Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga PES4 - patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
T-Mac
nazwiska sa dobre
w necie nie dzialaja nazwy druzyn numery pomieszane na koszulkach
oraz ustawienia graczy
juz nad tym pracujemy, moze cos sie da zrobic

lee napisal  
1. Wyglada jak byscie sie skupili ino na Wisle.
2. Stroje niektorych klubow to masakra np. Polonia wyjazdowy (ino spodnie sa inne), Gornik ma bluzke jakas marszczona w dziwny sposob.
3. Gdzie loga CANAL+ np. Gornik ? Wisla ?
4. Sedziowie niemaja stroji
5. Fatalne bandy
6. Niekazdy klub w polsce ma nazwiska na koszulkach w patchu ma kazdy nawet LEch na sponsoze ;/
7. Marne wybrane cyfry do wyboru na stroje ...
8. Bernabeu zwalone.

ad1. moze sie nie znasz na Polskiej lidze i nie wiesz kto jak gra
ad2. stroje sa takie jak w live wiec chyba nie damy rozwych spodenek Poloni
ad3. nie wiem jak teraz jest z tymi umowami sponsorskimi ale jak ci przeszkadza wklej sobie smile.gif
ad4. bedzie w updat 1.2
ad5. bandy - kazdy ma swoj gust
ad6. bedzie poprawione w upadt 1.2
ad7. smieje sie
ad8. bedzie poprawione w update 1.2

to tyle jak widac nie kazdemu mozna dogodzic ale to jeden na tysiac smile.gif

ps.
wolfa patch tez nie byl odrazu idealny i nie jest wiec dlatego wychodza update
BartekRym
widyialem pacza u qmpla i przestraszylem sie tej muzy... Czy mozna by zrobic tak zebz w grze pozostla stara muza bo jak ninawidze hip hopu i zygac mi sie chce gdy go slzsze...
T-Mac
hehe nie wgrywaj plikow z dzwiekiem smile.gif
Anonymous
panowie pomozcie mam problem...wlaczam gre...biore meczyk wybieram koszulki i jade dalej...a tu wychodzi mi do windowsa...sad.gif ustawilem te opcje w 3d analyzerze i nic sad.gif i nie wiem co dalej?? sad.gif
Czarny
panowie pomozcie mam problem...wlaczam gre...biore meczyk wybieram koszulki i jade dalej...a tu wychodzi mi do windowsa...sad.gif ustawilem te opcje w 3d analyzerze i nic sad.gif i nie wiem co dalej?? sad.gif

Nic nie rob z 3DAnalyzerem, tylko zamien pilki na te orginalny od Konami(AFSem Explorerem) Ja tez tak mialem i jak to zrobilem to wszystko hula zajebiscie. To powoduja pilki z Ball Revolution... 8)
Anonymous
Ja już sie nie mogę doczekać... Mam niestety Winning Eleven i muszę jeszcze poczekaś :/
Może ktoś powiedzieć kiedy będzie ten patch kompatybilny z WE8i??
Anonymous
a jak zamienic na te orygilane pilki??ktore to pliki sa??
kosa
ja se wszystko wgralem (nie wiem czy dobrze), a tu patrze ze Krysztalowicz gra w legii na bramce i jak sobie wybieram Idee Ekstraklase jako lige to sa druzyny z calego swiata... sad.gif
korzen
ja se wszystko wgralem (nie wiem czy dobrze), a tu patrze ze Krysztalowicz gra w legii na bramce i jak sobie wybieram Idee Ekstraklase jako lige to sa druzyny z calego swiata... sad.gif

Idea Ekstraklasa jest za Konami Cup. Bo po co podmieniac lige polska np. za lige holenderska jezeli mozna ja zrobic z reszty swiata, wiec wybierasz polskie teamy i masz IDEA EKSTRALKASE. A Krzysztalowicz jest bramkarzem Legii. Kryszałowicz to co innego
>Kornel<
no patch fajny nie powiem :] a wiadomo kiedy wyjdzie update 1.2 ? bo jest kilka niedociagniec ... jak w wiekszosci patchy ... ale jest super ! ale ta muzyczke mozna zmienic naprawde :] pozdro
StraY
nie Konami Cup, ale International League wink.gif
kosa
no dobra, a wy też nie macie loga na koszulkach Crystal Palace?
Seiru
No te stroje Crystal Palace, podobnie jak ManU są chyba w apdejcie :wink:
boberto
mnie tam sie patch podoba... ogolnie jest spox tez mialem problem z pilkami.. :wink:
Anonymous
czesc! mam pytanie, czy do instalacji patcha Liga Polska nie trzeba zadnego kit servera jak to mialo miejsce w patchu Wolfa 3.0, bo o ile pamietam to tam gdy sie tego nie uzylo to angielskie kluby mialy zle stroje. a w Waszym patchu od razu beda prawidlowe??
Anonymous
Ściągnąłem wszystkie 7 części i gdy zaczynam rozpakowywać pierwszą część (typ pliku "plik 1") jest napisane, że nie ma jakiegoś pliku 2. o co chodzi???
Soxx
Ściągnąłem wszystkie 7 części i gdy zaczynam rozpakowywać pierwszą część (typ pliku \"plik 1\") jest napisane, że nie ma jakiegoś pliku 2. o co chodzi???

wez koleś se poczytaj posty na ten temat.Było juz to poruszane przez takich cieżko czajacych typòw jak ty. Poszukaj zanim zapytasz...to podstawowa zasada tego forum :!: :twisted:
:arrow: Jak ci wyskoczyło takie cos to musisz wskazać drugą część patcha i wcisnąć ok....tak samo zròb jak bedzie wołał kolejną cześć.
Shaq
Myślisz, że już tego nie robiłem? Wszystkie pliki to albo pliki WinRar-a lub "plik 1" nie ma pliku 2. A po za tym to gdy ściągałem 1 część patchu to ściągnął sie nieznanego rodzaju plik (dopiero pòźniej zrobiłem z niego archiwum WinRar-a), a pozostałe 6 części ściągneły się już normalnie jako pliki WinRar-a. Czy coś jest nie tak???
kosa
mi tez pierwsza czesc sie nie sciagnela w RAR
Shaq
Już się udało go w końcu wgrać. Patch jest fajny tylko czy "patch do patcha", ten 1.1 da się wgrać AFS explorerem?
kosa
no wlasnie?? da sie wgrac update 1.1 AFS explorerem?? bo w GS jestem troche ciemny :oops:
Anonymous
Mam wszytkie 7 części patcha ligi polskiej instaluje go jednak kiedy włączam gre zaraz mi wychodzi do windowsa wiecie moze co to moze byc?
Regz
Mam wszytkie 7 części patcha ligi polskiej instaluje go jednak kiedy włączam gre zaraz mi wychodzi do windowsa wiecie moze co to moze byc?

Może to być twoje wyjątkowe lenistwo lub ślepota :evil:
A pròbowałeś spojrzeć kilka postòw wyżej,albo do pliku "readme" :?:
...The truth is out there[u][/u]...
Anonymous
Patch jest prawie idealny. Wszystko gra opròcz dwòch rzeczy: mianowiecie chodzi mi o stadiony: Santiago Bernabeu i Club House. Mam pytanie: może ktoś wie jakie pliki odpowiadają za te dwa obiekty, bo sam chce sobie je naprawić. Wielki szaczunek dla twòrcòw Polskiej Ligi.
pancer
ja sciagnalem NAJPIERW WSZYSTKIE CZ
Anonymous
patch prawie jest celujacy tylko te stadiony i tak sie zastanawiam czemu gra nie jest spolszczona a przeciez patch barcelony zawieral ten element troche mnie to dziwi :?
Czarny
a jak zamienic na te orygilane pilki??ktore to pliki sa??

to sa pilki ktore Konami tam umieszcza, jak masz gre swiezo zainstalowana, niespaczowana 8) uzyj AFSExplorera!!! ;D
boberto
chlopaki w patch ligi polskiej bardzo odczuwalny jest brak polskich przyspiewek sam sobie je chce wrzucic . czy mozecie mi zatem podac liste plikow ktore odpowiadaja za przyspiewki w grze?
z gory wielkie dzieki :wink:
wąski
mi tez pierwsza czesc sie nie sciagnela w RAR

Trzeba zmienić nazwę ściągniętego pliku,tzn. usunąć to co jest w nazwie po 'rar' i powinno być good :wink:
kosa
ale ja sie nie pytalem co trzeba zrobic, bo to wiem... smile.gif tylko powiedzialem koledze zeby sie tym nie przejmowal
snIDer
Do Boberto pliki z przyśpiewkami znajdują sie w 0_SOUND i są to: od
SP_0001_01 do SP_1000_05
Najlepiej wrzucac Dkz studio :wink:
Anonymous
A ja mam pytanko.Chcąc zagrać w lige polską wszedlem w league i wybralem idea ekstraklasa. Ukazaly mi sie 20 zespoly spośròd ,ktòrych wybrałem 14 polskich.Czy to normalne?tak ma być?czy może coś nie tak zrobilem? :shock:
T-Mac
tak wlasnie ma byc
Czarny
mozesz przeciez ustawic zeby bylo 14 zespolow - same polskie 8)
Anonymous
ej zmie4n sobie liczbe druzyn na 14 i mozesz grac wyloncznie polskimi teamami
Anonymous
Przed wgraniem patcha z ligą polską wszystko było ok, do momonenu instalacji patch. po jego zainstalowaniu wszedłem do gry i zacząłem grać mecz i pojawiają mi sie na ekranietakie paski ktòre rozmazują ekran (mam radka 9600 pro) Włączyłem wszystko to co kiedyś opisywaliście to chyba było jeszcze w 2004. jak wiecie co zrobić to mi pomòżcie
rangiz
Szkoda,ze nie ma stadionow,bo do spiewek zawsze mozna winampa zapuscic,ale wtedy to tylko spiewki Lechowe smile.gif
Milo byloby grac na wyjezdzie i slyszec doping innych druzyn...
saper
patch miodzio aldente czy jak to sie pisze :wink: gratuluje dobrej pracy smile.gif

Timakowi , Guttedowi , kemotowi wszystkim innym gratuluje jescze raz wyjeafajnego patcha laugh.gif
Anonymous
O przyspiewkach juz pisalem kilka razy, czytajcie calosc. Kluby w international, za ktore robilismy polskie druzyny maja tylko wspolne przyspiewki, oznacza to ze kazda z 14 polskich druzyn jak i reszty klubow w int oraz niektore kluby z innych lig uzywaja tych samych przyspiewek.
Swoje przyspiewki posiadaja tylko najsilniejsze kluby jak real, barca, milan itd oraz najlpesze reprezentacje. Na przyspiewki dla wszystkich klubow nie starczylo miejsca na dvd. Jedyna alternatywa dla tego jest wrzucenie "neutralnych" przyspiewek, w ktorych nie beda wymieniane zadne nazwy klubow, w stylu jeszcze jeden itd. Wszystko to po to zeby nie doszlo do beznadziejnej sytuacji gdy to na meczu leczna - lech bedziemy slyszec przyspiewki kibicow legii czy tez wisly krakow...
Te same przyspiewki beda tez np na meczu anderlecht - celtic...
Jesli chcielibysmy zrobic przyspiewki dla indywidulanych klubow z polski to zamiast podmienic druzyny z int moglibysmy podmienic np kluby z serie A albo ligi hiszpanskiej. Ale na tak radykalny czyn nie zdecydowalismy sie smile.gif

p.s. jesli ma ktos dostep do "neutralnych" przyspiewek o dobrej jakosci (conajmniej 128 kbit dla mp3) to prosze o przeslanie mi ich np. na maila,
[email protected] - jesli beda dobre to pojawia sie w nastepnym updacie...
kemot
kemot nic nie robil wiec bez splendoru dla tego pana...
rangiz
W takim razie lepiej nie robcie,bo nie chce przy meczach innych lig slyszec polskich spiewek.Zostaje tylko MPPL do fify smile.gif
boberto
W takim razie lepiej nie robcie,bo nie chce przy meczach innych lig slyszec polskich spiewek.Zostaje tylko MPPL do fify smile.gif

to zyczymy powodzenia w graniu w fife laugh.gif
Anonymous
a ja mam pytanie jak wgrac koszulki ?? przekopiowalem tego patcha i wszystko jest oprocz koszulek dlaczego ?? prosze o pomoc smile.gif
>Kornel<
musisz odinstalowac kitservera na ktorym grales dotychczas
Anonymous
Też mam paski niebieskie na ekranie...
I chwilę po nich mi komp siada, wyskakuje niebieski ekran z bledami... :|
Mam GFmx400, ustawilem 3D analyzera, wsio hulało do trzeciego meczu sezonu z Pogonią ( 8) ) na Santiago de Bernabeu... :?
jaculka
ohmy.gif Fajne te "patchysko", bardzo dobra robota, ale jedna zdecydowanie negatywna uwaga co do statystyk tych naszych ligowiczòw. Wiekszość klubòw ma za wysokie parametry. Już pierwszy mecz na 4 gwiazdeczkach grając Cracovią pokonuję lekko i przyjemnie Wisłę...co będzie dalej? Pewnie łatwizna i bezproblemowe mistrostwo Polski. Zaraz po tym jak dostałem grę zrobiłem sobie drużynę IV ligową, może twarze nie był to szczyt ale statystyki miodzio. "Chłopaki" z drużyny mają kłopoty żeby trafić w światło bramki, przewracają się przy dojściach do piłki, przy przyjęciu piłki ta odskakuje im na kilka metròw... i prawdę mòwiąc spora grupka naszych pierwszoligowcòw powinna mieć parametry w stylu wyżej opisanym, :oops: no może ciut lepsze niż w moim przykładzie. Polska piłka ligowa z roku na rok jest coraz lepsza ale do wielu lig europejskich jeszcze nam bardzo daleko. A niestety w patchu tego nie widać. :cry:
kosa
a po cholere pisales ten sam post w dwoch tematach.... n/c ta glupota niektorych ludzi :x
baski18
ohmy.gif Fajne te \"patchysko\", bardzo dobra robota, ale jedna zdecydowanie negatywna uwaga co do statystyk tych naszych ligowiczòw. Wiekszość klubòw ma za wysokie parametry. Już pierwszy mecz na 4 gwiazdeczkach grając Cracovią pokonuję lekko i przyjemnie Wisłę...co będzie dalej? Pewnie łatwizna i bezproblemowe mistrostwo Polski. Zaraz po tym jak dostałem grę zrobiłem sobie drużynę IV ligową, może twarze nie był to szczyt ale statystyki miodzio. \"Chłopaki\" z drużyny mają kłopoty żeby trafić w światło bramki, przewracają się przy dojściach do piłki, przy przyjęciu piłki ta odskakuje im na kilka metròw... i prawdę mòwiąc spora grupka naszych pierwszoligowcòw powinna mieć parametry w stylu wyżej opisanym,  :oops:  no może ciut lepsze niż w moim przykładzie. Polska piłka ligowa z roku na rok jest coraz lepsza ale do wielu lig europejskich jeszcze nam bardzo daleko. A niestety w patchu tego nie widać. :cry:

Jezeli uwazasz ze zawodnikowi z I ligi pilka ucieka na kilka metrow i przewraca sie gdy chce do niej dojsc smile.gif to nie wiem czy kiedykolwiek widziales mecze w polskeij lidze. A co do Cracovi grasz na miare swoich umiejetnosci ... Ja np. Lechem na 6* wygrywam z Barcelona czy Juventusem po 3:1 2:0, ale jest takze duzo osob ktore grajac Realem na 5 czy nawet 3* nie moga poradzic sobie z np. GKS-em czy Gòrnikiem. Wiem to bo moj kumpel wlasnie tak gra ...
Poprostu ciesz sie ze jestes taki dobry w ta gre smile.gif

Pozdro
dzenda_dzenda
[img]http://img199.echo.cx/img199/990/pacz2hz.jpg[/img] niewiem czemu ale part 1 ściągnął mi się tak jak na zdjęciu i jest to plik .1 a nie plik .rar. Musze ściągać jeszcze raz? Czy mogę to jakoś zmienić? (otwòrz za pomocą robiłem ale coś nie idzie)
dzenda_dzenda
dobra już nieważne poradziłem sobie zalookam tego pacza i powiem czy dobry tongue.gif :wink:... ale mi nie działają stroje...są takie jak w patchu wolfa 2.0 ktòrego mam zainstalowanego...
może musze wyłączyć kitservera??...
DOBRA DOBRA! już! nieważne tongue.gif już nic nie pisze zanim nie sprawdze tongue.gif laugh.gif
Sorry za zamieszanie tongue.gif Adios Świetny PACZ!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.