Anonymous
Apr 3 2005, 08:41
a kiedy bedzie na http :>??? :twisted:
[quote]a kiedy bedzie na http :>??? :twisted:[/quote]
Jak udostepnią to bedzie :wink: Moze mi ktos powiedziec ile wazy bo niemam zadnego programu do sciagania torrentòw :wink:
Anonymous
Apr 3 2005, 08:53
655mb
Anonymous
Apr 3 2005, 10:20
Może ktoś zna przewidywaną date udostępnienia tego patcha na filefroncie :?: Nie wiem czy mi się opyla ściągać torrentem - beznadziejnie słaby transfer.
Anonymous
Apr 3 2005, 10:20
A czy w tym patchu koszulki są w kitserverze czy w dacie i czy koszulki innych zespoło tes są prawdziwe np tak jak w patchu WOLFA ??
[quote]Może ktoś zna przewidywaną date udostępnienia tego patcha na filefroncie :?: Nie wiem czy mi się opyla ściągać torrentem - beznadziejnie słaby transfer.[/quote]
No właśnie. KIEDY :?: :?: :?:
Ja stwierdziłem, że poczekam jak bedzie na http, bo mam tak beznadziejny transfer, że do końca tyg. by mi się nie ściągneło.
baski18
Apr 3 2005, 10:38
"piece 1131 failed hash check, re-downloading it" - takei cos mi wyskoczylo w info. .. patch sie nadal scaiga ale nie iwem czy bedize dzialac ... powiedzcie czy cos takeigo u was kiedykolwiek sie zdazylo i czy wplynelo na sciagany plik... pozdro
Anonymous
Apr 3 2005, 11:00
Baski -wszystko w porzadku.Czesc pliku zostala źle sciagnieta-zostanie sciagnieta jeszce raz.
Dla scislosci cytat z "search engine":
piece 305 failed hash check, re - downloading it
Dosłownie: O przykładowej godzinie 11.30 , część pliku(òw) nr 305 została źle pobrana.
Można wtedy przerwać ściąganie, włączyć jeszcze raz - program zacznie ściągać od momentu od kiedy wystąpił błąd. Lub, ściągać dalej, po ściągnięciu reszty program sam będzie ściągał uszkodzoną część, więc nie dziwcie się jeżeli ściągniecie np 120 mega, a plik ma 100 mega.
W rzeczywistości ściągniesz te swoje 100 mega (czyli tyle ile miałeś ściągnąć) a program pokaże np 120 mega. A to dlatego, że w tych 20 mega kilka części będzie złe. Program ściągnął złe części, ale odrzucił je, dlatego licznk ile ściągnąłeś będzie zawyżać.
ftomekk
Apr 3 2005, 11:02
Cholera-nie zalogowalo mnie :roll: :roll:
a mi pisze
Połaczonych seedòw: 0 (maksimum możliwych 0)
Polaczonych peeròw 33 (maksimum możliwych 76)
Na razie pobiera, ale jak nie bede miał zadnego polaczonego seeda to raczej do konca mi sie nie sciagnie

.Korzystam z programu BitComet. Co moze byc tego przyczyna ze mi sie nie chce połaczyc z zandym seedem??
Anonymous
Apr 3 2005, 11:12
ja mam juz 40 mb a transfer 7, 10 kb/s
ftomekk
Apr 3 2005, 11:12
Sokojnie-dwoch peerow ma po 99,9%.Zanim dojdziesz do takiego rozmiaru seed napewno wskoczy .
Idzie u mnie pelna predkoscia lacze-35 kb-seed juz jest.
kurcze
Mesjasz mòwi:
sciagniecie caly plik, albowiem caly jest udostepniony, klamliwe jednak oczy Waszych klientoow widza go, jako niecaly.
Anonymous
Apr 3 2005, 11:43
siema ... u mnie na sieci nie ma możliwości połączenia sie z serverami torrent, był by moze ktoś miły z posiadaczy tego patcha nagrać do na CD i wysłać go priorytetem (koszt 2 zł + CD ok 1zł) pocztą polską. Ja bym tego patcha odesłał kolejnej osobie ktòra ma podobny problem. Taka przesyłka dochodzi w 1 dzień. Jeżeli będzie taka możliwość proszę o kontakt na GG #1328376.
pozdrawiam
| QUOTE |
siema ... u mnie na sieci nie ma możliwości połączenia sie z serverami torrent, był by moze ktoś miły z posiadaczy tego patcha nagrać do na CD i wysłać go priorytetem (koszt 2 zł + CD ok 1zł) pocztą polską. Ja bym tego patcha odesłał kolejnej osobie ktòra ma podobny problem. Taka przesyłka dochodzi w 1 dzień. Jeżeli będzie taka możliwość proszę o kontakt na GG #1328376.
pozdrawiam |
nie wiem czemu mnie nie zalogowało ;o
Transfer mialem zawalisty teraz juz nie jest tak dobry bylo 26-30 nawet do 40 raz a teraz 7-10 :/
Anonymous
Apr 3 2005, 11:52
moze jakies pierwsze screeny z patcha ktos by umiescil dla zachety sciagania patcha !
BartekRym
Apr 3 2005, 12:02
Wlasnie zaczynam ciagnac... moze sie do konca tygodnia sciagnie...
screeny sa na forum oraz w trzecim numerze zina....
No coś cienko mi idzie tym Azureusem :?
Ściągnąłem 0,6% 8)
Transfer słaby 3-10 kb
Czekałem tyle, poczekam i jeszcze troche na http ;D
Stęga64
Apr 3 2005, 12:35
Zassałem 7.8% a wysyłam z szybkościa srednio 23 kb/s więc nie jest źle..
ftomekk
Apr 3 2005, 12:37
Pojecia nie mam dlaczego wolno wam sciaga-u mnie idzie max lacza-oddaje tyle samo
Anonymous
Apr 3 2005, 12:40
Ja już mam 4,5%.Prędkość śr. 6kb/s.
APEL do wszystkich:
Ustawiamy maxymalny upload i nie wyłączamy kompòw na noc
BartekRym
Apr 3 2005, 12:40
u mnie 1-7 download, 5-13 upload... mam 1,2%
Qrcze znowu mnie nie zalogowało :?
Anonymous
Apr 3 2005, 12:49
| QUOTE |
APEL do wszystkich:
Ustawiamy maxymalny upload i nie wyłączamy kompòw na noc :P |
maxymalny tzn ile?? P.S. u mnie tez fatalnie sciaga mam narazie 8 MB

Anonymous
Apr 3 2005, 12:56
Hej ja mam narazie 45 mega i jakoś leci

zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| QUOTE |
APEL do wszystkich:
Ustawiamy maxymalny upload i nie wyłączamy kompòw na noc :P |
moze bys sie tak zalogowal ??? :twisted: albo zarejestrowal
rozmumiem ze Annymous to dr@gon ?
Anonymous
Apr 3 2005, 13:13
ja dziś włączyłem sciąganie i za około 5h będe miał !! sciongnełem jush 140mb
Raffels
Apr 3 2005, 13:28
W tym smutnym okresie przynajmniej jedna przyjemna chwila. Dzięki T-mac za tego wspaniałego patcha, może za jakieś 6-7h będę miał.
pozdro
Na zawsze w moim sercu
Anonymous
Apr 3 2005, 13:29
powiedzcie jak macie ustaione tam ze tak szybko wam sicaga mi sicaga juz 4h i mam 9.3 mb
Anonymous
Apr 3 2005, 13:32
mi wyszkoczylo 200 godz.. ajk wy to ustawiacie za tak szybko wam sciaga??
Anonymous
Apr 3 2005, 13:35
ja mam w 1h 20mb ;/
Jak mam to zrobic zeby mi sie szybciej sciągało jeżeli idzie tak zrobic ??
BartekRym
Apr 3 2005, 14:38
| QUOTE |
W tym smutnym okresie przynajmniej jedna przyjemna chwila. Dzięki T-mac za tego wspaniałego patcha, może za jakieś 6-7h będę miał. pozdro
|
przylaczam sie do podziekowan za ta jedna chociaz mila rzecz w tym ponurym dniu...
PS Mam 37 mb i pisze, ze jeszcze jakies 76h!!!
Mam takie pytanie. Czy w tych plikach .rar są zapakowane koszulki polskich zespołòw tak, żebym mògł je wrzucić do PES 4 na PS2 ?
BartekRym
Apr 3 2005, 17:51
Sciagnelo sie komus??? Bo jesli tak to moze by dac jakies jakies screeny albo cos w tym stylu co???
Anonymous
Apr 3 2005, 18:31
Ja mam wolne łącze i max prędkość to 18 a idzie mi 15-17 więc jestem zadowolony... Troche sie poczeka i bedzie...
Widziałęm pare screenòw i wygląda na fachową robote... ile by nie zajmowało to i tak bym ściągnął, szkoda tylko że nie będzie WIDZEWA

ale jeśli za rok by wyszedł taki patch to bedzie ... jestem tego pewien, awansuje to 1 ligi, a potem to już tylko Liga Mistrzòw...
mozna wiedziec kiedy filefront zasili sie patchem z ligą polską ??
Anonymous
Apr 3 2005, 19:13
na filefronta jakies 2 dni ale ja poczekam nie chce mi sie azureusem sciagac
Anonymous
Apr 3 2005, 19:14
hjghjghjgh
boberto
Apr 3 2005, 19:16
| QUOTE |
| na filefronta jakies 2 dni ale ja poczekam nie chce mi sie azureusem sciagac |
mnie tez sie nie chce sciagac. poczekam na filefronta :wink:
dostalismy dostep jeszcze do jednego serwera
wrzucamy
No dobra teraz tranfer zawalisty sciagnie mi sie za jakas godzinke
baski18
Apr 3 2005, 20:36
Co jest ?? 526MB sciagniete i download 0 czasami 2 ... co jest panowie ?? ...
Pozdro
Mozecie podac 2 link skąd mozna tes sciagnac ten patch??
Bushmen
Apr 3 2005, 20:47
na glownej stronie jest
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.