Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sytuacja Na Forum
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Kubbas
Aha czyli ja i moja ekipa od patcha nie zasługujemy na rangi czy co?
Pelas
CYTAT

koleś ...ile ty masz lat?? robisz to co robisz dla rangi czy dla siebie i innych?? przemyśl co piszesz bo jak się czyta czasem takie posty...to aż się pro-evo przypomina za czasów "świetności":D

CYTAT
Przytrzaśnij walizę, specjalnie dla rangi robię ;] Bez niej żyć nie mogę ;f

to na kij te gebranie:?? jak jakiś mod zauważy pracę to z pewnością Cię przypnie.smile.gif
weź chłopie załóż może jakieś pro-evo.pl 2 i będzie Ci tam wszystko pasićsmile.gif
Kubbas
Przytrzaśnij walizę, specjalnie dla rangi robię ;] Bez niej żyć nie mogę ;f
Jacmen
Chyba się po to coś robi żeby do czegoś dojść i patchmaker jest to duże wyróżnienie i nie dziwię się, że Kubbas do tego dąży i mu na tym zależy ;P
GooFy
No włacha tongue.gif A tak na uboczu to wydaje mi się że spełniamy wymagania... Wychodzi już 3 v patcha który chcąć niechcąc jest największy w Polsce, wiem wiem zaraz odezwą się Panowie typu "Mr. Polevo" i powiedzą że ich patch jest najlepszy w Polsce i najlepszy na świecie, najdokładnieszy i wogóle bla bla bla niema konkurencji i nikt prócz nich nie zasługuję na tą rangę biggrin.gif . Ale jednak wydaję mi się że nasz patch jest dobrą alternatywą OE patcha i nie jest kierowany tylko do Polaków... Wystarczy spojrzeć na liczbę pobrań na GamingAccess. IMO napewno Kubbas na tę rangę zasłużył...
oposq3
chlopaki dlaczego nie moge pisać dobrze postów tak jak wcześniej czyli nie pokazuje mi gdzie skończyłem zdanie taki kursor<br>ponad to jest wiele kłopotów z tym jedynie co jest dobre to opcja szybka odp. Nawet nie moge dobrze tematu załozyć dlaczego tak jest ?<br>
<br>
Credt
CYTAT(Pelas @ Oct 5 2008, 14:36) *
weź chłopie załóż może jakieś pro-evo.pl 2 i będzie Ci tam wszystko pasićsmile.gif

Nie wiem, po co to nawiązanie do Pro-Evo. Fakt - zanim padło, był tam niezły bajzel. Ale - chcąc nie chcąc - podobny robi się teraz na ISSonline. Zaprzeczysz?
Każda strona przechodzi kryzysy i choćby nie wiadomo jak wielki rygor by panował, zawsze znajdzie się jakaś niedokładnie zaklejona szczelina, przez którą się przeciśnie zalążek kłótni. Nie ma strony idealnej. A jeśli jest, pracuje się nad nią przez długie (naprawdę długie) lata. Nie żeby ISS było na scenie krótko, ale widać, że bez problemów się nie obeszło.

"Sianowy Reżim" - jestem za. Kiedy jeszcze istniało Pro-Evo (mam nadzieję, że wspominanie konkurencyjnej strony nie jest dla Was powodem do złości) również wprowadziliśmy potężne reformy, podobne do pomysłu Siana. Z początku spotkało się to z ogromnym buntem i bałagan zrobił się jeszcze większy. Ale w końcu z biegiem czasu poskutkowało - ziarna oddzieliliśmy od plew i strona odzyskała blask (przynajmniej pozorny). Dlatego uważam, że na każdym forum powinna być dyscyplina. Jak coś wyjątkowo nie pasi - nie ma obowiązku być członkiem witryny, co równa się z bananem. Za mniejsze nagięcia REGULAMINU (tak, nowi userzy, tu naprawdę jest REGULAMIN!) od razu procent. Jak się takich pogłaszcze po główce i powie "Nie rób tego więcej", to wejdą na głowę i się zrobi syf. Tupnąć nogą, sypnąć procent i się delikwent nauczy.
Taka jest moja opinia.
Pelas
nawiązanie jest takie do pro-evo ponieważ tam robiło co się chciało
a wypowiedzi pana Kubbasa...wręcz fochanie się o rangę jest conajmniej dziecinne, więc jak coś się nie podoba na tym forum to "Kieta faka"
a jak czegoś nie rozumiesz to przeczytaj pare razy posty Kubbasa i zrozumiesz o co lata

CYTAT
Nie wiem o co Ci chodzi ? Fochanie ? Popraw sobie włoski lepiej, a nie się o byle co rzucasz.

Zrób sobie osobny temat o pro-evo jak tak bardzo musisz się wykrzyczeć co Ci tam na stronie pasowało.

włoski są poprawione smile.gif jak masz tak dalej prowokować to na PRIVA:) choć i tak zapewne nie odpisze bo szkoda wysiłku na konwersacje z internetowym elementem:)
piona.
Kubbas
CYTAT(Pelas @ Oct 12 2008, 16:55) *
nawiązanie jest takie do pro-evo ponieważ tam robiło co się chciało
a wypowiedzi pana Kubbasa...wręcz fochanie się o rangę jest conajmniej dziecinne, więc jak coś się nie podoba na tym forum to "Kieta faka"
a jak czegoś nie rozumiesz to przeczytaj pare razy posty Kubbasa i zrozumiesz o co lata

Nie wiem o co Ci chodzi ? Fochanie ? Popraw sobie włoski lepiej, a nie się o byle co rzucasz.

Zrób sobie osobny temat o pro-evo jak tak bardzo musisz się wykrzyczeć co Ci tam na stronie pasowało.

A i nie moja wina, że sarkazmu dojrzeć nie potrafisz ;f Właśnie przez takich na stronie się robi bałagan, wskakujesz do tematu pokazujesz jaki jesteś cwany piszesz byle co przyczepiasz się do byle czego i się wytwarza dyskusja jak ta pomiędzy nami, a z niej tak zwany burdel...

EDIT by Kubbas: nie edytuj mi postów Mortin, dziękuję.
nieprzepadamzaiss
Widzę że Pelasek ma problemy z własnym ego.

Biedny musi ciągle nawiązywać do pro-evo bo bardzo mu tej strony brakuje i jest zły i jedyne co może zrobić to tu sobie pokrzyczeć (albo włoski porawić)

Prawda jest taka, żerobi się tu niezły burdel. Admini i modzi nie potrafią ustalić wspólnej drogi., Jeden jest surowy, a drugi przymyka oko. Takim stylem to wszytsko się tutaj rozjebie...
Tomak
Następny napinacz wrócił w nowym wcieleniu? Oryginalny avatar i podpis, gratulacje.
Bakel
CYTAT(Kubbas @ Oct 5 2008, 14:21) *

A zapytałeś się kogokolwiek o przyznanie Tobie i reszcie ekipy takowej rangi?
Kubbas
Nie widziałem żeby ktokolwiek na forum pytał się o takowe rangi.
Vadiim
Potwierdzam zdanie pana Pelas'a wink.gif
norek
CYTAT(Kubbas @ Oct 12 2008, 23:44) *
Nie widziałem żeby ktokolwiek na forum pytał się o takowe rangi.

Nikt nie zakłada tematu tylko pisze PW bądź meila.
Człowieku wrzuć na luz bo od kilku dni starasz się być w centrum zainteresowania a według mnie wychodzi Ci to żałośnie.
A i jeszcze jedno, jak będziesz chciał błysnąć inteligencją, zapraszam na gadu.
whan
CYTAT(nieprzepadamzaiss @ Oct 12 2008, 22:04) *
Prawda jest taka, żerobi się tu niezły burdel. Admini i modzi nie potrafią ustalić wspólnej drogi., Jeden jest surowy, a drugi przymyka oko. Takim stylem to wszytsko się tutaj rozjebie...

Nie ważne kim jesteś ale masz rację...

Ja się nie dziwię jeśli tylko jeden moderator (no może jeszcze kostek) jest osobą postronną, która ma głęboko jakieś podziały itp. Wali % i bany równo każdemu. No ale to wszystko było do przewidzenia skoro połowa z nas to facemakerzy... Zresztą taki mani3k nie robi zupełnie nic a modem jest dwa miesiące.
Mortin
CYTAT(Kubbas @ Oct 12 2008, 17:14) *

A i nie moja wina, że sarkazmu dojrzeć nie potrafisz ;f Właśnie przez takich na stronie się robi bałagan, wskakujesz do tematu pokazujesz jaki jesteś cwany piszesz byle co przyczepiasz się do byle czego i się wytwarza dyskusja jak ta pomiędzy nami, a z niej tak zwany burdel...

EDIT by Kubbas: nie edytuj mi postów Mortin, dziękuję.

Jezeli edytuje Ci posta, to mam w tym jakis cel i nie kasuj mojej tresci.. zebys zapamietal na przyszlosc, dostajesz 20%
Jamnik
CYTAT(whan @ Oct 13 2008, 08:35) *

Ja się nie dziwię jeśli tylko jeden moderator (no może jeszcze kostek) jest osobą postronną, która ma głęboko jakieś podziały itp. Wali % i bany równo każdemu. No ale to wszystko było do przewidzenia skoro połowa z nas to facemakerzy... Zresztą taki mani3k nie robi zupełnie nic a modem jest dwa miesiące.

Nie żebym miał coś do Mańka, ale skoro uważacie, że tak jest to wybierzcie nowego moda może ?

BTW: jakoś ostatnimi czasy wydaje mi się, że na forum spokojniej jest happy.gif
Mani3k
CYTAT(whan @ Oct 13 2008, 08:35) *

Dobrze ze ty duzo robisz, jak wchodzisz na forum raz na tydzien to co ty mozesz wiedziec ile ja robie... ostatnimi czasy nie działo się na forum nic złego więc uznalem, ze nie ma potrzeby reagować badz wyreczyli mnie koledzy. To ze uwazasz ze nie kiwnąłem palcem na pewne uchybienia to tylko twoje zdanie... ja nie mam sobie nic do zarzucenia.
PS. Skoro przeszkada Ci, że mam moda, mozesz mi go zabrac zwisa mi to.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.