potter
Oct 28 2008, 16:07
Lol, ja bym go zbanowal chyba [jakbym mogl

]
Varies.
Oct 28 2008, 16:14
A jak sprawa stoi ze strojami ?.Czy Torin je zrobil?Bo nie publikowal ;p(Chodzi oczywiscie o Ekstraklase)

Pozdr.
CYTAT(MaGik_TSW @ Oct 28 2008, 15:49)

i jak kiedy ten patch ?
I wy sie dziwice dlaczego oni nie chca podawac Premiery patcha ?
smock1983
Oct 28 2008, 16:58
nikt wam nie poda daty premiery patcha bo nikt nie wie kiedy on wyjdzie kazdy ma swoje zycie i tyle czasu ile moze poswieca na jego robienie jak skoncza to patch bedzie i tyle sa wazniejsze rzeczy w real life ..
potter
Oct 28 2008, 18:23
Matko
Ludzie, przeciez juz podali, czytajcie uwaznie i nie piszcie durnych postow
pj.patryk
Oct 28 2008, 21:45
Witam,
od razu mówię, że rzadko tu bywam i jak coś było już powiedziane to sorka

A więc, sporo grałem w OE 4.0 i uważam go za świetny patch.. no ale wiadomo nie ma rzeczy idealnych. Chciałbym się podzielić z Wami moimi propozycjami odnośnie nowej wersji patcha i tego czego chętnie bym zobaczył w najnowszej odsłonie a nie było ich w 4.0.
- stadion Wisły Kraków- stare trybuny się świetna, ale te nowe tylko kształtem przypominają mi prawdziwe. Jak gram mecz Wisłą i jest akcja pod bramką (widać wtedy sektor E lub D) zupełnie nie czuje się jakbym gram przy Reymonta. Np. zamiast siatek ochronnych mamy jakiś wielki metalowy płot. Nie wiem, może tylko ja tak mam, albo źle to odczuwam.

-przyśpiewki - z tego co kojarzę to można dać tylko 4 dla jednej drużyny. A może można byłoby zamiast jednej "jazda, jazda, jazda..." połączyć parę różnych jako jedną cała? Wyszło by wtedy więcej przyśpiewek i aż lepiej by się grało "u siebie" ;D
- dużym minusem jest doping przyjezdnych... często słychać ich o wiele częściej niż swoich kibiców co tez bardzo psuje atmosferę meczu u siebie. Ale z tego co kiedyś czytałem to chyba nie da się tego zmienić?
W sumie na szybko to to by były taki największe wady, jak dla mnie, reszta jest ok.

pzdr i powodzenia przy patchu
manio3
Oct 29 2008, 15:29
Mam kolejne pytanie:/ czy na takim sprzęcie gra nie będzie przycinać na HIGH detalach i na stadionach nowych?
Ja mam AMD Athlon +3000 1.8GHz 1 GB RAM i poprzedni patch chodził mi na full przy powtórkach w czasie meczu bez żadnych ścin. PES 2009 chodzi mi na full (no ale wiadomo na replayach się ścina). Jestem pewien że ten patch będzie chodził ci chodził na full.
manio3
Oct 29 2008, 18:09
thx za odpowiedź PITEK001
Orange_91
Oct 29 2008, 18:57
CYTAT(pj.patryk @ Oct 28 2008, 21:49)

-przyśpiewki - z tego co kojarzę to można dać tylko 4 dla jednej drużyny. A może można byłoby zamiast jednej "jazda, jazda, jazda..." połączyć parę różnych jako jedną cała? Wyszło by wtedy więcej przyśpiewek i aż lepiej by się grało "u siebie" ;D
Można dać 5. Niby można tak zrobić jak piszesz z tym połączeniem ale w tej fazie produkcji patcha takie coś odpada.
CYTAT(pj.patryk @ Oct 28 2008, 21:49)

- dużym minusem jest doping przyjezdnych... często słychać ich o wiele częściej niż swoich kibiców co tez bardzo psuje atmosferę meczu u siebie. Ale z tego co kiedyś czytałem to chyba nie da się tego zmienić?
Nie da. Z tym to do KONAMI nie do nas. W meczu towarzyskim możesz sobie ustawić doping a w innych trybach chyba już nie. Z tym stadionem to do autora, my tego zmienić nie możemy.
Przed premierą patcha postaramy się wrzucić jeszcze jakieś screeny.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Oct 29 2008, 18:59
CYTAT(Orange_91 @ Oct 29 2008, 20:01)

Przed premierą patcha postaramy się wrzucić jeszcze jakieś screeny.
Mam tylko 1 pytanie Orange

Czy screeny z jakiegosz meczow z ekstraklasie bedzie
Orange_91
Oct 29 2008, 19:03
Będą screeny ze wszystkiego więc z meczów także.
CYTAT(manio3 @ Oct 29 2008, 15:33)

Mam kolejne pytanie:/ czy na takim sprzęcie gra nie będzie przycinać na HIGH detalach i na stadionach nowych?

Chyba żartujesz. zreszta tak trudno wpisac w google "pes 6 wymagania sprzętowe"??
Mam pytanko. Czy w kadrze Feyenoordu będzie Kermit ERASMUS?
Bo sie zastanawiam nad mordka dla niego.
I niewiem czy warto poswiecac czas.
Prosiłbym o odp. z góry dzieki.
naczelnik5
Oct 29 2008, 20:35
CYTAT(szejk @ Oct 29 2008, 20:12)

Mam pytanko. Czy w kadrze Feyenoordu będzie Kermit ERASMUS?
Bo sie zastanawiam nad mordka dla niego.
I niewiem czy warto poswiecac czas.
Prosiłbym o odp. z góry dzieki.
Po co zadajesz takie pytania ? przeciez nawet jak nie bedzie a zrobisz mu mordke to mozesz dolaczyc go do kadry feyenoordu co za problem

wszyscy tacy stesknieni za patchem ze jak wyjdzie to chyba zapomni sie o calym bozym swiecie
Bartolek91
Oct 29 2008, 22:58
mozecie poinformowac jak ida prace?
no właśnie jak idą prace w 6.0 też chce z wami współpracować
kamil9021
Oct 30 2008, 15:48
Oby wyszedl jak najszybciej

)) a nie wiadomo jakie beda polskie stadiony ?
Maychey
Oct 30 2008, 17:01
wiadomo, pewnie nie będzie żadnych

stadionów szukaj w downloadzie na issonline.pl
Jacmen
Oct 30 2008, 17:23
Jakie głupoty gadasz ;/ Będą prawie dla wszystkich drużyn kilku tylko nie będzie
miczal93
Oct 30 2008, 19:58
no to super, że patch wyjdzie w ten weekend

już nie mogę się doczekac !

;]
Bescon
Oct 31 2008, 03:35
witam wszystkich chcialem poprosic autorow aby mi napisali czy ten patch bedzie chodzil na krarcie ge force 4 mx 440 poniewaz jeden z fanow pesa napisal tak:" Dacie zrobic pilki na MX ? Bo ja mam GeForce MX i pilki z patcha 4 mi nie chodza :/ ale reszta spoko". Niestety najzwyczajniej w swiecie nie znam sie na tym i nie wiem co mial na mysli dlatego prosze o odpowiedz. Sam gram na patchu v3.0 z tym ze bez kitservera poniewaz mam slaby sprzet i mi przycina gre ale mi to wcale nie przeszkadza wiec jezeli chodzi tylko o kitservera to kamien z serca prosze o wyjasnienie pozdrawiam.
Kamilbialego
Oct 31 2008, 07:51
Nie będzie nowych stadionów?! Przecież te które do tej ppory powstały są już nieaktualne. Jaga ma oświetlenie, Lech nowe jupitery, Wisły stadionik też się zmienił...
costly94
Oct 31 2008, 08:53
przeciez lamp itd w ogole nie widac... robią to za darmo traca w pizdu czasu a ty itak nazekasz ? na stadiony?! przeciez jak grasz to widac tylko murawe... czy tutaj oswietlenie ma znaczenie?;/
Jacmen
Oct 31 2008, 09:01
CYTAT(costly94 @ Oct 31 2008, 08:57)

przeciez lamp itd w ogole nie widac... robią to za darmo traca w pizdu czasu a ty itak nazekasz ? na stadiony?! przeciez jak grasz to widac tylko murawe... czy tutaj oswietlenie ma znaczenie?;/
Wiesz są ludzie i parapety nic na takie gadanie nie poradzimy ;/ Co do patcha to mam nadzieję, że powali inne części ;]
MaGik_TSW
Oct 31 2008, 10:02
te stadiony ktore juz sa zrobione i tak sie prezentuja fantastycznie .. wiec moim zdaniem nie trzeba robic zadnych nowych stadionow tylko zebrac do kupy te ktore juz sa zrobione
a co do screenów to taka podpowiec zrobicie screeny na stadionie z KS i na zwyklym tak dla porownania
costly94
Oct 31 2008, 11:22
CYTAT(Jacmen @ Oct 31 2008, 09:05)

Wiesz są ludzie i parapety nic na takie gadanie nie poradzimy ;/ Co do patcha to mam nadzieję, że powali inne części ;]
ehh, ubolewam nad tymi parapetami
Kamilbialego
Oct 31 2008, 15:57
CYTAT(costly94 @ Oct 31 2008, 08:57)

Jak tak uważasz to może niech nie robią twarzy tylko zrobią jakieś lipne facjty w edytorze. No przecież jak gra się mecz to twarze widać
tylko na powtórkach. Słuchaj nie mówie aby tu i tarez robili stadiony tylko PROPONUJE aby tamte
podrasować.
CYTAT(Jacmen @ Oct 31 2008, 09:05)

Wiesz co ja pytam o stadiony a ty tutaj z wyzwiskami, żal mi ciebie. Wracaj do piaskownicy. Swoimi komentarzami sam świadczysz o sobie.
CYTAT(miczal93 @ Oct 30 2008, 20:02)

no to super, że patch wyjdzie w ten weekend

już nie mogę się doczekac !

;]
Skąd o tym wiesz przerz Twórcy nie informowali ?
Jacmen
Oct 31 2008, 16:17
A czy ja Ciebie obraziłem ? Przeczytaj mój post jeszcze raz, idź do mamusi i niech go z tobą dokładnie przedyskutuje. Na pw zapraszam
ps:WKS Timak to mówił ;d
Lechhu91
Oct 31 2008, 17:09
CYTAT(T-Mac @ Oct 22 2008, 20:21)

prawdopodobnie nastepny tydzien
pozdro
Witam:) I jak bedzie ten patch w ten weekend?? Napewno bedzie dobry
POZDRAWIAM tych co go robili
Bescon
Oct 31 2008, 19:59
co to znaczy ze pliki z patcha v4.0 nie chodza na kartach mx chodzi o kitservera tylko?
bo ja mam ge force mx 440 i sie zastanawiam czy ten patch bedzie mi chodzil
CYTAT(Bescon @ Oct 31 2008, 21:03)

co to znaczy ze pliki z patcha v4.0 nie chodza na kartach mx chodzi o kitservera tylko?
bo ja mam ge force mx 440 i sie zastanawiam czy ten patch bedzie mi chodzil
To znaczy że piłki które będą w kitserverze nie będą chodziły na kartach seri MX, będziesz musiał poszukać piłek które współgraja z kartam MX.
Chcialbym przeprosic wszystkich uzytkownikow tego forum za to co napisalem poniewaz z uwagi ze mam slaby wzrok zle przeczytalem "pliki" zamiast "pilki" i bardzo dziekuje koledze wyzej za wyjasnienie.
Mam jeszcze takie pytanie czy w tym patchu beda przyspiewki kibicow polskich klubow poniewaz w patchu 3.0 nie bylo ich i jak tak czy one znajduja sie w kiserverze
CYTAT(Bescon @ Nov 1 2008, 02:12)

Mam jeszcze takie pytanie czy w tym patchu beda przyspiewki kibicow polskich klubow poniewaz w patchu 3.0 nie bylo ich i jak tak czy one znajduja sie w kiserverze
Przyśpiewki Polskich kibiców były w Patchu 3.0! Logiczne jest, że będą i teraz...

Ponadto przyśpiewki znajdują się w plikach które wgywa się przez DKZ, no chyba, że powstał soundserver

ale nie wydaję mi się
torcidak16
Nov 1 2008, 08:37
Będzei dzisiaj taka możliwośc ze wyjdzie patch??
miczal93
Nov 1 2008, 09:59
CYTAT(torcidak16 @ Nov 1 2008, 08:41)

Będzei dzisiaj taka możliwośc ze wyjdzie patch??
powinienwyjsc dzisiaj albo jutro

w końcu sam T-mac pisał że do końca w tym miesiącu wyjdzie patch, także trzymamy za słowa

jak nie wyjdzie to wyjdzie kto tutaj jest frajerem :]
T-Mac napisał "PRAWDOPODOBNIE w przyszłym tygodniu" frajerze.
Patch wcale w ten weekend wyjsc nie musi.
frajerow to znajdz sobie w rodzinie
napisalem prawdopodobnie
niestety ale nie mamy ukonczonego UNI z KS
wiec nie chcemy dawac niekompletnego patcha
pozdro
Kamilbialego
Nov 1 2008, 10:52
a dużo wam jeszcze tych strojów zostało?
Kiedy wyjdzie to wyjdzie po co sie pytac caly czas T-mac pisał że wyjdzie w tym miesiącu nie udało się trudno poczekamy jeszcze troche Ja wole dostąc(uklon w strone ekipy tworzacej patch) patch dopracowany a nie cos zrobine na odwal
Tyle z mojej strony bez odbioru
Kamilbialego
Nov 1 2008, 12:56
Taka rada na przyszłość nie róbcie patcha na rundę wiosenną tylko samego ofa, no może parę strojów (nie sadzę by wiele drużyn zmieniało stroje między rundami). Zróbcie tylko aktualkę do 5.0. Będziecie mieli mniej pracy a i patch będzie szybciej. Bo myślę że skład drużyn w patchu jest dobry, komentarz 100%, no to ekstra.
CYTAT(T-Mac @ Nov 1 2008, 10:45)

wiec nie chcemy dawac niekompletnego patcha
No i racja a to pewnie juz dlugo nie zajmie, takze juz blizej jak dalej do patcha, pewnie w nast tygodniu
Windziak
Nov 1 2008, 13:05
Tacy ludzie jak Miczal nie powinni mieć dostępu do tego patcha... :| żal, zero szacunku!
Powiem szczerze iż też jestem troszkę rozgoryczony faktem, że musimy jeszcze trochę poczekać.

Wypada mieć nadzieję, że akurat na długi listopadowy weekend patch już będzie i będzie można pograć!

Wytrwałości chłopaki! CZEKAMY!
A po co w ogóle ten temat ?? Jeden wielki spam.. Daliście info o patchu i tyle starczy !
Co to ma być w ogóle ? Co chwile ktoś pisze ,, kiedy patch" ,, czemu go nie ma " ,, ale przecież mówiliście" ... Ludzie troche jakiegoś obycia...
Jestem za tym żeby zamknąć ten temat, jak wyjdzie patch zrobić topic i po sprawie.
Pozdrawiam.
MaGik_TSW
Nov 1 2008, 13:59
jakich strojow jeszcze nie macie ? moze pomozemy cos
artis1990
Nov 1 2008, 14:40
CYTAT(Grosio @ Nov 1 2008, 14:00)

A po co w ogóle ten temat ?? Jeden wielki spam.. Daliście info o patchu i tyle starczy !
Co to ma być w ogóle ? Co chwile ktoś pisze ,, kiedy patch" ,, czemu go nie ma " ,, ale przecież mówiliście" ... Ludzie troche jakiegoś obycia...
Jestem za tym żeby zamknąć ten temat, jak wyjdzie patch zrobić topic i po sprawie.
Pozdrawiam.
Popieram!
Zamknac temat... zeby dzieci i rezta zamuleńców nie wypisywała co chwile takich głupot... Ja sie ciesze ze wogole patch wyjdzie! o!... bo bez tego patcha PES6 straciłby wiele na wartosci... I nie wyskakujcie tu z hasłami typu frajer czy cos takiego... bo jak masz problem to wyjdz z domu... a wiem ze zaden tam z was napinaczy ma pewnie po 14 lat i komputer to jedyna opcja rozrywki... patch kiedy bedzie to bedzie i KONIEC!! Proponuje za kolejne głupie pytania dawac od razu BANA !!! Bo boruta w tym temacie jest niemiłosierna... moze ze 2-5 postów ma jakis sens... a reszta to spam!
KILKA SLOW PRAWDY...
Sam jestem cisnieniowiec na tego patcha. Koles podaje termin a potem przeklada i przeklada...wkurwiam sie panowie. Jestem typowym Polakiem, nie docenie chlopakow za wklad jaki wlozyli w robieniu tego zajebistego patcha, tylko jeszcze opierdole za to ze sie nie zmiescili w terminie. Gdzies przeczytalem, ze ma byc w tym tygodniu, napalilem sie, a tu kurwa nagle wyskakuje mi taki zonk ze ma byc w przyszlym tygodniu. A jakiez to bylo by moje podkurwienie, gdybym sie dowiedzial o przelozeniu premiery na nastepny termin. Kulminacje osiagnal bym, gdyby akurat w ten dzien przyszli mi odlaczyc prad za niezaplacone rachunki. Nie jestem jednym z tych ktorzy napisza: "dobra robota chlopaki, niewazne kiedy, fajnie ze wogole sie pojawi". Owszem, przeszlo mi przez mysl ze musieli sie nad tym napracowac, ale tylko tyle i wiekszych emocji odnoszacych sie do wkladu ich pracy nie odczuwam, natomiast jesli chodzi o date premiery to czuje naprawde bardzo duze. Ggdy czytam komentarze takie jak wyzej w cudzyslowiu, mysle sobie ze oni sa tylko tacy cierpliwi do czasu. Reki nie dam uciac, ale wiekszosc z tych ludzi wybuchnie, predzej czy pozniej - lzej lub mocniej - na forum lub nie. Tak jak apetyt rosnie w miare jedzenia tak wkurwienie wzrasta w miare oczekiwania... na patch. Niektorym nerwy juz puscily i powoli sam nabieram ochoty zeby pojechac tworca, bo to oni sa powiedzmy winowajcami ale poki co, hamuje sie. Jednak caly czas mam ta swiadomosc, ze to ich robota i daje sobie na wstrzymanie, nie pekam. Takie sa moje odczucia na dzisiaj zaraz po tym jak przeczytalem, ze patch pojawi sie w nastepnym tygodniu. Nie uwazam ze spamuje, wnet jestem przekonany ze pisze jak najbardziej na temat. To jest wlasnie to co trapi wszystkich uzytkownikow forum.
Ile i ty masz lat?
10?
Bo po przeczytaniu twojego tekstu...
Jakie teksty zabawne "powoli sam nabieram ochoty zeby pojechac tworca"
Czy niektórzy naprawde poczekac nie moga troche.
Szejk no wiesz jak sie Lekcji jeszcze nie odrobilo i teraz ma sie wolny czas to dobijaja na Forum sie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.