Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch V5.0.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
migimaster
A dla mnie OF jest najważniejszy. Inni wolą żeby wszystko ładnie wyglądało itd. Dla mnie istotne jest to żeby składy i statystyki były aktualne, reszta to uzupełnienie tego cudownego dzieła czyli PES6 + OE patch biggrin.gif
tomsonixonix
Of do przetestowania to bardzo dobra sprawa, także zanim pojawi się kitserver itp. chętnie zaopatrze się w option file.
hak23
CYTAT(tomsonixonix @ Sep 18 2008, 18:32) *
Of do przetestowania to bardzo dobra sprawa, także zanim pojawi się kitserver itp. chętnie zaopatrze się w option file.

Z tego co wiem to patch wyjdzie w całości i nie będzie można wcześniej przetestować OF.
__SaNd1__
CYTAT(hak23 @ Sep 18 2008, 20:08) *
Z tego co wiem to patch wyjdzie w całości i nie będzie można wcześniej przetestować OF.

TAK Bedzie caly patch !!! Juz duzo postow napisalem jak moderatory chcom to niech wytziom ale ludzie popatrzcie co pisze w zapowiedzi do patcha i zrozumiecie rolleyes.gif Tyle od demnie bede komentowal po wyjsciu patcha biggrin.gif Narazie ! tongue.gif
WKS
I co wstawicie dzisiaj OF czy jeszcze nie skończyliscie ?
perONE
CYTAT(WKS&RKS @ Sep 19 2008, 16:28) *
I co wstawicie dzisiaj OF czy jeszcze nie skończyliscie ?

Umiesz czytać? Patch będzie wydany w całości.
WKS
sorry nie ten dzial jeszcze raz przepraszam
potter
Wy to jednak czytac nie umiecie
Napisane wyraznie:
CYTAT(T-Mac @ Sep 15 2008, 21:58) *
jak wszystko dobrze pojdzie dostaniecie sam OF pod koniec tygodnia do testowania
pozdro

czyli patch wyjdzie pozniej, na razie sam OF a nie od razu wszystko

Czysta [300] postów tongue.gif
popolupo
hmm...

coraz mniej pojedynczych dodatkow sie ukazuje, czyli patch tuz, tuz laugh.gif
__SaNd1__
Ostatnie Pytanie - Czy bedziemy mogli zagrac w trzybie - League - w Bundeslige ? Tak jak w PES 6.5 Patch od Kubbasa ? rolleyes.gif EDIT: Ok Orange_91 Dzieki za Odpowiedz smile.gif
Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ Sep 20 2008, 18:53) *
Ostatnie Pytanie - Czy bedziemy mogli zagrac w trzybie - League - w Bundeslige ? Tak jak w PES 6.5 Patch od Kubbasa ? rolleyes.gif

Nie bo niby jak? Bundesliga u nas jest w others C więc możesz sobie najwyżej w lidze międzynarodowej ustawić grę samymi drużynami z tej ligi.
Kamilbialego
Słucjacie czytam że komentarz Szpakowski Szaranowicz 100%. Czyli usuniecie Kołtonia i Borka w zupełności. No nie wiem, w w fifach nie ma wszystkich nazwisk które oni wypowiadają oraztekstów typu "o nie ten zawodnik był na spalonym". W poprzednim patchu niektóre kwestie panów z Polsatu nie były usunięte... Pomyślcie co zrobić z tą kwestią o parze na stadionie, by tak często się nie powtarzała i by przyśpiewki działy w meczu towarzyskim. To nie jest tak że tylko narzekam. Wręcz przeciwnie cenie go sobie bardzo. Tylko pomyślcie nad tym co napisałem. A przy okazji znacie jakiś program do modyfikaji poziomu trudności w PES 6?
DuchuPL
Witam Panowie. Mam pytanie, nie wiem czy nie padło przypdakiem już ale niestety ja nie doczytałem się tego. Jest umowna data wydania pacha? Ja jak pewnie wszyscy już nie moge się go doczekać więc pytam. Pozdrawiam Serdecznie;)
Jamnik
To Twój pierwszy post, ale PolEvo nie lubi tego typu pytań więc odpowiedzi raczej sie nie doczekasz.

Pzdr smile.gif
benek1029
Mam takie małe pytanko co do komentarza. Ja gram bez komentarza więc czy będzie możliwość żeby ściągnąć patch bez komentarza, który będzie dla mnie i tak zbędny? Pamiętam, że w OE 3.0 dało rade co do OE 4.0 nie wiem bo nie ściągałem.
artis1990
ja mam pytanie dotyczace stadionów. Poniewaz tak bardzo wciagnał mnie oe3 ze nawet nie pomyslałem o tym ze 4 wyjdzie... i pytanie moje jest nastepujace: czy stadiony które miałem sciagniete do oe3 beda pasowały do oe5? za bardzo sie nie znam na tym, wiec pytam smile.gif Bo kto pyta nie bladzi smile.gif pozdro! Nie moge sie doczekac v.5 smile.gif
Rly?
artis1990 - w większości będą pasowały , ale chyba będziesz musiał pozmieniać trochę w map'ie
koordi
pisze bo nie wiem czy już o tym mówiono, ale moglibyście dać jakieś nowe okrzyki kibiców bo te z OE 4 są denne . trzeba zwrócić uwagę że na każdych stadionach jest inna akustyka , np. porównajcie sobie jak się cieszą z bramek w Anglii , a jak w Hiszpanii czy w Polsce , pozdro wink.gif
zomek
będą jakieś nowe mordki i przyśpiewki Widzewa?
potter
Zgadzam sie z jednym z koelgow wyzje co do komentarza ale tego sei raczej nie zmieni

Ale przyspiewki chyba mozecie, bo np na wyjazdach Legii rzadko jest piosenka Tanczymy labada, czesciej slychac np Ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa

W niektorych klubach sa juz przestarzale badz nieuzywane
artis1990
CYTAT
Zgadzam sie z jednym z koelgow wyzje co do komentarza ale tego sei raczej nie zmieni

Ale przyspiewki chyba mozecie, bo np na wyjazdach Legii rzadko jest piosenka Tanczymy labada, czesciej slychac np Ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa

W niektorych klubach sa juz przestarzale badz nieuzywane

racja... a Warszawa Warszawa nigdy nie słyszałem na wyjeździe... chociaz moge sie mylic, bo fanem Legii nie jestem smile.gif
Szymanzo
CYTAT(artis1990 @ Sep 23 2008, 20:12) *
racja... a Warszawa Warszawa nigdy nie słyszałem na wyjeździe... chociaz moge sie mylic, bo fanem Legii nie jestem smile.gif

było i to nie raz wink.gif

PS. Przydało by się odświeżenie przyśpiewek smile.gif ale bardzo łatwo można to samemu zrobić potrzeba tylko trochę czasu;)
Windziak
Jakby się dało Wisły Kraków przyśpiewki zmienić to byłoby extra... Ole Super Wisełka jest strasznie nie wyraźne, z kolei Wisła to jest potęga strasznie monotonne i takie bez emocji, a zwykle jest to troszkę inaczej na stadionie... Podczas meczu z Arką postaram się nagrać dyktafonem piosenki śpiewane podczas meczu i jak będą w dobrej jakości do zapodam wink.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Witam wszystkim Jak idzie praca nad patchem smile.gif To jestem ja __SaNd1__ jak wam jest potzebna jakas pomoc to morze czyms pomorze biggrin.gif No Narazie tongue.gif

Rly?
Jeżeli chodzi o doping to na stadionie legii nie powinno być dopingu , kibice dopingują jedynie na wyjazdach
mati_910
CYTAT(Rly? @ Sep 24 2008, 22:16) *
Jeżeli chodzi o doping to na stadionie legii nie powinno być dopingu , kibice dopingują jedynie na wyjazdach

Nie da rady zrobić tak, że dana drużyna będzie miała tylko przyśpiewki na wyjeździe czy też odwrotnie, zatem lepiej żeby każda drużyna OE miała przyśpiewki i gitara. Nie ma co kombinować. Pozdrawiam ; )
miczal93
żal pl ... mnie to juz konkretnie wkurza :/ ponieważ patch miał wyjśc już na początku września, a kurde PATRZCIE ile my juz czekamy ... rozumiem że praca trwa ale nie można jej przyspieszyc ? sad.gif

Mnie konkretnie wkurza to, że jesteś kolego mało cierpliwy. Oprócz pracy nad patchem jest też coś takiego jak życie. +10% /// Tomak
Kamlot
CYTAT(miczal93 @ Sep 28 2008, 15:00) *
żal pl ... mnie to juz konkretnie wkurza :/ ponieważ patch miał wyjśc już na początku września, a kurde PATRZCIE ile my juz czekamy ... rozumiem że praca trwa ale nie można jej przyspieszyc ? sad.gif

Kto Ci podał datę wydania patcha, bo ja jej nigdzie nie widziałem? Uszanuj pracę innych, a nie pisz bzdurnych postów. Myślisz, że ludzie, którzy pracują nad patchem nie mają czegoś innego do roboty (praca, szkoła, itp.) ? Jak chcesz przyśpieszyć wyjście patcha, to pomóż Im w czymś.

PS Sorry za Offtop
jajko432
ja coś słyszałem ,że patch ma wyjść 3-6 październik ,ale to chyba PLOTA
T-Mac
3-6pazdziernik buhahah
to akurat czas kiedy mnie nie bedzie bo wyjezdzam tongue.gif wiec na pewno nie wyjdzie
i nie podpuszczajcie
HernanRenifer
TZN. że patch wyjdzie po 6 pażdziernika !!!???? OOOOOOOO KUrde kupa czasu!

Wyjdzie po 6 października a Tobie pozostaje tylko cierpliwie czekać i nie śmiecić tematu nic nie wnoszącymi postami z masą znaków interpunkcyjnych.//Orange_91
Grzechu
A moglibyście chociaż powiedzieć/napisać co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Sorry, że pytam, ale może mógłbym Wam w czymś pomóc. W końcu, wspólnymi siłami moglibyśmy przyspieszyć datę wydania patcha. Tak więc, czekam na odpowiedź...
Orange_91
CYTAT(Grzechu @ Sep 28 2008, 19:26) *
A moglibyście chociaż powiedzieć/napisać co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Sorry, że pytam, ale może mógłbym Wam w czymś pomóc. W końcu, wspólnymi siłami moglibyśmy przyspieszyć datę wydania patcha. Tak więc, czekam na odpowiedź...

Teraz to troszkę za późno z pomocą, gdyż każdy już ma przydzielone zadania i prace są dość zaawansowane. W tym momencie możesz pomóc co najwyżej testując nasz of i wypisując błędy. Dzięki za chęci. wink.gif
matekkk25
CYTAT(Orange_91 @ Sep 28 2008, 19:45) *
Teraz to troszkę za późno z pomocą, gdyż każdy już ma przydzielone zadania i prace są dość zaawansowane. W tym momencie możesz pomóc co najwyżej testując nasz of i wypisując błędy. Dzięki za chęci. wink.gif

gdyby prace byly zaawansowane to by dawmno juz wyszedl haha a pozatym ja pisalem juz dawno o tym zeby nap co jest do zrobienia co mozan pomoc itp i jakos nikt nic nie napisal mi wiec nie p**prz glupot pozdrooo biggrin.gif patch kubasa bd milion razy lepszy ! i bedzie portugalska liga a nie ta polska pelna korupcji biggrin.gif i jakos nic nowszego od poprzedniej wersji nie bedzie ( oprocz aktualizacji skladow , pilkarzy , strojow itp ) wiec nie wiem nad czym tak trwaja prace haha

haha, i kto się śmieje ostatni, haha. ///Tomak.
Grzechu
Chłopie, zastanów się co Ty tutaj mówisz rolleyes.gif Jak na moje oko to chłopaki wcale nie muszą wydawać tego patcha... Wydają, bo chcą i tyle w tym temacie. Jak coś Ci nie pasuje to zamknij jadaczkę, nie wypowiadaj się tu, idź do tego swojego Kubasy czy jak mu tam leciało i pasjonuj się pięknem jego, jakże wspaniałego, patcha i ligi portugalskiej smile.gif
HernanRenifer
Zgadzam się z Grzechem!
MaTi10
Nie muszą wydawać tego Panowie,więc uszanuj że coś wogole robią i doceń to wink.gif mówiłeś oprócz aktualizacji sam robie ofa i aktualizowac sklady to troche roboty a mordki Timaka to co? więc cichosza i tyle w temacie i sorky za OT
WKS
CYTAT(matekkk25 @ Sep 28 2008, 20:57) *
 i bedzie portugalska liga a nie ta polska pelna korupcji biggrin.gif

haha, i kto się śmieje ostatni, haha. ///Tomak.

1 O gustach sie nie dyskutuje 

2 Ja ,  ekipa wyoknujaca EP i Uzytkownicy pomagajacy (np wytyczanie bledow w ofie ) Skoro piszemy tu znaczy ze korupcja itd nam lata .Ogladamy mecze i widac ze chociaz Druzyny nie  śą  najmocniejsze lecz grac umią ogladles Puchar UEFA mecz Lech - Grashoppers ? Jaką wspaniala pilke gra Lech Legia Wisła i reszta zespolow z Ekstraklasy ?  Ale kazdy ma inny gust jak pisalem ja lubie jak graja młodzi utalentowani piłkarze np.R.Lewandowski. Ty lubisz jak graja naszpikowane gwiazdeczki . Koniec OT 
Windziak
A jaka satysfakcja jest, gdy pokonasz taką słabą Wisłą tudzież Lechem drużyny z półki Manchesteru, Realu czy innego Bayernu... wink.gif
Kamiloxx
chłopaki mogą nie wydać nawet jak chcą ... bo to dzięki ich uprzejmości mamy ekstraklasę w PESie wink.gif wydali już 4 wersję i dalej się nie wnerwiają smile.gif i za to dzięki chłopaki !! możecie go wydać nawet za 20 lat wink.gif byle by wyszedł ... smile.gif
mcmattt25
zlookajcie biggrin.gif : http://www.pesforum.de/allgemein/57451-iss...new-update.html
Damian.
Każdy ściąga co chce, ja osobiście nagrałem się już w polską ligę, więc wole spróbować teraz portugalskiej.

mcmattt25: to jest temat o Polskiej Ekstraklasie. Dostaniesz % na bank ^^.

Możecie zdradzić ile będzie piłek? 20-30 , 1000 ? smile.gif
mcmattt25
CYTAT(Damian. @ Sep 29 2008, 17:00) *
Każdy ściąga co chce, ja osobiście nagrałem się już w polską ligę, więc wole spróbować teraz portugalskiej.

mcmattt25: to jest temat o Polskiej Ekstraklasie. Dostaniesz % na bank ^^.

Możecie zdradzić ile będzie piłek? 20-30 , 1000 ? smile.gif

szukalem po necie innych patchy ktore juz wyszly , bo naszych polskich doczekac sie nie moge ;p i znalazlem jednego i go wrzucilem tu biggrin.gif trudno najwyzej beda % ;p
T-Mac
doczekac sie nie mozna
to samemu sobie zrobic i przestac pier... smuty
kazdy z nas ma swoje zycie prywatne praca szkola i inne obowiazki nikt nie siedzi przed pc 24/24
torin wyjechal na 2tyg wiec stop z kitsami ja wyjezdzam w sobote naszczescie na krotko
zrozumcie wkoncu
AdamSzmulki
heh nie pisałem na tym forum od jakiegoś roku , a może i więcej biggrin.gif
no pracujcie i odpoczywajcie panowie liczy się tylko i wyłącznie końcowy efekt biggrin.gif
Tomi84
Jak byście potrzebowali jeszcze jakiś previewów do stadionów dla patcha to piszcie śmiało. Chętnie pomogę.

pozdrawiam.
mrowa196
A ile będzie ważył kitserver.
manio3
mam dwa pytania:
Patcha będzie trzeba instalować na czystą grę?
w scoreboardzie będą literki np: WIS czy herby??
WKS
CYTAT(T-Mac @ Sep 16 2008, 18:58) *
tak jak bylo
napisy w klubach
flagi w panstwach

Czytanie nie boli wink.gif
Graczyk
CYTAT(WKS&RKS @ Oct 2 2008, 17:47) *
Czytanie nie boli wink.gif

wydaje mi sei ze chyba herby byly by lepsze smile.gif lepsza estetyka biggrin.gif sorki za Off toppic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.