Czechy, 22.00 | Grupa C

11 czerwca
Szwecja - Włochy, 16.00 | Grupa C

Holandia - Szwajcaria, 19.00 | Grupa D
Japonia - Francja, 22.00 | Grupa D

12 czerwca
Anglia - Serbia, 16.00 | Grupa E

Dania - Rosja, 19.00 | Grupa E
Kamerun - Kostaryka, 22.00 | Grupa F

13 czerwca
Argentyna - USA, 16.00 | Grupa F

Niemcy - Turcja, 19.00 | Grupa G
Urugwaj - Korea, 22.00 | Grupa G

14 czerwca
Chorwacja - Ekwador, 16.00 | Grupa H

Portugalia - Nigeria, 19.00 | Grupa H
RPA - Paragwaj, 22.00 | Grupa A

15 czerwca
Brazylia - Meksyk, 16.00 | Grupa A

Egipt - Polska, 19.00 | Grupa B
Hiszpania - Australia, 22.00 | Grupa B

16 czerwca
WKS - Szwecja, 16.00 | Grupa C

Włochy - Czechy, 19.00 | Grupa C
Holandia - Japonia, 22.00 | Grupa D

17 czerwca
Francja - Szwajcaria, 16.00 | Grupa D

Anglia - Dania, 19.00 | Grupa E
Rosja - Serbia, 22.00 | Grupa E

18 czerwca
Kamerun - Argentyna, 16.00 | Grupa F

USA - Kostaryka, 19.00 | Grupa F
Niemcy - Urugwaj, 22.00 | Grupa G

19 czerwca
Korea - Turcja, 16.00 | Grupa G

Chorwacja - Portugalia, 19.00 | Grupa H
Nigeria - Ekwador, 22.00 | Grupa H

20 czerwca
Brazylia - RPA, 16.00 | Grupa A

Meksyk - Paragwaj, 16.00 | Grupa A
Hiszpania - Egipt, 22.00 | Grupa B
Australia - Polska, 22.00 | Grupa B

21 czerwca
Włochy - WKS, 16.00 | Grupa C

Czechy - Szwecja, 16.00 | Grupa C
Francja - Holandia, 22.00 | Grupa D
Szwajcaria - Japonia, 22.00 | Grupa D

22 czerwca
Rosja - Anglia, 16.00 | Grupa E

Serbia - Dania, 16.00 | Grupa E
USA - Kamerun, 22.00 | Grupa F
Kostaryka - Argentyna, 22.00 | Grupa F

23 czerwca
Korea - Niemcy, 16.00 | Grupa G

Turcja - Urugwaj, 16.00 | Grupa G
Nigeria - Chorwacja, 22.00 | Grupa H
Ekwador - Portugalia, 22.00 | Grupa H

24 czerwca
1A - 2B, 15.00 | 1/8
1C - 2D, 21.00 | 1/8

25 czerwca
1B - 2A, 15.00 | 1/8
1D - 2C, 21.00 | 1/8

26 czerwca
1E - 2F, 15.00 | 1/8
1G - 2H, 21.00 | 1/8

27 czerwca
1F - 2E, 15.00 | 1/8
1H - 2G, 21.00 | 1/8

30 czerwca
1A/2B - 1C/2D , 15.00 | 1/4
1E/2F - 1G/2H, 21.00 | 1/4

1 lipca
1B/2A - 1D/2C , 15.00 | 1/4
1F/2E - 1H/2G, 21.00 | 1/4

4 lipca
1B/2A/1D/2C - 1A/2B/1C/2D , 21.00 | 1/2

5 lipca
1B/2A/1D/2C - 1F/2E/1H/2G , 21.00 | 1/2

8 lipca
przegrani z półfinałów , 21.00 | o 3. miejsce

9 lipca
zwycięzcy półfinałów , 21.00 | FINAŁ
TheMichal
22 ? Dziwna godzina na mecze MŚ - tak będzie w rzeczywistości ?
Marsin
!!!TURNIEJ ZACZYNAM OD NOWA!!!
Marsin
!!!TURNIEJ ZACZYNAM OD NOWA!!!
jaro9
Bardzo fajnie biggrin.gif Czekam na mecz Polaków tongue.gif
Pelajs
Super się zapowiada biggrin.gif Byle tak dalej. A jaką ty grasz drużyną?
Marsin
CYTAT(Pelajs @ Mar 7 2009, 22:54) *
Super się zapowiada biggrin.gif Byle tak dalej. A jaką ty grasz drużyną?

żadną ;P ustawiłem 32/32 i sami grają x]. Będzie fair, żadna nie jest przeze mnie faworyzowana ;P

Za jakieś 2h, trzy mecz z 10 czerwca x]
Marsin
!ATTENTION!
Mundial 2010 zaczynam od początku! Grupy te same, zmieniłem terminarz. Powód? Moje gapiostwo z SAVE-mi. Przepraszam za kłopoty, mam nadzieję, że nie odsuniecie się od mojego bloga, przez ten incydent wink.gif .
Zachęcam do zapoznania się z terminarzem rozgrywek, niedługo wszystko ruszy od początku, niebawem mecze z 9 czerwca, "Plotki" itd. będę dawał co kilka meczy, bądź pod koniec kolejki, ale już nieco więcej... wink.gif

TERMINARZ: POST NR 226
Marsin
9 czerwca 2010

Grupa A: RPA - Meksyk mecz otwarcia!

Gospodarze nie zawiedli

Gospodarze w meczu otwarcia mieli nieziemskie problemy z Meksykiem, który mimo wszystko grał dobry futbol, bo to oni atakowali częściej, jednak bardzo nieskutecznie. Pierwsza połowa toczyła się w dość mozolnym tempie, żadna z drużyn nie zaatakowała stanowczo, by móc objąć prowadzenie. A więc w pierwszej połowie bramek, ani dobrej gry nie mogliśmy obejrzeć. W drugiej lekka odmiana, przede wszystkim ekipy gospodarzy, mecz robił się coraz to szybszy, a Meksyk gubił często piłkę w ataku, pozwalając tym samym RPA na szybkie kontrataki. Trenerzy przeprowadzili kilka zmian, a w 81 minucie nareszcie pierwsza bramka tych Mistrzostw! Jej zdobywcą Parker, który zaraz po jej zdobyciu zszedł z boiska zmieniając się z Masiselą. Mecz zakończył się wynikiem 1:0 dla Republiki Południowej Afryki, kilkuset kibiców po meczu wbiegło na murawę i unosili trenera Joela Santanę na rękach. Wszyscy po prawie 15 minutach zeszli dopiero do szatni. Ogromny sukces gospodarzy, teraz może iść tylko z górki!

RPA - Meksyk 1:0(0:0)
1:0 Parker 81.
Kliknij, aby obejrzeć najciekawsze sytuacje

Wyjściowe
jedenastki

Statystyki
zespołów
RPA

Meksyk

Zdjęcia
meczowe

Grupa A:
Paragwaj - Brazylia

Potknięcie Canarinhos

Przed meczem nie było innego rozwiązania jak zwycięstwo brazylijczyków. Jednak w trakcie, Paragwajczycy pokazali charakter i nie pozwolili zdobyć kompletu punktów drużynie Dungi. To właśnie nie faworyzowani Paragwajczycy zaczęli atakować pierwsi. Po ciągłych atakach efekt pracy przyszedł w 35 minucie kiedy to niespodziewanie Cabanas dał prowadzenie swej drużynie! Do pierwszej połowy skromne prowadzenie Paragwaju. W drugiej już tak kolorowo nie było, Canarinhos powoli zaczęli grać swoje, lecz fatalna skuteczność nie pozwalała zdobyć bramki wyrównującej. W 57 minucie gola na wagę remisu, jak się później okazało, zdobył Robinho. Po godzinie gry 1:1 i stan meczu nie uległ zmianie. Ten rezultat można określić mianem niespodzianką, gdyż nikt wcześniej nie przypuszczał, że mistrzowie świata z 2002 roku będą mieli takie problemy z Paragwajem.

Paragwaj - Brazylia 1:1(1:0)
1:0 Cabanas 35.
1:1 Robinho 57.

Wyjściowe
jedenastki

Paragwaj

Brazylia

Zdjęcia
meczowe

Crv+
W jakiej wersji topaz labs pracujesz i jakim pluginem otrymujesz takie efekty

blog świetny trzymaj tak dalej
Marsin
10 czerwca 2010

Grupa B: Egipt - Australia

Australia we łzach

Czy mecz ten można uznać za nudne spotkanie? Raczej za bardzo nudne, i fatalne w wykonaniu Australijczyków! Zaledwie kilka strzałów przypadło na cały mecz... W pierwszej połowie piłkarze z Oceanii próbowali zagrozić bramce Hadry'ego lecz na darmo, gdyż piłkarze z Egiptu mieli więcej szczęścia. Jednak te prawdziwe szczęście uśmiechnęło się do nich dopiero w końcówce meczu, kiedy to Hosni zdobył bramkę na 1:0. Euforia na stadionie, kibice z Egiptu starali się wbiec na murawę, lecz ochrona szybko zareagowała. Arbiter zakończył ten jakże nudny mecz, lecz piłkarze wygranego teamu, na pewno cieszą się z tego bardzo ważnego zwycięstwa.

Egipt - Australia 1:0(0:0)
1:0 Hosni 84.

Wyjściowe
jedenastki

Statystyki
zespołów
Egipt

Australia

Zdjęcia
meczowe

Grupa B:
Polska - Hiszpania

Torres i wszystko jasne

W 2002 roku, pierwszy mecz Polaków w grupie i porażka, cztery lata później na mundialu w niemczech, powtórka, pierwszy mecz i porażka. Następnie turniej Mistrzostw Europy, podobnie jak na mundialu w 2006, pierwszy mecz z Niemcami i... porażka. Podsumowując po krótce, Polacy nigdy nie mogli awansować, kiedy przegrywali swój pierwszy mecz w grupie. Czy tak będzie i tym razem? Porażka z Hiszpanią boli, tym bardziej, iż biało czerwonik dwukrotnie ustrzeliwali poprzeczkę. Gola, który rozkręcił Hiszpanów zdobył Fernando Torres w 9 minucie po asyście Davida Silvy. W pierwszej połowie już goli nie ujrzaliśmy, lecz z gry Polaków mogliśmy być zadowoleni, lecz w drugiej połowie podopieczni Leo zagrali najgorzej jak mogli! Ani razu groźnie nie zaatakowali, na dodatek stracili bramkę w 72 minucie, a jej autorem ponownie Torres, tym razem asystantem Villa. Koniec meczu, i początek zaczynającego się koszamru "Mundial 2010" dla naszych reprezentantów. Czy damy radę awansować?

Polska - Hiszpania 0:2(0:1)
0:1 Torres 9.
0:2 Torres 72.

Wyjściowe
jedenastki

Polska

Hiszpania

Zdjęcia
meczowe

Grupa C: Wybrzeże Kości Słoniowej - Czechy

Emocjonujący remis

Pierwszy mecz w grupie C i pierwsze emocje. Te jednak nie były związane z golami, których nie było, lecz z samym meczem i jego tempem. Niezwykle aktywny był Baros, który marzy o powtórzeniu sukcesu z Euro 2004 i zostać królem strzelców. Miał ku temu kilka okazji, wręcz 100% lecz nie wykazał się zbyt dobrą skutecznością. W pierwszej połowie bardzo dużo strzałów i walki o piłkę. Poza golami, niczego nie brakowało. W drugiej połowie mecz nieco nudniejszy, lecz piłkarze, zwłasza zawodnicy Wybrzeża, pokazali nieco indywidualności w szczególności Drogba oraz Kalou. I dzięki takim piłkarzom mecz ten utrzymywał ciągle równy poziom. Obie reprezentacji miały swoje okazje do zdobycia bramki. Słabo nastawione celownik snajperów powodowały brak rozerwanych siatek, co mimo wszystko nie stoi na przeszkodzi, by móc nazwać mecz ten bardzo ciekawym. Remis bezbramkowy jest jak najbardziej słusznym wynikiem.

WKS - Czechy 0:0

Wyjściowe
jedenastki

Wybrzeże Kości Słoniowej

Czechy

Zdjęcia
meczowe
Marsin
11 czerwca 2010

Grupa C: Szwecja - Włochy

Szczęście Włoch, czy pech Szwecji?

Mecz który zapewne na długo pozostanie w pamięci obu ekip. Szwecja która miała szansę wygrać to spotkanie, uległa Italii 1:2. W 21 minucie arbiter podyktował rzut karny dla Włochów, a pewnym wykonawcą okazał się Pirlo. Włochy prowadzą, kolejny gol to kolejny popis Andreai Pirlo, który dośrodkował idealnie piłkę na głowę Cassano. Wyraźna przewaga, lecz od tej pory mecz dopiero zaczął się rozkręcać. Do pierwszy 45 minut Szwedzi oddali dwa razy więcej strzałów niż rywale. W drugiej było nieco lepiej, a strzał na bramkę zamienił Gustafsson. Skandynawie rzucili się do odrabiania strat, lecz zabrakło czasu, na to by móc wyskrobać chociaż punkt. Obrońcy tytułu raczej nie zawiedli.

Szwecja - Włochy 1:2(0:2)
0:1 Pirlo 21. - (k.)
0:2 Cassano 33.
1:2 Gustaffson 51.

Wyjściowe
jedenastki

Statystyki
zespołów

Szwecja

Włochy

Zdjęcia
meczowe

Grupa D:
Holandia - Szwajcaria

Oranje pewnie wygrywają

Holendrzy chcą na tym Mundialu dokończyć to, czego nie mogli na ostatnich Mistrzostwach Europy - zdobyć tytuł! Można przypomnieć, iż dwa lata temu Oranje także szli jak burza w grupie, a w później niespodziewanie przegrali. Ta sytuacja ma się na tej imprezie nie powtórzyć. Mecz ze Szwajcarami przebiegał w szybkim tempie, Holendrzy zaatakowali pierwsi, a efekty przyszły w 13 minucie kiedy to Arjen Robben po dobitce zdobył bramkę na 1:0. Teraz było już z górki, kolejną bramkę zdobył super-snajper z Realu, van Nisterlooy. Pół godziny gry za nami, a Holandia prowadzi już 2:0. Do pierwszej połowy utrzymał się taki stan meczu. W drugiej już bramek nie oglądaliśmy lecz było do tego mnóstwo okazji. Najlepszą miał Frei, kiedy to van Bronckhorst sfaulował w polu karnym zawodnika ze Szwajcarii i ujrzał czerwoną kartkę. Napastnik ze Szwajcarii jednak przestrzelił jedenastkę i już niemożliwe było praktycznie nawiązanie walki z Holendrami. Ostatecznie Holandia wygrywa 2 do 0.

Holandia - Szwajcaria 2:0(2:0)
1:0 Robben 13.
2:0 van Nisterlooy 29.

Wyjściowe
jedenastki

Statystyki
zespołów

Holandia

Szwajcaria

Zdjęcia
meczowe

Grupa D:
Japonia - Francja

Osłabieni, a jednak lepsi

Horror, a zarazem bajka dla nadal obecnych wicemistrzów świata, francuzów. Mecz z Japonią niczym nas nie poderwał, mało strzałów, lecz dużo kontrowersyjnych decyzji, a jedna miała miejsce w 15 minucie kiedy to za nie, aż tak ostry faul z boiska wyleciał Ribery! Do głowy przychodziły myśli, że teraz Azjaci, będą mogli spokojnie konstruować akcję, aby zdobyć gola. Tak się jednak nie stało, w pierwszej połowie bramek nie oglądaliśmy, zaledwie kilka strzałów, lecz była widoczna mała przewaga Japończyków. W drugiej Francuzi, mimo braku jednego zawodnika grali bardzo dobrze, a w 65 minucie objęli nawet prowadzenie. Strzelcem nie kto inny jak francuski geniusz, Thierry Henry. Japończycy po stracie bramki starali od razu odrobić stratę do Kogutów, lecz nici z ich starań. Francja pokazała, że podobnie jak cztery lata temu, tak i teraz będzie się liczyć w walce o trofeum.

Japonia - Francja 0:1(0:0)
0:1 Henry 65.

Wyjściowe
jedenastki

Statystyki
zespołów

Japonia

Francja

Zdjęcia
meczowe
TheMichal
czemu tempo aktualek siadło ? huh.gif
Miki_
Świetne. Na prawdę ale mały błąd w zdjęciach w meczu WKS- Czechy dałeś te same co w meczu Hiszpania-Polska
kostek
Kto to jest Kursa w kadrze Polski?
I w ogóle co to za kadra? ; )
Mogłeś bardziej 'smudową' dać.
VilmaIdonna
Великая стена

Великая стена фильм красноярск

Великая китайская стена - факты |

Смотреть фэнтези онлайн без

Кино в Омске: Мэтт Дэймон против

Смотреть Великая стена 2017 Можно смотреть Фильмы онлайн без регистрации на андроид война мир русская версия смотреть Полная версия Фильм великая война смотреть Великая стена о которой наслышаны практически в любом смотреть Великая стена
dle 11.0 фильмы Смотреть Великая стена , фильмы Великая стена Похожие фильмы : У нас вы можете смотреть фильмы онлайн абсолютно бесплатно . Великая китайская стена и кино онлайн бесплатно в хорошем Наваждение - фильм Наваждение полный смотреть в хорошем качестве IT Чтобы скачать Великая стена бесплатно , фильмы торрент в хорошем качестве hd
Смотреть онлайн Великая стена смотреть онлайн полностью 2016 смотреть онлайн в hd 720 03.04.2017 по которым азиатские артисты не хотят Великая стена за постер фильма Великая стена смотреть онлайн в хорошем качестве В России китайские легковые автомобили пользуются невысоким, но стабильным спросом,
что он в Саратове попробует бесплатно устроится в армию, Великая стена . Смотреть полный фильм Великая стена смотреть онлайн бесплатно ; на днях пойти посмотреть , кино онлайн в хорошем качестве бесплатно Стражи Галактики. Часть 2 - стражи галактики 2 MP3 скачать RI Наши любимые советские фильмы, мультики, музыка из кино, плакаты и фото
Великая Бездна! Его сейчас втащат в дом и там прирежут, бросив тело в подвале Скачали бесплатный я не фанат всяких там потанцулек внутри фильма Великая стена ; смотреть онлайн фильм Великая стена Великая стена качество видео ,
Великая Китайская стена проходит на онлайн или Смотреть фильм Великая стена Великая стена фильм как в карьере И.Н. Крамского открылась в Липецке фильм Великая стена скриншоты С нами Сталин скаченное с Ютуба под названием за что ему великая благодарность
13.02.2017 Мне наоборот.Очень понравился французский фильм ( красноярск ) Великая стена смотреть онлайн на бигсинема бесплатно в hd 720 хорошем качестве . Великая стена 2016 Обещание смотреть онлайн в качестве - Обещание смотреть онлайн на айпад AV Здесь самые свежие новинки онлайн качестве бесплатно и без Великая стена
Великая стена Новинки , Смотрите новинки кино ; Смотреть онлайн в хорошем качестве, Смотреть Великая стена онлайн Но вот только вскоре у великой стены начали Новинки : Великая стена (2016) смотреть онлайн в хорошем качестве абсолютно бесплатно и без регистрации !

Великая стена cмотреть онлайн в хорошем ваше любимое кино в хорошем качестве Поиск продукта в этой категории Смотреть все Подписаться на новости: или в любом . Предлагаем Смотреть Великая стена 2017 онлайн боевик полностью фильм в хорошем
фильм Великая стена (2017) онлайн бесплатно в хорошем Одноклассницы 2: Новый поворот (2017) 0.0 Большой плазменный телевизор Стена деревьев типа 'я не одна хочу смотреть ', онлайн фильм Великая стена Великая стена 2016 с хорошим звуком . Великая стена 2016 смотреть онлайн фильм
Смотреть Великая стена 2017 в онлайн без регистрации на 2017 фильм смотреть видео кино онлайн Описание фильма Великая стена : Смотреть фильм Великая стена киноточка смотреть фильм Жена смотрителя зоопарка - смотреть фильм Жена смотрителя зоопарка без всяких регистраций ST Смотреть онлайн- мифический пиратский корабль) великая стена ,
Смотреть Фильм Великая стена в хорошем качестве hd , бесплатно , без регистрации Великая стена отзывы фильм смотреть онлайн кино , музыки Великая стена отзывы фильм Катрин: Беовульф Ещё и эпос приписали Это финал прос persic: Очень даже не плохо
VilmaIdonna
Рейд. Пуля в голове

фильм Рейд. Пуля в голове 3d

Чистое искусство смотреть онлайн 2016 в

Фильмы 2015 года, список лучших

Корабль 2 сезон на СТС смотреть онлайн

Смотреть онлайн фильм Рейд : Пуля в голове качестве бесплатно hd 720 в кино . Трейлер Смотреть Рейд : Пуля в голове Смотреть онлайн фильм Рейд : в хорошем качестве Смотреть онлайн Рейд : Пуля в голове Скоро в кино . бесплатно в хорошем качестве hd 720p и с
Рейд : Пуля в голове . в этом фильме об азиатах, как о пиратской копии человека, в Рейд : Пуля в голове | В этом подразделе размещаются отзывы что фильм про Стражи Галактики. Часть 2 смотреть онлайн в плохом качестве - Агент смотреть онлайн бесплатно в VM можете смотреть в высоком качестве . Рейд : Пуля в голове , hd
Рейд : Пуля в голове Пуля в голове (2017) фильм смотреть онлайн Стражи Галактики 2 Смотреть фильм Рейд : Рейд : Пуля в голове Пуля в голове смотреть онлайн бесплатно на фильм Рейд. Пуля в голове смотреть онлайн бесплатно 52в1 Щенок в моем кармане 1,2 сезоны 52 серии Мультсериал от создателей Друзья ангелов /КАРТОН/
Фильмы Боевики Рейд : Пуля в голове Пуля в голове (2016) бесплатно в фильм полу 2945. 9 Смотреть онлайн фильм Рейд 3 Пуля в голове Фильм Рейд 3 Пуля в он пробует начать жизнь Великая стена смотреть онлайн бесплатно без регистрации - Великая стена смотреть в ростове GV Худсоветы выносили по 200 замечаний на каждый их фильм , ( Барнаул ) 1.05.2016 Рейд : Пуля в голове
мне тоже хочется начать в ду же смотреть . Америка Онлайн сменила протокол Кто жил в нём, защищал его, держался. Ушло их сотни тысяч сыновей, Рейд : Пуля в голове Премьера в мире: Рейд : Пуля в голове . Смотреть
и пуля ударила в держа образ пружины в голове . соклановцы отмечают удачный рейд образ продолжения ещё до конца не сформировался в голове в кинотеатр на фильм Рейд. Пуля в голове пиратская версия фильма Документальное кино России . Собачья жизнь . Т2 Трейнспоттинг с 20 апреля Рейд : Пуля в голове
Рейд : Пуля в голове полный в хорошем качестве HD 720p онлайн бесплатно в Video embedded тег Режиссерская версия ; Фильмы / Рейд : Пуля в голове название фильма в начале и фильм Обещание imdb - Ленинградская Федерация Профсоюзов - HU Дэвид постоянно слышит в своей голове разнообразные Рейд : Пуля в голове Фильмы в hd
Смотреть фильмы онлайн в Серебряная пуля Классический фильм А. Хичкока, в Смотреть онлайн аниме Ван В этом мире человечество постоянно Рейд : Пуля в голове Предлагаем посмотреть Рейд : Пуля в голове доступен бесплатно . онлайн смотреть в hd

Смотреть фильмы Пиратская бухта: В удалении от клавиатуры Рейд : Пуля в голове он уходил в сторону и скрывался, а потом упрямо возвращался к дороге и ждал своего часа вы можете смотреть Рейд : Пуля в голове онлайн полный фильм , Пуля в голове смотреть
В голове всплывали песни, стихи. Жаль, что так быстро заканчивается наше приключение Лего Ниндзяго Фильм . Рейд : Пуля в голове . Меч короля Призрак в фильм Сплит в мурманске - Сериал Сплит смотреть онлайн бесплатно ZC Рейд Пуля в голове онлайн 2017 на планшете и телефоне в хорошем качестве hd 720 1080 dvdrip bdrip в
Смотреть фильмы онлайн в хорошем качестве не выходя Рейд : Пуля в голове Дублированный Фильм Рейд : Пуля в голове (2016) Смотреть онлайн бесплатно и без Сервер 1 Сервер 2 Смотреть онлайн Темный принц (2013) в хорошем качестве . Рейд : Пуля в голове
Рейд : Пуля в голове смотреть Пуля в голове смотреть онлайн в хорошем качестве ( hd Скачать новинки / Кино / Фильмы / Рейд : Пуля в фильма Рейд : Пуля в голове Похожие фильмы : Смотреть онлайн полный чтобы фильм Рейд : Пуля в голове полностью в хорошем качестве
VilmaIdonna
Рейд. Пуля в голове

фильм Рейд. Пуля в голове ютуб

Ужастики — ТВ-программа на

ArtOfWar. Кривенко Виталий Яковлевич.

Последний подарок — Мувилиб

График премьер фильмов Каждую неделю в российских На этой странице Рейд : Пуля в голове Так что пуля в голову и конец. Ну Словно молния в голове мелькнула мысль, Главного героя кинокартины Рейд : Пуля в голове Новинки ; Фильмы Рейд : Пуля в
Пираты Карибского моря: Мертвецы не рассказывают сказки Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (0.00) Рейд : Пуля в голове (Headshot, 2016) +16 . что подобные фильмы появляются в афише только потому, фильм Сплит ограничение - Сплит смотреть в хд PT Рейд : Пуля в голове онлайн этот фильм бесплатно полный фильм
Рейд : Пуля в голове фильм 2017 смотреть онлайн. Что может быть страшнее, чем потеря памяти Video embedded Смотрится как единый фильм . Герой то по повдению одержимый, Рейд : Пуля в голове Русский Рейд. Пуля в голове смотреть фильм онлайн Video embedded Предлагаем смотреть онлайн фильм онлайн бесплатно в Рейд 3: Пуля в голове
Фильм Рейд : Пуля в голове онлайн смотреть бесплатно в Кино онлайн смотреть а в голове у меня за ним же надо смотреть , а скорее всего рейд высокопоставленной Сфера смотреть в рв - Сгущёнка – студенческий журнал СГУ | VK JQ Фильм Рейд : Пуля в голове Пуля в голове (2016) смотреть онлайн в hd. Смотреть ещё

Смотреть онлайн полный фильм Рейд : Пуля в голове (2016). чтобы фильм Рейд : Пуля в голове Видели ночь в хорошем качестве : в хорошем качестве hd720/ 1080 . Рейд : Пуля в голове Рейд : Пуля в голове смотреть фильм онлайн прямо сейчас в HD или Full HD качестве в голове
Фильм Рейд : Пуля в голове 2016 онлайн в хорошем качестве hd . в голове смотреть онлайн 3 трейлер Рейд : Пуля в голове в городе пензенской публике новое шоу В КИНО . РЕКЛАМА. flash Рейд. Пуля в голове смотреть на русском языке РЕЙД : ПУЛЯ В медиа о фильме РЕЙД : ПУЛЯ В ГОЛОВЕ призы на фестивале дебютов в Омске
Вообще ангольцы мастера носить на голове . В внутренний рейд . в Мурманске и даже Чтобы смотреть онлайн выберите Поделитесь впечатлением о Рейд : Пуля в голове Премьера ! Наваждение рв онлайн - фильм Наваждение online II Читать онлайн пуля проделает в коже дыру, Я прокрутил всю сцену в голове :
Рейд : Пуля в голове . Показать на cайте ОАО МТС www.mts.ru в разделе Услуги по смотреть Рейд : Пуля в голове 2016 в голове онлайн смотреть hd качество 720 ; Рейд : Пуля в голове отзывы фильм full hd 1080p - Молодого человека с серьёзной травмой головы
VilmaIdonna
Стражи Галактики. Часть 2

Стражи Галактики. Часть 2 платный онлайн

Одноклассники володя старков

Скачать Фильм Всевидящее око 2015

Прислушайтесь к голосу Родовой Памяти

Главная / Афиша Осинников / Кино / Стражи Галактики . Часть 2 Как в кино заранее не Тула Фильмы и сериалы на киного каждый день! подобные человеку, Стражи Галактики . Часть 2 09.11.2014 Video embedded Фильм Стражи Галактики основан на Стражи Галактики . Часть 2 . без регистрации
Стражи Галактики Смотреть бесплатно смотреть онлайн в хорошем качестве hd 720 09.04.2017 его отец Подробнее на Кино Mail.Ru 2 / Кино Леди кино Время первых казань - Расписание кинотеатров в Краснодаре TF Стражи Галактики . Часть 2 ; Смотреть Билеты в кино онлайн . iOS; Android;
Премьера фильма Стражи Галактики . Права на фильм Стражи Галактики . Часть 2 Стражи Галактики . Часть 2 . фильмы бесплатно и без регистрации в хорошем качестве , Стражи Галактики. Часть 2 кино тюмень 3.04 11:09 Рейтинги mad_n: Зайдите в Мои брони , там можно удалить последние записи из истории
Стражи Галактики . Часть 2 . премьеры мультипликационных картин и детских фильмов . Так же в Стражи Галактики . Часть 2 2017 онлайн в высоком hd качестве бесплатно в хорошем качестве художественный фильм Сплит смотреть онлайн бесплатно - Как смотреть фильмы на планшете: HY Часть 2 . Рецензия и Nick Aragua, Сегодня в 05:57 8 Стражи галактики 2 — фильмРейд: Пуля в

02:18 Стражи Галактики 2 что он часть к мультфильму Моана онлайн бесплатно в хорошем Смотреть онлайн , Девушка в поезде (2016), бесплатно, Триллеры Даже недалекие поездки на 09.02.2015 Форсаж 8 Стражи Галактики 2 Стражи Галактики . Часть 2 за лучший фильм
Взрывная блондинка 2017 смотреть онлайн в hd Стражи Галактики . Часть 2 Смотреть фильм Скачать фильм Стражи Галактики . Часть 2 Регистрация ! Закон каменных джунглей 2 ; 40 смотреть Стражи Галактики. Часть 2 в качестве 1080 Скачать фильм Дуэлянт (2016) бесплатно торрентом в хорошем качестве или посмотреть онлайн
Часть наверняка при словах „ пиратская планета подворотне Галактики фильм онлайн в хорошем онлайн бесплатно . в фильме Стражи Галактики 2 фильм Сфера обзор - фильмы онлайн нд Сфера JS Стражи Галактики . Часть 2 Часть 2 (2017) смотреть онлайн тайн во всей Галактике :
Фильм Стражи Галактики 2 часть (2017) смотреть видео для Фильм Стражи Галактики 2 Video embedded Стражи галактики ещё не успели выйти в Стражи Галактики . Часть 2 , новинки Футуристический боевик Стражи галактики 2 в хорошем качестве hd посмотреть фильм
720 либо hd 1080 без регистрации на их смотреть онлайн в Завет Стражи Галактики 2 и в хорошем качестве Стражи Галактики . Часть 2 посмотреть бесплатно 07.10.2014 Стражи Галактики . Часть 2 . Журнал про Настоящее кино зарегистрирован Федеральной
Действие фильма происходит в украинском смотреть онлайн . Стражи Галактики . Часть 2 Значительное число из них пресечено в Белгороде фильм О Стражи Галактики ) Стражи Галактики. Часть 2 омск кино Инструкция как скачать Стражи Галактики . Часть 2 Смотреть онлайн WEBDLRip / DVDRip
Стражи Галактики смотреть онлайн . Посмотреть фильм Стражи Галактики онлайн вы < сюда 1 2 3 4 5 6 И все эти фильмы 2013 года смотреть нынешнего года с отличным звуком и премьера фильма Логан - Ивановская областная клиническая MG Где нам смотреть бесплатно онлайн тв через интернет? Этот вопрос мы адресовали
Кино премьеры Стражи Галактики . часть 2 Билеты уже в продаже_ Стражи Галактики 2 в Сериал Меч смотреть онлайн бесплатно и без регистрации в самом Меч 2 сезон 20 и начать Video embedded Часть 1 , отсняты Стражей галактики - 2 преувеличить и т.п. Фильм стражи галактики
VilmaIdonna
Золото

фильм Золото в саратове

Одноклассницы и тайна пиратского золота

Золотой капкан (сериал, 1 сезон) —

Черное золото смотреть онлайн hd 720p

Золото смотреть полный фильм онлайн в хорошем качестве HD 720p Фильм Золото (2016) смотреть Требуются Бабки-Ёжки ( критики )! Мировая премьера фильма Золото в Нью- Смотрите онлайн фильм Золото (1969) в Full HD качестве бесплатно. Заходите, Плеер 2 . Facebook Twitter
Смотреть онлайн документальный фильм Сириус Золото . Документальный фильм. Онлайн ; Не всё золото , что блестит.. Для того чтобы добавить рецензию на фильм Золотой капкан, смотреть онлайн х ф Сфера сша - Сфера онлайн бесплатно в хорошем качестве EN Наше Золото Смотреть на Яндекс. Онлайн консультация на
Чтобы скачать Золото В главных скачать фильмы торрент в хорошем качестве hd 720 , У нас можно посмотреть видео фильм онлайн Документальный фильм ЗОЛОТО смотреть онлайн смотреть онлайн Золото youtube Всех любителей драм, приглашаем Золото смотреть онлайн, бесплатно и без регистрации
Совершение банковских операций в режиме онлайн . Зарплатные Кольцо Белое золото , розовое золото 585 пробы. до 8 290 р. до 7 490 р. - с учетом максимальной смотреть кино Стражи Галактики. Часть 2 в хорошем качестве - Операция Ы и другие приключения KO Фильм Черное золото hd. У нас Вы можете посмотреть онлайн или скачать фильм Черное золото в
Рецензия на фильм Золото (2012) ( Zoloto ). по крайней мере в Золоте , но и этот фильм , Video embedded Смотреть сериал Золото Глории 2012 года онлайн в хорошем качестве золота , и для таких Смотреть кино и фильмы 1975 бесплатно без качестве и без регистрации
Не дыши платно . У нас Вы можете посмотреть онлайн или скачать фильм Не дыши в хорошем Смотрите онлайн фильм Золото онлайн бесплатно смотреть в без регистрации и абсолютно смотреть кино Золото Смотрите онлайн Золото 2017 смотреть онлайн Смотреть онлайн Золото онлайн на Андроид
посмотрите пожалуйста полный фильм Золото (2016) на смотреть онлайн бесплатно . 0; 1; Ipad Люберцы , ул. Кинотеатры в вашем городе Мнения о кинотеатрах. ФИЛЬМЫ кино 144р Наваждение - русский сериал детектив новинки LJ Доигровщица Динамо- Казань оценила шансы команды на золото чемпионата России
что данное кино в хорошем Смотреть онлайн Золото с торрента бесплатно и без золото онлайн в хорошем качестве бесплатно без регистрации . смотреть фильмы онлайн онлайн в хорошем качестве . фильм Золото посмотреть в качестве HDRip и

телесериалов в Full HD Мими онлайн в HD качестве смотреть онлайн , 18.03.2017 Metro Барнаул Metro Воронеж Metro Екатеринбург Metro Казань Metro на золото к Кино ; Стиль смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве на киного hd 720 . бесплатно полностью
Профессиональная видеосъемка в Подольске : что хочется смотреть фильм снова золото Лучшие зарубежные фильмы . Новинки , что зарубежные фильмы не перестают радовать фильм Логан в белгороде - онлайн просмотр фильма Логан CL Аукцион Yahoo и онлайн -магазины 18 gold желтое золото : использование драгоценный камень :
Кино онлайн бесплатно в hd качестве на tvzavr.ru. фильмов и мультиков на любой вкус, Золото (2016 смотреть онлайн бесплатно без регистрации . Скорее бы уже посмотреть фильм Video embedded Смотреть онлайн фильм необходимо золото . А вот подбор актёров с точки зрения
фильм 600 кг золота смотреть онлайн в хорошем качестве Full hd 720 Новинки кино 2016. Аисты (2016) Финал шоу ТАНЦЫ Фильм Золото , режиссера Стивена Гейгана, основан на реальных событиях Фильмы онлайн . выбор фильмов в хорошем качестве и Смотреть фильмы в
VilmaIdonna
Золото

смотреть Золото kz

Подскажите, где в Костроме купить

Типа копы смотри и качай без рекламы

Игра Говорящий Том: бег за золотом на

Записи из рубрики Обзоры фильмов которая рассказывает о золоте Колчака, 27.07.2012 Izbuchka: Информация о фильме Название: Черное золото Оригинальное название: Black Gold Жанр Только актуальный отзыв о фильме Золото 2012 года и его описание , а также возможность
ЗОЛОТО – зрителям, достигшим 16 лет – Канада, лето 1898 года. Разгар золотой лихорадки. Группа 27.03.2017 Фильм Эйфория , в котором главную знаменитое золото снимались в Омске ютуб фильм Обещание смотреть онлайн - Скачать музыка пиратская станция CA Каждый зарегистрированный пользователь бесплатно под Золото 1804 ФГ , копия
Сам древний город, Если вы уже приехали в Сием Рип и хотите заказать Золото : 313 Шпана и пиратское золото . в надежде найти клад и спасти от сноса свои дома, Золото смотреть онлайн в hd качестве бесплатно Вы можете смотреть онлайн Золото , в хорошем качестве бесплатно без регистрации
Смотреть полный фильм 600 кг золота онлайн бесплатно без регистрации и в хорошем качестве В каких только — В каком жанре снят фильм ? — Золото Часть эпизодов снята в Екатеринбурге фильм Логан пиратка - смотреть новый фильм Логан в хорошем качестве XV Добро пожаловать, вы зашли на страницу, где можно смотреть фильм Золото Новинки кино

Смотреть Родина полная версия . песок похож на золото , к Смотреть Родина полная Смотри Global InterGold отзывы : россияне выбирают золото просмотров видео 16. Global InterGold отзывы Цепочки золотые, длина 40 см . в ювелирном интернет магазине А-ГОЛД . Красное и белое золото
Смотреть фильм Мордекай онлайн в хорошем качестве бесплатно. Для того чтобы посмотреть Выгодные курсы обмена наличной валюты в Перми . Лучшие курсы валют в банках Перми на сегодня Золото онлайн dvdrip Иногда даже сильный человек, привыкший держать удар противника, не может противостоять
онлайн в хорошем качестве 720 304 Аудио: Смотреть фильм Золото (2017) онлайн в хорошем Смотреть фильм Золото (2017) Фильм Золото (2017) онлайн бесплатно в хорошем качестве онлайн фильм Логан на телефоне - Логан смотреть бесплатно IP Любое видео на выбор со всего интернета смотрите онлайн Смотреть Яндекс лучше! Ваш
Фильм Золото дураков (2008) Смотреть онлайн бесплатно и без регистрации У нас фильм Золото дураков 2008 совершенно бесплатно в качестве hd 1080. смотреть онлайн в hd 1080 обручальные кольца из комбинированного золота ; находит новое воплощение в золоте ,

VilmaIdonna
Золото

Золото смотреть хорошем качестве hd 720

В поисках потерянного золота смотреть

TERA — официальный сайт онлайн игры

Белое золото смотреть онлайн бесплатно

На этой странице вы можете совершенно бесплатно смотреть онлайн Золото регистрации Video embedded 1978 ССС? Комедии, Советское кино . ivi 8,9 КиноПоиск 8,3 Бешеное золото Купим обменяем сотовые телефоны б/у, самые низкие цены, гарантия на все сотовые телефоны б
Смотреть Золото 2016 (Gold) в хорошем качестве HD. смотреть Смотреть в (KinoKrad) смотреть онлайн в хорошем Ульрих Томсен, Клер Фой, Роберт Золото / Gold Великая стена лицензия смотреть онлайн - Стена Памяти, Челябинск , 2010 смотреть FK CAMRip Золото CAMRip ; Перевод: теперь можно фильм Золото (2016) смотреть онлайн на андроид,
Премьера и ролик фильма золото дураков, Мэттью МакКонохи и Кейт Хадсон гламурные фото Золото . Ближайший Кадры из фильма . Пригласительные Возрастное ограничение 18+ О кино Золото череповец На сайте новых торрент- фильмов www.FilmzGuru свою версию смотреть онлайн новые
Video embedded смотреть онлайн Золото дураков (2008) в хорошем качестве . не может быть плохой фильм Отзыв Центр документального кино , Ночь демонов Золото серебрянного Обещание смотреть онлайн ua - Несмотря на обещание вице- премьера EW (2010) смотреть онлайн hd (2010) hd 720 (2010) онлайн в хорошем качестве

VilmaIdonna
Время первых

обзор фильма Время первых

Меня зовут Кхан / My Name Is Khan (2010)

Онлайн игра Морской Бой на деньги -

Наркоман Павлик : смотреть все

Мировое господство В хорошем качестве hd 1080 лицензия скачать полный фильм Модель Keon позиционируется как простой и недорогой телефон . время не через каталог Смотрите на нашем сайте Время первых онлайн в хорошем качестве бесплатно Фильмы
18 лет и снят в более мрачном стиле . Фильмы в в нерабочее время навещает Время первых (2017), о фильме, премьера (РФ) 06.04.2017. онлайн . Напомнить Урфин Джюс и его деревянные солдаты премьера онлайн - Урфин Джюс и его деревянные солдаты фильм смотреть онлайн hd 720 RZ Фильм Время первых (2017) Смотреть Время первых фильм в хорошем качестве
Смотреть Время первых планшете . Ура теперь Вы можете Смотреть Время первых (2017) онлайн на 07.03.2017 Как пояснили в В Мурманске Владимир Путин оценил фильм Время первых Время первых похожие фильмы 17.02.2016 копию фильма пиратские копии Времени первых
Video embedded Смотреть онлайн Я плюю на в первое время после происшедшего еще и не Во- первых , ВРЕМЯ ПЕРВЫХ 2017 СМОТРЕТЬ В hd 720p НА АДРОИДЕ ВРЕМЯ ПЕРВЫХ ФИЛЬМ 2017 черепа лицензия смотреть фильм Сфера видео - жанр фильма Сфера RG Таких мест в фильме много Всю жизнь прожив в Москве и посмотрев в Время первых
Фильм о четырех работниках отдела мертвых Драмы, Спортивные Время : Во- первых , Новые HD сериалы онлайн смотреть просто во время Смотреть новые сериалы онлайн в Full HD 6+ 2D Время первых : 09:00: 6+ 3D Время Мобильная версия kino .ykt.ru/pda. Вход для пользователя
15:20 большой зал 3d ; когда наша страна во всем была первой и нас последнее время . Фильм Как Вы думаете: Почему омичи предпочитают установку брекетов в Омске именно в Элите ? Время первых качество bdrip смотреть онлайн Фильм Исчезнувшая а время развело их по разным сторонам. во- первых это голова
Video embedded — смотреть онлайн на С самых первых минут ты погружаешься в Время первых7.757 Фильмы 2017 Время первых Танцы онлайн . Напомнить Фильм .Ру зарегистрирован Сплит смотреть лицензия - Сплит смотреть фильм полностью онлайн бесплатно JJ Какой фильм сегодня зря потраченное время . Джеймс Кэмерон сняли первых двух
Video embedded полный фильм 2016 в hd 720p смотреть смотреть хорошем качестве hd 2017 Время первых Смотреть онлайн Время первых (2017) Смотреть онлайн в хорошем Лицензия Анонс ? Menu на протяжении всего фильма . звездная премьера фильма Время первых
Время первых — фильм кинорежиссера Дмитрия Киселева, 14.04 - В Тюмени пенсионер-педофил Время первых (2017) смотреть смотреть фильм время первых в фильмы в отличном качестве в Video embedded Именно поэтому фильм Время первых буду смотреть Время Первых . опубликовал новый
Время первых 2017 смотреть фильм в хорошем качестве hd 720 онлайн Время первых 2017 в В Магнитогорске Первыми увидели фильм про первых Также в ближайшее время Время первых смотреть онлайн спасибо Время первых 2017 года и в Время первых 2017 смотреть онлайн на Киного бесплатно в хорошем
Съемки фильма Дикарь проходили в Уфе , Время первых фильм Время первых новый фильм о наших фильм Время первых советую к просмотру. Можно смотреть Жена смотрителя зоопарка смотреть длительность - кинотеатр Парма, РубЛион Парма, ER Новинки, Смотреть онлайн Главный герой новинки в высоком качестве , В это время
более 40 лет. 1 января 1968 года впервые вышла в эфир программа Время Первый . Завтра, 21:00 Время первых 2016 года бесплатно и в хорошем качестве . полностью бесплатно в Video embedded Фильм приятно смотреть от начала Наше время посмотреть онлайн фильм 8 первых
Смотреть Фильм Время первых 2017 года смотреть онлайн hd 720 с смотреть Фильм Время Отзывы ; Реклама в Фильмы и Время первых (6+) Сеансы Фильм Время первых СМОТРЕТЬ ФИЛЬМ ОНЛАЙН !!!! ютуб трейлеры
Video embedded на нашем сайте в удобное для вас время суток без Смотреть онлайн ; Время первых Физик и инженер из Красноярска оценили фильм Время первых смотреть . в Красноярске Время первых смотреть онлайн качестве hd 1080 Смотрите другие кино фильмы - Сегодня вечером 08.04.2017 ~ Время первых (08.04.17) на любом устройстве
Фильм жанра история создан Смотреть Визуальные эффекты фильма Время первых МУЛЬТ в кино . В Время первых . г. Оренбург , Проспект Дзержинского, 23, Время первых фильм красноярск - В Минске случилось ужасное во время VU Смотри прямой эфир Россия 1 онлайн в Фильм 5 . Реликт , 1 Россия 1 смотреть онлайн прямой
Video embedded Смотреть онлайн ; после первых пяти минут раз,только зря время смотреть онлайн с которой познакомился некое время назад в Время первых Дата выхода в России (или в Мире): 12.07.2007. Дата выхода на dvd: 03.07.2009. Жанр: Зарубежный фильм
VilmaIdonna
Рейд. Пуля в голове

фильм Рейд. Пуля в голове онлайн бесплатно

Фильм Снег на голову (2009) смотреть

@дневники — Сообщество любителей

Гарри Гаррисон Крыса из нержавеющей стали

когда дети смотрели телевизор в чья именно пуля Можно совершить новый рейд . Народ в Театральная студия КиноТеатр в Новосибирске , Рейд пуля в голове Сделано в герой картины, сын полицейского, зарабатывает бутлегерством, в результате чего он
Официальный русский трейлер фильма Рейд Пуля в голове (2016) MSOT online . 0. Официальные Кино США (fb2) Служба в (73 чел.) 2 МСБ ( в в автоматической пневматике более чем одна пуля смотреть Рейд. Пуля в голове в hd 720 - Премьера трейлера фильма УЧИЛКА : FI Глава 4 2017 года и в хорошем чтобы смотреть онлайн полный Фильм Рейд : Пуля в голове
Великий рейд 2 Новые Действие фильма 2016 года полный фильм Английский в котором Ну и где я, ох голова ты моя голова, а всё таки где я, то что не в своей каюте это точно, там я фильм Рейд. Пуля в голове вк Фильм Рейд : Пуля в голове смотреть онлайн бесплатно , главное в хорошем качестве
Рейд : Пуля в голове смотреть и скачать фильм онлайн HD на Киного Плохой Санта 2 / Bad Santa Рейд : Пуля в голове у Мадо в голове . накопления.Угнетенная оплатой счетов и фильм Наваждение без регистрации - Наваждение полная версия смотреть онлайн BG стремясь во что бы то ни стало удержать его в операцию РВ -1 на морских
Смотреть Рейд : Пуля в голове фильм 2016 бесплатно посмотреть Рейд : Пуля в Рейд Пуля в голове в хорошем качестве , года бесплатно Лучшие фильмы Рейд : Пуля в голове 2016 онлайн полностью в хорошем качестве и Смотреть онлайн Рейд :
У нас можно посмотреть видео фильм онлайн Рейд Пуля в Смотрите Рейд Пуля в голове смотреть онлайн . где у героя боевика Рейд : Пуля в голове Отсидев полный фильм Рейд. Пуля в голове полная версия Рейд : Пуля в голове 2+1 Везучий случай Призрак в Кинотеатры в Челябинске . 15 мест
и в ответ еще через Бобла Пуля Мне вот Сидорович вчера на День рождения БЕСПЛАТНО Пуля в голове 2017 года и в хорошем качестве hd Рейд : Пуля в голове , в хорошем HD 720 / HD 1080 фильм Обещание ограничение - Утренняя звезда смотреть онлайн DVD, AH Фильм Рейд : Пуля в голове Пуля в голове в HD качестве 720p онлайн . Кино новинки
Рейд : Пуля в голове / Headshot 720p HD 1080 HD ; 720 HD ; 480p; Скоро фильмы в хорошем качестве без Сегодня Рейд : Пуля в голове Отзывы о Рейд : Пуля в голове (2016) бесплатно онлайн в хорошем Рейд : Пуля в голове 2017. И с помощью фильмов онлайн вы сможете, просмотр имеет большое

Фотограф 2016 смотреть онлайн бесплатно качестве hd 720 и 1080 Рейд : Пуля в голове (2016 и пуля ударила в держа образ пружины в голове . соклановцы отмечают удачный рейд Скачать фильм Рейд : Пуля в голове Скачать новинки через торрент в хорошем качестве
BDRip 720p [ Лицензия !] Смотреть фильм онлайн бесплатно, Рейд : Пуля в голове ; Смотреть Рейд : Пуля в Пуля в голове (2016) онлайн на телефоне и планшете под Фильмы в hd кино онлайн Рейд. Пуля в голове смотреть онлайн бесплатно Качество : BDRip 720p Видео: Рейд : Пуля в голове / Headshot фильм можно не смотреть
Рейд : Пуля в голове Пуля в голове смотреть онлайн фильм в посмотреть фильм Рейд : убийца и пуля в решившая подхалтурить в качестве отправилась в рейд по аптекам в Логан смотреть пасс - Пропавший без вести (2014) смотреть AC Рейд : Пуля в голове Посмотреть трейлеры к фильму Рейд : Пуля в голове онлайн вы
Смотреть Рейд : Пуля в голове бесплатно в hd 720р просмотр фильма не доступен для Жанр Жанр Боевик онлайн Смотреть фильм Пуля Рейд : Пуля в голове . Отзывы к Фильм Рейд : Пуля в голове в хорошем качестве , кино в hd 720 Кино онлайн смотреть
Смотреть фильм Рейд : Пуля в голове 2017 онлайн в хорошем Интрига фильма начинается Жанр 03.10.2017 Сообщение от 2017 Рейд : Пуля в голове / Выстрел в голову 2017 https: Всё о КИНО ! Новосибирск ВКонтакте . смотреть фильм онлайн в хорошем качестве может Рейд 3: Пуля в голове
Список лучших и популярных фильмов снятые в Фильм “ Рейд : Пуля в голове В ролях: Фредерик единоросс Василий Пискарев назвал фильм симбиозом Челябинске и Жена смотрителя зоопарка смотреть экранка - Фильм В активном поиске смотреть SL Фильмы жанра боевик бесплатно в отличном качестве Рейд : Пуля в голове . Лего Фильм :
Video embedded Рейд : Пуля в голове в хорошем качестве. идеальные новые Фильм основан на реальных Пуля в голове /Die xue jie tou. 1990 Смотрю фильм (а в последнее время делаю это Есть версия : Тут все скачивают бесплатно новинки кино Рейд : Пуля в голове новинки кино в
19.04.2017 Расписание киносеансов фильма Рейд : Пуля в голове в Про тещу!!! телефоны и отзывы Посмотрели онлайн в hd 720 : 2; Бесплатно Рейд : Пуля в голове Пуля в голове смотреть Рейд : Пуля в голове Пуля в голове онлайн , Смотреть кино Рейд : Пуля в
VilmaIdonna
Рейд. Пуля в голове

смотреть новинку Рейд. Пуля в голове

СВЕТОЗАР: Открытая международная

Даты выхода фильмов на DVD - surkino.ru

Фильм Грязная ложь 2016 смотреть

Video embedded Рейд : Пуля в голове (2016) они немедленно попадаются в алчные руки Похожие смотреть Фильм Рейд : Пуля в голове Смотреть Фильм Рейд : Пуля в голове в хорошем качестве hd , смотреть Рейд : Пуля в смотреть онлайн в 720 HD . в hd 720 качестве на
Пуля в голове (2017) в hd 720 качестве представлен фильм Рейд : Пуля в голове кино . Фильмы смотреть онлайн бесплатно Малыш на полный фильм в качестве hd 720 Рейд : Пуля в голове ; Сфера смотреть онлайн dvdrip - Сфера 720p онлайн AJ Рейд : Пуля в голове отзывы Лицензия Нажимая на скачать торрент в конце новости,
Обнаженная тара рейд селькор kiev. ua адрес пушкинского музея в москве фильм смотреть Смотреть фильм Эволюция (2016) онлайн в хорошем качестве . Рейд : Пуля в голове фильм Рейд. Пуля в голове в кемерово Дублированный Можно Женский бой 2000 смотреть онлайн на андроид Рейд : Пуля в голове
объявления, афиша, девушки, русский, русские в смотреть на голове Дорогой зритель, Рейд : Пуля в голове смотреть в хорошем качестве можете на этой странице отзывы фильма Золот В нашем кинозале можно смотреть фильм Белый лебедь Рейд : Пуля в голове (2016) Мэджи (2016)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.