Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League 2010 by lukasz44
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lukasz44
Mecz Real Madryt - Inter Mediolan w futsal zostanie dokończony jako pierwszy (heh, zapomniałem o tym wspomnieć) a potem liga mistrzów ;-D
kaka90
No super że wreszcie wracasz, mam nadzieję że finał Futsal Cup będzie bardzo ciekawy, a ciekawi mnie jak będzie wyglądać oprawa graficzna gazetki ohmy.gif
lukasz44

komentujcie wink.gif wink.gif

p.s- finał Futsal Cup już niedługo również ...
Crv+
Wszystko pięknie tylko 6 drużyn z Premiership ,widać że pod szlifowałeś swoje umiejętność pod względem graficznym .
lukasz44
Wiesz myślę że jednak wolicie oglądać Tottenham lub City aniżeli Anderlecht, itp.
A i jeszcze nie wiem czy zamiast Sportingu nie zagra VFL Wolfsburg . . . ;-D

komentujta ,
mariolazi
Szacun za świetną oprawę graficzną smile.gif
Stuart17
jest gitaroza ale moze nawet nie Wolfsburg, ale HSV?? wink.gif
lukasz44
CYTAT(Stuart17 @ Apr 29 2009, 15:40) *
jest gitaroza ale moze nawet nie Wolfsburg, ale HSV?? wink.gif

Hamburger SV już jest (Grupa C - spójrz dobrze tongue.gif ) a myślę że wprowadzenie Wolfsburga byłoby bardzo ciekawe . . .

p.s- Już niedługo gdy skończę ściągać patcha Kubassa to LM rusza , zostało jeszcze 10 partów happy.gif
pozdrooooo
cool.gif
Stuart17
Sory moj blad a 2 razy sie przygladalem wink.gif a to takie niebieskie tongue.gif
lukasz44
Żeby nie przedłużać - Patch już w grze , a co za tym idzie LM rusza ... finał Futsal Cup również niedługo . pozdrooo .
Zachęcam do lektury i częstego odwiedzania bloga ;-)
Robert_1908 łks
jak ty robisz te gazetki??? i takie ładne posty powiedz mi proszę :-) happy.gif
lukasz44

Skróty 1 kolejki Grupa A :
Fiorentina - Real Madryt
Manchester United - Glasgow Rangers

Screeny z meczów :

Fiorentina - Real Madryt

Manchester UTD - Glasgow Rangers

Proszę o komentarze i ocenki wink.gif pozdrooo cool.gif
Daro.
oO Champions League. biggrin.gif Fajnie zrobiłeś tą stronke! Ogólnie narazie wszystko wygląda fajnie. wink.gif Czekam na więcej...
Pozdro!
kaka90
lol !!! Powrót w wielkim stylu lukaszu , pomysł ze stronką super !!! Twój blog jest niesamowity , czekam na kolejne mecze i Grupę B , pozdrawiam
czubinho
Widze że nie tylko w lidze Pesa idzie Ci dobrze, blog niesamowity
pzdr. tongue.gif
jaro9
No bardzo ładnie wink.gif zauważyłem tylko jeden mały błąd Nisterlooy -> Nistelrooy.Ale to tam tongue.gif Tak trzymaj!
lukasz44
CYTAT(jaro9 @ May 9 2009, 12:42) *
No bardzo ładnie wink.gif zauważyłem tylko jeden mały błąd Nisterlooy -> Nistelrooy.Ale to tam tongue.gif Tak trzymaj!

Heh, a sprawdzałem 3 razy , no postaram się nie robić już takich błędów , komentujta i oceniajta dalej , już niedługo grupa B ;-D pozdrooo tongue.gif
Windziak
Extra graficznie! Jakbyś jeszcze dał radę jakoś wyjustować tekst (wyrównać, tak żeby nie był taki 'wyszczerbiony' smile.gif ) to byłoby idealnie! No i co ważne - ManU wygrało! biggrin.gif

Ps. Szkoda, że nie wcisnąłeś jakiegoś polskiego klubu wink.gif
lukasz44
Słuchajcie , powiem wam że nie widzi mi się grać aż tyle meczy w Lidze Mistrzów, jest to zbyt dużo roboty , więc dlatego postanowiłem to przerwać . . . Wpadł mi do głowy pomysł , aby zagrać master ligę Realem Madryt, teraz dzieje się dość dużo wokół tego klubu a więc może i ja pobawie się w Pereza ;-D , piszcie co sądzicie . . . pozdroo
p3sman
wg mnie granie realem madryt to nie jest jakieś wyzwanie, chyba że zamierzasz zagrać domyślnymi piłkarzami trybu kariery PES...
Pelajs
A ja jestem za. Uważam, że powinieneś zagrać Realem wink.gif
Windziak
kariera Realem - zresztą jak każdym innym MOCNYM klubem to nie jest nic nadzwyczaj trudnego... tak więc nie będzie to jakieś szczególnie ciekawe pod względem sportowym... no chyba, że masz jakiś inny pomysł (choć zrobienie trybu z Castolami i innymi lolkami też nie będzie nadto atrakcyjne..). Wolałbym abyś zagrał np Wolfsburgiem, choć wiem, że Real bardzo lubisz wink.gif
lukasz44
Powiem tak : Zagram jakąś słabszą . . . A kto to będzie dowiecie się już niedługo , mam super pomysł,
lukasz44
Siemanko . . . tongue.gif

Oceniajta i komentujta . . . Niedługo pierwsza kolejka . . . biggrin.gif
kaka90
No już myślałem że nigdy już nie zobaczę nowych postów w ty temacie napisanych przez lukasza , jak narazie wszystko wygląda super , czekamy na mecz RPA - Czechy , pozdrawiam
lukasz44

Do obejrzenia :
Magazyn o MŚ 2010 ;-D

Screeny:

komentujcie . . . rolleyes.gif closedeyes.gif
unikat
Bardzo ładny blog ;D Podoba mi się strasznie gazetka biggrin.gif
czubinho
Zajebiaszczy blog. Najlepszy na forum.
Milerinho
Kapitalna robota mistrzu ! blush.gif x2.gif triangle.gif square.gif circle.gif ohmy.gif
Windziak
Z ciekawości - zrobiłeś screena ze strony FIFA i na tym pracujesz? wink.gif
Wygląda to bardzo ładnie smile.gif no i co ważne Argentina wygrywa! biggrin.gif
lukasz44
CYTAT(Windziak @ Jul 11 2009, 12:09) *
Z ciekawości - zrobiłeś screena ze strony FIFA i na tym pracujesz? wink.gif
Wygląda to bardzo ładnie smile.gif no i co ważne Argentina wygrywa! biggrin.gif

Tak , przecież sam bym tego nie zrobił tongue.gif ,
jaro9
Fajna karierka,ciekawa a strona fifa fajnie zrobiona wink.gif Zapraszam również do mnie>pozdro
perONE
Polski pech "anglikowy" dry.gif tongue.gif

Brawo!
lukasz44

Do obejrzenia :
Magazyn o MŚ 2010

Screeny:

Polska- Anglia

Kamerun - USA

Windziak
Szkoda Polaków. Mam nadzieję, że jakimś cudem uda im się wyjść z grupy. wink.gif A wizualnie jak zwykle bdb. tongue.gif
Robcio
No widze że Obraniak w naszej kadrze zadebiutował biggrin.gif

Świetny blog i zajebista gazetka tongue.gif Pozdro
WKS
Kariera wrecz wypasiona na maksa a le jedno mnie martwi przy twoim nicku itd . Zamiast Grupy - Ligowiec powinienes miec grupe Blogowiec biggrin.gif , Pozdroooo tongue.gif
lukasz44

Do obejrzenia
:
Magazyn o MŚ 2010
Screeny:

Meksyk - Urugwaj

Nigeria - Francja

reksio90_90
Blog najlepszy na ISS , jak tak dalej pójdzie to przebijesz wszystkich , pozdroo jak to zwykł mawiać lukasz44 ,
p.s - super wygląda ten magazyn o MŚ
lukasz44

Do obejrzenia :
Magazyn o MŚ 2010

Screeny:
Turcja - Brazylia

Dania - Grecja

lukasz44
Ludzie komentujcie coś , bo nie wiem czy ma sens abym dalej to prowadził , pozdrooo
czubinho
no co tu wiecej komentowac
poprostu swietny blog. nie ma sie do czego przyczepic:D
GooFy
O człowiecze biggrin.gif Oprawa graficzna rządzi.
Kubbas
Elegancko
lukasz44

Do obejrzenia :
Magazyn o MŚ 2010

Screeny:
Holandia - Chorwacja

Ukraina - Japonia

Kubbas
Świetna robota, trenuj do ligi wink.gif
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 18:26) *
Świetna robota, trenuj do ligi wink.gif

Hehe, właśnie to robię tongue.gif grając te MŚ i jak narazie nie jest tak źle biggrin.gif triangle.gif rolleyes.gif
p.s- A może sparing ? tongue.gif
Seba_maliszewski
Świetne opowiadanie. Zapraszam do mnie
lukasz44

Do obejrzenia :
Magazyn o MŚ 2010

Screeny:
Paragwaj - Wybrzeże Kości Słoniowej

Rosja - Włochy

Graczyk
Super, super, naprawdę super. Fajny pomysł z tą stroną internetową Fifa.com biggrin.gif Zapraszam do mnie smile.gif Zostaw jakiś komentarz wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.