Stuart17
Nov 28 2008, 17:50
ciekawe artykuly dobra oprawa graficzna
popeq93
Nov 28 2008, 20:14
Fajna karierka

Wszystko ładnie i estetycznie przedstawione
w ostatnim tekście znalazłem błąd "Akinfeev obronił strzał Arshavina..."
ale to tylko mała uwaga

oby tak dalej i nie zniechęcaj się że czasami nikt nie komentuje twoich nowych tekstów
MaTi10
Nov 28 2008, 20:21
Ja też mam ten sam problemik ; D ale u Ciebie ogółem supcio
lukasz44
Nov 30 2008, 13:13
Już niedługo kolejny numer , a w nim relacja z meczu półfinalowego Polska- Anglia .
A tu link do moich goli i filmiku który wczoraj zrobilem - Goals PES 6 by lukasz 44Proszę o ocenianie i komentowanie Euro 2012 bo turniej zbliża się wielkimi krokami do końca oraz filmiku .
Wrrrrrrrrr... ZIenczuk ;/ ;D Fajnie Ci to wychodzi ale mysle ze zamiast Marca mogles dac np Przeglad Sportowy ;]
Stuart17
Dec 1 2008, 16:51
fajnie

a myslalem ze Hiszpanie wygraja Euro
Windziak
Dec 3 2008, 23:21
Co tam z ostatnimi meczami?
czytałem każdy numer super czekam na karierę..
Bardzo fajny turniej
lukasz44
Dec 6 2008, 12:36
Cieszę się bardzo że udało mi się skończyć ten turniej mimo wielu przeciwności, niedługo rozpocznę karierę .
A tymczasem proszę o ocenianie i komentowanie zakończonego Euro 2012 .
bartek-brt
Dec 6 2008, 16:49
Fajna gazeta ale wydaje mi sie że lepiej sie czyta normalny tekst niż na obrazku, ale mimo tego naprawde widać że włożyłeś w to dużo roboty i cennego czasu. Pozdrawiam i czekam na ML Milanem:-)
lukasz44
Dec 8 2008, 15:44
Proszę o komentowanie i ocenianie nowej gazetki, ale to dopiero początek.
Zapowiada sie bardzo dobrze oby tak dalej
bartek-brt
Dec 8 2008, 17:43
Nowa gazetka prezentuje się dużo lepiej niż poprzednia
lukasz44
Dec 9 2008, 20:01
Postanowiłem rozpocząć opisywanie dopiero od drugiego roku aby zagrać w pucharach, niedługo kolejny numer a w nim wieści z letniego okienka teransferowego .
Proszę o komentowanie i ocenianie nowej karierki i jakieś ciekawe pomysły co mógłbym jeszcze zrobić ciekawego .
A melanż trwa ; D fajnie się zapowiada
lukasz44
Dec 11 2008, 10:39
Proszę o komentowanie i ocenianie
!!!
lukasz44
Dec 12 2008, 12:26
Chyba jednak zagram kimś innym karierę .
Proszę o odpowiedzi kim grać , a jeżeli mam nie grać to też pisać jak się nie podoba .
A i piszcie jak mam ją prowadzić gazetkę czy opisowo . proszę o odpowiedzi .
Stuart17
Dec 12 2008, 13:50
jak nie Milan no to moze.... Villarreal??
Villarreal
Windziak
Dec 12 2008, 14:27
Może Sevilla, Valencia (z Hiszpanii) albo Hoffenheim (jeśli masz w patchu?) , albo ktoś inny z Niemiec. Ewentualnie z Francji np. Monaco/PSG, bądź z Anglii - Blackburn/M.City. Z others w zasadzie każdy klub - Celtic, Feyenoord, CSKA Moskwa, Szachtar, Anderlecht.. jeśli z Polski to nie wiem co polecić - Śląsk, Ruch? z Włoch nikogo

Możesz robić gazetkowo, byle by było fajnie merytorycznie
Polecam Manchester City. Pozdrawiam
marcin_p
Dec 12 2008, 15:41
Zagraj Górnikiem Zabrze ! Legenda bez końca !
lukasz44
Dec 12 2008, 17:08
Postanowiłem zagrać West Ham United, już niedługo zacznę. Prosze o komentarze.
lukasz44
Dec 13 2008, 10:27
SUKCESY:
Seniorzy:
Puchar Zdobywców Pucharów: 1966
Finalista PZP: 1975-76
Puchar Intertoto: 1999-2000
FA Cup: 1964, 1975, 1980
Finalista Pucharu Anglii: 1923, 2006
Division Two: 1957-58, 1980-81
Tarcza Dobroczynności: 1964
Juniorzy:
FA Cup: 1963, 1981, 1999
Liga południowo-wschodnia: 1984-85, 1995-96, 1997-98
Mistrzostwo Anglii: 1998-99, 1999-2000
Lata wojenne:
Puchar Ligi: 1940
Jako Thames Ironworks F.C:
Liga Południowa: 1898-99
Mistrzostwo Londynu: 1897-98
West Ham Cup: 1895-96
Inne:
Najlepsza drużyna roku w Anglii według BBC: 1965
Klubowe rekordy* Najwyższe zwycięstwo: 8:0 .vs. Sunderland AFC, 1968
* Najwyższa porażka: 2:8 .vs. Blackburn Rovers, 1963
* Najwięcej ligowych występów: Billy Bonds, 663
* Najwięcej bramek w lidze: Vic Watson, 306
* Najwyższa suma transferu (wydana): Craig Bellamy, 7.5m, Liverpool, 2007

Popularnych Młotów w zbliżającym się sezonie będzie prowadził dalej Gianfranco Zola .
Już niedługo wywiad z trenerem i piłkarzami.
lukasz44
Dec 13 2008, 12:45
Wywiad z trenerem West Hamu ,Gianfranco Zolą.

Dziennikarz: Czy przyzwyczaiłeś się już że mecze oglądasz tylko z ławki ???
Zola : Czasem mam ochotę wejść na boisko i pomóc moim zawodnikom , ale jako piłkarz czuję się spełniony, za mną wspaniała kariera, a mam już swoje lata, więc wolę się już zająć tylko trenowaniem, jeszcze bym się połamał (śmiech).
Dziennikarz:Piłkarze mogą brać z ciebie przykład,czy starasz się być dla nich wzorem do naśladowania ???
Zola: Oczywiście, każdemu staram się pomóc, zmotywować, coś doradzić, a jak trzeba to ochrzanię, taka jest teraz moja rola.
Dziennikarz: Klub otrzymał ostatnio pokażny zastrzyk gotówki, czy możemy się spodziewać wielkich transferów ???
Zola: Skład na dziś jest kompletny, ale napewno będę bacznie obserwował wszystkie ligi na świecie i postaram się kogoś zwerbować do naszej załogi.
Dziennikarz: W drużynie popularnych Młotów brakuje charyzmatycznego lidera, w Manchasterze United jest Ronaldo, w Arsenalu Fabregas, w Liverpoolu Gerrard, a w Chelsea Lampard, w twoim teamie ani Bellamy,ani Dyer czy Bowyer nie są w stanie pociągnąć sami gry drużyny, czy tak jest???
Zola: W pewnym sensie to prawda, ale nasz zespół jest bardzo dobry, każdy ma swoje zadania i stara się z nich wywiązać,a co do lidera to bardzo liczę właśnie na Bellamyego, za którego przed sezonem zapłaciliśmy duże pieniądze Liverpoolowi i mam nadzieję że mnie nie zawiedzie.
Dziennikarz: Jaki jest cel West Hamu na ten i nadchodzący sezon ???
Zola: Zajęcie miejsca w czołówce, czyli 5-6, aby zakwalifikować się do eliminacji Champions League, a w kolejnym zaznaczyć swoją obecność w lidze mistrzów i spróbować powalczyć z wielką czwórką w lidze.
Dziennikarz: Niestety czas nas goni i musimy się pożegnać, dziękuję za rozmowę i życzę powodzenia a przede wszystkim sukcesów.
Zola: Dzięki, a przy okazji pozdrawiam wszytkich fanów Młotów.
Proszę o ocenki i komentarze
Piter123
Dec 14 2008, 07:37
Bardzo dobrze się zapowiada, oby tak dalej
lukasz44
Dec 15 2008, 15:07
Wywiad z Matthew Upsonem :

Dziennikarz:Czy wreszcie stać was na sukces ? Nowy trener to i nowe nadzieje czy tak ??? Upson: Tak, spróbujemy zamieszać w tym sezonie Premier League, ale nie chcemy składać jakichś obietnic bez pokrycia,bo gdy zawiedziemy to będzie bardzo żle.
Dziennikarz: Jak zareagowałeś gdy Zola mianował cię pierwszym kapitanem zespołu ???
Upson:To wielki zaszczyt nosić tą opaskę, ale to też trudne zadanie, muszę być wzorem i przykładem dla innych na boisku ale także poza nim.
Dziennikarz: Ostatnio głośno jest o tym że bardzo chętnie widziany byłbyś w Tottenhamie,tam bardzo tego teransferu domaga się trener, a ty jak reagujesz na takie newsy ???
Upson: Po kilku rozmowach z trenerem jestem tak nakręcony i zmotywowany że nie mam zamiaru się nigdzie stąd ruszać, przynajmniej w tym roku.
Dziennikarz: A jaka atmosfera panuje w zespole ???
Upson: Bardzo się ostatnio polepszyło, co jest zasługą trenera, dzięki niemu jesteśmy teraz prawie jak rodzina i to bardzo nas umacnia.
Dziennikarz: Czy to przełoży się na wyniki ???
Upson: Oczywiście wszyscy na to liczymy, ale powiedzmy sobie szczerze ,będzie bardzo cięzko pokonać
Manchaster United, City , Chelsea,Liverpool i Arsenal.
Dziennikarz: Już ostatnie pytanie. Kto jest kreowany na lidera młotów w tym sezonie ???
Upson: Bellamy i Dyer. Oni są naprawdę niesamowici odstają od innych, ale cała drużyna będzie błyszczeć według mnie a nie jeden zawodnik.
Dziennikarz: Dziękuje za rozmowę i życzę sukcesów.
Upson: To ja dziękuje za zainteresowanie.
Proszę o komentowanie.
Wolałbym zebys robił w Gazetce takie wywiady ale tak to wporzo czekam na dalsze relacje i wywiady
MaTi10
Dec 15 2008, 18:43
Dobrze

i powodzenia życzę Konkurencji
lukasz44
Dec 18 2008, 12:15
Doniesienia z zimowego okienka teransferowego
West Ham United pozyskał w zimowym okienku teransferowym aż 9 nowych piłkarzy,wszyscy przybyli w ramach wymiany. Młoty po połowie sezonu zajmują 8 miejsce w Premier League, a najlepszym strzelcem drużyny jest Craig Bellamy,który zdobył już 7 bramek mimo że z powodu kontuzji pauzował 4 tygodnie. Ponadto West Ham odpadł z pucharu Anglii, w pierwszym meczu przegrał 0-1 a w drugim zremisował 1-1 z Wigan Athletic.
Poniżej przedstawienie nowych graczy:
Amr Zaki
Urodzony:1 Kwietnia 1983
Wzrost\Waga:185cm\85kg
Pozycja:Napastnik
Poprzedni klub:Wigan Athletic
Hatem Ben Arfa
Urodzony:7 Marca 1987
Wzrost\Waga:178cm\75kg
Poprzedni klub:Olympique Marsylia
Semir Stilić
Urodzony:8 Pażdziernika 1987
Wzrost\Waga:183cm\80kg
Pozycja:Pomocnik
Poprzedni klub:Lech Poznań
Miralem Pijanić
Urodzony:2 Kwietnia 1990
Wzrost\Waga:180cm\68kg
Poprzedni klub:Olympique Lyon
Ariza Makukula
Urodzony:4 Marca 1981
Wzrost\Waga:192cm\92kg
Poprzedni klub:SL Benfica
Macauley Christanus
Urodzony:20 Sierpnia 1990
Wzrost\Waga:183cm\76kg
Poprzedni klub:Hamburger SV
Ángel Di María
Urodzony:14 Luty 1988
Wzrost\Waga:179cm\64kg
Poprzedni klub:SL Benfica
Darius Vassell
Urodzony:13 Czerwca 1980
Wzrost\Waga:170cm\65kg
Poprzedni klub:Manchaster City
Alberto Bueno
Urodzony:20 Marca 1988
Wzrost\Waga:brak danych
Poprzedni klub:Real Madryt
Proszę o komentowanie i ocenianie
MaTi10
Dec 18 2008, 19:35
Fajnie

tylko ogółem za dużo napastników kupiłeś

pzdr
lukasz44
Dec 19 2008, 19:50
Niestety po wgraniu ofa z oe.5 zawodnicy których kupiłem w lecie zostali pozamieniani i gra dalej z takimi błędami nie ma sensu i nawet nie chcę, niedługo rozpocznę nową karierę, pisać kim mam grać a będę grać na nowym patchu.
Proszę o odp.
Boltonem Wenderes (chyba tak sie pisze )
MaTi10
Dec 19 2008, 20:57
Wonderes ;]
Polecam Malage ;] mógłbyś tam zbudować zespół dobry ;] pzdr.
Stuart17
Dec 19 2008, 22:08
Wanderers jak sie nie myle

a moze zagrasz np Getafe??
lukasz44
Dec 21 2008, 11:16
Niedługo rozpocznę karierę ale nadal myślę kim grać , a może np. Realem Madryt znów w lidze tylko z najlepszymi , proszę o odpowiedzi .
lukasz44
Dec 22 2008, 12:19
Proszę o odpowiedzi.
lukasz44
Dec 23 2008, 17:28

Po wyjściu i ściągnięciu o.e patch postanowiłem rozpocząć kolejny raz karierę tym razem będę grał Paris Saint-Germain
----------------------------------------------------------------
Poziom gry- Czempion
Czas meczu- 10 minut
Częstotliwość transferów - wiele
------------------------------------------------
lukasz44
Dec 23 2008, 19:27

Wywiad z trenerem PSG Berndem Schusterem
Dziennikarz: Bernd,jak się czujesz jako nowy trener klubu z Paryża ??
Schuster: Bardzo dobrze, co prawda ta decyzja była bardzo niespodziewana ale jestem
z niej zadowolony, mam nadzieję że podołam celom jakie mi się stawia.
Dziennikarz: A jakie są te cele na obecny sezon ??
Schuster : Powalczymy o miejsce gwarantujące udział w przyszłorocznej lidze mistrzów,
spróbujemy też powalczyć o puchar Francji.
Dziennikarz: Nie szukałeś długo pracy po zwolnieniu z Realu, były ponoć oferty z
CSKA, Getafe , czemu wybrałeś akurat PSG??
Schuster : W drużynie drzemie wielki potencjał, zawodnicy są głodni sukcesów, a je mam
takie swoje motto- Każda drużyna może być wielka na miarę Realu, czy Milanu
wystarczy tylko odpowiednio ją pokierować.
Dzennikarz: Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie, a co pan powie o Nancy,które od
wczoraj ma nowego trenera ??
Schuster : Mogą namieszać, ich szkoleniowiec to profesjonalista i chyba wie co ma robić.
Dziennikarz: A i ostatnie pytanie, nie mogę się oprzeć - Kto będzie kapitanem pana
drużyny ??
Schuster : Rothen, pamiętam go z czasów gdy grał w Monaco,oglądałem go też w poprzednim
sezonie, będę na niego stawiał i mam nadzieję że mnie nie zawiedzie.
Dziennikarz: Dziękuję za rozmowę .
Schuster: To ja dziękuję .
lukasz44
Jan 10 2009, 11:07
Zapowiada się fajnie

czekamy na relację
lukasz44
Jan 13 2009, 16:12
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.