Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga PES4 - patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
piro7
Niemam zadnego torrenta a tak wogule to co to jest. Chodzi mi oto aby ktos dal dobrego linka na sciagniecie patcha z LP! :evil: Abym po nacisnieciu sobie sciagal np. FlashGetem. I jeszcze jedno pytanko czy patcha sie sciaga na party? sad.gif :roll: :?:
ftomekk
Czarny napisal:
Part6 jest tylko dobry od Orla, zewszad sciagalem  
Dokladnie-Tylko z Serwera ORLA czesc szosta jest dobra.Z linku ktory wczesniej podal T-MAC jest skopana !!!
Piekny Patch Panowie -PIEKNY .
Piro-jak najbardziej.Robisz konkretne PARTY-wiesz wodeczka ,tance itd a po 24,00 odpalasz kompa i zapuszczasz PES'a z nowym patchem. smile.gif
gutted
Niemam zadnego torrenta a tak wogule to co to jest. Chodzi mi oto aby ktos dal dobrego linka na sciagniecie patcha z LP! :evil: Abym po nacisnieciu sobie sciagal np. FlashGetem. I jeszcze jedno pytanko czy patcha sie sciaga na party? sad.gif  :roll:  :?:

Bedziesz musial poczekac kilka dni na linki z file fronta, choc widze, ze tez wcale nie bedzie to proste zadanie wink.gif. Na razie jest tylko torrent, albo irc.
Dzieki ftomek za koment, cieszymy sie , ze patch przypadl wam do gustu wink.gif
piro7
Mam jeszcze pytanie czy jak sciagam z tad: http://arsstav.cz/images/nadpisy/inne/temp...lska.part06.rar to to jest dobre to cos (zajmuje 97,656kb) i czy jak to sciagne to bede mial lige polska??TAk wogule to co to jest?? :?:
gutted
Mam jeszcze pytanie czy jak sciagam z tad: http://arsstav.cz/images/nadpisy/inne/temp...lska.part06.rar to to jest dobre to cos  (zajmuje 97,656kb) i czy jak to sciagne to bede mial lige polska??TAk wogule to co to jest?? :?:

to jest tylko szosta czesc, bedziesz potrzebowal jescze szesc pozostalych
Andzi
Mam jeszcze pytanie czy jak sciagam z tad: http://arsstav.cz/images/nadpisy/inne/temp...lska.part06.rar to to jest dobre to cos  (zajmuje 97,656kb) i czy jak to sciagne to bede mial lige polska??TAk wogule to co to jest?? :?:

Patch liga polska podzilony jest na 7 czesci, a z tamtego linku pobierzesz tylko szosta czesc, wiec jak to sciagniesz to bedziesz miał 1/7 tego patcha
Raffels
Niemam zadnego torrenta a tak wogule to co to jest. Chodzi mi oto aby ktos dal dobrego linka na sciagniecie patcha z LP! :evil: Abym po nacisnieciu sobie sciagal np. FlashGetem. I jeszcze jedno pytanko czy patcha sie sciaga na party? sad.gif  :roll:  :?:

Są ludzie i parapety :wink: :wink: :wink: :wink: Ja już niedługo będę miał tego zjefajnego patchyka - jeszcze tylko 150 mb. Nie wiem jak u innych ale u mnie dzisiaj na azerusie zajebiste transfery odvhodzą.
pozdro
Bush
Dopiero przed chwilą z problemami udało mi się ścągnąć patcha. Wiem jednak, że było warto.
Oto pierwsze wrażenia:
Menu jest bardzo ładne, przejrzyste, na pewno lepsze niż w patchu Wolfa. Tak samo jeśli chodzi o wszystkie ikonki.
Muzyka też bardzo przyjemna, "To my Polacy" idealnie pasują do tego właśnie patcha wink.gif
Rozegrałem dopiero jeden mecz, wiec zbyt wiele jeszcze nie napiszę. Jednak znajdzie się kilka moich refleksji.
Bandy wbrew wcześniejszym oczekiwaniom prezentują się bardzo ladnie. Fany kibicòw też dobrze wyglądają, szkoda tylko, że jest ich tak mało wink.gif
Co do samych drużyn, piłkarzy i wszystkiego co z nimi wspòlnego smile.gif: Oczywiście na początek wzięłem Lecha, toteż kilka moich refleksji na temat właśnie tej drużyny.
Umiejętności piłkarzy nie są idealnie odzwierciedlone. Bardzo szybko przejrzałem skład Lecha, tak na szybko, i od razu rzucił mi się w oczy słaby strzał Wachowicza, a także niska podatność na kontuzje Nawrocika. Za to Reiss powienien mieć chyba lepsze umiejętności strzelania wolnych, tj. strzał z dystansu, podkęcanie itp.
Największym zawodem są dla mnie twarze Lechitòw. Jedynie Bugała wygląda "jako tako" smile.gif Reszta, choć nie jest najgorsza, mogła by być z pewnością lepsza. Czy nie dało by się np. zrobić lepszej wryzury Sasinowi? Jego kolor włosòw jest przecież bardzo charakterystyczny. Aha, nazwiska na koszulkach są niewidoczne.
To tyle z mojej strony, więcej uwag bym jeszcze napisał, ale nie mam niestety nastroju do gry sad.gif Długo oczekiwałem na ten patch, a teraz w obliczu takiej tragedii nawet mi się nie chce grać... sad.gif
Na koniec jeszcze raz pogratuluje doskonałego dzieła, odwaliliście Panowie kawał dobrej roboty.

Pozdrawiam
Anonymous
Nie wyłanczajcie kompòw na noc bo szef własnie zainstalował azureusa i sciąga patcha. Uwierzcie mi to nie było łatwe laugh.gif

Pozdrawiam.

Hej Lech :twisted:
gutted
Dzieki bush zarowno za mile slowa jak i za te mniej nam przychylne ;p.
Co do statow, ciezko jest odwzorowac je tak zeby pasowaly kazdemu. Ty znasz lecha nacodzien, a ja z kilku meczy na sezon w ktorych go ogladam w tv. Proponuje otwarcie nowego temtau na forum, gdzie wypowiadaliby sie kibice poszczegolnych klubow na temat umiejetnosci pilkarzy. Nastepnie nanieslibysmy odpowiednie korekty na option file i udostepnimy go w kolejnym updacie.
Teraz kolejna sprawa - twarze lechitow - niestety z tych zdjec, ktore znalezlismy w sieci nic wiecej nie da sie wycisnac, byly po porstu bardzo slabe. Zdjecie zeby nadawalo sie do czegokolwiek musi byc zrobione idealnie od przodu i miec jak najwyzsza rozdzielczosc. A takich zdjec naszych rodzimych kopaczy jest po prostu jak na lekarstwo ;/
Czarny
.Proponuje otwarcie nowego temtau na forum, gdzie wypowiadaliby sie kibice poszczegolnych klubow na temat umiejetnosci pilkarzy. Nastepnie nanieslibysmy odpowiednie korekty na option file i udostepnimy go w kolejnym updacie.

Ja moge bez zadnego problemu poprawic Zagłebie Lubin , juz sobie pozmienialem fryzurki i kolor wlosow wiekszosci pilkarzy. Jutro zabiore sie za statsy ;D Tylko zeby kazdy nie dopieszczal ( ulepszal ) za bardzo swojej druzyny, tylko obiektywnie je ustawial. Co myslisz gutted??? 8)
PS dlaczego Maxi Lopez ma 8 acceleration?;D nie powinien miec 80? ;D
Dreed
Ci ktorzy beda dopiero sciagac albo sa w trakcie, to ja dolacze 6 czesc do torrenta i wystawie to ddo seddowania max ode mnei to 32kb, reszte plikow dociagniecie ok a te brakujace 0,01 % ode mnie biggrin.gif
boberto
ja sciagam azureusem juz 1 dzien i 12 h i mam dopiero 150mb sciagniete mam bardzo maly transwer na tym jebanym programie kiedy bedzie na http bo juz sie doczekac nie moge :cry:
Hawok
ja moge odwzorowac Wisłe Krakòw 8) oczywiscie bez takich 99 shoot tylko normalnie 8) 8) bo paru pilkarzy ma zamalo doswiadczenia :wink:
Hawok
Sory ze pisze temat po drugim ale ;D ;D ;D przeciez mozna wszystkie cześci scagnac z HTTP tylko ze jest limit na bodajze 5 do 10 sciagniec na dzien. Dziekuje ;D
Dreed
zainstalowalem i mi sie gra nie uruchamia sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif odrazu wysakkuje blad PES4.exe sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif ktos moz epomoc ??

P.S: Patcha wystawiam z poprawionym plikiem numer 6.
Andzi
zainstalowalem i mi sie gra nie uruchamia sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif odrazu  wysakkuje blad PES4.exe sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif ktos moz epomoc ??

Moj kolega tak miał gdy mu zainstalowałem wolfa. Musisz przeinstalowac pesa, to powinno pomoc (w przypadku mojego kolegi pomogło :wink: )

PS: przenies sobie wczesniej save w bezpieczne miejsce
Hawok
zainstalowalem i mi sie gra nie uruchamia sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif odrazu  wysakkuje blad PES4.exe sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif ktos moz epomoc ??

Moj kolega tak miał gdy mu zainstalowałem wolfa. Musisz przeinstalowac pesa, to powinno pomoc (w przypadku mojego kolegi pomogło :wink: )

on kładmie :!: :!: 8) 8) najpierw moja metode wyprubuj. OTO ONA

Włuz CD do nośnika laugh.gif i SKOPIUJ NA NOWO CRACKA laugh.gif laugh.gif
Andzi

on kładmie :!: :!: 8) 8) najpierw moja metode wyprubuj. OTO ONA

Włuz CD do nośnika laugh.gif i SKOPIUJ NA NOWO CRACKA laugh.gif laugh.gif

wczesniej tez probowałem skopiowac u niego cracka, ale dalej nie chodziło, dopiero po przeinstalowaniu gry właczył sie pes
michal_opole
Mi sie szybko sciaga, w 1.5 h mam juz 90 mb ;D
drako1
Sciągnąłem ,zainstalowałem i oto moje wrazenia :gralem mecz Wisłą Krakòw przez pes launcher2.55b .Niestety tylko poprawne były stroje w grze .Nazwiska i wyglad piłkarzy Besiktasu.Nie znam sie na tym ,ale sadze ze jest to spowodowane tymi rosterami(grałem na pesonline 2005).
Z kompem nie gram bo jest to bez sensu :roll:
Musze z kims zagrac kto ma patcha normalnie (czyt.nie przez launchera)
Anonymous
Fajnie że teraz nikogo niema na torrencie :/ :?
jaculka
:shock: Podstawowe pytanie, ktòre samo się ciśnie, dlaczego patch liga polska zajmuję aż 650 mb a britishpatch, ktòry poprawia aż 96 drużyn tylko 145 Mb?? Z czego to wynika, czy musiałbyć taki wielki?
kosa
Sciągnąłem ,zainstalowałem i oto moje wrazenia :gralem mecz Wisłą Krakòw przez pes launcher2.55b .Niestety tylko poprawne były stroje w grze .Nazwiska i wyglad piłkarzy Besiktasu.Nie znam sie na tym ,ale sadze ze jest to spowodowane tymi rosterami(grałem na pesonline 2005).
Z kompem nie gram bo jest to bez sensu :roll:  
Musze z kims zagrac kto ma patcha normalnie (czyt.nie przez launchera)

bo widocznie twoj przeciwnik nie posiadal patcha z liga polska...
stQ
ja mam pytanie wszystkie sklade sa uaktulanione ?tongue.gif chodzi mi o pl lige zagranicze ;p
kemot
Jaculka: zapewne dlatego ze chlopaki dali cale , gotowe pliki, zeby lamusy nie musialy sie babrac z importowaniem rzeczy, przykre ale prawdziwe...
Anonymous
:shock: Podstawowe pytanie, ktòre samo się ciśnie, dlaczego patch liga polska zajmuję aż 650 mb a britishpatch, ktòry poprawia aż 96 drużyn tylko 145 Mb?? Z czego to wynika, czy musiałbyć taki wielki?

Wynika to przede wszystkim z latwosci instalacji. Jesli dalibysmy same biny do wrzucenia , przez miesiac nie odszedlbym od gg, musialbym tlumaczyc w kolko zawsze to samo: jak spatchowac i jak spatchowac.
Mamy pewne doswiadczenia z patchem do pes3 i dlatego tym razem postanowilismy udostepnic juz spatchowane pliki.
KaroLus
Cze!Własnie zaczynam swoja przygode z tym 4um tym samym witam was bardzo gorąco smile.gif
Chciałbym przedstawić pewna propozycja, czyli jesliby juz ktos sciąnął jakąs część patcha to czy mògłby umiescic na ftp,wiem ze pojemnosc kazdej z czesci jest dosc duza i moze byc problem z serwerem ale moze akurat ktos ma.Tak by w przypadku Ebl do NBA gość sciagnął i umiescił na ftp. Jesli jest taka mozliwosc to bardzo prosze,zwłaszcza ze z tego co czytałem to na linki z filefronta sie czeko a ok 5dni:/
Pozdrawiam ziąkòw smile.gif
T-Mac
hhehehe ebl biggrin.gif
to chyba ja umieszczalem smile.gif
KaroLus
hhehehe ebl biggrin.gif  
to chyba ja umieszczalem smile.gif

Nie chyba nie ty smile.gif
Z tego co pamiętam to gość o przydomku fiskus :]
T-Mac
wiem ze szukalem serwera dla shaq1 bo spider gdzies wyjechal i nie mieli dostepu na serwer biggrin.gif
i ja go dostalem od shaqa i mialem wrzucic na serwer pare osob sciagnelo smile.gif
Anonymous
Hejka!Nie wiem czy nie doczytałem czy nie pisaliście o tym ale jak powinien wygladać patch od strony dźwiekowej.Grałem na razie tylko Wisełką i Cracovią i zadnych rożnic nie zauważyłem.Ani polskich przyśpiewek ani wymawiania nazwisk.tylko jakies mp3 dodano w menu.Wymawiane sa wszystkie nazwiska czy tylko niektore??jakby ktos pytal postawilem pesa od nowa.
Anonymous
hahahah a z kapy mieli brac nazwiska wymawiane dla kazdego.. a przyspiewki tez ciekawe z kad a wogole jak bys mial przyspiewe z wisly to bys ja na meczu GKS - Gornik tez sluszal bo idzie ino 1 dac
Szamo
możliwe że gdzieś był poruszany ten temat ale nieomglem znależć.
Jak mam wgrać piłki z patha liga polska do pesa,nigdy wcześniej tego nir robiłem >POMOCY< :?: :?: :?:
Anonymous
jest mały problem jak wgrąłem pacza i dodatek liga polska dizjsja zagrałem z kolesiem co tez miał lige polska i chodzi o to ze jak chciałem wybrac np legie to na gorze nie pisało legia tylko druzyna na ktòrej zrobiono legie jak to zniwelowac !!!! prosze o pomoc !!
Anonymous
Gosc napisal
[/quote]hahahah a z kapy mieli brac nazwiska wymawiane dla kazdego.. a przyspiewki tez ciekawe z kad a wogole jak bys mial przyspiewe z wisly to bys ja na meczu GKS - Gornik tez sluszal bo idzie ino 1 dac

nie wiem skad ale ja z kumplem na patchu wolfa sami dodalismy sobie kilku zawodnikow.a nazwiska wyciagniete byly z nagranych meczy.to chyba nie jest trudne do zrobienia.A co do przyspiewek to moge i pewnie sie na tym nie znam ale jak jest w patchu wolfa??..tam chyba kazdy kraj mial swoje przyspiewki i byly spiewany wtedy gdy gral ten kraj wiec chyba moznaby tak zrobic z przyspiewkami druzyn....nie chce nikogo denerwowac,podkreslam ze nie znam sie na tym.
Anonymous
A co z AUDIO? Jakie kluby dostały przyśpiewki kibicòw?
Proszę o odpowiedź? Czy jest tam także 2 liga?
gutted
nie wiem skad ale ja z kumplem na patchu wolfa sami dodalismy sobie kilku zawodnikow.a nazwiska wyciagniete byly z nagranych meczy.to chyba nie jest trudne do zrobienia.A co do przyspiewek to moge i pewnie sie na tym nie znam ale jak jest w patchu wolfa??..tam chyba kazdy kraj mial swoje przyspiewki i byly spiewany wtedy gdy gral ten kraj wiec chyba moznaby tak zrobic z przyspiewkami druzyn....nie chce nikogo denerwowac,podkreslam ze nie znam sie na tym.

Wlasne przyspiewki maja tylko najlepsze reprezentacje i najlpesze kluby. Dla reszty nie starczylo miejsca na dvd, ktory jest zreszta wypchany po brzegi.
Kluby, za ktore zrobilismy polskie druzyny posiadaja wspolne, standardowe dla kilkudziesieciu ekip przyspiewki. (co oznacza, ze na meczu gks - zabrze, czy tez legia - wisla - beda zawsze te same)
Jedyne rozwiazanie to wrzucenie neutralnych chantow w stylu gola gola strzelcie piiii gola ;p lub jeszcze jeden i takie tam.
Jesli ktos podesle mi dobre jakosciowo mp3(128 kbit - minimum) to nie widze problemu zeby zawrzec je w nastepnym updacie.
Tomak
Invalid Key or Key in use  

Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server.

O co w tym biega ?? Zły kod (klucz) do ściągania ?? Da sie coś z tym zrobić ??
Anonymous
jest mały problem jak wgrąłem pacza i dodatek liga polska dizjsja zagrałem z kolesiem co tez miał lige polska i chodzi o to ze jak chciałem wybrac np legie to na gorze nie pisało legia tylko druzyna na ktòrej zrobiono legie jak to zniwelowac !!!! prosze o pomoc !!

odpowie mi ktos na to ????
Szamo
ja niewiem co mi się dzieje chce zagrać np:legią przeciwko poloni a tu mi się gra wyłącz.nawet raz się uruchomiła ale na 2 sec.o co chodzi???
Anonymous
Invalid Key or Key in use  

Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server.

U mnie to samo :?
Czarny
ja niewiem co mi się dzieje chce zagrać np:legią przeciwko poloni a tu mi się gra wyłącz.nawet raz się uruchomiła ale na 2 sec.o co chodzi???

Wychodzi Ci przy wejsciu w mecz?? Jezeli tak to masz to samo co ja, musisz AFSem EXPLORERem pozamieniac spowrotem pilki na orginalne.
To powoduja pilki ball revolution 8) z niewiadomych powodow ;D
U jednych dzialaja normalnie u innych nie ;D
kosa
no fajny patch...
kemot
Nie... to nie prawda, ide po tabletki... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KaroLus

Zainstaluj 3d-analyze(jezeli nie bedzie chulac ci najnowsza wersja to sciagnij starsza) i zaznacz w nim force Sw tnl i emulate wx tnl caps Reszte szczegòłow masz w w temacie Instalacja Ball Revolution w dziale Patche.
Wielkie dzieki gazwsx za linki do filefronta juz zassysam :)Szkoda ze tylko 1 part chula :/
I mam jeszcze jedno pytanie do twòrcòw Ligi polskiej jakie piłeczki wrzuciliscie?
Czarny

Zainstaluj 3d-analyze(jezeli nie bedzie chulac ci najnowsza wersja to sciagnij starsza) i zaznacz w nim force Sw tnl i emulate wx tnl caps Reszte szczegòłow masz w w temacie Instalacja Ball Revolution w dziale Patche.
Wielkie dzieki gazwsx za linki do filefronta juz zassysam smile.gif
I mam jeszcze jedno pytanie do twòrcòw Ligi polskiej jakie piłeczki wrzuciliscie?

KaroLus czy to daje taki efekt ze mozna uzywac orginalnych Pilek???
Elo
kosa
Nie... to nie prawda, ide po tabletki... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poprostu mialem triala WinRar i dlatego te glupie pytanie... sorka, moj bląd :oops:
KaroLus

KaroLus czy to daje taki efekt ze mozna uzywac orginalnych Pilek???
Elo

Co znaczy oryginalnych?
Jeżeli masz słabą karte grafiki(GF Mx itp)to żeby mieć pilki tworzone w tej nowej technice tak jak te z ball revolution muisz uzywac 3d-analyzera I takich piłek wlasnie mozan uzywac przez ten program wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.