CYTAT(Pelas @ Oct 5 2008, 14:36)

weź chłopie załóż może jakieś pro-evo.pl 2 i będzie Ci tam wszystko pasić

Nie wiem, po co to nawiązanie do Pro-Evo. Fakt - zanim padło, był tam niezły bajzel. Ale - chcąc nie chcąc - podobny robi się teraz na ISSonline. Zaprzeczysz?
Każda strona przechodzi kryzysy i choćby nie wiadomo jak wielki rygor by panował, zawsze znajdzie się jakaś niedokładnie zaklejona szczelina, przez którą się przeciśnie zalążek kłótni. Nie ma strony idealnej. A jeśli jest, pracuje się nad nią przez długie (naprawdę długie) lata. Nie żeby ISS było na scenie krótko, ale widać, że bez problemów się nie obeszło.
"Sianowy Reżim" - jestem za. Kiedy jeszcze istniało Pro-Evo (mam nadzieję, że wspominanie konkurencyjnej strony nie jest dla Was powodem do złości) również wprowadziliśmy potężne reformy, podobne do pomysłu Siana. Z początku spotkało się to z ogromnym buntem i bałagan zrobił się jeszcze większy. Ale w końcu z biegiem czasu poskutkowało - ziarna oddzieliliśmy od plew i strona odzyskała blask (przynajmniej pozorny). Dlatego uważam, że na każdym forum powinna być dyscyplina. Jak coś wyjątkowo nie pasi - nie ma obowiązku być członkiem witryny, co równa się z bananem. Za mniejsze nagięcia REGULAMINU (tak, nowi userzy, tu naprawdę jest REGULAMIN!) od razu procent. Jak się takich pogłaszcze po główce i powie "Nie rób tego więcej", to wejdą na głowę i się zrobi syf. Tupnąć nogą, sypnąć procent i się delikwent nauczy.
Taka jest moja opinia.