migimaster
Sep 17 2008, 21:46
A dla mnie OF jest najważniejszy. Inni wolą żeby wszystko ładnie wyglądało itd. Dla mnie istotne jest to żeby składy i statystyki były aktualne, reszta to uzupełnienie tego cudownego dzieła czyli PES6 + OE patch
tomsonixonix
Sep 18 2008, 17:28
Of do przetestowania to bardzo dobra sprawa, także zanim pojawi się kitserver itp. chętnie zaopatrze się w option file.
CYTAT(tomsonixonix @ Sep 18 2008, 18:32)

Of do przetestowania to bardzo dobra sprawa, także zanim pojawi się kitserver itp. chętnie zaopatrze się w option file.
Z tego co wiem to patch wyjdzie w całości i nie będzie można wcześniej przetestować OF.
__SaNd1__
Sep 18 2008, 18:07
CYTAT(hak23 @ Sep 18 2008, 20:08)

Z tego co wiem to patch wyjdzie w całości i nie będzie można wcześniej przetestować OF.
TAK Bedzie caly patch !!! Juz duzo postow napisalem jak moderatory chcom to niech wytziom ale ludzie popatrzcie co pisze w zapowiedzi do patcha i zrozumiecie

Tyle od demnie bede komentowal po wyjsciu patcha

Narazie !
I co wstawicie dzisiaj OF czy jeszcze nie skończyliscie ?
perONE
Sep 19 2008, 15:52
CYTAT(WKS&RKS @ Sep 19 2008, 16:28)

I co wstawicie dzisiaj OF czy jeszcze nie skończyliscie ?
Umiesz czytać? Patch będzie wydany w całości.
sorry nie ten dzial jeszcze raz przepraszam
potter
Sep 19 2008, 16:17
Wy to jednak czytac nie umiecie
Napisane wyraznie:
CYTAT(T-Mac @ Sep 15 2008, 21:58)

jak wszystko dobrze pojdzie dostaniecie sam OF pod koniec tygodnia do testowania
pozdro
czyli patch wyjdzie pozniej, na razie sam OF a nie od razu wszystko
Czysta [300] postów
popolupo
Sep 20 2008, 09:02
hmm...
coraz mniej pojedynczych dodatkow sie ukazuje, czyli patch tuz, tuz
__SaNd1__
Sep 20 2008, 17:49
Ostatnie Pytanie - Czy bedziemy mogli zagrac w trzybie - League - w Bundeslige ? Tak jak w PES 6.5 Patch od Kubbasa ?

EDIT: Ok Orange_91 Dzieki za Odpowiedz
Orange_91
Sep 20 2008, 18:05
CYTAT(__SaNd1__ @ Sep 20 2008, 18:53)

Ostatnie Pytanie - Czy bedziemy mogli zagrac w trzybie - League - w Bundeslige ? Tak jak w PES 6.5 Patch od Kubbasa ?

Nie bo niby jak? Bundesliga u nas jest w others C więc możesz sobie najwyżej w lidze międzynarodowej ustawić grę samymi drużynami z tej ligi.
Kamilbialego
Sep 22 2008, 12:05
Słucjacie czytam że komentarz Szpakowski Szaranowicz 100%. Czyli usuniecie Kołtonia i Borka w zupełności. No nie wiem, w w fifach nie ma wszystkich nazwisk które oni wypowiadają oraztekstów typu "o nie ten zawodnik był na spalonym". W poprzednim patchu niektóre kwestie panów z Polsatu nie były usunięte... Pomyślcie co zrobić z tą kwestią o parze na stadionie, by tak często się nie powtarzała i by przyśpiewki działy w meczu towarzyskim. To nie jest tak że tylko narzekam. Wręcz przeciwnie cenie go sobie bardzo. Tylko pomyślcie nad tym co napisałem. A przy okazji znacie jakiś program do modyfikaji poziomu trudności w PES 6?
DuchuPL
Sep 22 2008, 18:53
Witam Panowie. Mam pytanie, nie wiem czy nie padło przypdakiem już ale niestety ja nie doczytałem się tego. Jest umowna data wydania pacha? Ja jak pewnie wszyscy już nie moge się go doczekać więc pytam. Pozdrawiam Serdecznie;)
Jamnik
Sep 22 2008, 18:56
To Twój pierwszy post, ale PolEvo nie lubi tego typu pytań więc odpowiedzi raczej sie nie doczekasz.
Pzdr
benek1029
Sep 22 2008, 19:05
Mam takie małe pytanko co do komentarza. Ja gram bez komentarza więc czy będzie możliwość żeby ściągnąć patch bez komentarza, który będzie dla mnie i tak zbędny? Pamiętam, że w OE 3.0 dało rade co do OE 4.0 nie wiem bo nie ściągałem.
artis1990
Sep 23 2008, 00:03
ja mam pytanie dotyczace stadionów. Poniewaz tak bardzo wciagnał mnie oe3 ze nawet nie pomyslałem o tym ze 4 wyjdzie... i pytanie moje jest nastepujace: czy stadiony które miałem sciagniete do oe3 beda pasowały do oe5? za bardzo sie nie znam na tym, wiec pytam

Bo kto pyta nie bladzi

pozdro! Nie moge sie doczekac v.5
artis1990 - w większości będą pasowały , ale chyba będziesz musiał pozmieniać trochę w map'ie
koordi
Sep 23 2008, 18:05
pisze bo nie wiem czy już o tym mówiono, ale moglibyście dać jakieś nowe okrzyki kibiców bo te z OE 4 są denne . trzeba zwrócić uwagę że na każdych stadionach jest inna akustyka , np. porównajcie sobie jak się cieszą z bramek w Anglii , a jak w Hiszpanii czy w Polsce , pozdro
będą jakieś nowe mordki i przyśpiewki Widzewa?
potter
Sep 23 2008, 18:55
Zgadzam sie z jednym z koelgow wyzje co do komentarza ale tego sei raczej nie zmieni
Ale przyspiewki chyba mozecie, bo np na wyjazdach Legii rzadko jest piosenka Tanczymy labada, czesciej slychac np Ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa
W niektorych klubach sa juz przestarzale badz nieuzywane
artis1990
Sep 23 2008, 19:08
CYTAT
Zgadzam sie z jednym z koelgow wyzje co do komentarza ale tego sei raczej nie zmieni
Ale przyspiewki chyba mozecie, bo np na wyjazdach Legii rzadko jest piosenka Tanczymy labada, czesciej slychac np Ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa
W niektorych klubach sa juz przestarzale badz nieuzywane
racja... a Warszawa Warszawa nigdy nie słyszałem na wyjeździe... chociaz moge sie mylic, bo fanem Legii nie jestem
Szymanzo
Sep 23 2008, 19:52
CYTAT(artis1990 @ Sep 23 2008, 20:12)

racja... a Warszawa Warszawa nigdy nie słyszałem na wyjeździe... chociaz moge sie mylic, bo fanem Legii nie jestem

było i to nie raz
PS. Przydało by się odświeżenie przyśpiewek

ale bardzo łatwo można to samemu zrobić potrzeba tylko trochę czasu;)
Windziak
Sep 24 2008, 12:33
Jakby się dało Wisły Kraków przyśpiewki zmienić to byłoby extra... Ole Super Wisełka jest strasznie nie wyraźne, z kolei Wisła to jest potęga strasznie monotonne i takie bez emocji, a zwykle jest to troszkę inaczej na stadionie... Podczas meczu z Arką postaram się nagrać dyktafonem piosenki śpiewane podczas meczu i jak będą w dobrej jakości do zapodam
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Sep 24 2008, 18:52
Witam wszystkim Jak idzie praca nad patchem

To jestem ja __SaNd1__ jak wam jest potzebna jakas pomoc to morze czyms pomorze

No Narazie
Jeżeli chodzi o doping to na stadionie legii nie powinno być dopingu , kibice dopingują jedynie na wyjazdach
mati_910
Sep 24 2008, 22:05
CYTAT(Rly? @ Sep 24 2008, 22:16)

Jeżeli chodzi o doping to na stadionie legii nie powinno być dopingu , kibice dopingują jedynie na wyjazdach
Nie da rady zrobić tak, że dana drużyna będzie miała tylko przyśpiewki na wyjeździe czy też odwrotnie, zatem lepiej żeby każda drużyna OE miała przyśpiewki i gitara. Nie ma co kombinować. Pozdrawiam ; )
miczal93
Sep 28 2008, 13:56
żal pl ... mnie to juz konkretnie wkurza :/ ponieważ patch miał wyjśc już na początku września, a kurde PATRZCIE ile my juz czekamy ... rozumiem że praca trwa ale nie można jej przyspieszyc ?
Mnie konkretnie wkurza to, że jesteś kolego mało cierpliwy. Oprócz pracy nad patchem jest też coś takiego jak życie. +10% /// Tomak
Kamlot
Sep 28 2008, 14:20
CYTAT(miczal93 @ Sep 28 2008, 15:00)

żal pl ... mnie to juz konkretnie wkurza :/ ponieważ patch miał wyjśc już na początku września, a kurde PATRZCIE ile my juz czekamy ... rozumiem że praca trwa ale nie można jej przyspieszyc ?

Kto Ci podał datę wydania patcha, bo ja jej nigdzie nie widziałem? Uszanuj pracę innych, a nie pisz bzdurnych postów. Myślisz, że ludzie, którzy pracują nad patchem nie mają czegoś innego do roboty (praca, szkoła, itp.) ? Jak chcesz przyśpieszyć wyjście patcha, to pomóż Im w czymś.
PS Sorry za Offtop
jajko432
Sep 28 2008, 16:20
ja coś słyszałem ,że patch ma wyjść 3-6 październik ,ale to chyba PLOTA
3-6pazdziernik buhahah
to akurat czas kiedy mnie nie bedzie bo wyjezdzam

wiec na pewno nie wyjdzie
i nie podpuszczajcie
HernanRenifer
Sep 28 2008, 17:34
TZN. że patch wyjdzie po 6 pażdziernika !!!???? OOOOOOOO KUrde kupa czasu!
Wyjdzie po 6 października a Tobie pozostaje tylko cierpliwie czekać i nie śmiecić tematu nic nie wnoszącymi postami z masą znaków interpunkcyjnych.//Orange_91
Grzechu
Sep 28 2008, 18:22
A moglibyście chociaż powiedzieć/napisać co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Sorry, że pytam, ale może mógłbym Wam w czymś pomóc. W końcu, wspólnymi siłami moglibyśmy przyspieszyć datę wydania patcha. Tak więc, czekam na odpowiedź...
Orange_91
Sep 28 2008, 18:41
CYTAT(Grzechu @ Sep 28 2008, 19:26)

A moglibyście chociaż powiedzieć/napisać co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Sorry, że pytam, ale może mógłbym Wam w czymś pomóc. W końcu, wspólnymi siłami moglibyśmy przyspieszyć datę wydania patcha. Tak więc, czekam na odpowiedź...
Teraz to troszkę za późno z pomocą, gdyż każdy już ma przydzielone zadania i prace są dość zaawansowane. W tym momencie możesz pomóc co najwyżej testując nasz of i wypisując błędy. Dzięki za chęci.
matekkk25
Sep 28 2008, 19:53
CYTAT(Orange_91 @ Sep 28 2008, 19:45)

Teraz to troszkę za późno z pomocą, gdyż każdy już ma przydzielone zadania i prace są dość zaawansowane. W tym momencie możesz pomóc co najwyżej testując nasz of i wypisując błędy. Dzięki za chęci.

gdyby prace byly zaawansowane to by dawmno juz wyszedl haha a pozatym ja pisalem juz dawno o tym zeby nap co jest do zrobienia co mozan pomoc itp i jakos nikt nic nie napisal mi wiec nie p**prz glupot pozdrooo

patch kubasa bd milion razy lepszy ! i bedzie portugalska liga a nie ta polska pelna korupcji

i jakos nic nowszego od poprzedniej wersji nie bedzie ( oprocz aktualizacji skladow , pilkarzy , strojow itp ) wiec nie wiem nad czym tak trwaja prace haha
haha, i kto się śmieje ostatni, haha. ///Tomak.
Grzechu
Sep 28 2008, 20:26
Chłopie, zastanów się co Ty tutaj mówisz

Jak na moje oko to chłopaki wcale nie muszą wydawać tego patcha... Wydają, bo chcą i tyle w tym temacie. Jak coś Ci nie pasuje to zamknij jadaczkę, nie wypowiadaj się tu, idź do tego swojego Kubasy czy jak mu tam leciało i pasjonuj się pięknem jego, jakże wspaniałego, patcha i ligi portugalskiej
HernanRenifer
Sep 29 2008, 13:00
Zgadzam się z Grzechem!
MaTi10
Sep 29 2008, 13:24
Nie muszą wydawać tego Panowie,więc uszanuj że coś wogole robią i doceń to

mówiłeś oprócz aktualizacji sam robie ofa i aktualizowac sklady to troche roboty a mordki Timaka to co? więc cichosza i tyle w temacie i sorky za OT
CYTAT(matekkk25 @ Sep 28 2008, 20:57)

i bedzie portugalska liga a nie ta polska pelna korupcji
haha, i kto się śmieje ostatni, haha. ///Tomak.1 O gustach sie nie dyskutuje
2 Ja , ekipa wyoknujaca EP i Uzytkownicy pomagajacy (np wytyczanie bledow w ofie ) Skoro piszemy tu znaczy ze korupcja itd nam lata .Ogladamy mecze i widac ze chociaz Druzyny nie śą najmocniejsze lecz grac umią ogladles Puchar UEFA mecz Lech - Grashoppers ? Jaką wspaniala pilke gra Lech Legia Wisła i reszta zespolow z Ekstraklasy ? Ale kazdy ma inny gust jak pisalem ja lubie jak graja młodzi utalentowani piłkarze np.R.Lewandowski. Ty lubisz jak graja naszpikowane gwiazdeczki . Koniec OT
Windziak
Sep 29 2008, 14:02
A jaka satysfakcja jest, gdy pokonasz taką słabą Wisłą tudzież Lechem drużyny z półki Manchesteru, Realu czy innego Bayernu...
Kamiloxx
Sep 29 2008, 14:50
chłopaki mogą nie wydać nawet jak chcą ... bo to dzięki ich uprzejmości mamy ekstraklasę w PESie

wydali już 4 wersję i dalej się nie wnerwiają

i za to dzięki chłopaki !! możecie go wydać nawet za 20 lat

byle by wyszedł ...
mcmattt25
Sep 29 2008, 15:42
Damian.
Sep 29 2008, 15:56
Każdy ściąga co chce, ja osobiście nagrałem się już w polską ligę, więc wole spróbować teraz portugalskiej.
mcmattt25: to jest temat o Polskiej Ekstraklasie. Dostaniesz % na bank ^^.
Możecie zdradzić ile będzie piłek? 20-30 , 1000 ?
mcmattt25
Sep 29 2008, 16:00
CYTAT(Damian. @ Sep 29 2008, 17:00)

Każdy ściąga co chce, ja osobiście nagrałem się już w polską ligę, więc wole spróbować teraz portugalskiej.
mcmattt25: to jest temat o Polskiej Ekstraklasie. Dostaniesz % na bank ^^.
Możecie zdradzić ile będzie piłek? 20-30 , 1000 ?

szukalem po necie innych patchy ktore juz wyszly , bo naszych polskich doczekac sie nie moge ;p i znalazlem jednego i go wrzucilem tu

trudno najwyzej beda % ;p
doczekac sie nie mozna
to samemu sobie zrobic i przestac pier... smuty
kazdy z nas ma swoje zycie prywatne praca szkola i inne obowiazki nikt nie siedzi przed pc 24/24
torin wyjechal na 2tyg wiec stop z kitsami ja wyjezdzam w sobote naszczescie na krotko
zrozumcie wkoncu
AdamSzmulki
Sep 29 2008, 23:44
heh nie pisałem na tym forum od jakiegoś roku , a może i więcej
no pracujcie i odpoczywajcie panowie liczy się tylko i wyłącznie końcowy efekt
Jak byście potrzebowali jeszcze jakiś previewów do stadionów dla patcha to piszcie śmiało. Chętnie pomogę.
pozdrawiam.
mrowa196
Oct 2 2008, 14:01
A ile będzie ważył kitserver.
mam dwa pytania:
Patcha będzie trzeba instalować na czystą grę?
w scoreboardzie będą literki np: WIS czy herby??
CYTAT(T-Mac @ Sep 16 2008, 18:58)

tak jak bylo
napisy w klubach
flagi w panstwach
Czytanie nie boli
Graczyk
Oct 2 2008, 17:03
CYTAT(WKS&RKS @ Oct 2 2008, 17:47)

Czytanie nie boli

wydaje mi sei ze chyba herby byly by lepsze

lepsza estetyka

sorki za Off toppic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.