Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League 2010 by lukasz44
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lukasz44

Proszę o komentarze i ocenki ... pozdrooo tongue.gif tongue.gif tongue.gif
qazwsx
Fajnie prowadzony blog, podoba mi się sposób przedstawienia wyników i tabeli smile.gif Nie rozciągaj tak tych zdjęć! Ogólnie to całkiem pozytywnie. Pozdro.
qwerte
CYTAT(qazwsx @ Feb 1 2009, 13:04) *
Fajnie prowadzony blog, podoba mi się sposób przedstawienia wyników i tabeli smile.gif Nie rozciągaj tak tych zdjęć! Ogólnie to całkiem pozytywnie. Pozdro.

+1
Reszta jest bardzo dobra jak zwykle. ;P
lukasz44

Bramki z meczu:
Bayern Monachium - Inter Mediolan

Screeny z meczu:

qwerte
Czy mam coś z oczami czy są nowe bandy?
lukasz44
CYTAT(lasser @ Feb 2 2009, 20:43) *
Czy mam coś z oczami czy są nowe bandy?

Tak, dzięki DarOoOo969 mamy nowe bandy specjalnie na Futsal Cup 2009, na screenach ich nie ma ale będą już od 1\4 bo robiłem screeny jeszcze na starych, ale na filmikach je widać, pozdro proszę o komentarze i ocenki i jeszcze raz dzięki Daroo jesteś mistrzem ,pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Daro.
CYTAT(lukasz44 @ Feb 2 2009, 20:57) *
Tak, dzięki DarOoOo969 mamy nowe bandy specjalnie na Futsal Cup 2009, na screenach ich nie ma ale będą już od 1\4 bo robiłem screeny jeszcze na starych, ale na filmikach je widać, pozdro proszę o komentarze i ocenki i jeszcze raz dzięki Daroo jesteś mistrzem ,pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Nie ma za co Łukasz. wink.gif Zwykła przysługa...
A blog fajnie wygląda. Ładna gazetka, niezłe screeny. Oby tak dalej! wink.gif
Pozdro!
lukasz44

Bramki z meczu : rolleyes.gif
Manchester United- CF Valencia

Screeny z meczu : unsure.gif

Kenny
Świetna kariera. Bardzo dobry wynik Valencii i bardzo się cieszę że manu juz nie ma biggrin.gif Ocena ofc 10/10 Pozdrawiam Serdecznie smile.gif
lukasz44

Bramki z meczu:
Juventus Turyn - Zenit Sankt Petersbourg biggrin.gif

Screeny z meczu:

square.gif rolleyes.gif Proszę o komentowanie i ocenianie . pozdro tongue.gif biggrin.gif triangle.gif
Marsin
Czemu Arshavin jeszcze ZSP tongue.gif? Poza tym, że oprawa graficzna gazetki nieco kuleje to wszystko inne jest ok ;]
8/10 (-2 gazetka)
lukasz44

Bramki z meczu: rolleyes.gif
FC Barcelona - Chelsea Londyn

Screeny z meczu : unsure.gif

triangle.gif Proszę o komentarze i ocenki, pozdro tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
WKS
Powiedz ty mi co ty za to chcesz usłyszec ?? normalnie gazetka klasa światowa i bramki na youtube znakomite , czy sa jakies watpliwosci zeby ci nie dac 10/10 oczywiscie ze nie ma wink.gif Pozdrawiam

PS.Zapraszam też do koomentowania u mnie
Kenny
Czy mówiłem już, że gazetka jest DOSKONAŁA? Tak chyba mówilem, ale cóz powtarzam się. Kariera, gazetka i skroty i pomysly naprawde ZABIJAJĄ. Pozdrawiam i zapraszam czasem do mnie smile.gif
Windziak
Ogólnie wszystko super. Bardzo mi się podoba. Drażnią czasem błędy literowe, no ale cóż, nie ma ideałów tongue.gif biggrin.gif

Powodzenia dalej! wink.gif

Ps. Jak mogłeś dać dupy MU? :|
lukasz44

FC Liverpool - AS Roma

Screeny z meczu: biggrin.gif

Proszę o komentowanie, oglądanie i ocenianie , elo !!! tongue.gif tongue.gif
matiq94
Bardzo ładnie prowadzony blog. Wszystko jest wykonane solidnie i estetycznie ... Powodzenia w dlaszych kolejkach ;p
lukasz44

Bramki z meczu: biggrin.gif
Olympique Lyon - Celtic Glasgow

Screeny z meczu: unsure.gif

square.gif Proszę o komentarze i ocenki, pozdro tongue.gif biggrin.gif
Krzysiu12
czekam na nowy numer PRZEGLĄDU SPORTOWEGO xD tongue.gif
qwerte
Prowadzisz Futsal Cup bajecznie/cudownie/ekstra/fajnie/kapitalnie/nadzwyczajnie/niewymownie/pięknie/przebojowo/rewelacyjnie/setnie/super/świetnie/wspaniale/zajebiście (niepotrzebne skreśl).

PS Podaj tytuł tej piosenki.
Lady GaGa - Just Dance remix by ??? co mam wpisać na yt zamiast ??? żeby znaleźć tą piosenkę?
lukasz44
CYTAT(lasser @ Feb 9 2009, 21:09) *
Prowadzisz Futsal Cup bajecznie/cudownie/ekstra/fajnie/kapitalnie/nadzwyczajnie/niewymownie/pięknie/przebojowo/rewelacyjnie/setnie/super/świetnie/wspaniale/zajebiście (niepotrzebne skreśl).

PS Podaj tytuł tej piosenki.
Lady GaGa - Just Dance remix by ??? co mam wpisać na yt zamiast ??? żeby znaleźć tą piosenkę?

wystarczy zajebiście i tyle ... fajnie że się podoba biggrin.gif biggrin.gif

Lady GaGa - Just Dance remix by Bumpy Dee

p.s - zachęcam do dalszych komentarzy i ocenek, już jutro nr.16 < Arsenal - Porto> <Real.M-Milan>
lukasz44

FC Porto - Arsenal Londyn

square.gif Proszę o komentki i ocenki !!! tongue.gif

lukasz44

Bramki z meczu: mellow.gif
AC Milan - Real Madryt

triangle.gif Proszę o komenty i ocenki , no i jak podoba wam się blogas, pozdro. tongue.gif

EDIT:
Błąd w druku - Teraz czekamy na wieczorne losowanie ???
Crv+
"teraz czekamy na wieczrne losowanie"
lukasz44

square.gif Proszę o komentarze i ocenki, pozdro rolleyes.gif
Marsin
Najciekawsza para jak dla mnie LCF - Real ;]
Jeśli chodzi o gazetkę, a konkretnie o treść/błędy. Zdania trochę źle się czyta, jak tak np. je układasz:
CYTAT
....mamy Bayern Monachium, z kim zagrają Bawarczycy .... z FC Barceloną !!! Ależ uśmiechnął się portugalczyk z Manchesteru.

Czemu tyle wielokropków ;P?

Poza tym okej, czekam tylko na mecz Milanu :] biggrin.gif!
Pelajs
Co tu dużo mówić. Po prostu super, tylko tak dalej tongue.gif Kolejne spotkania zapowiadają się bardzo ciekawie, a szczególnie Liverpool i Real
lukasz44
Już dziś wieczorem kolejny numer a w nim pierwszy ćwierćfinał Bayern - Barcelona
Proszę o głosowanie w ankiecie, ale przede wszystkim o ocenki i komentarze, pozdro
WKS
Fajnie sie ulozylo losowanie, szczególnie LFC oraz Real . Pozdrawiam i czekam na nastepne mecze
Stuart17
Fajnie to prowadzisz oby tak dalej biggrin.gif i mam nadzieje ze Barca wygra happy.gif
Majster
Super kariera bardzo mi się podoba
qwerte
Tylko 2 drużyny z Anglii? blink.gif
Czemu tak w real CL nie ma?

PS Ostatnio w Polsce jest popularna korupcja to ile chcesz za win Celticu? tongue.gif
lukasz44
CYTAT(lasser @ Feb 12 2009, 20:41) *
Tylko 2 drużyny z Anglii? blink.gif
Czemu tak w real CL nie ma?

PS Ostatnio w Polsce jest popularna korupcja to ile chcesz za win Celticu? tongue.gif

Popatrz na to z innej strony , kto awansował z Grupy A zamiast MUTD, zamiast Arsenalu w D, popatrz, no dobra nie musisz patrzeć powiem ci : Inter, Bayern, Real i Milan i powiedz czy te drużyny są słabe ??? wink.gif
Ps: Korupcji żadnej nie ma, są niespodzianki i będą dalej, bo taki jest futbol (w tym przypadku futsal) he he cool.gif
A i co do następnego numeru to już niedługo się pojawi, pozdro
Oczywiście oceniajcie i komentujcie dalej, elo !!! x2.gif
qwerte
Chodziło mi o to że chciałbym żeby drużyny z Anglii w CL też za daleko nie dochodziły, bo wtedy CL staje się dla mnie nudna.
U ciebie korupcji nie ma? Każdy tak mówi i później i tak do Wrocławia z panami z CBA jedzie. ;P
lukasz44

Bramki z meczu: unsure.gif
Bayern Monachium - FC Barcelona

Screeny z meczu: dry.gif

square.gif Proszę o komentowanie i ocenianie bloga... pozdro tongue.gif
qwerte
Po 2 dniach lukasz44 wyszedł za kaucją 5 zł z więzienia we Wrocławiu. Prokuratura postawiła mu 2 zarzuty. tongue.gif

Victor Valdes nie Valdez. hiszpan niemca kameruńczyk pisz z dużej. Więcej błędów nie zauważyłem.

Czy u innych bramki z meczu też się zacinają w 20 sekundzie?
Stuart17
Czy u innych bramki z meczu też się zacinają w 20 sekundzie?

Tak. closedeyes.gif
eduardo_9
U mnie się nie zacinają, wszystko jest dobrze.
damiank9
U mnie też działą całość
extra ten Twój turniej smile.gif
pzdr wink.gif
lukasz44
Wszystko jest ok sprawdzałem, co do błędów to postaram się je wyeliminować,
Myślę że przed wyjściem na imprezę zdąże jeszcze opisać II mecz Real - Liverpool ,
square.gif Komentujcie i oceniajcie bloga dalej pozdroooo tongue.gif tongue.gif
WKS
Czekam na mecz z Realem , wiele emocji tez bylo w meczu Barcelona - Bayern ,. Super Blog pozdro
Kenny
CYTAT(WKS&RKS @ Feb 14 2009, 17:05) *
Czekam na mecz z Realem , wiele emocji tez bylo w meczu Barcelona - Bayern ,. Super Blog pozdro

+1 Nic dodać nic ująć. Nadal sądze iż to najlepszy blog na forum. Pozdrawiam smile.gif
lukasz44

Bramki z meczu:
FC Liverpool - Real Madryt

Screeny z meczu:

square.gif proszę o komentarze i ocenki, pozdrooo tongue.gif
perONE
No, Real wygrywa wink.gif
kaka90
Kapitalna relacja z meczu Liverpool- Real , ciekawie będzie w półfinale, twój blog najlepszy jest według mnie, pozdrawiam serdecznie i czekam na mecz Interu z Zenitem, biggrin.gif
lukasz44
Bramki dodane sorry za opóżnienie, już niedługo kolejny numer,
oceniajcie i komentujcie nadal pozdroo
reksio90_90
Bardzo mi się podoba ten twój turniej, najlepszy blog , ale Windziaka też jest spoko oczywiście dlatego że w PES 6, pozdrawiam i liczę na zwycięstwo i awans Celticu, cześć.

p.s- fajny avek ... biggrin.gif
qwerte
Tu bloque jest(jak to jest po Hiszpańsku?) super!
Jak ja bym chciał powtórki 25 lutego na Estadio Santiago Bernabeu. tongue.gif
lukasz44

Bramki z meczu: unsure.gif
Inter Mediolan - Zenit Sankt Petersbourg

Screeny z meczu: rolleyes.gif

square.gif Proszę o zostawianie ocenek i komentarzy w tej oto karierce w postach poniżej, pozdrooo tongue.gif tongue.gif
WKS
Hehe ale beda półfinały biggrin.gif super kariera pozdrawiam

Czekam na mecz Milan - Celtic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.