Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League 2010 by lukasz44
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
kaka90
Liczę że ostatnim półfinalistą będzie Milan, ale zobaczymy , czekam z niecierpliwością ...
Kariera miażdży , na tym forum the best !!! tongue.gif pozdrawiam redaktorów przeglądu sportowego , hi hi biggrin.gif
matiq94
No super blog !! Najlepszy na forum bez wątpienia . Kapitalny pomysł z przeglądme sportowym! Życze powodzenia w turnieju tongue.gif
lukasz44

Bramki z meczu: mellow.gif
AC Milan - Celtic Glasgow

Screeny z meczu: rolleyes.gif

triangle.gif Proszę o zostawianie komentów i ocenek ,pozdroo dla wszystkich czytelników !!! biggrin.gif
lukasz44

triangle.gif Proszę o komenty i ocenki, już niedługo mecz Real - Barcelona, pozdrawiam !!! tongue.gif tongue.gif
qwerte
Za ile dni będzie REAL - BARCA?
Będzie mecz o 3-cie miejsce?
lukasz44
CYTAT(lasser @ Feb 21 2009, 11:36) *
Za ile dni będzie REAL - BARCA?
Będzie mecz o 3-cie miejsce?

Mecz będzie dziś ,albo jutro, narazie nie mam czasu zagrać, ale może...
square.gif Co do meczu o trzecie miejsce to głosujcie... pozdroo tongue.gif tongue.gif

Komentujcie i oceniajcie . elo !!!
WKS
Blog najlepszy na forum ! Milo mi sie tu zaglada .Licze na Finał Real - Milan

PS. Również zapraszam do mnie
Marsin
Kto według was zagra i wygra w finale ??? - głos na Milan. Wiadomo, dlaczego ;D Forza Milan!

Czy podoba wam się blog ??? - dobry, najlepszy jest gubbego i windziaka x]

Czy zagrać mecz o trzecie miejsce ??? - of course! Mecz o 3 miejsce odbędzie się pomiędzy Realem, a Interem ;P
reksio90_90
Wspaniale to wszystko wygląda, czytanie tego bloga tak mnie wciągnęło że 15 minut siedziałem przed kompem, czekam na kolejne relacje, i jak to ty mówisz łukaszu pozdrooo

p.s- Czekam na Gran Derbi, hi hi
lukasz44

Skrót spotkania : mellow.gif
FC Barcelona - Real Madryt

Screeny z meczu: biggrin.gif

square.gif Proszę o ocenki i komenty bo cicho tu ... pozdrooo tongue.gif tongue.gif tongue.gif
WKS
No i finał powinien byc również dla Realu , HALA MADRID ! , znakomita kariera

PS. Zaczolem 13 strone teraz 14 to jakis spisek ? biggrin.gif
jaro9
Derby Europy dla Realu smile.gif Czekam na 2-gi połfinał tongue.gif Pozdro i zapraszam do siebie
kaka90
Fajnie wygląda ta nowa gazetka, zajebisty skrót meczu i muza, ogólnie wszystko jest tip top, czekamy na mecz Milanu z Interem, Forza Milan !!! pozdrawiam wszystkich
marcinho1990
Mam pytanko co do twojego posta napisałeś:
"p.s - według mnie screeny powinny być mniejsze ( po co wydłużać post ) używaj miniaturek z opcją powiększenia"
Moje pytanie jak to zrobić???
d-note
Lukasz blog świetny. Co prawda zdarza się kilka literówek w gazetkach, ale twoje chęci itd. zakrywają te błędy biggrin.gif
Tak trzymaj.
unikat
Blog bardzo fajny ;] Czekam na finał
reksio90_90
Najlepszy blog na forum !!! gazetka wymiata . . . pomysł ze skrótem super, czekamy na kolejne mecze, ;-))
qwerte
lalala Real wygrywa!
Hala Madrid!
Super blog!
Czekam na derby Mediolanu.
lukasz44

90 Minut z Adriano

AC Milan- Inter Mediolan - relacja

kolejne strony niedługo ...

Skrót spotkania ohmy.gif :
AC Milan- Inter Mediolan

Screeny z meczu: laugh.gif

Proszę oceniajcie i komentujcie wink.gif , jak podoba wam się gazetka huh.gif , i wogóle czy się podoba tongue.gif , pozdroooo cool.gif
kaka90
Łoł, zajefajna ta nowa gazetka, wywiad z Adriano też spoko, super metamorfoza, choć bardzo mnie boli że milan odpadł, ale będzie 3 miejsce, mam nadzieję, pozdrawiam
Stuart17
Spox pomysl cool.gif
dudek92_17
Dla mnie bomba, przeczytałem każdy numer od Euro 2012 zaczynając, zajebiście się rozwinąłeś graficznie lukasz44, patrząc na początkowe numery a teraz to inna bajka, blog świetny , po prostu super, natchnąłeś mnie do gry w PES 6, może zagrałbyś Lige Mistrzów po Futsal Cup ??? fajnie by było, pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne numery...
Marsin
Wszystko pięknie, tylko... no właśnie 'tylko' obecna gazetka mi się nie podoba ;/. Zmień czcionki przede wszystkim, bo na obecnych można oko spocić. Poprzednia gazetka lepsza, choć np. do gazetki gubbego czy choćby Windziaka, jeszcze dużo brakuję ;p.
lukasz44
CYTAT(Marsin @ Feb 28 2009, 19:18) *
Wszystko pięknie, tylko... no właśnie 'tylko' obecna gazetka mi się nie podoba ;/. Zmień czcionki przede wszystkim, bo na obecnych można oko spocić. Poprzednia gazetka lepsza, choć np. do gazetki gubbego czy choćby Windziaka, jeszcze dużo brakuję ;p.

Krytykować to ty se możesz, ważne że mi się podoba, nie pasi ci to nie zaglądaj do tego topicu, innym jakoś się podoba, w twojej karierze też wiele rzeczy mógłbym ci wypomnieć ale po prostu nie chce mi się bo po co ... ?? albo po co będę gadał z tobą , jeszcze tylko dwa numery .... mellow.gif huh.gif
pozdrawiam . . . wiernych czytelników o ile tacy są , piszcie czy naprawdę jest tak jak mówi ten z poprzedniego postu, pozdrooo

p.s - postanowiłem zmienić trochę gazetkę bo widziałem że na forum kilka osób ma przegląd sportowy więc po co niemalże identyczne coś robić ... wink.gif
Marsin
Wybacz no ale myślę, że na na Photoshopie się nieco więcej od Cb znam, więc chciałbym Ci w ten sposób pomóc i wytykam Ci błędy jakie popełniasz moim zdaniem... dziwne? Myślę, że nie... Ja swoją karierę otworzyłem dla wszystkich, chcesz komentuj, ja Umiem Przyjmować jakąkolwiek krytykę, Ty też powinieneś się od początku na to nastawić. Jako jeden z nielicznych na forum potrafię i pochlebiać, ale także surowo skrytykować i to w sobie cenię. Forum jest dla wszystkich, oceniam, bo po prostu mogę tongue.gif. Poza tym - to tylko blog/gra, warto się tym tak przejmować wink.gif?
Pozdrawiam i zapraszam do siebie ;]
jaro9
CYTAT(dudek92_17 @ Feb 28 2009, 19:10) *
Dla mnie bomba, przeczytałem każdy numer od Euro 2012 zaczynając, zajebiście się rozwinąłeś graficznie lukasz44, patrząc na początkowe numery a teraz to inna bajka, blog świetny , po prostu super, natchnąłeś mnie do gry w PES 6, może zagrałbyś Lige Mistrzów po Futsal Cup ??? fajnie by było, pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne numery...

W pesie 6 raczej ligi mistrzów nie zagra bo tam niema takiego trybu wink.gif
lukasz44
CYTAT(Marsin @ Feb 28 2009, 19:39) *
Jako jeden z nielicznych na forum potrafię i pochlebiać,

Dobra, już nie wnikam ... huh.gif ,
p.s- Jaro , posłuchaj , w patchu Kubassa który wyjdzie będzie tryb ligi mistrzów więc wszystko jest możliwe, he he , pozdrooo

wink.gif komentujcie i oceniajcie dalej . . . tongue.gif
jaro9
O biggrin.gif W takim razie bardzo fajnie smile.gif pozdrawiam
reksio90_90
A kiedy grasz finał ??? Co do gazetki to super i nie wiem czemu nie którym się nie podoba dry.gif , gdyż jest świetna według mnie , pozdrawiam ...
lukasz44
Jutro mecz o 3 miejsce, a wtorek , środa finał . Gdyż pad mi się spierdolił niestety . . . pozdrooo
no i komentujcie , elo .
Marsin
Nie ma już Milanu, więc głos na Real wink.gif
W drugiej ankiecie, na "Bardzo Dobry" wink.gif

Pozdro sleep.gif huh.gif
lukasz44
Sorry za opóżnienia ale mnóstwo spraw na głowie , jeszcze nauka, tak więc dziś albo jutro zapowiedż ostatnich meczów a w sobotę i niedzielę mecz o 3 miejsce i finał, zachęcam do czytania i oglądania, pozdrooo
lukasz44

Po dwa łyki statystyki . . .

Zdjęcia z treningu piłkarzy Interu

kolejne strony niedługo . . . happy.gif biggrin.gif

Zapraszam do komentowania i oceniania , pozdrooo tongue.gif wink.gif huh.gif
kaka90
Świetny numer, bardzo mi się podoba ta nowa okładka ;-) , ogólnie jak zawsze super, czekamy na relacje , pozdriwiam
Crv+
Wielu słabych grafików widziałem ale tak słabego to chyba najgorsza oprawa graficzna jaką widziałem .

1.Rozpikselowane logo przeglądu sportowego
2.Herby drużyn i napisy nie wtopione
3 obrazki nierówno ze skalowane

moja ocena
0,5/10
RauL276
Crv+ nie liczy się tylko grafika...

Moja ocena za całokształt 9/10 wink.gif

PS. Ściągnąłem tego patcha(FUTSAL), zainstalowałem przez Kitservera, ale nie działa:/ Co może być nie tak?
Crv+
Miałem na myśli oprawę graficzną
za relacje 9
ogólna ocena bloga
7.8/10
unikat
Bardzo dobry blog tylko taka dziwna gazetka ;D
lukasz44

(O)Sąd magazynu Futbol

Skrót meczu :

AC Milan - FC Barcelona

Kolejne strony , itp. póżniej , licze na komentarze i ocenki, pozdroooo tongue.gif
kaka90
Powiem ci jedno łukaszu : " RZĄDZISZ " , dla mnie jesteś najlepszym blogerem, pozdrawiam i czekamy na finał .
Daro.
Nie no wszystko fajnie... nawet bardzo. wink.gif Kapitalna robota Łukaszku! Jedynie troszeczkę nie podoba mi się logosik Barcy na gazetce. ;P
qwerte
Nareszcie powrót najlepszego blogopisarza na IO.
Na gazetce to logo Barcy jakieś dziwne tongue.gif
reksio90_90
+1 , mam nadzieję że na Futsal Cup twoja kariera się nie skończy ... pozdrawiam serdecznie
Milerinho
Blog jednym słowem MIAZGA Brawo..
czubinho
no no Łukaszu najlepszy blog na issonline.
Swietna gazetka, realcje i wogule wszystko
pozdro cool.gif
djclanv1r00z
bardzo się przyjemnie czyta i ogląda smile.gif fajny blog ;D

pozdro cool.gif
kaka90

Widzę że najlepszy blogopisarz ma dziś urodziny więc również życzę tak samo jak T-Macowi wszystkiego , wszystkiego najlepszego. I wracaj łukaszku jak najszybciej z karierka , pozdrawiam i jeszcze raz najlepszego laugh.gif
lukasz44

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam . Po przerwie postanowiłem znów wrócić do pisania bloga. Tym razem będę relacjonował przebieg Ligi Mistrzów . Pisać zacznę już za kilka dni (sobota, niedziela). Blog nie będzie prowadzony już w formie gazetki ale napewno czeka was miła niespodzianka gdyż nowa forma graficzna będzie dość ciekawa wink.gif , nie zabraknie również skrótów spotkań (lub goli nie wiem jeszcze) i screenów . Piszcie co sądzicie i głosujcie w ankiecie . Pozdrooo^^ happy.gif happy.gif
qwerte
Czy to oznacza, że nie dowiemy się która drużyna jest najlepsza w hali?
Mam nadzieje, że CL będzie równie ciekawe co Futsal Cup.
jaro9
No wypadało by dokończyć ten jeden mecz w futsal wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.