Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga PES4 - patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Anonymous
Ej ludzie.... Wiem że tu już tak ktoś miał ale co zrobić, ściagam torrentem i łądnie leciało aż miło i na 99.9 % sie zatrzymało ciach...... i pòł godziny czekam i nic 500 kb. do ściągniecia, a to tylko wysyła a nie pobiera nic sad.gif... mam wszystkie party już na dysku opròcz 6... :| CO zrobić ???????
T-Mac
jedynym sposobem wrzucenia calego patcha na file front jest zalozenie 7 kont i na kazde po jednej czesc smile.gif

1 czesc - http://files.filefront.com/SEARCH/;3842516...;/fileinfo.html

3 czesc -
http://files.filefront.com/Polish_League_b...;/fileinfo.html

z czasem wrzuce wszystko smile.gif
Anonymous
jedynym sposobem wrzucenia calego patcha na file front jest zalozenie 7 kont i na kazde po jednej czesc  

1 czesc - http://files.filefront.com/SEARCH/;3842516...;/fileinfo.html  

3 czesc -  
http://files.filefront.com/Polish_League_b...;/fileinfo.html  

z czasem wrzuce wszystko

Nareszcie, dzięki T-Mac!! smile.gif
Anonymous
T-Mac błagam pośpiesz się ;D . Ściągam 3 party na raz i kazdy z predkoscia ok. 40kb/s ;D Ale co mi z 3 partòw. Proszę działaj szybko.
kemsi
A ja mam inny pomysł(ktoś go juztutaj mòwił, ale nie został wysłuchany): Najlepszym sposobem jest wrzucenie tego na P2M. NIe wiem cz ktoś z was o tym słyszał. Wrzuca sięgrę na skrzynki pocztowe specjalnym programem(skrzynki mają przeważnie 1gb, jest tam ròwnież nasze rodzime 02.pl smile.gif ). Jest dość nowy spośòb ściągania. Ciągnie przeważnie max łącza. U mnie często jakieś 120kb/s. I tego admin sieci ci nie może zablokować tak jak np. emule, torrent itp., bo jak by ci to zablokował to byś nie mògł wejśc na swoja skrzynkę i prawdopodobnie do neta laugh.gif

T-mac jak jesteś zainteresowany to mogę dać ci tutka jak robić upload na te skrzynki i kilka informacji o tym.
Anonymous
Do ludzi ktòrzy robili tego pacza i ten upgrade !! ktòry mial robic tak ze w grze online mially byc dobre nazwy zawodnikòw i nazwy klubòw polskich !!!!!!!!!!! z przykroscia stwierdzam ze moze i nazwy piłkarzy sa po tym upgradzie dobre ale nazwy klubòw sa dalej złe !!!!!!!! !! sad.gif prosze o odpowiedz na mojego posta !!!!!!
piro7
dzieki TMack czekam na inne party 8)
Anonymous
dzieki wielkie t-mac sciaga mi sie bardzo szybko smile.gif
boberto
dzieki wielkie t-mac sciaga mi sie bardzo szybko smile.gif

to ja pislalem sorki ale sie zapomnialem zalogowac
Anonymous
Zaimportowalem wszystko z tego udeta i nadal nic z twego nazwy zawodnikow w online i klobow sa zle.Jakies tureckie geby biegaja po murawie .Porazka totalna z tym patchem :evil: :evil: :evil:
Choc doceniam wasza prace nad tym patchem. :roll:
stQ
sa wszystkie sklady uaktualnione ? i czy w tym patchu jest zaraz ten program do importowania ? czy musze osobno sciagnoc :>

PS http://www.ruch.chorzow.pl/pelne.php?id=1922 <= czytac !! kibice ;]
T-Mac
Zaimportowalem wszystko z tego udeta i nadal nic z twego nazwy zawodnikow w online i klobow sa zle.Jakies tureckie geby biegaja po murawie .Porazka totalna z tym patchem :evil:  :evil:  :evil:  
Choc doceniam wasza prace nad tym patchem. :roll:

porazka to jest jak ktos nie potrafi prostego patcha zainstalowac
Czarny

KaroLus czy to daje taki efekt ze mozna uzywac orginalnych Pilek???
Elo

Co znaczy oryginalnych?
Jeżeli masz słabą karte grafiki(GF Mx itp)to żeby mieć pilki tworzone w tej nowej technice tak jak te z ball revolution muisz uzywac 3d-analyzera I takich piłek wlasnie mozan uzywac przez ten program wink.gif

mam GF2Titanum, orginalnych znaczy Adasia,Nike Itp.
Moglbys opisac opcje jakie trzeba zaznaczyc w 3DAnalyzerze, wogole jak tego uzywac krok po kroku...
pozdro
Anonymous
ja nieumiem i się nie wstydze ;D

i co :?:
Czarny
Ej ludzie.... Wiem że tu już tak ktoś miał ale co zrobić, ściagam torrentem i łądnie leciało aż miło i na 99.9 % sie zatrzymało ciach...... i pòł godziny czekam i nic 500 kb. do ściągniecia, a to tylko wysyła a nie pobiera nic sad.gif... mam wszystkie party już na dysku opròcz 6... :|  CO zrobić ???????

wylaczyc torenta i dosciagnac part6 z FileFronta lub od Orla
piro7
Czy moglby ktos dac dzialajace linki do patow:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7?? :?: Mam part 1, 3, 6, ale co mi potym jak z nikat niemoge sciagnac pozostalych czesci :evil: bo albo sie nieda albo strona zwalona albo limit wyczerpany albo mi sie niechce!! :!: Bardzo prosze w trybie natychmiastowym o podanie linkow!! 8) :wink: PLEAAAAAAAAAAAASE!!TMack sznela szybkoooooooooooooooo
T-Mac
za "T-Mac sznela szybko" nie dostaniesz linkow a juz mialem dac
kucharz
a ja mam taki problem sciagnalem wszystkie 7 czesci z linkow jakie podal T-Mac na stronie 3 ...cieszac sie juz proboje wypakowac pliki a tu blad przy rozpakowywaniu pliku "0_text" i "e_sound" sad.gif sad.gif sad.gif ( "BLAD CRC w Pes4- Liga Polskadat_TEXT.AFS. Plik jest uszkodzony" takie cos mi wyskoczyloo :evil: :evil: :evil: :evil: czyzby ktoras z czesci byla trefna :?:
user posted imageuser posted image
CRIS_89
ok thx T-mac czekam na dalsze narazie mam te co podales 1,2,3,6 :wink:
Mrsnh
mozna tez wrzucic przez P2M , zalozyc konto na np. o2 (1 giga) ,????
T-Mac
dzis wieczorem albo jutro rano beda wszystkie linki na file front jak znowu cos sie nie zwali ale raczej nie smile.gif
Anonymous
U mnie part 2 z filefronta dociągnął do około 50 % i sie wyzerował i ciągnie od nowa :? :? :?
T-Mac
musisz miec cos nie tak bo na file front te linki co podalem dzialaja cacy smile.gif
wez przez jakis program zapusc flash get, get right albo cus innego smile.gif
Czarny
Sciagajcie chlopaki pacz jest zajebisty ;D
z czasem jeszcze troche sie go po updatuje i bedzie ideal ;D
T-Mac co myslisz o tych sedziach???
Anonymous
T-Mac a da rade jeszcze dziś wystawić 4, 5 i 7 :?: myślę, że wszyscy już zassali 1, 2, 3, 6 więc te można już usunąć i dać te ostateczne :wink: nie mogę się doczekać tego dodatku bo z tego co słyszę to jest mega wypasiony ;D więc fajnie by było jeszcze dziś sobie zagrać w Ligę Polską :oops:
KaroLus

mam GF2Titanum, orginalnych znaczy Adasia,Nike Itp.
Moglbys opisac opcje jakie trzeba zaznaczyc w 3DAnalyzerze, wogole jak tego uzywac krok po kroku...
pozdro

Ja tez mam dokładnie tą samą karte grafiki co ty:) Żebyś mògł cieszyć sie tymi piłkami z ball revolution(nike aerow,adidas itp) Musisz zainstalowac 3d analyzer'a( http://www.tommti-systems.com/) i www.google.pl ) możesz mieć problemy z tym bo u każdej osoby działa inna wersja czyli np; u jednego chodzi 2.36 a u innego 2.24 i tez jest dobrze.No i jak juz zainstalujesz tego analyzera to włączasz emulate hw tnl caps i force sw tnl. I wszystko powinno ładnie chulać.pozdro

Mam jeszcze pytanie do twòrcòw JAKIE PIŁKI UWZGL
Seiru
T-Mac a da rade jeszcze dziś wystawić 4, 5 i 7  :?:  myślę, że wszyscy już zassali 1, 2, 3, 6 więc te można już usunąć i dać te ostateczne

Hey hey tongue.gif
Ja jeszcze nie zassałem 6, bo z serwera Orła nie mogłem i nie moge nie wiedzieć czemu :? Za to mam już 4 part z file fronta :roll:
A poza tym możnaby pomyśleć o tych co jeszcze nie wiedzą o patchu i zostawić wszystko na file froncie, żeby mogli ściągnąc kiedy będą chcieli.
A nie tak: ''Ja ściągnąłem to teraz usuńcie bo tylko miejsce zajmuje'' :roll:
Zresztą zrobicie jak chcecie, a to tylko taka mała sugestia :wink:
Anonymous
Seiru a skąd ściągnąłeś part 4 :?: podaj linka :wink:
a tu masz działającego linka do part6 :wink:
http://arsstav.cz/images/nadpisy/inne/temp...lska.part06.rar
kosa
T-Mac a da rade jeszcze dziś wystawić 4, 5 i 7  :?:  myślę, że wszyscy już zassali 1, 2, 3, 6 więc te można już usunąć i dać te ostateczne  :wink: nie mogę się doczekać tego dodatku bo z tego co słyszę to jest mega wypasiony ;D  więc fajnie by było jeszcze dziś sobie zagrać w Ligę Polską :oops:

Usunąć to mozna twojego beznadziejnego posta
Seiru
http://server9.download.filefront.com/blmz...lska.part04.rar
Link do PART 4

Niestety ten link ktòry podałeś nie chce mi ruszyć w DAP'ie, a we FlashGecie jest malutki transfer i co chwile staje też :?
Anonymous
Seiru niestety niedziała sad.gif pisze to samo, że 48 h cośtam cośtam... i nie darady pobrać :roll: a co do part 6 to masz racje właśnie też mi teraz stanęło :shock:
Soxx
http://server9.download.filefront.com/blmzoedjaz+/pub2/Pro_Evolution_Soccer_4/Add_Ons/PES4__Liga_Polska.part04.rar
Link do PART 4

Niestety ten link ktòry podałeś nie chce mi ruszyć w DAP'ie, a we FlashGecie jest malutki transfer i co chwile staje też  :?

Hmmm...niestety ten link nie działa :cry:
Seiru
Hmm... szkoda, bo ja part4 zassałem :roll:
user posted image
Anonymous
ja właśnie part 6 zassałem :wink: ale 4 dalej nie rusza :shock:
Anonymous
Eloooz ja prosze tylko o 4,5,7 ;D :wink: POZDRO
T-Mac
caly patch wrzucilem juz na file front linki sa w newsie na stronie
qazwsx
Big thx Timac w imieniu całego forum
kosa
wreszcie!
Andzi
Mam prosbe do osob, ktore pobrały patcha. Seedujcie, bo mi na wskazniku pisze ze pobiore 97%, a powinno pisac 99%(wczesniej pisało 99%, ale pewnie ktos przestał seedowac). Z gory dzieki.
KaroLus
Dziękòwa T-maku. Juz mam wszystkie czesci jutro sobie zainstaluje smile.gif
Po raz ostatni zapytam twòrcòw patcha (m.in CIEBIE T.MC)
JAKIE PIŁKI UWZGL
baski18
1) - Zainstalujesz dowiesz sie
2) - Sa screeny w innym temacie na ktorych widac za jakie zespoly, wystarczy poszukac

Pozdro
Anonymous
Mam problem z programem Graphic Studio :cry: niewiem jak zrobić te wszystkie pliki :shock: pomoże ktoś? napisze kilka wskazòwek? ja jak dam file - open ... zaznaczam jakiś plik z tego folderu 0_text.afs i daje "OK" to niby coś wczytuje, wczytuje ... ale to trwa wieki :roll: pomòżcie :wink:
Regz
Możesz też wgrywać dodatki AFS Explorerem:
http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=...hlight=tutorial
Anonymous
ale w tym przypadku AFS explorer nie zadziała bo te pliki są inaczej porobione :wink: dlatego jak ktoś by mògł pomòc np. napisać pare wskazòwek a pòźniej już sam dojdę :wink: z gòry wielkie thx! ;D oczywiście chodzi o Graphic Studio
Soxx
Niestety juz limit wyczerpany na part07. Możliwe jest ze mam zepsuty part02 :?: :?: :?: Wyskakuje mi ze plik 0_TEXT.AFS jest uszkodzony :cry:
Co jest grane :?: Wyskoczyło tak komuś :?: :?: :?:
Anonymous
Soxx ja zdąrzyłem zassać part07 ;D co do part02 nie miałem żadnego problemu więc... musiało się źle ściągnąć więc zasysaj jeszcze raz :wink: co do Graphic Studio już sobie sam poradziłem :!: laugh.gif tylko przy importowaniu paru plikòw wyskakiwał jakiś błąd ale na 100% dobrze podmieniałem więc niewiem czemu :roll: ale powinno chodzić git laugh.gif ide grać nara ziomy i dzięki za zajebistego patcha :!:
Anonymous
ja mam problem z partem 7 :/ jak już ściągnę i chce wypakować wszystko to pisze że part 7 jest uszkodzony. Już drugi raz tak sie pokazało :/ ściągam teraz już 3 raz :/
Anonymous
co jest z tym partem 7? nic nie pomaga :/
Soxx
Soxx ja zdąrzyłem zassać part07 ;D  co do part02 nie miałem żadnego problemu więc... musiało się źle ściągnąć więc zasysaj jeszcze raz :wink:  co do Graphic Studio już sobie sam poradziłem :!:  :lol:  tylko przy importowaniu paru plikòw wyskakiwał jakiś błąd ale na 100% dobrze podmieniałem więc niewiem czemu :roll:  ale powinno chodzić git laugh.gif  ide grać nara ziomy i dzięki za zajebistego patcha :!:

Zassałem jeszcze raz i jest taki sam ZONK :cry: Plik 0_TEXT.AFS jest uszkodzony. Czy aby mi sie tak robi :?: :?: :?: Timak jak bedzie juz ten dobry part07 na filefroncie to daj znac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.