Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch V5.0.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
miczal93
CYTAT(szejk @ Nov 1 2008, 17:13) *
Ile i ty masz lat?
10?
Bo po przeczytaniu twojego tekstu...
Jakie teksty zabawne "powoli sam nabieram ochoty zeby pojechac tworca"
Czy niektórzy naprawde poczekac nie moga troche.

ale Ty szejk głupi jesteś....
a ciekawe jakim pismem Ty piszesz na GG chociażby cwelu... on ma racje, wiesz ja doceniam wkład T-mac'a i Orange_91 i reszty, ale w tym jest sęk żeby nie kłamac... Wolałbym żeby wogóle przemyśleli kiedy wyjdzie patch, a jak mają odkładac premierę, to WOLĘ ŻEBY WOGÓLE NIE PODAWALI JEJ !
czaisz pacześniaku ?? debilom nie czytających dokładnie postów, mówmy RAUS !
reyty
Kurde zamknijcie ten temat. Na wszystkie pytanie praktycznie macie odp kiedy wyjdzie co w nim będzie, itd. Ostatnie posty to jeden wielki spam. cool.gif
miczal93
SZEJK RAUS !

czemu nie wyświetla posta ? przed chwilo napisałem coś do T-mac'a i Orange_91, a jego nie ma sad.gif( pozdro..
manio3
tacy ludzie jak BESCON i MICZAL93 powinni mieć zakaz dostępu do patcha i forum.
NIE PODOBA SIĘ???samemu se zróbcie....
Jamnik
Miczal93 albo Bescon - chłopaki w ogóle czepiacie sie chłopaków że patcha wydają nie w terminie. A czy wiecie że istnieje jeszcze życie poza PES ? Jeżeli przełożyli to znaczy że mają coś innego (czytaj: ważniejszego) do roboty w danej chwili.

A jeżeli TAK BARDZO Wam przeszkadza że nie ma go w tym tygodniu to po co w ogóle czekacie na tego patcha ? Chłopaki robią go z dobrej woli i chwała im za to. Wiem ile to jest roboty i ile trzeba przy tym posiedzieć.

Weźcie jeszcze pod uwagę coś takiego: wydają patcha np. 2 tygodnie wczesniej niż to zapowiadali. Podejrzewam że zrypalibyście ich za to że "coś" nie pasuje - a to transfer a to kolor włosów a to coś tam innego.

To moja opinia z jakimiś pretensjami na GG lub PW - nie zaśmiecajmy topicu.
Orange_91
Widzę, że nie da się jednak zostawić tego tematu otwartego na dłużej bo robi się wielki syf. Temat zamykam i otworzymy go jak będziemy chcieli pokazać jakieś screeny bądź podać linki do ściągnięcia patcha.

T-Mac
___
pare slow ode mnie
patcha udostepniamy za darmo nie pobieramy za to kasy
wiec jesli napisalem ze prawdopodobnie wyjdzie a tak sie nie stalo wiec nie powinno byc zadnego zgrzytu
jest to ostatni patch jaki udostepniamy (jezeli go wogole wydamy, bo mi sie odechciewa) za darmo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.