Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League 2010 by lukasz44
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stuart17
ciekawe artykuly dobra oprawa graficzna cool.gif
lukasz44
Już niedługo kolejny numer . A poniżej statystyki po fazie grupowej i tabelka pucharowa.

Proszę o komentowanie i ocenianie .
lukasz44

Proszę o komentarze i ocenki, bo Euro zbliża się ku końcowi .
popeq93
Fajna karierka smile.gif
Wszystko ładnie i estetycznie przedstawione
w ostatnim tekście znalazłem błąd "Akinfeev obronił strzał Arshavina..."
ale to tylko mała uwaga smile.gif

oby tak dalej i nie zniechęcaj się że czasami nikt nie komentuje twoich nowych tekstów tongue.gif
MaTi10
Ja też mam ten sam problemik ; D ale u Ciebie ogółem supcio smile.gif
lukasz44

Proszę o ocenianie i komentowanie .
lukasz44
Już niedługo kolejny numer , a w nim relacja z meczu półfinalowego Polska- Anglia .
A tu link do moich goli i filmiku który wczoraj zrobilem -
Goals PES 6 by lukasz 44
Proszę o ocenianie i komentowanie Euro 2012 bo turniej zbliża się wielkimi krokami do końca oraz filmiku .
lukasz44

Proszę o komentowanie i ocenianie bo turniej już się kończy .
----------------------------------------
PES 6 goals by lukasz44 - oglądać i komentować .
GułA
Wrrrrrrrrr... ZIenczuk ;/ ;D Fajnie Ci to wychodzi ale mysle ze zamiast Marca mogles dac np Przeglad Sportowy ;]
lukasz44

Proszę o komentowanie i ocenianie bo nie wiem czy rozpoczynać karierę po Euro czy nie, bo mało osób komentuje. Proszę o odpowiedzi.
Stuart17
fajnie cool.gif a myslalem ze Hiszpanie wygraja Euro huh.gif
Windziak
Co tam z ostatnimi meczami? smile.gif
lukasz44

Proszę o komentowanie i ocenianie . A juto ostatni mecz Euro 2012, Anglia- Francja.
lukasz44

Proszę o komentowanie i ocenianie zakończonego już Euro 2012 !!!
manio3
czytałem każdy numer super czekam na karierę..
jaro9
Bardzo fajny turniej biggrin.gif
lukasz44
Cieszę się bardzo że udało mi się skończyć ten turniej mimo wielu przeciwności, niedługo rozpocznę karierę .
A tymczasem proszę o ocenianie i komentowanie zakończonego Euro 2012 .
bartek-brt
Fajna gazeta ale wydaje mi sie że lepiej sie czyta normalny tekst niż na obrazku, ale mimo tego naprawde widać że włożyłeś w to dużo roboty i cennego czasu. Pozdrawiam i czekam na ML Milanem:-)
lukasz44

Proszę o komentowanie i ocenianie nowej gazetki, ale to dopiero początek.
WKS
Zapowiada sie bardzo dobrze oby tak dalej smile.gif
bartek-brt
Nowa gazetka prezentuje się dużo lepiej niż poprzednia wink.gif
lukasz44
Postanowiłem rozpocząć opisywanie dopiero od drugiego roku aby zagrać w pucharach, niedługo kolejny numer a w nim wieści z letniego okienka teransferowego .
Proszę o komentowanie i ocenianie nowej karierki i jakieś ciekawe pomysły co mógłbym jeszcze zrobić ciekawego .
MaTi10
A melanż trwa ; D fajnie się zapowiada smile.gif
lukasz44

Proszę o komentowanie i ocenianie biggrin.gif !!!
lukasz44
Chyba jednak zagram kimś innym karierę .
Proszę o odpowiedzi kim grać , a jeżeli mam nie grać to też pisać jak się nie podoba . unsure.gif
A i piszcie jak mam ją prowadzić gazetkę czy opisowo . proszę o odpowiedzi . tongue.gif
Stuart17
jak nie Milan no to moze.... Villarreal?? unsure.gif
jaro9
Villarreal biggrin.gif
Windziak
Może Sevilla, Valencia (z Hiszpanii) albo Hoffenheim (jeśli masz w patchu?) , albo ktoś inny z Niemiec. Ewentualnie z Francji np. Monaco/PSG, bądź z Anglii - Blackburn/M.City. Z others w zasadzie każdy klub - Celtic, Feyenoord, CSKA Moskwa, Szachtar, Anderlecht.. jeśli z Polski to nie wiem co polecić - Śląsk, Ruch? z Włoch nikogo biggrin.gif

Możesz robić gazetkowo, byle by było fajnie merytorycznie wink.gif
Youbo
Polecam Manchester City. Pozdrawiam
marcin_p
Zagraj Górnikiem Zabrze ! Legenda bez końca !
lukasz44
Postanowiłem zagrać West Ham United, już niedługo zacznę. Prosze o komentarze.
lukasz44

SUKCESY:

Seniorzy:
Puchar Zdobywców Pucharów: 1966
Finalista PZP: 1975-76
Puchar Intertoto: 1999-2000
FA Cup: 1964, 1975, 1980
Finalista Pucharu Anglii: 1923, 2006
Division Two: 1957-58, 1980-81
Tarcza Dobroczynności: 1964

Juniorzy:
FA Cup: 1963, 1981, 1999
Liga południowo-wschodnia: 1984-85, 1995-96, 1997-98
Mistrzostwo Anglii: 1998-99, 1999-2000

Lata wojenne:
Puchar Ligi: 1940

Jako Thames Ironworks F.C:
Liga Południowa: 1898-99
Mistrzostwo Londynu: 1897-98
West Ham Cup: 1895-96

Inne:
Najlepsza drużyna roku w Anglii według BBC: 1965

Klubowe rekordy
* Najwyższe zwycięstwo: 8:0 .vs. Sunderland AFC, 1968
* Najwyższa porażka: 2:8 .vs. Blackburn Rovers, 1963
* Najwięcej ligowych występów: Billy Bonds, 663
* Najwięcej bramek w lidze: Vic Watson, 306
* Najwyższa suma transferu (wydana): Craig Bellamy, 7.5m, Liverpool, 2007

Popularnych Młotów w zbliżającym się sezonie będzie prowadził dalej Gianfranco Zola .
Już niedługo wywiad z trenerem i piłkarzami.

lukasz44
Wywiad z trenerem West Hamu ,Gianfranco Zolą.

Dziennikarz: Czy przyzwyczaiłeś się już że mecze oglądasz tylko z ławki ???
Zola : Czasem mam ochotę wejść na boisko i pomóc moim zawodnikom , ale jako piłkarz czuję się spełniony, za mną wspaniała kariera, a mam już swoje lata, więc wolę się już zająć tylko trenowaniem, jeszcze bym się połamał (śmiech).
Dziennikarz:Piłkarze mogą brać z ciebie przykład,czy starasz się być dla nich wzorem do naśladowania ???
Zola: Oczywiście, każdemu staram się pomóc, zmotywować, coś doradzić, a jak trzeba to ochrzanię, taka jest teraz moja rola.
Dziennikarz: Klub otrzymał ostatnio pokażny zastrzyk gotówki, czy możemy się spodziewać wielkich transferów ???
Zola: Skład na dziś jest kompletny, ale napewno będę bacznie obserwował wszystkie ligi na świecie i postaram się kogoś zwerbować do naszej załogi.
Dziennikarz: W drużynie popularnych Młotów brakuje charyzmatycznego lidera, w Manchasterze United jest Ronaldo, w Arsenalu Fabregas, w Liverpoolu Gerrard, a w Chelsea Lampard, w twoim teamie ani Bellamy,ani Dyer czy Bowyer nie są w stanie pociągnąć sami gry drużyny, czy tak jest???
Zola: W pewnym sensie to prawda, ale nasz zespół jest bardzo dobry, każdy ma swoje zadania i stara się z nich wywiązać,a co do lidera to bardzo liczę właśnie na Bellamyego, za którego przed sezonem zapłaciliśmy duże pieniądze Liverpoolowi i mam nadzieję że mnie nie zawiedzie.
Dziennikarz: Jaki jest cel West Hamu na ten i nadchodzący sezon ???
Zola: Zajęcie miejsca w czołówce, czyli 5-6, aby zakwalifikować się do eliminacji Champions League, a w kolejnym zaznaczyć swoją obecność w lidze mistrzów i spróbować powalczyć z wielką czwórką w lidze.
Dziennikarz: Niestety czas nas goni i musimy się pożegnać, dziękuję za rozmowę i życzę powodzenia a przede wszystkim sukcesów.
Zola: Dzięki, a przy okazji pozdrawiam wszytkich fanów Młotów.

Proszę o ocenki i komentarze rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Piter123
Bardzo dobrze się zapowiada, oby tak dalej
lukasz44
Wywiad z Matthew Upsonem :

Dziennikarz:Czy wreszcie stać was na sukces ? Nowy trener to i nowe nadzieje czy tak ???
Upson: Tak, spróbujemy zamieszać w tym sezonie Premier League, ale nie chcemy składać jakichś obietnic bez pokrycia,bo gdy zawiedziemy to będzie bardzo żle.
Dziennikarz: Jak zareagowałeś gdy Zola mianował cię pierwszym kapitanem zespołu ???
Upson:To wielki zaszczyt nosić tą opaskę, ale to też trudne zadanie, muszę być wzorem i przykładem dla innych na boisku ale także poza nim.
Dziennikarz: Ostatnio głośno jest o tym że bardzo chętnie widziany byłbyś w Tottenhamie,tam bardzo tego teransferu domaga się trener, a ty jak reagujesz na takie newsy ???
Upson: Po kilku rozmowach z trenerem jestem tak nakręcony i zmotywowany że nie mam zamiaru się nigdzie stąd ruszać, przynajmniej w tym roku.
Dziennikarz: A jaka atmosfera panuje w zespole ???
Upson: Bardzo się ostatnio polepszyło, co jest zasługą trenera, dzięki niemu jesteśmy teraz prawie jak rodzina i to bardzo nas umacnia.
Dziennikarz: Czy to przełoży się na wyniki ???
Upson: Oczywiście wszyscy na to liczymy, ale powiedzmy sobie szczerze ,będzie bardzo cięzko pokonać
Manchaster United, City , Chelsea,Liverpool i Arsenal.
Dziennikarz: Już ostatnie pytanie. Kto jest kreowany na lidera młotów w tym sezonie ???
Upson: Bellamy i Dyer. Oni są naprawdę niesamowici odstają od innych, ale cała drużyna będzie błyszczeć według mnie a nie jeden zawodnik.
Dziennikarz: Dziękuje za rozmowę i życzę sukcesów.
Upson: To ja dziękuje za zainteresowanie.

Proszę o komentowanie. tongue.gif tongue.gif rolleyes.gif
WKS
Wolałbym zebys robił w Gazetce takie wywiady ale tak to wporzo czekam na dalsze relacje i wywiady smile.gif
MaTi10
Dobrze smile.gif i powodzenia życzę Konkurencji tongue.gif
lukasz44

Doniesienia z zimowego okienka teransferowego

West Ham United pozyskał w zimowym okienku teransferowym aż 9 nowych piłkarzy,wszyscy przybyli w ramach wymiany. Młoty po połowie sezonu zajmują 8 miejsce w Premier League, a najlepszym strzelcem drużyny jest Craig Bellamy,który zdobył już 7 bramek mimo że z powodu kontuzji pauzował 4 tygodnie. Ponadto West Ham odpadł z pucharu Anglii, w pierwszym meczu przegrał 0-1 a w drugim zremisował 1-1 z Wigan Athletic.
Poniżej przedstawienie nowych graczy:

Amr Zaki
Urodzony:1 Kwietnia 1983
Wzrost\Waga:185cm\85kg
Pozycja:Napastnik
Poprzedni klub:Wigan Athletic
Hatem Ben Arfa
Urodzony:7 Marca 1987
Wzrost\Waga:178cm\75kg
Poprzedni klub:Olympique Marsylia
Semir Stilić
Urodzony:8 Pażdziernika 1987
Wzrost\Waga:183cm\80kg
Pozycja:Pomocnik
Poprzedni klub:Lech Poznań
Miralem Pijanić
Urodzony:2 Kwietnia 1990
Wzrost\Waga:180cm\68kg
Poprzedni klub:Olympique Lyon
Ariza Makukula
Urodzony:4 Marca 1981
Wzrost\Waga:192cm\92kg
Poprzedni klub:SL Benfica
Macauley Christanus
Urodzony:20 Sierpnia 1990
Wzrost\Waga:183cm\76kg
Poprzedni klub:Hamburger SV
Ángel Di María
Urodzony:14 Luty 1988
Wzrost\Waga:179cm\64kg
Poprzedni klub:SL Benfica
Darius Vassell
Urodzony:13 Czerwca 1980
Wzrost\Waga:170cm\65kg
Poprzedni klub:Manchaster City
Alberto Bueno
Urodzony:20 Marca 1988
Wzrost\Waga:brak danych
Poprzedni klub:Real Madryt
Proszę o komentowanie i ocenianie tongue.gif unsure.gif ohmy.gif

MaTi10
Fajnie smile.gif tylko ogółem za dużo napastników kupiłeś wink.gif pzdr
lukasz44
Niestety po wgraniu ofa z oe.5 zawodnicy których kupiłem w lecie zostali pozamieniani i gra dalej z takimi błędami nie ma sensu i nawet nie chcę, niedługo rozpocznę nową karierę, pisać kim mam grać a będę grać na nowym patchu.
Proszę o odp.
rolleyes.gif
WKS
Boltonem Wenderes (chyba tak sie pisze )
MaTi10
Wonderes ;]

Polecam Malage ;] mógłbyś tam zbudować zespół dobry ;] pzdr.
Stuart17
Wanderers jak sie nie myle tongue.gif a moze zagrasz np Getafe??
lukasz44
Niedługo rozpocznę karierę ale nadal myślę kim grać , a może np. Realem Madryt znów w lidze tylko z najlepszymi , proszę o odpowiedzi . laugh.gif
lukasz44
Proszę o odpowiedzi.
lukasz44

Po wyjściu i ściągnięciu o.e patch postanowiłem rozpocząć kolejny raz karierę tym razem będę grał Paris Saint-Germain
----------------------------------------------------------------
Poziom gry- Czempion
Czas meczu- 10 minut
Częstotliwość transferów - wiele
------------------------------------------------
lukasz44

Wywiad z trenerem PSG Berndem Schusterem

Dziennikarz: Bernd,jak się czujesz jako nowy trener klubu z Paryża ??
Schuster: Bardzo dobrze, co prawda ta decyzja była bardzo niespodziewana ale jestem
z niej zadowolony, mam nadzieję że podołam celom jakie mi się stawia.

Dziennikarz: A jakie są te cele na obecny sezon ??
Schuster : Powalczymy o miejsce gwarantujące udział w przyszłorocznej lidze mistrzów,
spróbujemy też powalczyć o puchar Francji.

Dziennikarz: Nie szukałeś długo pracy po zwolnieniu z Realu, były ponoć oferty z
CSKA, Getafe , czemu wybrałeś akurat PSG??
Schuster : W drużynie drzemie wielki potencjał, zawodnicy są głodni sukcesów, a je mam
takie swoje motto- Każda drużyna może być wielka na miarę Realu, czy Milanu
wystarczy tylko odpowiednio ją pokierować.

Dzennikarz: Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie, a co pan powie o Nancy,które od
wczoraj ma nowego trenera ??
Schuster : Mogą namieszać, ich szkoleniowiec to profesjonalista i chyba wie co ma robić.
Dziennikarz: A i ostatnie pytanie, nie mogę się oprzeć - Kto będzie kapitanem pana
drużyny ??
Schuster : Rothen, pamiętam go z czasów gdy grał w Monaco,oglądałem go też w poprzednim
sezonie, będę na niego stawiał i mam nadzieję że mnie nie zawiedzie.

Dziennikarz: Dziękuję za rozmowę .
Schuster: To ja dziękuję .
lukasz44

Proszę o komentarze i ocenki tongue.gif tongue.gif tongue.gif
jaro9
Zapowiada się fajnie biggrin.gif czekamy na relację tongue.gif
lukasz44

Sory za opóżnienia ale rozumiecie dużo nauki tongue.gif tongue.gif tongue.gif , pozdro i proszę o komentarze i ocenianie, niedługo pierwsze relacje a tam będzie się działo... oj będzie się działo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.