Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League 2010 by lukasz44
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lukasz44

Gole z meczu Bayern Monachium - CF Valencia :
Bayer-Valencia

Screeny z meczu :

Screeny z meczu :

lukasz44

Gole z meczu :
Zenit-Barcelona

Screeny z meczu :

Kenny
Ogólnie bardzo mi się podoba.Bardzo fajny ten pomysł z Futsal Cup tongue.gif Dziwi mnie porażka Barcy z Zenitem biggrin.gif
Pozdrawiam smile.gif
potter
A mnie nie dziwi bo lukasz44444 jest kibicem Realu
lukasz44
CYTAT(potter @ Jan 15 2009, 17:30) *
A mnie nie dziwi bo lukasz44444 jest kibicem Realu

Sory, ale akurat to nie ma znaczenia jestem kibicem Realu ale to nie ma znaczenia, turniej prowadzę rzetelnie i uczciwie, w grze wszystkie drużyny są dla mnie równe, nie ma podziału, Grałem połowę Barcą, a połowę Zenitem ale nie było tam żadnych oszustw. Nie robię takich rzeczy, bo po co. dry.gif dry.gif
Pozdro i proszę o komentowanie i ocenianie. tongue.gif tongue.gif
damiank9
extra ten turniej coraz bardziej mi sie podoba smile.gif
Zenitem pojechales z Barcą biggrin.gif
lukasz44

Bramki z meczu : biggrin.gif
Juventus-Chelsea

Screeny z meczu : biggrin.gif

MaTi10
Duży + za pomysł i wykonanie smile.gif pzDr.
Windziak
Dżizas.. jak zwykle Potter wszędzie szuka podstępu, oszustwa, przekrętów... Weź chłopie zajmij się czymś bardziej twórczym niż czytanie i komentowanie tutejszych blogów/karier bo twoje docinki są na poziomie dzieciaków w 5.klasie podstawówki... dry.gif

Pomysł świetny Łukaszu. Popracowałeś nad oprawą graficzną i za to wielki +. Gratuluję! wink.gif
damiank9
fajnie to wszystko wygląda smile.gif
zacięty mecz chyba był biggrin.gif
lukasz44

Bramki z meczu :
AS Roma- Lyon

Screeny z meczu :

lukasz44
Sory że dziś się nic nie pojawiło, ale bardzo dużo spraw i nauki ,jutro napewno coś skrobnę po 15,
A no i oczywiście oceniajcie i komentujcie. pozdro
lukasz44

Bramki z meczu :
Liverpool-Celtic

Screeny z meczu
:

lukasz44

Bramki z meczu :
Arsenal-Milan

Screeny z meczu :

Lopez10
Fajnie Ci idzie smile.gif
Tak trzymaj dalej smile.gif
I Ciekawy pomysł z tym Futsal Cup smile.gif
mariolazi
Brawo za oryginalność, ta innowacja z Futsal Cup to może być nowy trend na forum, zwłaszcza o tej porze roku wink.gif
eduardo_9
Co trzeba zrobić żeby można było grać w hali???
El Guaje
CYTAT(eduardo_9 @ Jan 21 2009, 15:30) *
Co trzeba zrobić żeby można było grać w hali???

Kwestia wgrania stadionów do Kitservera wink.gif

Świetny pomysł z grą na hali ^^ Cena: 1,80 xD Dopracowane, nie powiem laugh.gif

Keep it up ^^

Jablonka10
Fajny Blog:]
lukasz44

Bramki z meczu :
FC Porto- Real Madryt

Screeny z meczu :

qwerte
Fajny blog ale w gazetce logo n jest rozciągnięte (czemu akurat n?)
I czemu Real zremisował z Porto sad.gif

PS Jesteś fanem wrestlingu?
lukasz44
CYTAT(lasser @ Jan 22 2009, 19:57) *
Fajny blog ale w gazetce logo n jest rozciągnięte (czemu akurat n?)
I czemu Real zremisował z Porto sad.gif

PS Jesteś fanem wrestlingu?

1. Logo n ponieważ tak jest fajnie, a nie wydaje mi się że jest rozciągnięte, no może troszeczkę, ale i tak to już ostatni numer z N. tongue.gif tongue.gif
2. Real zremisował z Porto bo tak ułożył się mecz, ja grając oboma drużynami staram się nie szukać najłatwiejszej drogi do bramki tylko rozgrywać ładne, składne i wykończone ładnym gole akcje, bo takie aż chce się oglądać (np. gol Lisandro czy Sneijdera), biggrin.gif
3. Tak jestem fanem Wrestlingu (mam wiele zainteresowań nie tylko pes i piłka nożna) , mam nadzieję że to nie problem, he he tongue.gif tongue.gif

A i proszę o ocenianie oraz zostawianie komentarzy, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Marsin
Minusami jest nieco oprawa graficzna (rozciągnięte stocki/rendery logotypów), także opis meczu nie daje nam tylu emocji podczas czytania np. jak w karierze Windziaka czy Gubbiego biggrin.gif. Ale pomysł z futsalem bardzo dobry ;P, nie powiem bo wpadłeś na niezły pomysł biggrin.gif. Aha i teksty (opis) dawaj w kilku kolumnach bd się przyjemniej czytało ;]. Blog jest na prawdę BARDZO DOBRY lecz nie najlepszy na forum ;P Sam też po mojej Lidze Mistrzów mam zamiar prowadzić karierkę, także z gazetką ;P więc życzę Ci powiedzenia, abyś dotrwał do końca z tym wszystkim, bo chce mieć z kim rywalizować x].
Pozdrowienia!
qwerte
CYTAT(lukasz44 @ Jan 22 2009, 20:47) *
1. Logo n ponieważ tak jest fajnie, a nie wydaje mi się że jest rozciągnięte, no może troszeczkę, ale i tak to już ostatni numer z N. tongue.gif tongue.gif
2. Real zremisował z Porto bo tak ułożył się mecz, ja grając oboma drużynami staram się nie szukać najłatwiejszej drogi do bramki tylko rozgrywać ładne, składne i wykończone ładnym gole akcje, bo takie aż chce się oglądać (np. gol Lisandro czy Sneijdera), biggrin.gif
3. Tak jestem fanem Wrestlingu (mam wiele zainteresowań nie tylko pes i piłka nożna) , mam nadzieję że to nie problem, he he tongue.gif tongue.gif

A i proszę o ocenianie oraz zostawianie komentarzy, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif

1. Jeżeli to ostatni numer z n to co będzie teraz?
2. Jeżeli akcje muszą być ładne to przeżyje ten remis chociaż wolałbym żeby Real wygrał. wink.gif
3. Problemem to nie jest bo ja też interesuje się wrestlingiem. tongue.gif
lukasz44

lukasz44

Bramki z meczu :
CF Valencia - Inter Mediolan

Screeny z meczu :

lukasz44
Proszę o komentowanie i głosy w nowej ankiecie, już jutro kolejny numer a w nim
relacja z meczu Bayern Monachium - Manchaster United, pozdro
qwerte
Bramka Cruza bardzo ładna bardzo.
O teraz TVP 2 i Play TV (jest taki kanał?)
W gazetce nr 7 jest błąd ManU i Inter nie mają jednego punktu a powinni go mieć.

Jeżeli wrestling można uznać za sport bardziej to jest rozrywka bo tam wszystko jest z góry ustawione bardziej niż w Polskiej lidze. tongue.gif
lukasz44

Bramki z meczu :
Manchester United - Bayern Monachium

Screeny z meczu:

perONE
Inter ;*
fajny blog wink.gif
qwerte
3 bramki zdobyte (z) głową i jedna w sytuacji sam na sam, oczekiwałem bramek po strzałach z daleka. happy.gif
Mógłbyś podawać następny mecz żebym wiedział na co mam czekać?
lukasz44
CYTAT(lasser @ Jan 24 2009, 18:31) *
3 bramki zdobyte (z) głową i jedna w sytuacji sam na sam, oczekiwałem bramek po strzałach z daleka. happy.gif
Mógłbyś podawać następny mecz żebym wiedział na co mam czekać?

Program na najbliższą kolejkę :

* Chelsea Londyn - Zenit Sankt Petersbourg
* FC Barcelona - Juventus Turyn
* Celtic Glasgow - AS Roma
* Lyon - Liverpool
* Arsenal Londyn - Real Madryt
* AC Milan - FC Porto

Proszę oceniajcie, komentujcie dalej , pozdro biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif

lukasz44

Bramki z meczu: unsure.gif
Chelsea Londyn - Zenit Sankt Petersbourg

Screeny z meczu: unsure.gif

Proszę o ocenianie i komentowanie blogasa , pozdro tongue.gif unsure.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Next ----> FC Barcelona- Juventus Turyn tongue.gif biggrin.gif

qwerte
Chelsea zremisowała z Zenitem. blink.gif
Barca - Juve obstawiam 1:2. tongue.gif
lukasz44

Bramki z meczu:
FC Barcelona - Juventus Turyn

Screeny z meczu:

qwerte
sad.gif nie trafiłem. Czemu większość bramek jest zdobywana głową?
lukasz44

Bramki z meczu:
AS Roma - Celtic Glasgow

Screeny z meczu:

Proszę o komentarze i ocenki, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
qwerte
czemu na filmiku zawodnicy Celticu maja żółte koszulki zielone spodenki a na zdjęciach białe w zielone paski koszulki i białe spodenki a Roma na filmiku ma czerwone koszulki i białe spodenki a na zdjęciach czarne spodenki i koszulki?
lukasz44
CYTAT(lasser @ Jan 27 2009, 21:08) *
czemu na filmiku zawodnicy Celticu maja żółte koszulki zielone spodenki a na zdjęciach białe w zielone paski koszulki i białe spodenki a Roma na filmiku ma czerwone koszulki i białe spodenki a na zdjęciach czarne spodenki i koszulki?

Filmik nagrywałem dziś ,a mecz grałem kilka dni temu , sam nie wiem czemu tak jest,bo zaczaiłem niedawno to ale nie ważne według mnie, pewnie to przez ustawienia w kitserverze czy cuś , możesz porównać sytuacje na screenie i filmiku to zobaczysz że to ten sam mecz, pozdro, rolleyes.gif
oceniajcie i komentujcie dalej. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

p.s- troszkę w inny sposób teraz konwertuje filmiki, czy jakość jest według was lepsza ???
qwerte
CYTAT(lukasz44 @ Jan 27 2009, 21:41) *
Filmik nagrywałem dziś ,a mecz grałem kilka dni temu , sam nie wiem czemu tak jest,bo zaczaiłem niedawno to ale nie ważne według mnie, pewnie to przez ustawienia w kitserverze czy cuś , możesz porównać sytuacje na screenie i filmiku to zobaczysz że to ten sam mecz, pozdro, rolleyes.gif
oceniajcie i komentujcie dalej. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

p.s- troszkę w inny sposób teraz konwertuje filmiki, czy jakość jest według was lepsza ???

No filmik i screeny są z tego samego meczu ale trochę dziwnie to wygląda.

Różnic w jakości filmików nie zauważyłem. wink.gif
jaro9
Fajny,bardzo fajny turniej biggrin.gif Pozdrawiam
WKS
Kariera rewelacyjna i ta kompilacja bramek , super ! bardzo mi sie podoba
lukasz44

Bramki z meczu:
Olympique Lyon - FC Liverpool

Screeny z meczu :

Jablonka10
Fajny pomysł z FUTSAL CUP biggrin.gif czekam na następne relacje
lukasz44

Bramki z meczu:
Real Madryt - Arsenal Londyn

Screeny z meczu:

Kenny
DOSKONAŁA kariera smile.gif Szkoda ze Real wygrał biggrin.gif Mógłbyś mi powiedzieć jakie rozmiary ma Twoja gazetka? Pozdrawiam i zapraszam do mnie smile.gif
WKS
He he wywiad najlepszy a co do wyniku to ciesze sie ze Real wygrał biggrin.gif wbij do mnie czasem biggrin.gif
qwerte
Nareszcie winner! I ładna bramka Sneijdera.
lukasz44
Sorry square.gif , ale dziś już nic się nie pojawi bo jadę na impreze, tongue.gif tongue.gif
Jutro w godzinach porannych albo wieczornych relacja z meczu port- milan i podsumowanie 2 kolejki Futsal Cup 2009,
pozdro no i oczywiści proszę o komentowanie i ocenianie . biggrin.gif biggrin.gif
lukasz44
Witam biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif

Bramki z meczu:
AC Milan - FC Porto

Screeny z meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.