Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch V5.0.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
artis1990
CYTAT
doczekac sie nie mozna
to samemu sobie zrobic i przestac pier... smuty
kazdy z nas ma swoje zycie prywatne praca szkola i inne obowiazki nikt nie siedzi przed pc 24/24
torin wyjechal na 2tyg wiec stop z kitsami ja wyjezdzam w sobote naszczescie na krotko
zrozumcie wkoncu

T-Mac wogole co Ty mówisz...? Czemu Ty sie tłumaczysz? Przeciez to od was zależy czy ten patch bedzie, czy nie bedzie... to ze jakis palant wypisuje jakies głupoty to nie wazne... macie rzesze chłopaków, którzy naprawde doceniają i podziwiają to co robicie... Pozdro i pracujcie tak dalej jak dotychczas smile.gif
EjPii
Zareklamujcie się w dziale modulator w CDA tongue.gif Niech wiedzą, że PES6 jeszcze nie umarł. cool.gif
RogerPES
Mam pytanie czy tacy piłkarze jak Tito,Arrunbarrena,Descarga czy Stilic bedą mieli prawdziwe twarze czy te robione w opcji edycji pes ? pzdr.
JuveR
CYTAT(RogerPES @ Oct 4 2008, 21:09) *
Mam pytanie czy tacy piłkarze jak Tito,Arrunbarrena,Descarga czy Stilic bedą mieli prawdziwe twarze czy te robione w opcji edycji pes ? pzdr.

Pogratulować inteligencji huh.gif Chyba oczywistym jest że jeśli jakiś facemaker wykonał dobrą twarz wyżej wymienionego zawodnika to ona znajdzie się w OE 5.0 ?
RogerPES
CYTAT(JuveR @ Oct 4 2008, 22:36) *
Pogratulować inteligencji huh.gif Chyba oczywistym jest że jeśli jakiś facemaker wykonał dobrą twarz wyżej wymienionego zawodnika to ona znajdzie się w OE 5.0 ?

no popatrz takis inteligentny z taką ciętą ripostą a nie domyśliłeś się że piszę dlatego bo nie wiem czy ktoś wykonał powyższe twarze?
Na przyszłość polecam mniej złośliwości wiecej rozumu...
JuveR
CYTAT(RogerPES @ Oct 5 2008, 10:13) *
no popatrz takis inteligentny z taką ciętą ripostą a nie domyśliłeś się że piszę dlatego bo nie wiem czy ktoś wykonał powyższe twarze?
Na przyszłość polecam mniej złośliwości wiecej rozumu...

Ale można wejść na stronę z twarzami polskich zawodników i zobaczyć czy takowe są wink.gif
Ewentualnie przejrzeć tematy Timaka czy innych facemakerów.
PES09PL
1. Czy ten komentarz Szpakowskiego chodzi też na innych wersjach PESa??
2. Czy można wrzucać OF do innych wersji PESa?
(chodzi o nadchodzącego PESa 09) cool.gif
Zywy
Nie, wszystko działa tylko na PESie 6 (tak mi się wydaje)
Jacmen
Oj ludzie ten of działa tylko i wyłącznie na pes6 i na żadnym więcej pozdr wink.gif
JuveR
CYTAT(PES09PL @ Oct 6 2008, 16:03) *
1. Czy ten komentarz Szpakowskiego chodzi też na innych wersjach PESa??
2. Czy można wrzucać OF do innych wersji PESa?
(chodzi o nadchodzącego PESa 09) cool.gif

Ponoć w grze Pokemon też działa ten OF tongue.gif
Sprawdzaliście? biggrin.gif
Ludzie ten temat nie bez sensu został założony w dziale: PES6 - Ekstraklasa Patch wink.gif
mcmattt25
[quote name='T-Mac' date='Sep 28 2008, 17:36' post='245698']
3-6pazdziernik buhahah
to akurat czas kiedy mnie nie bedzie bo wyjezdzam tongue.gif wiec na pewno nie wyjdzie
i nie podpuszczajcie
[/quot

hmm czyli w takim razie jest juz 6 wiec mozna sie juz powoli spodziewc patcha biggrin.gif ( bo mordki to mozna sicagnac z pesfaces itp i powklejac do kitservera a to zadna ciezka i nie dlugotrwala robota smile.gif )
Orange_91
CYTAT(mcmattt25 @ Oct 6 2008, 19:53) *
hmm czyli w takim razie jest juz 6 wiec mozna sie juz powoli spodziewc patcha biggrin.gif

Bardzo powoli.
CYTAT(mcmattt25 @ Oct 6 2008, 19:53) *
( bo mordki to mozna sicagnac z pesfaces itp i powklejac do kitservera a to zadna ciezka i nie dlugotrwala robota smile.gif )

Ty jesteś takiego zdania, ale inni mogą być innego. tongue.gif To jest patch a nie sam of więc takie rzeczy muszą być bo to podstawa.
siwers99
mam nadzieje ze szybciej niz bardzo powoli smile.gif pozdro wink.gif
FAN PES6
Ale chyba będzie na Legii ,,Sen o Warszawie'' i ,,Mistrzem Polski jest Legia..." ?

mcmattt25
a ile bedzie wazyl patch ?
aa i mozecie dac jakies zdjecia ?
z gry , kitsow , twarzy itp smile.gif

MaGik_TSW
dajcie tego patcha na filefont . prosze wink.gif
reS
ostatnie posty to normalnie jakaś lista życzeń blink.gif
wyluzujcie trochę, patch pewno niedługo wyjdzie i zapewne się nie zawiedziecie.
BiG
CYTAT(Orange_91 @ Oct 6 2008, 17:55) *
Bardzo powoli.

Czy ja wiem czy tak niedługo, Res.

Matek1908
Dodajcie do gry Kamila Bartosiewicza do zespołu ŁKSu numer 29.
Usuncie Stefana Potockiego i Wojciecha Mordzakowskiego bo oni nie są w kadrze ŁKS. Nie zapomnijcie to wazne.
MaTi10
Jeśli chodzi o ŁKS to myślę iż śmiało można dodać Pawła Pytlarza testowanego w PE wink.gif jako gracza poza ławką ale zrobicie Orange jak uważacie to tylko taka sugestia smile.gif pzdr
Tomak
Nie offtopować! Taka rada na przyszłość.
Kalmar
a ja mam pytanie co do v.3.0 pisze to tutaj bo tam nikt nie czyta biggrin.gif. Mianowice nie moge zaintalowac dkz studio bo wsykakuje blad w document and settings:/ wiecie jak to zrobic by dzialalo?? z gory thz za odpowiedz
MaGik_TSW
i co z tym patchem ?

jest taka informacja nie wiem czy to plotka ale patch juz podobno jest

http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=34650.30
Kalmar
dzieki za pomoc  huh.gif
zgredzik90
KIEDY WRESCIE ON WYJDZIE
perONE
CYTAT(Kalmar @ Oct 10 2008, 20:23) *

CYTAT(Kalmar @ Oct 10 2008, 20:53) *
dzieki za pomoc huh.gif

Bana mu !! happy.gif innej wersji nie możesz zainstalować? np. 0.91

CYTAT(zgredzik90 @ Oct 10 2008, 21:10) *
KIEDY WRESCIE ON WYJDZIE

jak sie ociepli blink.gif
JuveR
CYTAT(MaGik_TSW @ Oct 10 2008, 18:08) *
i co z tym patchem ?

jest taka informacja nie wiem czy to plotka ale patch juz podobno jest

http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=34650.30

LOL, oczywistym jest że patcha jeszcze nie ma.
Jeśli się ukaże to dowiesz się o tym przez ISSOnline wink.gif

Widzę że teraz mamy połowę postów typu: "kiedy patch", a później będzie drugie tyle: "jak to zainstalować" tongue.gif
T-Mac
w tym miesiacu wyjdzie tongue.gif
Tomi84
QUOTE(mcmattt25 @ Oct 6 2008, 21:34) *
a ile bedzie wazyl patch ?

Chodzą słuchy, że dwanaście kilo. huh.gif

Cały temat zasmiecony takimi durnymi pytaniami. Dajcie im spokój, co Wy po 10 lat macie, że musi się 10 osób pod rząd pytać kiedy wyjdzie patch ? Jak wyjdzie to wyjdzie i na pewno się o tym dowiecie.....
MaGik_TSW
CYTAT(JuveR @ Oct 10 2008, 21:29) *
LOL, oczywistym jest że patcha jeszcze nie ma.
Jeśli się ukaże to dowiesz się o tym przez ISSOnline wink.gif

Widzę że teraz mamy połowę postów typu: "kiedy patch", a później będzie drugie tyle: "jak to zainstalować" tongue.gif

z tym to akurat u mnie problemow nie bedzie tongue.gif
lolek1127
ja sie juz nie moge tez doczekac
PATCH BEDZIE NIASAMOWITY biggrin.gif
pzdr i spokojnie pracowac tongue.gif
take_me_bite_me
noo Panowie... po dzisiejszym meczu Polska-Czechy ciśnienie na patch'a pewnie jeszcze większe xD czekamy z (nie)cierpliwością ;DD

mam nadzieje, że reprezentacja Polski będzie w miarę optymalnie aktualna, bo w 'of test' wg. mnie kadra była mało dopieszczona (numery poszczególnych zawodników, kapitanem jest Krzynówek :/ oraz ogólnie personalnie brakowało kilku zawodników smile.gif)

Pozdrawiam.
mcmattt25
powiedzcie chociaz czy wyjdzie przed 27 pazdziernika ? aa i dajcie jakies zdjecia z of i z meczu biggrin.gif
maciag
Ja sie moge założyć że patch nie wyjdzie przed listopadem... Ale chciałbym się mylić ;P wink.gif
Kamilbialego
A jak ja się tego patcha nie mogę doczekać... W tamtym roku był chyba 23 września, czy jakoś tak. Mam prośbę umieście, to co udało się wam zrobić, jak np pracujecie nad komentarzem, spoko pogramy tydzień 2 bez niego.
popolupo
A propos komentarza:

W patchu 4.0 po wygraniu w pucharze meczu cwiercfinalowego Szpak mowi, ze awansowali do finalu. Poza tym chyba pomieszaliscie strzaly dolne i gorne, bo po strzale w dolne okolice bramki mowia "celowal chyba w okienko" a jak faktycznie idzie gorny strzal, to ze "najtrudnieszy strzal do obrony w dolny rog bramki"...

Czekamy na calego patcha
tablicoman
Proszę o nie zapomnieć o dodaniu do Realu Madrid
Ezequiel Marcelo Garay byly zawodnik Racing Santander\
Jeden z najlepszych obrońców w lidze hiszpańskiej.

Tutaj informacje o nim http://www.transfermarkt.de/de/spieler/359...ray/profil.html

[/b]
potter
Lol , chcesz go dodawac do Realu a sam podajesz ze gra w Racingu.
Real go kupil i nastepnie wypozyczyl do bylego klubu Smolarka, wiec za rok dopiero mozna go dodac do Kurewskich
TheBhoys
CYTAT
Ja sie moge założyć że patch nie wyjdzie przed listopadem... Ale chciałbym się mylić ;P wink.gif
W tym miejscu się z tobą zgodzę bardzo fajnie że ktoś zabrał się za to ale po co ściemniać ludzi w kółko lepiej żeby podali jakiś realny termin albo zamknęli ten temat i tak nic się z niego dowiedzieć nie da straszna dezorganizacja
szejk
CYTAT(TheBhoys @ Oct 14 2008, 16:04) *
W tym miejscu się z tobą zgodzę bardzo fajnie że ktoś zabrał się za to ale po co ściemniać ludzi w kółko lepiej żeby podali jakiś realny termin albo zamknęli ten temat i tak nic się z niego dowiedzieć nie da straszna dezorganizacja

Co za żałosny człowiek. Zaplacisz cos za tego patcha? Czy ty masz mózg?

TheBhoys
I jaki poziom sobą prezentujesz? smile.gif

"Lepiej nie mówić nic niż powiedzieć za dużo i zrobić z siebie idiotę"

Jeszcze raz napiszesz coś nie na temat bądź będziesz przysyłał mi na PW jakieś wiadomości to się pożegnamy. Daje Ci ostatnią szansę.///Orange_91 nie wytrzymam takie chece to tylko tu na forum hehehe
Pompey
CYTAT(TheBhoys @ Oct 14 2008, 17:47) *
I jaki poziom sobą prezentujesz? smile.gif

"Lepiej nie mówić nic niż powiedzieć za dużo i zrobić z siebie idiotę"

to po co się odzywałeś na temat kiedy wyjdzie patch dry.gif
przecież mogą wcale go nie wydać i ząka bedziesz miał dziecko

sory za offtopa
mcmattt25
Patch i temat ucichly calkowicie... wiedzialem ze tak bedzie ze jak patch nie wyjdzie przed premiera pes 2009 to pozniej bedzie juz ciezko cokolwiek zrobic , bo wszyscy juz teraz tylko w pesa 2009 graja , testuja go itp , nawet patchmakerzy wiec teraz to juz nie wiem czy warto zeby robic tego patcha a nawet jesli to i tak predko nie wyjdzie :/ szkoda ze patch przed pes 2009 nie wyszedl :/ bo zapowiadalo sie ekstra !
T-Mac
patch wyjdzie
szkoda zostawic ta cala ilosc mord, stadionow, kitsow itp...
napewno do pes2009 nie wyjdzie tyle dodatkow co do pes6
i nie wazne czy go sciagnie 10 osob czy 5tys
ta gra bedzie niesmiertelna przynajmniej dla mnie
Tomi84
QUOTE(T-Mac @ Oct 17 2008, 21:37) *
ta gra bedzie niesmiertelna przynajmniej dla mnie

+1
mcmattt25
a pow chociaz czy wyjdzie do 27 pazdziernika ? bo wazne to jest dla mnie smile.gif
FAN PES6
,,ta gra bedzie niesmiertelna przynajmniej dla mnie''

T-Mac respect for you

BRAWO
MaGik_TSW
T-Mac jestes wielki wink.gif

czekamy,czekamy na patcha smile.gif
Tolox11
Im agree with T-Mac, also PES 6 is still the great game, and ill try to have both games, PES 2009 wont remove PES 6 from my PC, specially cos with EK patch 5.0 i can play the league with full details.

Long live to PES 6 and to EK patch, the best patch for PES 6  wink.gif (and i tried many patches from europe and southamerica) 

Salu2 

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.