kaka90
Feb 18 2009, 14:57
Liczę że ostatnim półfinalistą będzie Milan, ale zobaczymy , czekam z niecierpliwością ...
Kariera miażdży , na tym forum the best !!!

pozdrawiam redaktorów przeglądu sportowego , hi hi
matiq94
Feb 18 2009, 23:13
No super blog !! Najlepszy na forum bez wątpienia . Kapitalny pomysł z przeglądme sportowym! Życze powodzenia w turnieju
qwerte
Feb 21 2009, 11:32
Za ile dni będzie REAL - BARCA?
Będzie mecz o 3-cie miejsce?
lukasz44
Feb 21 2009, 14:05
CYTAT(lasser @ Feb 21 2009, 11:36)

Za ile dni będzie REAL - BARCA?
Będzie mecz o 3-cie miejsce?
Mecz będzie dziś ,albo jutro, narazie nie mam czasu zagrać, ale może...

Co do meczu o trzecie miejsce to głosujcie... pozdroo
Komentujcie i oceniajcie . elo !!!
Blog najlepszy na forum ! Milo mi sie tu zaglada .Licze na Finał Real - Milan
PS. Również zapraszam do mnie
Marsin
Feb 21 2009, 16:05
Kto według was zagra i wygra w finale ??? - głos na Milan. Wiadomo, dlaczego ;D Forza Milan!
Czy podoba wam się blog ??? - dobry, najlepszy jest gubbego i windziaka x]
Czy zagrać mecz o trzecie miejsce ??? - of course! Mecz o 3 miejsce odbędzie się pomiędzy Realem, a Interem ;P
reksio90_90
Feb 21 2009, 18:32
Wspaniale to wszystko wygląda, czytanie tego bloga tak mnie wciągnęło że 15 minut siedziałem przed kompem, czekam na kolejne relacje, i jak to ty mówisz łukaszu pozdrooo
p.s- Czekam na Gran Derbi, hi hi
No i finał powinien byc również dla Realu , HALA MADRID ! , znakomita kariera
PS. Zaczolem 13 strone teraz 14 to jakis spisek ?
Derby Europy dla Realu

Czekam na 2-gi połfinał

Pozdro i zapraszam do siebie
kaka90
Feb 24 2009, 15:08
Fajnie wygląda ta nowa gazetka, zajebisty skrót meczu i muza, ogólnie wszystko jest tip top, czekamy na mecz Milanu z Interem, Forza Milan !!! pozdrawiam wszystkich
marcinho1990
Feb 24 2009, 17:12
Mam pytanko co do twojego posta napisałeś:
"p.s - według mnie screeny powinny być mniejsze ( po co wydłużać post ) używaj miniaturek z opcją powiększenia"
Moje pytanie jak to zrobić???
d-note
Feb 24 2009, 17:34
Lukasz blog świetny. Co prawda zdarza się kilka literówek w gazetkach, ale twoje chęci itd. zakrywają te błędy

Tak trzymaj.
unikat
Feb 24 2009, 18:53
Blog bardzo fajny ;] Czekam na finał
reksio90_90
Feb 24 2009, 20:12
Najlepszy blog na forum !!! gazetka wymiata . . . pomysł ze skrótem super, czekamy na kolejne mecze, ;-))
qwerte
Feb 24 2009, 20:37
lalala Real wygrywa!
Hala Madrid!
Super blog!
Czekam na derby Mediolanu.
lukasz44
Feb 28 2009, 08:51
kaka90
Feb 28 2009, 16:00
Łoł, zajefajna ta nowa gazetka, wywiad z Adriano też spoko, super metamorfoza, choć bardzo mnie boli że milan odpadł, ale będzie 3 miejsce, mam nadzieję, pozdrawiam
Stuart17
Feb 28 2009, 16:31
Spox pomysl
dudek92_17
Feb 28 2009, 19:06
Dla mnie bomba, przeczytałem każdy numer od Euro 2012 zaczynając, zajebiście się rozwinąłeś graficznie lukasz44, patrząc na początkowe numery a teraz to inna bajka, blog świetny , po prostu super, natchnąłeś mnie do gry w PES 6, może zagrałbyś Lige Mistrzów po Futsal Cup ??? fajnie by było, pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne numery...
Marsin
Feb 28 2009, 19:14
Wszystko pięknie, tylko... no właśnie 'tylko' obecna gazetka mi się nie podoba ;/. Zmień czcionki przede wszystkim, bo na obecnych można oko spocić. Poprzednia gazetka lepsza, choć np. do gazetki gubbego czy choćby Windziaka, jeszcze dużo brakuję ;p.
lukasz44
Feb 28 2009, 19:26
CYTAT(Marsin @ Feb 28 2009, 19:18)

Wszystko pięknie, tylko... no właśnie 'tylko' obecna gazetka mi się nie podoba ;/. Zmień czcionki przede wszystkim, bo na obecnych można oko spocić. Poprzednia gazetka lepsza, choć np. do gazetki gubbego czy choćby Windziaka, jeszcze dużo brakuję ;p.
Krytykować to ty se możesz, ważne że mi się podoba, nie pasi ci to nie zaglądaj do tego topicu, innym jakoś się podoba, w twojej karierze też wiele rzeczy mógłbym ci wypomnieć ale po prostu nie chce mi się bo po co ... ?? albo po co będę gadał z tobą , jeszcze tylko dwa numery ....
pozdrawiam . . . wiernych czytelników o ile tacy są , piszcie czy naprawdę jest tak jak mówi ten z poprzedniego postu, pozdrooo
p.s - postanowiłem zmienić trochę gazetkę bo widziałem że na forum kilka osób ma przegląd sportowy więc po co niemalże identyczne coś robić ...
Marsin
Feb 28 2009, 19:35
Wybacz no ale myślę, że na na Photoshopie się nieco więcej od Cb znam, więc chciałbym Ci w ten sposób pomóc i wytykam Ci błędy jakie popełniasz moim zdaniem... dziwne? Myślę, że nie... Ja swoją karierę otworzyłem dla wszystkich, chcesz komentuj, ja Umiem Przyjmować jakąkolwiek krytykę, Ty też powinieneś się od początku na to nastawić. Jako jeden z nielicznych na forum potrafię i pochlebiać, ale także surowo skrytykować i to w sobie cenię. Forum jest dla wszystkich, oceniam, bo po prostu mogę

. Poza tym - to tylko blog/gra, warto się tym tak przejmować

?
Pozdrawiam i zapraszam do siebie ;]
CYTAT(dudek92_17 @ Feb 28 2009, 19:10)

Dla mnie bomba, przeczytałem każdy numer od Euro 2012 zaczynając, zajebiście się rozwinąłeś graficznie lukasz44, patrząc na początkowe numery a teraz to inna bajka, blog świetny , po prostu super, natchnąłeś mnie do gry w PES 6, może zagrałbyś Lige Mistrzów po Futsal Cup ??? fajnie by było, pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne numery...
W pesie 6 raczej ligi mistrzów nie zagra bo tam niema takiego trybu
lukasz44
Feb 28 2009, 19:59
CYTAT(Marsin @ Feb 28 2009, 19:39)

Jako jeden z nielicznych na forum potrafię i pochlebiać,
Dobra, już nie wnikam ...

,
p.s- Jaro , posłuchaj , w patchu Kubassa który wyjdzie będzie tryb ligi mistrzów więc wszystko jest możliwe, he he , pozdrooo

komentujcie i oceniajcie dalej . . .
O

W takim razie bardzo fajnie

pozdrawiam
reksio90_90
Mar 1 2009, 16:16
A kiedy grasz finał ??? Co do gazetki to super i nie wiem czemu nie którym się nie podoba

, gdyż jest świetna według mnie , pozdrawiam ...
lukasz44
Mar 1 2009, 17:46
Jutro mecz o 3 miejsce, a wtorek , środa finał . Gdyż pad mi się spierdolił niestety . . . pozdrooo
no i komentujcie , elo .
Nie ma już Milanu, więc głos na Real

W drugiej ankiecie, na "Bardzo Dobry"

Pozdro
lukasz44
Mar 3 2009, 15:46
Sorry za opóżnienia ale mnóstwo spraw na głowie , jeszcze nauka, tak więc dziś albo jutro zapowiedż ostatnich meczów a w sobotę i niedzielę mecz o 3 miejsce i finał, zachęcam do czytania i oglądania, pozdrooo
Świetny numer, bardzo mi się podoba ta nowa okładka ;-) , ogólnie jak zawsze super, czekamy na relacje , pozdriwiam
Wielu słabych grafików widziałem ale tak słabego to chyba najgorsza oprawa graficzna jaką widziałem .
1.Rozpikselowane logo przeglądu sportowego
2.Herby drużyn i napisy nie wtopione
3 obrazki nierówno ze skalowane
moja ocena
0,5/10
RauL276
Mar 4 2009, 21:29
Crv+ nie liczy się tylko grafika...
Moja ocena za całokształt 9/10

PS. Ściągnąłem tego patcha(FUTSAL), zainstalowałem przez Kitservera, ale nie działa:/ Co może być nie tak?
Miałem na myśli oprawę graficzną
za relacje 9
ogólna ocena bloga
7.8/10
Bardzo dobry blog tylko taka dziwna gazetka ;D
lukasz44
Mar 21 2009, 08:30

Skrót meczu :
AC Milan - FC Barcelona
Kolejne strony , itp. póżniej , licze na komentarze i ocenki, pozdroooo
kaka90
Mar 21 2009, 17:03
Powiem ci jedno łukaszu : " RZĄDZISZ " , dla mnie jesteś najlepszym blogerem, pozdrawiam i czekamy na finał .
Nie no wszystko fajnie... nawet bardzo.

Kapitalna robota Łukaszku! Jedynie troszeczkę nie podoba mi się logosik Barcy na gazetce. ;P
qwerte
Mar 21 2009, 18:24
Nareszcie powrót najlepszego blogopisarza na IO.
Na gazetce to logo Barcy jakieś dziwne
reksio90_90
Mar 22 2009, 17:35
+1 , mam nadzieję że na Futsal Cup twoja kariera się nie skończy ... pozdrawiam serdecznie
Milerinho
Mar 23 2009, 15:49
Blog jednym słowem MIAZGA Brawo..
czubinho
Mar 24 2009, 15:14
no no Łukaszu najlepszy blog na issonline.
Swietna gazetka, realcje i wogule wszystko
pozdro
djclanv1r00z
Mar 26 2009, 17:20
bardzo się przyjemnie czyta i ogląda

fajny blog ;D
pozdro

Widzę że najlepszy blogopisarz ma dziś urodziny więc również życzę tak samo jak T-Macowi wszystkiego , wszystkiego najlepszego. I wracaj łukaszku jak najszybciej z karierka , pozdrawiam i jeszcze raz najlepszego
lukasz44
Apr 20 2009, 13:32
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam . Po przerwie postanowiłem znów wrócić do pisania bloga. Tym razem będę relacjonował przebieg Ligi Mistrzów . Pisać zacznę już za kilka dni (sobota, niedziela). Blog nie będzie prowadzony już w formie gazetki ale napewno czeka was miła niespodzianka gdyż nowa forma graficzna będzie dość ciekawa
, nie zabraknie również skrótów spotkań (lub goli nie wiem jeszcze) i screenów . Piszcie co sądzicie i głosujcie w ankiecie . Pozdrooo^^
qwerte
Apr 20 2009, 14:32
Czy to oznacza, że nie dowiemy się która drużyna jest najlepsza w hali?
Mam nadzieje, że CL będzie równie ciekawe co Futsal Cup.
No wypadało by dokończyć ten jeden mecz w futsal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.