Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga PES4 - patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Anonymous
Soxx a może masz skopany part01 :?: bo part01 dzieli się z part02 tak umnie było :wink: wiem, że zaraz ktoś napisze, że wszystkie part od 01 do 07 się łączą ale part01 bez part02 się nie rozpakuje laugh.gif
Anonymous
Witam

Czy ktoś może poseedowac przez chwile patcha? Paru ludziom stoi na 99% a zrodelka brak.

Pozdrawiam
Soxx
Soxx a może masz skopany part01  :?:  bo part01 dzieli się z part02 tak umnie było :wink:  wiem, że zaraz ktoś napisze, że wszystkie part od 01 do 07 się łączą ale part01 bez part02 się nie rozpakuje laugh.gif

Part 01 rozpakowuje sie normalnie...potem załaczam kolejną cześc(czyli part02)...plik 0_TeXT.AFS rozpakowuje sie do połowy a potem wyskakuje ze plik jest uszkodzony. Ściagałem part02 już 3 razy z filefronta. NIe wiem w czym tkwi problem :cry:
Anonymous
Witam

Czy ktoś może poseedowac przez chwile patcha? Paru ludziom stoi na 99% a zrodelka brak.

Pozdrawiam

Wiecej nie bedzie czesc 6 jest uszkodzona. Czytaj co ludzie pisza.
KaroLus
ja mam problem z partem 7 :/ jak już ściągnę i chce wypakować wszystko to pisze że part 7 jest uszkodzony. Już drugi raz tak sie pokazało :/ ściągam teraz już 3 raz :/

Kurcze mam dokładnie to samo wszytskie czesci są ok mam juz wszytskie pliki opròcz e_text bo wlasnie jak sie rozpakowywuje part7 to na tym pliku nie moze odczytac :|
A tak bardzo chciałem se dziś pograć w patchyka :/

EDIT:sorki za tego posta nie przeczytałem komentòw na głownej
PART 7 z filefront był sieknięty!!
Trzeba czekac aż limit sie odnowi na landhell
Ale chciał bym sie dowiedzieć co jest w pliku e_text smile.gif
Dzięki pozdrooFki
Anonymous
Ja też mam problem z 7 częścią i e_text tam mam błąd a ściągnołem 4 razy 7 część 6 dwa razy i nic :| Plisss HELP!!
Szeryf
Kurczę jacy wszyscy nieciepliwi tutaj są. A cierpliwość to ponoć kròlewska cnota smile.gif. Karolus zmień zròb coś z tym sigiem :!:
Anonymous
Witam. Kurcze, mam taki "mały" problem. Mianowicie kiedy już wgram patcha, włączam grę... Musyczka, sklady, itd. wszystko ok. Ale kiedy zaczynam grać mecz, np. Legią, to piłkarze mają na sobie stroje Spartaka Moskwa... Tak samo inne drużyny mają nie swoje stroje... W jaki sposòb można to naprawić ?
Anonymous
Czesc

Mam problem. Po wgraniu patcha wszystko jest ok tylko menu jest stare(Wolf 3).Moze to ma jakies znaczenie,ale po ropakowaniu patcha wyswietil mi sie kumunikat,ze 7 czesc jest uszkodzona...
:roll:
T-Mac
7 czesc jest juz na file front
wrzucilem ponownie, raczej juz bedzie dobrze smile.gif
link w newsie na stronie
Anonymous
Qrcze, mi nie wyskoczył żaden błąf i wszystko bło ok., a jednak piłkarze nie biegają w tych stoja co powinni :evil: CZY M
T-Mac
odinstaluj kit servera
Anonymous
Pomogło. Dzięki wielkie za pomoc.
Anonymous
no to pora na pochwaly tongue.gif T-Mac i reszta ekipy tworzaca polska lige....odwaliliscie kawal dobrej roboty.Mimo moich wczesniejszych komplikacji z zainstalowaniem patcha wszystko jest teraz wporzadalu :wink: Gram lige Dyskobolia i do teraz boli mnie glowa z wrazenia :twisted: GOOD JOB :!: :!: BIG THX
[img]http://img31.exs.cx/img31/360/chelsea20hooligans1wv.gif[/img][img]http://img70.exs.cx:81/img70/4531/kucharz7ga7vt.jpg[/img]
cpr
a jak chcecie miec dalej po 3 stroje dla niektorych druzyn to po prostu usuncie se z kitservera od 186 do konca ..
Anonymous
siema ludzie !

1.Brawa dla ludzi siedzacych nad tym patchem ! kawal wielkiej roboty ! jeszcze na nim nie gram ale jest zajebisty ... smile.gif
2.mam pytanie : dlaczego w rarze wszystkie party maja praktycznie taka sama zawartosc ? powiedzcie bo nie wiem ktorego rozpakowac i z ktorego podmienic pliki :/
3. z gory dzieki :]
4.pozdro
T-Mac
wszystkie pliki ktore mielismy czyli 0_text e_text e_sound i pare innych
wrzucilismy do jednego foldera i spakowalismy dzielac na czesci
wiec zeby rospakowac, wszystko musisz miec w jednym folderze
rospakowujesz part 1 a juz reszte samo pociagnie i sie rospakuje
Anonymous
mam pytanie: jakbym wrzucił kit server i wrzucił stròj JEDNEJ drużyny (bo robie Arke tongue.gif) to czy coś się stanie? Tzn. poznikają mi stroje innych drużyn?
Dj_Dario
pytanie dla ziomkòw tworzących patch, czy powstanie II liga Polska?? czekam z niecierpliwoscia na odp.
boberto
t-mac i reszta kawal dobrej roboty odwaliliscie :wink:

ps: dj dario myslisz ze im sie chce siedziec znow tyle czasu nad 2 liga... wedlug mnie nie
qazwsx
No i ściągłem sobie lige polska i wypakowywuje ... wszystko ok otwieram folder do ktòrego wypakowywałem i mam foldery dat, tools,save i plik readme. Oczywiście otwieram folder dat i tam patrze i :shock: mam tylko plik !! : e_sound !! oglądam reszte widać że wszystko wporzo.Ale co z plikami O_text, E_text, i O_sound !!
boberto
No i ściągłem sobie lige polska i wypakowywuje ... wszystko ok otwieram folder do ktòrego wypakowywałem i mam foldery dat, tools,save i plik readme. Oczywiście otwieram folder dat i tam patrze i  :shock: mam tylko plik !! : e_sound !! oglądam reszte widać że wszystko wporzo.Ale co z plikami O_text, E_text, i O_sound !!

niestety masz co zle i nie wiem z czym lub przez co.... pozostaje ci tylko jedno sciagac patcha na nowo smile.gif powodzenia :wink:
qbas
wszystko jest niby w pozadku, tylka jak zaczynam mecz to nie mam zadnego tunelu, wyjscia druzyn itp tylko od razu zaczyna sie mecz od srodka, Komentator nie czyta nazw druzyn i wiekszosci zawodnikow,

Czy maj a tak wszyscy czy tylko ja???????????????????????
T-Mac
ludzie sciagaja tylko pierwsza czesc patcha i mysla ze to wystarczy

co do drugej ligi to napewno cala nie powstanie mozemy dorbiac za te druzyny ca sa w internacional, ale nie wiem jak bedzie z naszym zapalem
zreszta niedlugo mam wyjechac na dluzszy okres wiec toto mi lotto tongue.gif
Anonymous
wszystko jest niby w pozadku, tylka jak zaczynam mecz to nie mam zadnego tunelu, wyjscia druzyn itp tylko od razu zaczyna sie mecz od srodka, Komentator nie czyta nazw druzyn i  wiekszosci zawodnikow,

Czy maj a tak wszyscy czy tylko ja???????????????????????

w Menu przed samym meczem masz takie coś jak "Entrance Scene" i wystarczy, że z OFF zrobisz ON :wink: i już możesz cieszyć się tunelem, oprawą meczową :wink: właśnie jak jest z tym komentatorem :?: wiem, że napewno wymawia nazwiska Żurawskiego i Zieńczuka tongue.gif a kogo jeszcze :?: grałem już sporo meczy, ròżnymi polskimi teamami i nie pamiętam żeby opròcz tych dwòch wymawiał jeszcze kogoś :roll: z gòry dzięki za info
Andzi
A ja mam takiego zonka, wyinstalowałem kitservera ale i tak sa złe stroje i druzyny np. jedna druzyna nazywa sie porto, herb i koszuli sa gornika łeczna, a zawodnic sa z porto :shock: Prosze pomozcie mi
qazwsx
Ja mam pytanie : ktòre party są odpowiedzialne za O_text ??
Anonymous
mam do was prosbe...zainstalowalem wszystkie 7partow i niestety nie daje sie rozpakowac...pisze insert disc with volume...moze mieliscie tez taki problem i poradzicie swiezemu kolesiowi co i jak??
Adi86
jak to rozpakowac....wezcie miejcie serce i pomozcie!!!!!jakas plyte kaze mi z dzwiekiem wlozyc o co tu do cholery biega???
T-Mac
ja pierdole nie no kurwa ludzie czytajcie co jest napisane wczesniej nie bede do chuja pana pisal jedno i to samo po 100 razy
Anonymous
Mam taki problem. Jakiś czas temu jak zawsze włączam sobie PESA 4, a tu zonk straszny. Odgłosy: komentarz, kibice itp. przerywają, trzaskają i gra się strasznie tnie. Po wywaleniu pliku settings.dat jest wszystko dobrze, aż do restartu kompa, bo poźniej znowu się wali. Patchowany był Wolfem 3, a ostatnio 2005 i to samo.
Proszę o pomoc. sad.gif
Mrsnh
wiedzialem ze mogą byc jakies problemy , to sobie wczesniej gre usunelem , potem install , zapatchowalem lige polską i wszystko fajnie smiga , tylko nieumiem tego updejta 1.1 wgrac biggrin.gif
KaroLus
Mam taki problem. Jakiś czas temu jak zawsze włączam sobie PESA 4, a tu zonk straszny. Odgłosy: komentarz, kibice itp. przerywają, trzaskają i gra się strasznie tnie. Po wywaleniu pliku settings.dat jest wszystko dobrze, aż do restartu kompa, bo poźniej znowu się wali. Patchowany był Wolfem 3, a ostatnio 2005 i to samo.  
Proszę o pomoc.  :(

Miałem to samo gdy ustawiłęm zgodność na Win 95 lub win 98, wiec jesli ty tez masz tak ustawione to radze zmeinic na standart,pozdro wink.gif
Adi86
You need to have the following volume to continue extraction:
C:GamesPes4PatchPES4__Liga_Polska[1].part01.rar.2
o co tu chodzi??
gutted
potrzebujesz kolejnych szesciu czesci rara, a nie tylko pierwszej
Soxx
Wczoraj taki ładny transfer był na filefront ok. 80KB/s a dzisiaj słabiutko ciągnie 7KB/s :cry:
Anonymous
No i zaczeło wszystko działać!!!
NIECH WAM B
Anonymous
mam pytanie: jakbym wrzucił kit server i wrzucił stròj JEDNEJ drużyny (bo robie Arke Razz) to czy coś się stanie? Tzn. poznikają mi stroje innych drużyn?
Anonymous
Mam taki problem po zaladoawniu patcha wlacza sie menu. Jak biore Match i ustawie juz druzyny i nacisne zeby do meczu przeszlo to wyskakuje komunikat że "pamiec nie moze byc "written"" czy cos takiego Co mam zrobić? Prosze pomocy!
Anonymous
Czy w patchu jest jakiś Option File :?:
Bo nie chce mi sie rozpakowac ten part 7 :?
Ściągałem tego nowego z file fronta i nic ;D
Więc jakby ktoś mògł wrzucić na RapidShare tego OF to bardzo bym prosił smile.gif
MicciO
Pacz jest zakurwisty nic dodac nic ujac. Wielkie dzieki dobra robota
[img]http://img170.exs.cx/my.php?loc=img170&image=logomiccio2tu.jpg[/img][/i]
MicciO
jak gram na Santiago bernabeu to mam jakies takie paski mi lataja a w pewnym momencie juz nic nie widac stadion jest cały niebieski widac tylko piłke wczesniej tak nie miałę wszystko jest ok oprocz tego stadionu pomozcie mi moze idzie jakos zamienic ten stadion
Grex
a ja mam w tym patchu taki problem(nie wiem czemu ) nie mam "kolorowych kartek"(zolta i czerwona) :shock: tylko jakas biała :shock: :!: Sedzia jak daje kartke to nie ma koloru :!: jest poprostu cała biała sad.gif . Co ja mam zrobic?? bo 1 raz mi sie takie cos zdarzyło :idea: Pomozcie jak mozecie
michau000
sciagam flashgetem z filefronta, zaczelo sciagac a po czasie zatrzymalo sie i juz nic nie idzie...
T-Mac
nie pisac ze to ze tamto
tylko kuzwa sciagnac calego patcha z file front kazda czesc i zainstalowac
nie mieszac czesci sciagnietych torrent - file front bo zawsze bedziecie miec problem

michau000 sciagaj normalnie
Anonymous
Spodziewałem się lepszego patcha, naszczescie zostawilem se skopiowany patch wolf ;D
1. Wyglada jak byscie sie skupili ino na Wisle.
2. Stroje niektorych klubow to masakra np. Polonia wyjazdowy (ino spodnie sa inne), Gornik ma bluzke jakas marszczona w dziwny sposob.
3. Gdzie loga CANAL+ np. Gornik ? Wisla ?
4. Sedziowie niemaja stroji
5. Fatalne bandy
6. Niekazdy klub w polsce ma nazwiska na koszulkach w patchu ma kazdy nawet LEch na sponsoze ;/
7. Marne wybrane cyfry do wyboru na stroje ...
8. Bernabeu zwalone.

ogolnie mi sie patch niepodoba i z niego rezygnuje mam wisle swojej roboty i mi sie bardziej podoba ...

ps.
to jest moja opinia wiec niepluc sie do mnie !!
wąski
Gratuluję patcha! Kawał dobrej roboty.Mi też coś się kiepści na Santiago Bernabeu,ale poza tym syćko działa smile.gif
Ogòlnie mi się podoba ale to czego nie mogę przeboleć to muzyczka w patch'u!!! 'To my polacy' jakoś nie pasuje mi do gry piłkarskiej.W/g mnie niepotrzebnie 'znacjonalizowaliście' muzykę w grze.Mogliście w bardziej piłkarskim klimacie ją utrzymać.Ale to moje zdanie.

Tak czy siak-DZI
Anonymous
DOKŁADNIE POPIERAM!! Muzyka jest okropna. Przecież hip-hop nie pasuje do gry piłkarskiej :roll:
Anonymous
To my Polacy jest fajne :wink: gorzej jest z kazikiem czy niewiem kto to tam śpiewa taki ostry rock :x
Anonymous
Jak mozna zmienic muzyka w grze??Jakim programem i co jest za to odpowiedzialne?????????Czy macie dobre nazwiska w grze przez net z patchem conami 1.10?????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.