Sieron94
Sep 10 2008, 20:36
właśnie bedą polskie drużyny 2 liga (nowa 1) fajna jest a tamymi druzynami to se mozna pograc z 10 meczy
karwocha
Sep 10 2008, 20:46
no ok rozumiem, to moze 2 sprawe sie da zalatwic, chyba ze tez nie chcecie
Lampsss
Sep 10 2008, 21:30
Dacie rade zrobic zeby poziom gry byl lepszy ? i czy da sie cos zrobic zeby w karierze takie kluby jak np Korona K nie mogla kupi Roberto Carlosa ? bo jak gram kariere to widze ze gwiazdy z zagranicznych lig sa w polskich druzynach :| ttroszke jest to suche
oczywiscie wszystko bedzie zrobione
poziom trudnosci zwiekoszony, zwody z pes08 przeniesione itp
LITOSCI LUDZIE pomyslcie za nim cos napiszecie
mariolazi
Sep 11 2008, 10:11
CYTAT(karwocha @ Sep 10 2008, 20:08)

1. Czy możecie dodać do patcha następujące druzyny:
- CFR 1907 Cluj
- Anorthosis Famagusta FC
- Aalborg BK
- FC BATE Borisov
Możecie je dodać chociażby za któreś z tych klubów:
- 165,"Others A\Gornik Leczna"
- 181,"Others B\Wisla Plock"
- 182,"Others B\Widzew Lodz"
- 183,"Others B\GKS Katowice"
- 184,"Others B\Podbeskidzie Bielsko-Biala"
- 185,"Others B\Znicz Pruszkow"
Również przyłączam się do prośby, bo myślę że część osób wolałaby pograć zespołami z LM lub innymi solidnymi ekipami z zagranicy...
Co prawda już w poprzednim nieoficjalnym topiku dawałem takie sugestie, ale nie wiem czy ktoś to brał pod uwagę więc mogę się powtarzać
Zdaję sobie sprawę, że to polski patch i ma być jak najwięcej naszych ligowych drużyn, jednak uważam że jest spore grono osób które zadowoli się wyłącznie drużynami z ekstraklasy, a resztę można by zamienić na zagraniczne.
Oczywiście nie mam tu na myśli pozbywania się polskich drużyn tylko wydanie drugiej wersji do patcha z drobną korektą o 6 zespołów, a z tego co się orientuję jest to do zrobienia, no chyba że już za późno lub uznacie ten pomysł za bezsensowny

Moim skromnym zdaniem zadowoliło by to szerszą rzeszę graczy, a chyba o to chodzi aby patch był możliwie jak najlepszy i cieszył się jeszcze większą popularnością

Pozdro dla Was i dzięki za to że z własnych chęci dalej edytujecie poczciwą szóstkę...
Można dać te drużyny ale zamiast takich jak FC Kopenhaga a nie polskie
__SaNd1__
Sep 11 2008, 14:27
CYTAT(Zywy @ Sep 11 2008, 16:01)

Można dać te drużyny ale zamiast takich jak FC Kopenhaga a nie polskie
Juz sie mowilo ze tych druzyn nie bedom ... Koniec OT

Narazie
koordi
Sep 11 2008, 14:41
co jeszcze bedzie takiego w tym patchu czego nam tu jeszcze nie pokazaliście na sreenach i w postach i z PES 8, każdy jest ciekawy i nikt nie może sie doczekać patcha , informujcie nas na bieżoąco pliss..
Kamiloxx
Sep 11 2008, 16:30
CYTAT(T-Mac @ Sep 11 2008, 06:31)

LITOSCI LUDZIE pomyslcie za nim co napiszecie
super

już czekam

a można poprosić listę twarzy Cracovii i Lecha?
bartek-brt
Sep 11 2008, 18:45
CYTAT(T-Mac @ Sep 11 2008, 06:31)

LITOSCI LUDZIE pomyslcie za nim cos napiszecie
JAK??
a te stroje w edit mode to dajecie je do o_texta czy jest jakis nowy ks o którym nie wiem?
Jamnik
Sep 11 2008, 19:07
Do O_text podejrzewam

A ja z takim pytaniem: czy mniej więcej możecie panowie podać liste piosenek które umieścicie ?
Opanujcie się i sprawdźcie w słownikach definicję słowa ironia.
Krzyma
Sep 12 2008, 15:26
Kiedy wyjdzie patch ?? Podajcie jakąś przybliżoną date.
///CYTAT
prosimy również nie pytać o premierę patcha gdyż takie pytania będą karane.
Jak wyjdzie to będzie, na rozgrzewkę łap 10%./// Tomak.
tak zwieksza sie o 6x
poniewaz przeniesiemy fizyke pilki z fify08 (xbox360) bo tam jest doskonala
tylko mocne sprzety beda mogly to pociagnac
ludzie to tez ironia tak jak wczesniejsza moja wypowiedz
chyba w 1 poscie bylo wszystko napisane co bedzie zawieral patch(update)
j
Tolox11
Sep 14 2008, 02:32
A little petition about music of Patch, and is if can back the song "Remes Cup" (Liber) that was on OE 3.0, is fajnie song and would like to have again and also that song gives more "polish" touch to the patch
Salu2
biggala2310
Sep 14 2008, 09:56
Liczyłem na grywalny Izrael w miejsce Łotwy, nie wiem czy dorzuciliście narodowość Czarnogórską, jeżeli tak to super. Szkoda także, że nikt nie wpadł na pomysł, o ile to możliwe zrobienia polskiej młodzieżówki zamiast np. Francji U23
Kamiloxx
Sep 14 2008, 13:58
CYTAT(biggala2310 @ Sep 14 2008, 11:00)

Liczyłem na grywalny Izrael w miejsce Łotwy, nie wiem czy dorzuciliście narodowość Czarnogórską, jeżeli tak to super. Szkoda także, że nikt nie wpadł na pomysł, o ile to możliwe zrobienia polskiej młodzieżówki zamiast np. Francji U23
najlepiej by bylo zamiast 59,"U-23\Germany" ale o niebo lepiej by bylo U-21 ;p
qazwsx
Sep 14 2008, 14:39
Już kiedyś to było przerabiane - żeby zrobić młodzieżówkę, trzeba przerobić narodowości wszystkich piłkarzy z danego kraju, pozmieniać mapy z kitservera i parę innych, a można więcej popsuć niż poprawić
Kamilbialego
Sep 14 2008, 18:20
Moje prośby odnośnie nowego patcha
-za niskie umiejętności takich zespołów jak USA, głównie pozaeuropejskich, przydałoby się aby więcej latynowców miało własne twarze,
-popracujcie nad ofem to głównie mam na myśli komentarze, ostatnio były źle dopasowane. Przy piłce był np Alexis z Jagi, Szpak mówił o innym graczu,
-wrzyćcie patcha megaupload, bo na torrencie same pijawy i cienko idzie, wyrzucie odzielnie taką jakby aktualkę do OE 4.0, tak aby nie trzebabyłoby wszystkiego od nowa pobierać.
Jak to spełnicie to będzie prawie ekstra, prawie bo z tego co czytałem nie chcie wrzucić beniaminków Champions League, a szkoda przecież możecie je dać w others league A.
MaGik_TSW
Sep 14 2008, 18:33
a moim zdaniem najlepiej wrzucic na fillefont ....
a z reszta to juz sprawa ludzi robiących ten patch ..
PS . nie moge sie juz doczkac !!
migimaster
Sep 14 2008, 20:19
co do uploadu ponownie polecam
Od siebiePisałem już o jego zaletach, mało tego nie dawno wyszedł program
jdownloader który pozwala na sciaganie kilku plików jednocześnie bez konieczności wpisywania jakiś haseł itd. U mnie na łączu 1 mb , leci max.
Gdyby ktoś potrzebował jest też
Instrukcja video do tego programu.
abdel1908
Sep 15 2008, 15:24
Kuźwa Sand nabiłeś już 9 postów w tym temacie , nie czas się już ograniczyć?
Dodam że post z czasem wyedytuje , ponieważ dodam tu instrukcje o ŁKS, coś na podobieństwo postu Biszkopta.
Biszkopcik
Sep 15 2008, 18:04
http://niebiescy.pl/mp3.php pare przyspiewek Ruchu Chorzów ;p
niektóre nie sa aktualne
matekkk25
Sep 15 2008, 20:36
Napiszcie czego jeszcze brakuje , to moze uda nam sie pomoc cos poszukac itp , to patch szybciej wyjdzie !
jak wszystko dobrze pojdzie dostaniecie sam OF pod koniec tygodnia do testowania
pozdro
JustMe1987
Sep 15 2008, 21:03
CYTAT(T-Mac @ Sep 15 2008, 21:58)

jak wszystko dobrze pojdzie dostaniecie sam OF pod koniec tygodnia do testowania
pozdro
Mala rada z mojej strony - dajcie kontuzje tylko i wylacznie B i C to naprawde o niebo wiecej realizmu nadaje. Jesli ktos chce przetestowac to mam tak calutkiego waszego wczesniejszego ofa przerobionego.
matekkk25
Sep 15 2008, 21:05
a oprocz of co jeszcze zostalo do zrobienia ?
CYTAT(JustMe1987 @ Sep 15 2008, 22:07)

Mala rada z mojej strony - dajcie kontuzje tylko i wylacznie B i C to naprawde o niebo wiecej realizmu nadaje. Jesli ktos chce przetestowac to mam tak calutkiego waszego wczesniejszego ofa przerobionego.
tak bedzie
matekkk25 duzo zostalo
i skoncz juz bo denerwujesz mnie
JustMe1987 ktorym to edytorem robiles ?? bo w pes fan nie moge znalesc tej opcji
JustMe1987
Sep 15 2008, 21:28
CYTAT(T-Mac @ Sep 15 2008, 22:15)

tak bedzie
matekkk25 duzo zostalo
i skoncz juz bo denerwujesz mnie
JustMe1987 ktorym to edytorem robiles ?? bo w pes fan nie moge znalesc tej opcji
No wlasnie Mistrzu to jest ten bol ze hurtowo sie nie da.. recznie sie z tym szczypalem po dwie trzy druzyny co jakis czas az zrobilem - jakies kilkanascie godzin w sumie mi nad tym zeszlo

Robilem wszystkich graczy klubowych i potem zeby nie powielac w reprach to zmienialem tylko same A na B zeby uniknac sytuacji gdzie wy komus daliscie pierwotnie A a ja mu zmienilem w klubie na B a potem w reprze na C
Ja u siebie zrobiłem Klasyczna Polskę w miejsce drużyny klubowej,więc młodzieżówkę pewnie tez by sie dało,ale to tylko sugestia. Nie zależy mi w sumie na tym,bo i tak mamy cienka młodzieżówkę;-)
Orange_91
Sep 16 2008, 13:04
CYTAT(Kropa @ Sep 16 2008, 14:05)

Ja u siebie zrobiłem Klasyczna Polskę w miejsce drużyny klubowej,więc młodzieżówkę pewnie tez by sie dało,ale to tylko sugestia. Nie zależy mi w sumie na tym,bo i tak mamy cienka młodzieżówkę;-)
Dać by się dało tylko, że głupio by to wyglądało a za klasyczną z wiadomych powodów nie zrobimy.
koordi
Sep 16 2008, 15:20
może byście coś jeszcze o tym patchu powiedzieli , po co zakładacie temat jak i tak co drugi post usuwacie . Jak chcą sie dowiedzieć kiedy patch wyjdzie to podajcie przynajmniej przybliżona datę .
date podac ?? i co jeszcze, a jak sie nie wyrobimy - to pozniej beda fajne komentarze
zreszta nikt nam za to nie placi ze mamy zapier... zeby wypuscic jak najszybciej
mietek_
Sep 16 2008, 16:22
Taka prosba do tworcow patcha zebyscie poprawili strzly z wolnych Tomaszowi Lisowskiemu z Widzewa Łódz!!!!
Przestań w każdym swoim poście używać masy wykrzykników.//Orange_91
Jamnik
Sep 16 2008, 16:24
To jest szczególik - sam możesz poprawić sobie
Wyobraź sobie jak każdy by tak czegoś sie uczepił to ile im by to zajęło...
Mooner
Sep 16 2008, 16:31
Co wam potrzeba? Może będe w stanie pomóc. Coś poszukać, doradzić w składach. Bo ja wiem.. może coś sie znajdzie. (Lech, Arsenal)
Ludzie chcecie ich tak wkurzyc zeby nie wpuscili patcha na serwer ? Jestescie naprawde blisko
I mam jedno pytanie czy w scorerobardach beda napisy czy loga ?
CYTAT(WKS&RKS @ Sep 16 2008, 17:53)

Ludzie chcecie ich tak wkurzyc zeby nie wpuscili patcha na serwer ? Jestescie naprawde blisko
I mam jedno pytanie czy w scorerobardach beda napisy czy loga ?
tak jak bylo
napisy w klubach
flagi w panstwach
matekkk25
Sep 16 2008, 19:39
wszystko tak jak bylo , tak jak bylo itp itp to wychodzi ze tylko of bedzie zmieniony i przy tym az tyle pracy miesiacami sie ciagnie :/ to wystarczylo by samego of wrzucic i to samo by bylo
Pompey
Sep 16 2008, 19:46
CYTAT(matekkk25 @ Sep 16 2008, 20:43)

wszystko tak jak bylo , tak jak bylo itp itp to wychodzi ze tylko of bedzie zmieniony i przy tym az tyle pracy miesiacami sie ciagnie :/ to wystarczylo by samego of wrzucic i to samo by bylo

zastanów się co piszesz człowieku
przecież on tylko pisze o scorebordach
pisze w pierwszym poście co będzie nowego więc... czytamy
matekkk25
Sep 16 2008, 19:56
to sie przekonamy jak patch wyjdzie
perONE
Sep 16 2008, 20:04
CYTAT(matekkk25 @ Sep 16 2008, 21:00)

to sie przekonamy jak patch wyjdzie

Sam OF by Ci wystarczył?

A kitserver? Przecież dobry patch do przede wszystkim doskonałe połączenie OFa+kitserver, dopasowane twarze, buty itd.
matekkk25
Sep 16 2008, 20:19
ja siciagam od nowa OE 4.0 i nie czekam juz za tym patchem bo nie warto

predzej Pes2009 wyjdzie a tego patcha jeszcze nie bedzie

i wtedy kazdy bd pes2009 testowal

pozdrooo !
StRyJu
Sep 16 2008, 20:20
CYTAT(perONE @ Sep 16 2008, 21:08)

Sam OF by Ci wystarczył?

A kitserver? Przecież dobry patch do przede wszystkim doskonałe połączenie OFa+kitserver, dopasowane twarze, buty itd.
perONE 100 % racja dobry patch to obszerny kserv. + OF .
BTW. Zaje** patch sie szykuję mam nadzieję że będzie tak doskonały jak OE 4.0 ^^ Jeśli tak to nastepne kilka miesięcy spędze przy PES'ie 6

.
CYTAT(matekkk25 @ Sep 16 2008, 21:23)

ja siciagam od nowa OE 4.0 i nie czekam juz za tym patchem bo nie warto

predzej Pes2009 wyjdzie a tego patcha jeszcze nie bedzie

i wtedy kazdy bd pes2009 testowal

pozdrooo !
jeszcze jeden glupi post z twojej strony w tym temacie a lecisz z forum
nikt ci nie karze sciagac patcha, tak jak i innym
robimy go bo my gramy w PES6
e tam po co sam of, to juz lepije poczekac tydzien dluzej ale na caly bo co mi da sam OF ? ;]
e tam po co sam of, to juz lepije poczekac tydzien dluzej ale na caly bo co mi da sam OF ? ;]
przeciez pisalem ze do testow
zeby wylapac bugi
a soryy nie zauwazylem

;]
matekkk25
Sep 17 2008, 19:35
CYTAT(Hyoga @ Sep 17 2008, 19:16)

a ja juz sie nawet samego of doczekac nie moge ! bo caly patch to jeszcze dlugoo nie wyjdzie

pozdrawiamm
__SaNd1__
Sep 17 2008, 20:43
CYTAT(matekkk25 @ Sep 17 2008, 21:39)

a ja juz sie nawet samego of doczekac nie moge ! bo caly patch to jeszcze dlugoo nie wyjdzie

pozdrawiamm
Wy chyba wcale nie zrozumieliscie ze tylko samy OF nie wyjdzie caly patch wyjdzie w komplekt z wszystkim w niego! Narazie !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.