| QUOTE |
| Part6 jest tylko dobry od Orla, zewszad sciagalem
|
| QUOTE |
| Niemam zadnego torrenta a tak wogule to co to jest. Chodzi mi oto aby ktos dal dobrego linka na sciagniecie patcha z LP! :evil: Abym po nacisnieciu sobie sciagal np. FlashGetem. I jeszcze jedno pytanko czy patcha sie sciaga na party? |
| QUOTE |
| Mam jeszcze pytanie czy jak sciagam z tad: http://arsstav.cz/images/nadpisy/inne/temp...lska.part06.rar to to jest dobre to cos (zajmuje 97,656kb) i czy jak to sciagne to bede mial lige polska??TAk wogule to co to jest?? :?: |
| QUOTE |
| Mam jeszcze pytanie czy jak sciagam z tad: http://arsstav.cz/images/nadpisy/inne/temp...lska.part06.rar to to jest dobre to cos (zajmuje 97,656kb) i czy jak to sciagne to bede mial lige polska??TAk wogule to co to jest?? :?: |
| QUOTE |
| Niemam zadnego torrenta a tak wogule to co to jest. Chodzi mi oto aby ktos dal dobrego linka na sciagniecie patcha z LP! :evil: Abym po nacisnieciu sobie sciagal np. FlashGetem. I jeszcze jedno pytanko czy patcha sie sciaga na party? |
| QUOTE |
| .Proponuje otwarcie nowego temtau na forum, gdzie wypowiadaliby sie kibice poszczegolnych klubow na temat umiejetnosci pilkarzy. Nastepnie nanieslibysmy odpowiednie korekty na option file i udostepnimy go w kolejnym updacie. |
| QUOTE |
| zainstalowalem i mi sie gra nie uruchamia P.S: Patcha wystawiam z poprawionym plikiem numer 6. |
| QUOTE | ||
Moj kolega tak miał gdy mu zainstalowałem wolfa. Musisz przeinstalowac pesa, to powinno pomoc (w przypadku mojego kolegi pomogło :wink: ) PS: przenies sobie wczesniej save w bezpieczne miejsce |
| QUOTE | ||||
on kładmie :!: :!: 8) 8) najpierw moja metode wyprubuj. OTO ONA Włuz CD do nośnika |
| QUOTE |
| Sciągnąłem ,zainstalowałem i oto moje wrazenia :gralem mecz Wisłą Krakòw przez pes launcher2.55b .Niestety tylko poprawne były stroje w grze .Nazwiska i wyglad piłkarzy Besiktasu.Nie znam sie na tym ,ale sadze ze jest to spowodowane tymi rosterami(grałem na pesonline 2005).
Z kompem nie gram bo jest to bez sensu :roll: Musze z kims zagrac kto ma patcha normalnie (czyt.nie przez launchera) |
| QUOTE |
| :shock: Podstawowe pytanie, ktòre samo się ciśnie, dlaczego patch liga polska zajmuję aż 650 mb a britishpatch, ktòry poprawia aż 96 drużyn tylko 145 Mb?? Z czego to wynika, czy musiałbyć taki wielki? |
| QUOTE |
| hhehehe ebl to chyba ja umieszczalem |
| QUOTE |
|
nie wiem skad ale ja z kumplem na patchu wolfa sami dodalismy sobie kilku zawodnikow.a nazwiska wyciagniete byly z nagranych meczy.to chyba nie jest trudne do zrobienia.A co do przyspiewek to moge i pewnie sie na tym nie znam ale jak jest w patchu wolfa??..tam chyba kazdy kraj mial swoje przyspiewki i byly spiewany wtedy gdy gral ten kraj wiec chyba moznaby tak zrobic z przyspiewkami druzyn....nie chce nikogo denerwowac,podkreslam ze nie znam sie na tym. |
| QUOTE |
| nie wiem skad ale ja z kumplem na patchu wolfa sami dodalismy sobie kilku zawodnikow.a nazwiska wyciagniete byly z nagranych meczy.to chyba nie jest trudne do zrobienia.A co do przyspiewek to moge i pewnie sie na tym nie znam ale jak jest w patchu wolfa??..tam chyba kazdy kraj mial swoje przyspiewki i byly spiewany wtedy gdy gral ten kraj wiec chyba moznaby tak zrobic z przyspiewkami druzyn....nie chce nikogo denerwowac,podkreslam ze nie znam sie na tym. |
| QUOTE |
| Invalid Key or Key in use Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server. |
| QUOTE |
| Invalid Key or Key in use Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server. |
| QUOTE |
| ja niewiem co mi się dzieje chce zagrać np:legią przeciwko poloni a tu mi się gra wyłącz.nawet raz się uruchomiła ale na 2 sec.o co chodzi??? |
| QUOTE |
| ja niewiem co mi się dzieje chce zagrać np:legią przeciwko poloni a tu mi się gra wyłącz.nawet raz się uruchomiła ale na 2 sec.o co chodzi??? |
| QUOTE | ||
Zainstaluj 3d-analyze(jezeli nie bedzie chulac ci najnowsza wersja to sciagnij starsza) i zaznacz w nim force Sw tnl i emulate wx tnl caps Reszte szczegòłow masz w w temacie Instalacja Ball Revolution w dziale Patche. Wielkie dzieki gazwsx za linki do filefronta juz zassysam I mam jeszcze jedno pytanie do twòrcòw Ligi polskiej jakie piłeczki wrzuciliscie? |
| QUOTE |
| Nie... to nie prawda, ide po tabletki... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| QUOTE |
|
KaroLus czy to daje taki efekt ze mozna uzywac orginalnych Pilek??? Elo |