CYTAT
2. Włączamy sianowy zamordyzm i traktujemy juzerów jak szmaty: pyskówka - ban; łamanie regulaminu - ban.
Jestem za...
Wracając do sytuacji na forum to aż żal dupe ściska jak się patrzy na to co się tutaj wyprawia...Nie ma sensu po raz kolejny opisywać tego wszystkiego bo...nie ważne

Najbardziej ubolewa mnie w szczególności fakt przechodzenia "obok" wypocin patchmakerów z naszego forum. Pamiętam jak zaczynałem "karierę" w edycji PES'a i człowiek aż palił się do pracy...Każdy post,informacja lub wydana praca była poprzedzana wieloma wskazówkami,pochwałami a momentami nawet trafnym wytyczaniem błędów. Wydając pierwszą wersję OF'a pamiętam, że dostałem za przeproszeniem "OD HUJA" komentarzy...chociaż OF nie był na takim poziomie, do jakiego mam nadzieję was obecnie przyzwyczaiłem. Na ten moment działam na 2(3) frontach:
*OF
*edycja stadionów
*stadium-maker'stwo.
Naprawdę w porównaniu do tego co było kiedyś zainteresowanie naszymi pracami jest w poprostu znikome

. Często zdarzają sie rownież głupie posty albo informacje na prv typu...(dostałem coś takiego jakiś czas temu)
"Zrób stadion tego i tego klubu ok?".Nie chce pisać, o który klub chodzi, bo użytkownik, który to wysłał na pewno się zorientuje...albo jest na tyle dziecinny, że i tego nie zauważy...
Mówiąc szczerze myślałem nad tym, aby zakończyć przygodę z tym forum i przenieść się na evo-web albo zakończyć poprostu publiczną pracę i działać tylko dla własnej korzyści...Do robienia OF'a wróciłem tylko dlatego, że dostawałem często na prv prośby o to, żeby wrócić i kontynuować to co ciągnąłem tylko czasu...
Myślę, że moimi kryteriami myśli duża ilość patchmakerów i naprawdę szczerze taki brak zainteresowania poprostu boli...albo mówiąc szczerze wkurwia. Jak już poruszyliśmy ten temat to bądźmy szczerzy i pracujmy nad tym aby te forum odzyskało blask...BO MAMY KUR** POTENCJAŁ PANOWIE!
tyle ode mnie...
pzdR
djclanv1r00z
Aug 27 2008, 16:54
CYTAT(norek @ Aug 27 2008, 17:18)

Opcja NR2 podchodzi mi najbardziej. Ja jestem ZA.
CYTAT(Juventino @ Aug 27 2008, 17:23)

Jak już pisałem, ja też
Co do newsów to pomysł bardzo mi się podoba

pomysł niby dobry ale wiadomo jak coś komuś nie wymsknie nie chcący to też ma dostać bana?? surowo tymi procentami i tyle

a aż przez całą dobę aż tak dużó tych tematów nei ma żeby chociaż 2 modów nie obskoczyło ich!!:) tak mi się wydaję

ja jakoś daję radę je wszystkie przeczytać i polukać kto co napisał

więc jak ja moge to nasi "guru" też mogą

pozdro
perONE
Aug 27 2008, 17:39
a co z % ?? Chodzi mi może o to by za lekkie nadużycie, np. bluźnierstwo czy brak edycji postów dawać 10% i po miesiącu jest odejmować lub gdy brak poprawy dac kolejne 20%. Co admini na to?
djclanv1r00z
Aug 27 2008, 17:43
CYTAT(perONE @ Aug 27 2008, 18:43)

a co z % ?? Chodzi mi może o to by za lekkie nadużycie, np. bluźnierstwo czy brak edycji postów dawać 10% i po miesiącu jest odejmować lub gdy brak poprawy dac kolejne 20%. Co admini na to?

dobrze mówisz

i żeby to było po miesiącu

a nie że jak kiedyś 2 lata temu byłem na tym forum pod innym nickiem to się doprośić nie mogłem o zdjęcie procentów ... tylko była odpowiedź że to w swoim czasie ... i po takiej odpowiedzi zrezygnowałem z tego forum ... wróciłem tu znów w maju ale niestety nie ma tej atmoswery co kiedyś

pozdro
CYTAT(E 9 @ Aug 27 2008, 17:58)

Naprawdę w porównaniu do tego co było kiedyś zainteresowanie naszymi pracami jest w poprostu znikome

. Często zdarzają sie rownież głupie posty albo informacje na prv typu...(dostałem coś takiego jakiś czas temu)
Mówiąc szczerze myślałem nad tym, aby zakończyć przygodę z tym forum i przenieść się na evo-web albo zakończyć poprostu publiczną pracę i działać tylko dla własnej korzyści...Do robienia OF'a wróciłem tylko dlatego, że dostawałem często na prv prośby o to, żeby wrócić i kontynuować to co ciągnąłem tylko czasu...
Myślę, że moimi kryteriami myśli duża ilość patchmakerów i naprawdę szczerze taki brak zainteresowania poprostu boli...albo mówiąc szczerze wkurwia. Jak już poruszyliśmy ten temat to bądźmy szczerzy i pracujmy nad tym aby te forum odzyskało blask...BO MAMY KUR** POTENCJAŁ PANOWIE!
tyle ode mnie...
pzdR
Zgadzam sie z toba E9. też myślalem zeby skonczyc kariere i nic juz wiecej nie robic. Ale na szczescie wrocilem i tego nie zaluje chociaz ocen jest jest malo. Pamietam jeszcze jak bylem tu na forum nowy i jak ludzie komentowali nikt sie nie wyzywal. Aż chcialo sie czlowiekowi wchodzic na forum i pokazywac swoje prace
Kubbas
Aug 27 2008, 19:34

Jestem za...
Wracając do sytuacji na forum to aż żal dupe ściska jak się patrzy na to co się tutaj wyprawia...Nie ma sensu po raz kolejny opisywać tego wszystkiego bo...nie ważne

Najbardziej ubolewa mnie w szczególności fakt przechodzenia "obok" wypocin patchmakerów z naszego forum. Pamiętam jak zaczynałem "karierę" w edycji PES'a i człowiek aż palił się do pracy...Każdy post,informacja lub wydana praca była poprzedzana wieloma wskazówkami,pochwałami a momentami nawet trafnym wytyczaniem błędów. Wydając pierwszą wersję OF'a pamiętam, że dostałem za przeproszeniem "OD HUJA" komentarzy...chociaż OF nie był na takim poziomie, do jakiego mam nadzieję was obecnie przyzwyczaiłem. Na ten moment działam na 2(3) frontach:
*OF
*edycja stadionów
*stadium-maker'stwo.

"Zrób stadion tego i tego klubu ok?".Nie chce pisać, o który klub chodzi, bo użytkownik, który to wysłał na pewno się zorientuje...albo jest na tyle dziecinny, że i tego nie zauważy...
tyle ode mnie...
pzdR
Zgadzam się co do słowa. Poprosiłem o coś do patcha, zero oddzewu. Ludzie chcą tylko ściągać a skomentować nie raczą, może nie zdają sobie sprawy z tego, że komentarzem w pewnym sensie sprawiają, że to co ściągają jest lepsze. Tak samo zrobiłem patcha do online, żadnego newsa, żadnego komentarza, głucha cisza a nie wierzę żeby nikt nie skorzystał.
Szczerze mówiąc, to nigdy nie byłem zwolennikiem procentów. Uważam, że ktoś albo od początku do końca jest OK, albo od początku do końca jest do wywalenia.
Jutro rano zrobię forum dla *makerów, którzy będą mogli pisać niusy. Proszę o info kto chciałby zająć się moderacją tam.
CYTAT(siano @ Aug 27 2008, 20:19)

Szczerze mówiąc, to nigdy nie byłem zwolennikiem procentów. Uważam, że ktoś albo od początku do końca jest OK, albo od początku do końca jest do wywalenia.
Jutro rano zrobię forum dla *makerów, którzy będą mogli pisać niusy. Proszę o info kto chciałby zająć się moderacją tam.
Czasami procenty jednak się przydają. Przypuśćmy: ktoś zakłada temat w złym dziale, albo napisał coś nie na temat (offtop) i co odrazu ban?

Wtedy lepiej %
djclanv1r00z
Aug 27 2008, 20:49
CYTAT(siano @ Aug 27 2008, 21:19)

"ludzie się zmieniają" czasem

nie można kogoś przekreślać jak coś "odjebie" na start

a potem chociaż stara się poprawić to mu nie dacie szansy bo raz coś przegioł ??

pozdro
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 27 2008, 21:53)

"ludzie się zmieniają" czasem

nie można kogoś przekreślać jak coś "odjebie" na start

a potem chociaż stara się poprawić to mu nie dacie szansy bo raz coś przegioł ??

pozdro

Mozesz mi wierzyc ze na to trzeba kilku lat. Jako przyklad moge podac Vadima ktory kiedys odpieprzal maniany zakladal 54983950353 kont jednak teraz traktuje go jako porzadnego usera forum ktory wyraza swoje opinie na naprawde duzym poziomie. Wychodze z zalozenia ze glupote trzeba tepic i nie wazne czy ktos ma 10 czy 20 lat.
Mooner
Aug 27 2008, 21:10
Ja jestem za widocznymi ostrzeżeniami dla wszystkich i nie zdejmowaniem ich, a niech mu szpeci profil i niech wszyscy widzą i sie wstydzi "jaki z niego zły człowiek". ;]
O ile to możliwe, bo na innych forach są widoczne %.
Co do banów to oczywiście tymczasowe jak już, zdejmowane.
djclanv1r00z
Aug 27 2008, 21:11
CYTAT(norek @ Aug 27 2008, 22:08)

Mozesz mi wierzyc ze na to trzeba kilku lat. Jako przyklad moge podac Vadima ktory kiedys odpieprzal maniany zakladal 54983950353 kont jednak teraz traktuje go jako porzadnego usera forum ktory wyraza swoje opinie na naprawde duzym poziomie. Wychodze z zalozenia ze glupote trzeba tepic i nie wazne czy ktos ma 10 czy 20 lat.
to zależy od podejścia

z Vadimem ci się udało to z innymi można też

z twym ostatnim zdaniem się w pełni zgadzam

wspólnymi siłami odbudujemy dobry wizerunek forum

pozdro
qazwsx
Aug 27 2008, 22:46
CYTAT(Mooner @ Aug 27 2008, 22:14)

Ja jestem za widocznymi ostrzeżeniami dla wszystkich i nie zdejmowaniem ich, a niech mu szpeci profil i niech wszyscy widzą i sie wstydzi "jaki z niego zły człowiek". ;]
Jeśli to możliwe to też jestem za tym, żeby był ogólnodostępny licznik % Niech mu "brudzi" konto

pracujmy nad tym aby te forum odzyskało blask...BO MAMY KUR** POTENCJAŁ PANOWIE!
Święte słowa!
Co do całej Twojej wypowiedzi to zgadzam się w całej rozciągłości! Wielu *-makerów zaprzestaje pokazywać swoje prace bo po prostu nie mają motywacji do działań, nikt nie wystawia komentów tylko pobiera, instaluje, ogląda i jeśli stwierdzi, że nie fajne to nie napisze co do poprawy tylko wywala z dysku i gotowe. Jeśli się spodoba to zostawia na dysku i ... też nie skomentuje
Ja długi czas byłem fanem twoich of'ów, kapitalną robotę odwalałeś i... w pewnym momencie zaprzestałeś prac, ciągłe pytania tylko "a kiedy wyjdzie?", "będzie drużna x?" itp. zamiast np. jakichś propozycji co do poprawy.
CYTAT(siano @ Aug 27 2008, 21:19)

Jutro rano zrobię forum dla *makerów, którzy będą mogli pisać niusy.
Zobaczymy co z tego wyniknie.
Pytanie:
Widać ilość ostrzeżenia innych userów?
CYTAT(qazwsx @ Aug 27 2008, 22:50)

Święte słowa!
Co do całej Twojej wypowiedzi to zgadzam się w całej rozciągłości! Wielu *-makerów zaprzestaje pokazywać swoje prace bo po prostu nie mają motywacji do działań, nikt nie wystawia komentów tylko pobiera, instaluje, ogląda i jeśli stwierdzi, że nie fajne to nie napisze co do poprawy tylko wywala z dysku i gotowe. Jeśli się spodoba to zostawia na dysku i ... też nie skomentuje
Ja długi czas byłem fanem twoich of'ów, kapitalną robotę odwalałeś i... w pewnym momencie zaprzestałeś prac, ciągłe pytania tylko "a kiedy wyjdzie?", "będzie drużna x?" itp. zamiast np. jakichś propozycji co do poprawy.
Taki mały OT...Nie wiem dlaczego zaprzestałeś być fanem mego OF'a(jak to fajnie brzmi nie?

), ale jeżeli dlatego, że zaprzestałem nad pracami to mam coś co "może" poprawi ci humor ;P
Zaglądnij tu:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...&start=1780jedna strona wstecz
pzdR i jeszcze raz sry za OT ; **
qazwsx
Aug 27 2008, 23:11
CYTAT(whan @ Aug 27 2008, 23:58)

Pytanie:
Ja nie widzę, jakby coś. \\ Edit (29.08.08@9:19) : Teraz jest dobrze
CYTAT(E 9 @ Aug 27 2008, 23:59)

Taki mały OT...Nie wiem dlaczego zaprzestałeś być fanem mego OF'a(jak to fajnie brzmi nie?

), ale jeżeli dlatego, że zaprzestałem nad pracami to mam coś co "może" poprawi ci humor ;P
Nie, bo potem wyszedł OE-patch, z wielkim kitserverem, który był, jak zazwyczaj, bardzo dobrze dopracowany. Ty stawiałeś jednak bardzo tylko na Of'a (co wychodziło naprawdę b. dobrze, chyba najlepiej ale już nie będę słodził

) a rzeczy do KS'a traktowałeś jako drobny dodatek (albo przynajmniej tak mi się wydawało). Potem jakoś wyszło, że samemu, dla własnych potrzeb trochę grzebałem w Of'ie z OE Patcha i jakoś mi się nie chciało zmieniać ponownie na Twój
Na bieżąco śledzę Twój temat, więc znam wszystkie nowe informacje co do Ofa i czekam na download, żeby stestować.

Też Sorki za OT, kolejne sprawy z E 9 będę załatwiać przez gg
szołpas
Aug 27 2008, 23:53
to i ja sie wypowiem na dany temat ^^... krótka piłka.
Od czasu kiedy przybył (Roland9,Stepover i badnewz) na forum zrobił sie śmietnik..
piszesz, ze masz dość wyzwisk.. ok ale sam wyzywasz i prowokujesz
pisząc jakieś głupoty(najlepiej siedz cicho i nic nie pi3%dol )
przez Ciebie banem został obdarowany don,paput i sokol przez tylko i wyłącznie twoje prowokowanie.
jak już jest taki temat to wypowiadajcie sie aby szczerze
Kubbas
Aug 28 2008, 00:09

Pytanie:
Teraz widać.
czarek
Aug 28 2008, 00:11
się poprostu powyrastało i nie ma czasu na byle co

wiekszosc userów czy to teraz z iss czy p-e zza to byli w granicy 14-16lat
im ktos starszy, to ma mniej czasu i wiecej obowiazków i zmienia sie myslenie nt. forum itp
artysta germanista
Aug 28 2008, 09:34

Pytanie:
no wlasnie sie zdziwilem. Wszystko widać. Dostrzegam, że nie tylko ja na tym forum rozrabiam
EDIT: Można jakoś odpracować ostrzeżenie czy coś w tym stylu?
przyglądałem się ostatnio sytuacji na forum, może jestem trochę bardziej bierny, ale nie miałem ochoty brać udziału w kłótniach, jakie w ostatnim czasie zasypały nasze forum.
Sprawa z widocznymi procentami to świetny pomysł, userzy nie będą w pełni anonimowi, mam nadzieję że będą się bardziej kontrolować.
Myśl o powołaniu kilku nowych moderatorów jest również bardzo dobra. Im więcej modów, tym więkrze prawdopodobieństwo że niechybne uczynki naszych drogich userów zostaną prędzej wychwycone i nie będzie wojny;) bo daję tutaj mały przykład.
jest godzina 11 02, użytkownik XX zakłada temat, użytkownik XY rzuca mięsem nie panując nad sobą, w danym momencie nie ma akurat żadnego aktywnego moderatora, wystarczy kilka minut i przyłącza się kolejny user XXY i dorzuca swoje 3 grosze, następnie znów kolejny i w ten sposób robi się syf, Szybka neutralizacja, szybka reakcja, więkrza liczba modów, to jest to!
CYTAT(szołpas @ Aug 28 2008, 00:57)

to i ja sie wypowiem na dany temat ^^... krótka piłka.
Od czasu kiedy przybył (Roland9,Stepover i badnewz) na forum zrobił sie śmietnik..
piszesz, ze masz dość wyzwisk.. ok ale sam wyzywasz i prowokujesz
pisząc jakieś głupoty(najlepiej siedz cicho i nic nie pi3%dol )
przez Ciebie banem został obdarowany don,paput i sokol przez tylko i wyłącznie twoje prowokowanie.
jak już jest taki temat to wypowiadajcie sie aby szczerze

Prawda ze BadNewz sprowokował wiele kłótni ale nie mów ze to przez niego bana dostał don i paput.
snok3r
Aug 28 2008, 10:12
CYTAT(e.handlarz @ Aug 28 2008, 10:38)

Można jakoś odpracować ostrzeżenie czy coś w tym stylu?
nie. ilosc % jest zmniejszana wedle uznania moderatorow. nie po to ktos ciezko pracowal na swoje 50 czy 90% zeby teraz mu to odbierac...
Z dniem dzisiejszym nowym moderatorem zostaje Orange_91 (prosiłbym o potwierdzenie w tym temacie lub na gg czy przyjmujesz ofertę...). Szukamy jeszcze jednego usera obytego z naszym forum i atmosferą tu panującą, który zostanie moderatorem. Oczywiście taka osoba nie może mieć na swoim koncie żadnych przewinień.
Również od dnia dzisiejszego na forum będą na stałe widoczne ostrzeżenia jakie na swoim koncie posiadają userzy.
Więcej zmian wkrótce...
ja mogę spróbować whan:) trochę tu jestem i widzę co się dzieje.
Faktycznie 3 Lata i 1 dzień;p no ładnie zleciało;)
Jeśli zostanę obdarowany zaufaniem userów i nominowany do roli moderatora, mam już jeden pomysł na uporządkowanie kilku tematów.
między innymi czas zająć się Tematem Fotki dla Facemakerów. zrobić porządek z fotami i wogóle. za dużo OT tam jest. Będę potrzebował jakiegoś facemakera żeby ustalić zasady dodawania fotek itp. mniej więcej się orientuję ale mam kilka pytań jak coś..
Damian.
Aug 28 2008, 10:32
Dobry pomysł Boban

Jesteś już na forum równo 3 lata

Może to zły temat, ale:
- czemu jest tak, że gdy chcę napisać posta(jestem zalogowany) muszę jeszcze raz się zalogować i wtedy kiedy wysyłam wiadomosc na forum znowu muszę się logować (występuje to dosyć często)
P.S. Wszyscy chcą pomagać "odbudowywać" forum, szkoda że wcześniej nie pomyśleli(co do niektórych)
P.S.2. Co zamierzacie jeszcze zmienić?
Pozdrawiam
Mani3k
Aug 28 2008, 10:33
Proponuje swoja kandydaturę...
Jesli sa jakies ZA/PRZECIW prosze pisać.
OF: Co się stało z moja liczbą postów? Mialem ich ok. 2000 hmmm?
Jestem za BoBanem i Manik3m
perONE
Aug 28 2008, 10:51
ja jestem za Damianem

widoczne % IMO nie potrzebne, ale co zrobić
dj_adriano
Aug 28 2008, 11:02
Widzę że większość potraktowała ten temat serio to cieszy i już są jakieś pierwsze zmiany
a co do kandydatury na moda to jestem za Manik3m wydaje mi się że jest to w miare ułożony chłopak

i chyba sobe poradzi.
Mooner
Aug 28 2008, 11:02
Hah, widze, że mój pomysł został przyjęty..

Ciesze sie. Widoczne % sa dobrym pomysłem, lekko się zdziwiłem, że aż tyle osób je posiada.

Co do modów, to oboje się nadają. ;] Staz na forum + chęci.
CYTAT(Mani3k @ Aug 28 2008, 10:37)

Proponuje swoja kandydaturę...
Jesli sa jakies ZA/PRZECIW prosze pisać.
OF: Co się stało z moja liczbą postów? Mialem ich ok. 2000 hmmm?
Ja miałem ponad 550 i tez mi troszeczke ubyło
Jestem jak najbardziej za Mańkiem

haha... teraz wstyd pisać posty bo każdy widzi kto ile ma procentów
Właśnie jak można odpracować te procenty? Bo ja mam za błahe sprawy

offtop i załozenie tematu w zlym dziale

nie mówiac juz o tym ze nie wiem o jakiego offtopa chodzi...
Kubbas
Aug 28 2008, 11:06
Może macie mniej dlatego, że któryś z supermodów wywalił temat jednego z facemakerów.
Damian.
Aug 28 2008, 11:08
CYTAT(Kubbas @ Aug 28 2008, 12:10)

Może macie mniej dlatego, że któryś z supermodów wywalił temat jednego z facemakerów.
Nie możliwe że Mani3k napisał by w jednym temacie 1000 postów

Jestem za Bobanem , Mańkiem i perONe(ale on ma %)
pozdro
Kubbas
Aug 28 2008, 11:12
Ta, ale może jeszcze jakieś tematy zagineły ;]
Pro-Evo-S
Aug 28 2008, 11:24
co to za supermod który usuwa tematy i w jakim celu?
El Guaje
Aug 28 2008, 11:40
Brawo, wkońcu coś drgnęło i to w dobrym kierunku

A propo kandydatury Mańka- jestem jak najbardziej na tak. Sądzę, że zarówno Orange_91 jak i Mani3k zasługują na miano moda [nie wiem jak się sprawa ma z Bobanem, więc na jego temat się nie bede wypowiadał, ale skoro wyszła jego kandydatura to chyba jest jej wart

]. Na pewno pomogliby oni w ogarnięciu bałaganu.
P.S.: Kurcze ja myślałem, że Mani3k jest modem xD Zawsze każdego uspokajał xD
Ja nieskromnie moge zaproponowac swoja kandydature. W grudniu mina 4 lata odkad jestem na forum, karany w przeszlosci za wybryki mlodosci ( ; obecnie konto czyste. Napewno nie jestem tak popularny wsrod 'juzerow' : > jak Mani3k, ktory robi klasowe mordy, czy Orange, ktory jest swietnym patchmakerem, no ale to juz Wy zadecydujecie czy sie nadam.
btw kandydatura Manka bardzo dobry pomysl.
czarek
Aug 28 2008, 13:20
Kubbas sie nada
na trzymaniu "porządku" na forum zna się jak nikt inny

nie zginiecie dzięki niemu
potter
Aug 28 2008, 14:41
Tylko nie dajcie na moda kogos kto z ortografia jest na bakier, bo tu widze razace bledy duzej liczby userow, ale nie bede ciagle zwracal uwagi bo bylby OT
CYTAT(potter @ Aug 28 2008, 13:45)

Tylko nie dajcie na moda kogos kto z ortografia jest na bakier, bo tu widze razace bledy duzej liczby userow, ale nie bede ciagle zwracal uwagi bo bylby OT
Ostatnio jednak coraz mniej widzę rażące błędy. Może jest to spowodowane wersją Mozilli ze słownikiem
Jakby nie było chętnych (a widzę że jednak są

) to ja również mogę popilnować porządku :> Na forum bywam bardzo często, a w weekendy i wolne to niemalże cały dzień
Soncker
Aug 28 2008, 18:57
Też bym mógł jestem codziennie na forum i moge looknac co sie dzieje. Po za tym może dac paru osobom na próbę strózów forum a jak sie sprawdza to jada na pelny etat xD Wiesz jest was 3 z tego 3,4 widze.
Prosiłbym o zgłoszenie się do mnie na gadu (7325379) dwóch panów, mianowicie Maniek i Tomak.
Pro-Evo-S
Aug 28 2008, 20:34
CYTAT(Soncker @ Aug 28 2008, 20:01)

Też bym mógł jestem codziennie na forum i moge looknac co sie dzieje. Po za tym może dac paru osobom na próbę strózów forum a jak sie sprawdza to jada na pelny etat xD Wiesz jest was 3 z tego 3,4 widze.
looknąć to każdy może ale ty to chyba nie zamierzasz dawać swopjej kandydatury na moda.. Z twoim stażem...
Karać, karać i jeszcze raz karać bo na głupotę i chamstwo to jedyne dobre rozwiązanie, ale robić to z głową.
Przydałoby się coś w rodzaju "filtru" do odsiewania nowo zakładanych tematów, które są niepotrzebnie zakładane i wprowadzają lekki chaos. Kilku nowych modów się przyda zakładając, że będą oni faktycznie działać, a nie tylko być...
czarek
Aug 28 2008, 22:35
1. staz ma Kubbas
2. w rozpie... ups sorry kierowaniu forum sie nadaje akurat
3. palma do łba mu nie odbije

4. ma doświadczenie w takich sprawach
-----
Weźcie go a nie pożałujecie ;]
Drugi raz niepotrzebnie sie spinasz i prowokujesz Kubbasa, domyslam sie, ze chodzi o jakies sprawy z przeszlosci ale proponuje Ci sie wyluzowac i zalatwic to na PW.
CYTAT(czarek @ Aug 28 2008, 23:39)

1. staz ma Kubbas
2. w rozpie... ups sorry kierowaniu forum sie nadaje akurat
3. palma do łba mu nie odbije

4. ma doświadczenie w takich sprawach
-----
Weźcie go a nie pożałujecie ;]
Jeszcze jeden post z twojej strony ktory mi nie podpasuje i sie zegnamy.
czarek
Aug 28 2008, 23:18
ja tylko proponuję jego kandydaturę, nie wiem co w tym zlego... ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.