mesior
Apr 17 2005, 07:53
Nie wie ktoś kiedy będzie patch Do Winning Eleven 8i?? Bo już się doczekać nie mogę :cry:
patch jest kozat, tylko stadiony do poprawy, przynajmniej santiago bernabeu, raz jak na nim gram to jest kozat, a na nastepnym meczu jest juz do bani, trybuny malutkie, kibice porozrzucani tak jakby na dachu trybun siedzieli.
| QUOTE |
| patch jest kozat, tylko stadiony do poprawy, przynajmniej santiago bernabeu, raz jak na nim gram to jest kozat, a na nastepnym meczu jest juz do bani, trybuny malutkie, kibice porozrzucani tak jakby na dachu trybun siedzieli. |
wiem o tym stadionie bedzie poprawiony
BartekRym
Apr 17 2005, 11:16
Path jest zajefajnisty!!!!!!! Wystarczy tylko usunnąć bład z santiago bernabeu i w ML z polskimi klubami i będzie path doskonały!!!!!
a co masz nie tak w ML ??????
Anonymous
Apr 17 2005, 17:47
czy dzila wam online?? ja w online mam tylko herby i koszulki i bandy. gralem z kims co ma tez patcha z polska liga i on mial sklady dobre a ja nie??
zeby wszystko dzialalo online trza miec DVD-rip
na full wersji tez dziala ale nie wszystko tzn nie dzialaja nazwy druzyn
ustawienie graczy na boisku oraz numery pilkarzy
sam nie gralem na dvd-ripie ale pewna osoba mi o tym pisala
jutro pewnie juz zagram i powiem
nie ma to jak patch robiony na piracie
| QUOTE |
| nie ma to jak patch robiony na piracie :lol: |
patch byl robiony na full wersji
| QUOTE |
| nie ma to jak patch robiony na piracie :lol: |
patch byl robiony na full wersji
hmm... tak wiec dziwne to bynajmiej
BartekRym
Apr 17 2005, 19:55
| QUOTE |
| a co masz nie tak w ML ?????? |
Nie ma poprawnych składòw drużyn. Wszędzie jest ok ale w ML jak gram np z Zagłebiem Lubin to jest skład Dynama Kiòw i inee takie rzeczy. Ale herb i stroje są wporzo.
Czarny
Apr 17 2005, 22:04
| QUOTE |
| QUOTE | | a co masz nie tak w ML ?????? |
Nie ma poprawnych składòw drużyn. Wszędzie jest ok ale w ML jak gram np z Zagłebiem Lubin to jest skład Dynama Kiòw i inee takie rzeczy. Ale herb i stroje są wporzo. |
masz zly option file na bank!!! Elo
Anonymous
Apr 18 2005, 20:48
[quote]zeby wszystko dzialalo online trza miec DVD-rip
na full wersji tez dziala ale nie wszystko tzn nie dzialaja nazwy druzyn
ustawienie graczy na boisku oraz numery pilkarzy
sam nie gralem na dvd-ripie ale pewna osoba mi o tym pisala
jutro pewnie juz zagram i powiem

[/quote]
ja wlasnie mam fulla i dzilaja mi stoje i bandy. a nie dzilaja wlasnie nazwy klubow i nazwy pilkarzy. czy to normalne ze jak gram legia to mam sklad spartaka moskwa chyba?? moze jakis update to poprawi :roll: :roll: 8) 8)
dawid_18
Apr 20 2005, 10:42
Kiedy wyjdzie wkońcu ten patch z Liga Polską do WE8 International ???? Bardzo prosiłbym bym o odpowiedz twòrcòw tego wspaniałego patcha, i jeszcze czy będzie on już zawierał poprawki uwzględnonie w patchu 1.2.
gutted
Apr 20 2005, 11:16
w przyszlym tygodniu powinen juz byc do sciagniecia.
Anonymous
Apr 20 2005, 11:43
Dzięki za odpowiedź a jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy właśnie będą uwzględnione poprawki odnośnie patcha 1.2. Z gòry dziękuję.
gutted
Apr 20 2005, 12:24
Raczej nie, do 1.2 timak szykuje jeszcze sporo nowych twarzy.
W we8i bedzie, ze tak powiem 1.15 ;p
Anonymous
Apr 24 2005, 14:58
prosiłbym o twarz Murawskiego, bo to super piłkarz a twarz ma koszmarnie zrobioną :/
onix_the_chosen
Apr 24 2005, 15:21
| QUOTE |
| prosiłbym o twarz Murawskiego, bo to super piłkarz a twarz ma koszmarnie zrobioną :/ |
Najpierw sie zarejestruj
Jak chcesz twarz Murawskiego to zrob se go lepiej w edit mode, ktory wbrew pozorom oferuje duze mozliwosci.
| QUOTE |
| prosiłbym o twarz Murawskiego, bo to super piłkarz a twarz ma koszmarnie zrobioną :/ |
Murawski nie mial robionej org twarzy a tak wogole to o ktorego ci Murawskiego chodzi ??
Anonymous
Apr 24 2005, 15:27
| QUOTE |
| QUOTE | | prosiłbym o twarz Murawskiego, bo to super piłkarz a twarz ma koszmarnie zrobioną :/ |
Murawski nie mial robionej org twarzy a tak wogole to o ktorego ci Murawskiego chodzi ?? |
Domyslam sie ze chodzi o tego z Amiki:)
Z Arki
BartekRym
Apr 25 2005, 12:37
C do mojego problemu, ktòry opisałem kilka postòw wyżej to mam tego samego OFa co był w pathu. Patha kupiłem od Guttedaz allegro... Czy ktoś miał taki problem w ML i czy wie jak sobie z tym poradzić??? A może wiedzą o co chodzi szanowni panowie Twòrcy np Tmc??? Proszę o pomoc bo denerwuje mni egranie z FC porto w strojach Lecha Poznań...
PS Ten problem występuje tylko w ML i jak chcę grać np towarzysko lub Lge polską to wszystko jest ok więc nie mòwcie mi że to wina Ofa bo to nie wina OFa!!!!!!
gutted
Apr 25 2005, 13:29
Musisz wrzucic plik para_we8.bin (znajdziesz go w katalogu tools/patch1_10 )do 0_text.afs uzywajac graphic studio.
Jezleli uzywasz OFICJALNEGO patcha od konami w wersji 1_10, to dodatkowo wrzuc ten plik do katalogu pes4/dat/patch1_10
pozdro.
p.s. Jakbys wczesniej odezwal sie do mnie na gg, juz dawno bym Ci pomogl. Miales moj numer.
Anonymous
Apr 26 2005, 21:18
heh...

jestem tu nowy przeczytałem wszystko i nic nie rozumiem... co mam zrobić żeby mieć lige polską ?
Anonymous
Apr 26 2005, 21:55
sciagnąłem wszystkie party i co mam dalej robić ? :/
Anonymous
Apr 30 2005, 16:35
Ja ściągnełem wszystkie części a przy rozpakowaniu wybiło mi że 7 cześć jest do kitu co mam teraz zrobić ??
Jocker
Apr 30 2005, 16:50
Rada ode mnie... EDYTUJ POSTY jak nie chcesz dostać żòłtej :wink:
baski18
Apr 30 2005, 17:37
Jocker .. to jest Gość i nie moze dostać żòłtej kartki
PS. Z dawnych informacji T-Mac'a w tym tygodniu ma wyjsc oczekiwany od dawna update 1.1 do LP ... czy tworcy dotrzymaja slowa ??
Pozdro
update 1.1 byl juz
stadiony byly
a 1.2 nie wiem kiedy wyjdzie bo czasu nie ma
baski18
Apr 30 2005, 18:12
T-Mac sorry pomylilo mi sie

chodzilo mi wlansie o 1.2

ok, no to czekamy
Pozdro
| QUOTE |
Jocker .. to jest Gość i nie moze dostać żòłtej kartki
|
A no tak....
Z przyzwyczajenia napisałem.... ;D Sorka :wink:
Anonymous
May 1 2005, 16:01
gdzie wkleić to spolszczenie ;D
napiszcie na nr gg 1146351 plis z gòry dziękuje
Anonymous
May 1 2005, 21:01
Moze ktoś possendowac plik na torrencie
bo filefront juz nie dziala??
Pozdrawiam
Anonymous
May 4 2005, 08:24
Na filefront działa, ja ściągam, ale chyba na pròżno. Mam pytanko czy ten patch da rade dać na wersje PS2 przez AFS Explorer. Jak ktoś pròbował to niech powie jak bo jestem początkujący i zielony. oto mail:
[email protected]. PROSZ
Stolik
May 15 2005, 12:21
Prosze powiedzcie mi jak to sie instaluje bo mnie to troszke denerwòje bo ściągnołem teg giganta z filefront i pròbuje rozpakować 1 cz wyskakuje błąd (jak ściągnołem to zmieniłem nazwe) innych też sie nie da rozpakowac jak jest gdzieś jakaś instrukacja jaka przegapiłem to prosze o linka
PS chodzi o PES 4
Anonymous
May 16 2005, 13:41
mam pytanko, wiem ze ten temat byl juz wałkowany kilka razy ale prosze o odpowiedz :oops: ktury part jest odpowiedzialny za plik e_TEXT.AFS ??
:wink:
Drogi Gościu: zaczynam sie zastanawiac czy dobrym wyjsciem byloby....napisanie poradnika jak....wypakowac jakies pliki spakowane

ale moze znajedzie to na stronie www.winrar.com
aaa sorry ze nie połapiecie sie co i jak po angielsku ( bo i takie posty mozna tu czytac wiec www.winrar.pl )
Zioło: część 7. jak masz z nia problemy, poszukaj innego linku na forum na bank jest dobra i wolna

( podpowiedz: landhell ; ) )
A mozesz podac linka ?? :oops: bo na filefront sie rombie

HELP
Boże widzisz i nie grzmisz
Zioło wyraznie napisałem
poszukaj na forum...
troche checi...
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...=PES%204/Gutted
olo147
May 30 2005, 12:44
Czy trzeba spełniać jakieś szczegòlne warunki lub mieć jakąś podstawe pod instalację:
PES4 Liga PolskaPytam bo mam zainstalownego WOLFa 3,01 + piłeczki...
Instaluj na Wolfa. Mi tak działało
Ale lepiej zròb sobie przed tym kopie zapasową
cambel
May 30 2005, 14:23
a wyjdzie wogole patch z polskimi pzyspiewkami
kucharz
May 30 2005, 15:08
| CYTAT (Boski1985 @ 30.05.2005 - 14:27) |
| a wyjdzie wogole patch z polskimi pzyspiewkami |
Boski przelezales pol wieku pod lodem

<joke> a tak na powaznie to torin juz wydawal polskie przyspiewki looknij
http://board.issonline.pl/index.php?showto...hl=torin+chants
Orzeł16@
Jul 11 2005, 15:53
QUOTE(BartekRym @ Apr 3 2005, 13:06:00)
Wlasnie zaczynam ciagnac... moze sie do konca tygodnia sciagnie...
[right][snapback]19273[/snapback][/right]
siema masz znacie moze stronki z golami bo chce sie wymienic ODP:)
Karol Johnn
Jul 11 2005, 17:07
QUOTE(kucharz @ May 30 2005, 18:12:42)
Boski przelezales pol wieku pod lodem
malarkey
Aug 3 2005, 08:45
patch jest zarąbisty, naprawde super robota! Tylko mam jeden problem:/, gdy chce wybrac ligę to mam wszystkie oprocz polskiej.....wie ktos moze co mam w tym przypadku zrobic?? wlaczac international league ?? w sumie to nie przeszkadza ale warto by bylo wiedziec

....
EDIT: juz wszystko w porzadku, mialem 7 czesc patcha zepsuta
Siema:!:
Dawno nic tu nie pisąłem ale ostatnio postanowiłem sciągnąć owego patcha i wszytko już wkoncu sciągnołem, jakims cudem wypakowałem, włączam mecz i wychodzi mi do windowsa

Przeczytałem w pliku readme
W przypadku zawieszania sie gry przed meczem, posiadacze geforce'ow mx
powinni odpowiednio skonfigurowac 3d analyzer'a (wlaczyc w nim: - "emulate
HW TnL caps" oraz "force SW TnL") , lub uzyc oryginalnych pilek
znajdujacych sie w katalogu tools (wrzucic je np. przez Graphic Studio)
tylko jak to zrobic :?: Zapewne było to juz gdzies napsiane ale szukałem tego i nie moge znaleźć. Z gòry dzięki za pomoc

pozdrawaim
QuBa
Dobra już sobie poradziłem z pomocą KaroLusa, dla ktòrego gorące tHx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.