Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sytuacja Na Forum
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Tomi84
Dobry pomysł z tymi nowymi modami, bo ostatnio na forum zaczynało robić się nieciekawie.
Pro-Evo-S
Ja jestem niezadowolony z jednej kandydatury na moda, ale widać, że za późno. Mówi się o stażu i doświadczeniu, ale często zapomina się o zachowaniu jakie prezentuje dana osoba na forum.

Mówi się trudno...
Mortin
CYTAT(Pro-Evo-S @ Aug 29 2008, 13:56) *
Ja jestem niezadowolony z jednej kandydatury na moda, ale widać, że za późno. Mówi się o stażu i doświadczeniu, ale często zapomina się o zachowaniu jakie prezentuje dana osoba na forum.

Mówi się trudno...

nabor modow na ten moment zostal zamkniety.. nowymi moderatorami zostali Mani3k i Tomak. Zaden z nich nigdy nie zachowywal sie zle, wiec nie rozumiem o co te pretensje?
pozdro
BoBaN
Tylko Mani3k i Tomak?? Bo mi się wydaje że też zostałem doceniony;p Czyżby ktoś się pomylił??
Pro-Evo-S
CYTAT(Mortin @ Aug 29 2008, 14:59) *
nabor modow na ten moment zostal zamkniety.. nowymi moderatorami zostali Mani3k i Tomak. Zaden z nich nigdy nie zachowywal sie zle, wiec nie rozumiem o co te pretensje?
pozdro

a pan pomarańczowy? biggrin.gif
Tomak
Zostal wybrany troche wczesniej, powiadomil o tym userow whan. Ze strony Mortina bylo to male niedopatrzenie, wiec nie ma afery zadnej..

Swoja droga nie rozumiem tej uwagi o zachowaniu. Czym Ci zawinil ktorys z nowych modow?
Pro-Evo-S
CYTAT(Tomak @ Aug 29 2008, 15:27) *
Zostal wybrany troche wczesniej, powiadomil o tym userow whan. Ze strony Mortina bylo to male niedopatrzenie, wiec nie ma afery zadnej..

Swoja droga nie rozumiem tej uwagi o zachowaniu. Czym Ci zawinil ktorys z nowych modow?

prowokuje swoimi postami, rzuca niepotrzebne uwagi i często pisze posty nie wnoszące nic do tematu ot tak żeby było wiadomo że on tu jest...

Takie jest moje zdanie, ale szanuje zdanie innych, którzy uważają inaczej niż ja.

Pozdrawiam, a nowym modom gratuluję i życzę odpowiedzialnego i rozsądnego moderownia wink.gif

Swoją drogą co do tych ostrzeżeń to mogłoby być też widoczne dla wszystkich za co dany delikwent dostał procenty biggrin.gif
potter
No i nie bardzo ktoś czytal moj post w tym temacie:

CYTAT(BoBaN @ Aug 28 2008, 11:10) *
przyglądałem się ostatnio sytuacji na forum, może jestem trochę bardziej bierny, ale nie miałem ochoty brać udziału w kłutniach jakie w ostatnim czasie zasypały nasze forum.

Moderator smile.gif
p@blo
Dzieki bardzo za patchmakera. A czym sobie zasluzylem ze dostalem to wyroznienie??
BadNewz
CYTAT(p@blo @ Aug 29 2008, 18:53) *
Dzieki bardzo za patchmakera. A czym sobie zasluzylem ze dostalem to wyroznienie??

Myślę, że za to jakie piłki tworzysz wink.gif.

Ja też dziękuję za patchmakera wink.gif.
Kubbas
Mortin gratuluje Admina ;]
Jocker
QUOTE(potter @ Aug 29 2008, 15:39) *
No i nie bardzo ktoś czytal moj post w tym temacie:

Moderator smile.gif

Widze, że niektórzy nie mogą przeboleć, że ktoś został wyróżniony rangą moda. Nie ma co się spinać, mamy jeszcze wakacje i błędy zdarzają się każdemu.

Gratuluję modom i życzę powodzenia w 'pracy' ;]
Pro-Evo-S
CYTAT(Pro-Evo-S @ Aug 29 2008, 15:37) *
Swoją drogą co do tych ostrzeżeń to mogłoby być też widoczne dla wszystkich za co dany delikwent dostał procenty biggrin.gif

djclanv1r00z
i jeszcze może jak tak ulepszamy forum smile.gif żeby było wiadomo kto jest zbanowany wink.gif bo tak to czasem nie wiem czy czekać na odpowiedź od tej danej osoby biggrin.gif

a te mody to widze nowa stara ekipa tongue.gif

pozdro cool.gif

/Nie musisz w każdym swoim poście umieszczać tysiące ikonek. Forum to nie gg/czat - sama treść powinna wystarczyć.
kostek
potter
CYTAT(Jocker @ Aug 29 2008, 20:52) *
Widze, że niektórzy nie mogą przeboleć, że ktoś został wyróżniony rangą moda. Nie ma co się spinać, mamy jeszcze wakacje i błędy zdarzają się każdemu.

Gratuluję modom i życzę powodzenia w 'pracy' ;]

E bez przesady, nikomu nic nie zadroszcze
Po prostu nie lubie jak ktos robi orty bo to razi i mod powinien poprwiac innych ktorzy bladza a nie samemu pisac zle
BoBaN
CYTAT(potter @ Aug 29 2008, 23:20) *
E bez przesady, nikomu nic nie zadroszcze
Po prostu nie lubie jak ktos robi orty bo to razi i mod powinien poprwiac innych ktorzy bladza a nie samemu pisac zle

Właśnie widzę jak Cię to razi, sam walisz byki, ale widzisz błędy tylko u innych. Każdy jest człowiekiem i ma prawo się pomylić. Jeśli Moderatorowi zdarzy się popełnić błąd, to jest już tragedia. Nie chodzi o błędy, a chodzi o prowadzenie porządku na forum.
potter
Ja tylko literowki jak juz
Z reszta skonczmy temat, dostales moda to dostales, co mnie to
djclanv1r00z
pisze tutaj bo nawet nie mogę odpisać do moda bo ma skrzynkę pełną tongue.gif a więc jak już mi kostek zwrócił uwagę postaram się powstrzymać używać tyle emot . Ale po coś one tu są ... tylko teraz już nie wiem po co ... postanowiłem że nie będę ich już aż w takim stopniu używać żeby was nie denerwować...

pozdro cool.gif
potter
CYTAT(dj_adriano @ Aug 28 2008, 12:06) *
GdziE twoje berło!? berło i korona! gdzie twoje mistrzostwo!? legio **********!!

Nie wiem. Ale moim zdaniem nie powinno byc zezwolen na obraze jakiegokolwiek klubu w swoim podpisie. Ja bym mu dal procenty..
Tomak
Ja tam nie widzę, żeby obrażał jakikolwiek klub.
Mortin
CYTAT(potter @ Sep 2 2008, 12:48) *
Ja bym mu dal procenty..

.. i dlatego nie jestes moderatorem..
potter
CYTAT(Tomak @ Sep 2 2008, 12:58) *
Ja tam nie widzę, żeby obrażał jakikolwiek klub.

Acha, czyli mozna
Ok
kroczek
CYTAT(potter @ Sep 2 2008, 18:21) *
Acha, czyli mozna
Ok

Daj juz spokoj bo po prostu jestes zalosny!!!!
Tomak
Chyba nie zauważyłeś minimalnej różnicy pomiędzy Waszymi podpisami.
potter
CYTAT(kroczek @ Sep 2 2008, 18:24) *
Daj juz spokoj bo po prostu jestes zalosny!!!!

Nie wtrącaj się

Spoko, zmieniłem ale kolega dj adrian tez powinien
A i nie konsekwetni jestescie. Jeden mi pisze ze do 24 godz mam zmienic siga [ w domysle bo beda procenty] a tu nawet 24 minuty nie minelo i 20%
WKS
Kto to zrobil te odpowiedzi na forum ani nie mozna nic przeczytac ani nic a jak sie juz wchodzi zeby przeczytac calosc to pisze przepraszamy i dalsze pierdoly chodzi mi o to dokladnie
dj_adriano
CYTAT(WKS&RKS @ Sep 2 2008, 18:48) *
Kto to zrobil te odpowiedzi na forum ani nie mozna nic przeczytac ani nic a jak sie juz wchodzi zeby przeczytac calosc to pisze przepraszamy i dalsze pierdoly chodzi mi o to dokladnie

W opcjach u góry na forum musisz zmienić w trybie wyświetlania na standardowy.

P.S
Potter ja również zmieniłem
artysta germanista
UWAGA ! Ktoś mi sie włamał na konto i zmienił nazwe wyświetlaną. Niech ktos sprawdzi jak z IP czy cos. Zaraz zmieniam haslo.
bartek-brt
Na jakiej podstawie usuneliście % badnewsowi??
Baaa na jakiej podstawie nie usuneliście % Donowi lub Szolpasowi??
Może dlatego że sie dobrze zachowywał ? hahahaha brawo! usuwać procki po miesiącu jak niektorzy mają tyle samo po roku....
demiano7
CYTAT(bartek-brt @ Sep 27 2008, 16:58) *
Może dlatego że sie dobrze zachowywał ? hahahaha brawo! usuwać procki po miesiącu jak niektorzy mają tyle samo po roku....

hehe wink.gif dobre... A do mnie sie ludzie rzucają że kogoś bronie biggrin.gif skończcie już to...
szejk
Przydalo by sie odblokowac szolpasa i dona. Brak na forum ich kapitalnych fejsow
JuveR
CYTAT(bartek-brt @ Sep 27 2008, 14:58) *

Też tego nie rozumiem. Ja mam procenty już w huk czasu :/
Jak to się mówi są równi i równiejsi ph34r.gif
bartek-brt
CYTAT(JuveR @ Sep 27 2008, 20:48) *
Też tego nie rozumiem. Ja mam procenty już w huk czasu :/

wiesz..bandews pierwsze co zrobił to wygarnął numery gg adminów i sie z nimi zaprzyjaźnił...
iniech tylko ktos mi powie że tak nie było
BadNewz
CYTAT(bartek-brt @ Sep 27 2008, 21:06) *
wiesz..bandews pierwsze co zrobił to wygarnął numery gg adminów i sie z nimi zaprzyjaźnił...
iniech tylko ktos mi powie że tak nie było

Aha, aha, aha ja Ci mówie, że tak nie było. Jeśli Ci to pomoże to popisz po adminach i popytaj, z którym to ja się tak jak to mówisz 'przyjaźnie'. Z resztą przecież Ty i tak wiesz lepiej więc o czym mu tu rozmawiamy wink.gif.
bartek-brt
CYTAT(BadNewz @ Sep 27 2008, 22:23) *
Aha, aha, aha ja Ci mówie, że tak nie było. Jeśli Ci to pomoże to popisz po adminach i popytaj, z którym to ja się tak jak to mówisz 'przyjaźnie'. Z resztą przecież Ty i tak wiesz lepiej więc o czym mu tu rozmawiamy wink.gif.

czyli usuneli ci % za to że robisz burdel na zagranicznych forach, że wyśmiewasz opinie innych userów, wstawiasz jakies lamusiarskie foty w dziale z fotkami...tak?? Każdy wie że jesteś pupilkiem każdemu oprócz normalnych użytkowników.
BadNewz
CYTAT(bartek-brt @ Sep 27 2008, 22:38) *
czyli usuneli ci % za to że robisz burdel na zagranicznych forach, że wyśmiewasz opinie innych userów, wstawiasz jakies lamusiarskie foty w dziale z fotkami...tak?? Każdy wie że jesteś pupilkiem każdemu oprócz normalnych użytkowników.

Marna prowokacja, na razie wink.gif.
bartek-brt
CYTAT(bartek-brt @ Sep 27 2008, 22:38) *

CYTAT(BadNewz @ Sep 27 2008, 22:52) *
Marna prowokacja, na razie wink.gif.

taa oczekiwałem aż sie napniesz, wyjdzie ci żyłka i sie zesrasz

prawda w oczy kole

miał byc edit:D
Tomak
Jeśli macie do pogadania, to odsyłam na GG.

Od siebie dodam, że nie spodziewałem się takiego zachowania po bartku-brt...
who_me
Tak sie sklada ,ze widzialem co potrafi osobnik o nicku Don rxf. Mial wielkie szczescie ,ze nie dostal z mojej strony bana na pesfaces...chyba moze dziekowac Righterowi i braku znajomosci jezyka polskiego.Nie znam relacji pomiedzy kolegami ,ale to nie uprawnia nikogo do uzywania takigo ,,burdelowatego,, jezyka.

Drugi chloptas o nicku Szolpas tez nie jest lepszy-

Tekst sprzed poltora tygodnia.

Szolpas said: ,,badgej weź spierdalaj lepiej bo jak bym cie dorwał to łeb bym ci chyba upierdolił jebany prowokatorze netowy.
nie wypowiadaj sie w moich tematach bo mnie poprostu wkurwiasz wiesz dzifko?
no... to teraz idz tatusiowi podaj mydło
elo geju!
ps. Badgej is gay xDDD,,

podobnymi tekstami koledzy Solpas i Don popisywali sie wiele razy na pesfaces.

Jezeli ktos tutaj chce odbanowac tych panow to moze niech sie jescze raz zastanowi bo ludzie nie zmieniaja sie w ciagu dwoch tygodni.
bartek-brt
rozumiem ze nie zauważyłes jak badnews wysmiewa komentarze? kiedys szejka a teraz I N I.....
prawda jest taka ze na pesfaces była za duża swoboda i każdy jej nadużywał....
who_me
I wlasnie swoboda pokazala jak chamowaty jest Szolpas i Don-rfx. Malo sledze tematy z pes6 ,ale chyba teraz bede to robil czesciej. Jezeli jest problem to wystarczy wyslac PM do mnie albo do Rightera i po sprawie ,a nie upodabniac sie do tych wyzej wymienionych.
szejk
Ale czemu wyjezdzasz tutaj z pesfaces. Mówimy o sytuacji na forum iss.

Dla dobra forum przydało by sie odblokowac szolpasa dona i paputa.

Duza strata dla forum jest to ze nie umieszczaja tu swioch mord.

who_me
A co za roznica skad ? Po prostu zobaczyli ,ze na pesfaces jest samowolka i pokazali( Don & Szolpas ) kolejny raz jakimi sa za przeproszeniem gburami.
Moim zdaniem tacy powinni byc trzymani z daleka od forum bo predzej czy pozniej po opadnieciu emocji wyjdzie ich prawdziwa natura.Druga sprawa jest taka ,ze jezeli Admini chca wyeliminowac chamstwo z tego forum to powini ciac chwasty u podstawy , a nie polowe wywalic a druga polowe zostawic z nadzieja ze bedzie ok.... jak widac nie jest ok bo nadal pojawiaja sie durne zaczepki.

Odbanowac ? Dobre sobie... Oni powinni miec bany na wszystkich najwiekszych serwisach.Poza tym duzej straty nie widze bo pes6 naturalna sila rzeczy po premierze pes2009 zniknie w niepamieci.

Edit - no ok ;] Moze ktos jescze bedzie w to gra ,ale w wiekszosci beda to ludzie ze slabymi kompami bo co innego moze trzymac przy nie oszukujmy sie takim crap'ie jakim byl pes6 ?
potter
Wez bartek skoncz wszedzie weszyc podstep

A co do ostatniej wypowiedzi nade mna to nie zgadzam sie ze PES 6 odejdzie w niepamiec, zwlaszcza po obejrzeniu filmikow i zdjec z PES 2009
szejk
CYTAT(who_me @ Sep 28 2008, 09:18) *
A co za roznica skad ? Po prostu zobaczyli ,ze na pesfaces jest samowolka i pokazali( Don & Szolpas ) kolejny raz jakimi sa za przeproszeniem gburami.
Moim zdaniem tacy powinni byc trzymani z daleka od forum bo predzej czy pozniej po opadnieciu emocji wyjdzie ich prawdziwa natura.Druga sprawa jest taka ,ze jezeli Admini chca wyeliminowac chamstwo z tego forum to powini ciac chwasty u podstawy , a nie polowe wywalic a druga polowe zostawic z nadzieja ze bedzie ok.... jak widac nie jest ok bo nadal pojawiaja sie durne zaczepki.

Odbanowac ? Dobre sobie... Oni powinni miec bany na wszystkich najwiekszych serwisach.Poza tym duzej straty nie widze bo pes6 naturalna sila rzeczy po premierze pes2009 zniknie w niepamieci.

Edit - no ok ;] Moze ktos jescze bedzie w to gra ,ale w wiekszosci beda to ludzie ze slabymi kompami bo co innego moze trzymac przy nie oszukujmy sie takim crap'ie jakim byl pes6 ?

Wyczuwam ogromna niechec do obu panów i do pesa6.

Moze to dlatego ich tak oczerniasz bo zazdroscisz ze robia mordy do 6

who_me
Teraz zaluje ,ze wywalilem wszystkie ich posty w pesfaces i zacholal sie tylko jeden z pesfaces.Jezeli sie czyta takie rzeczy to ma sie prawo czuc niechec . Naprawde nie mam ochoty z toba rozmawiac jezeli bronisz buractwa.

Zazdroszte ?Czego ? xD w pes6 juz dawno przestalem grac bo byl niegrywalny na dluzsza mete. To ich sprawa czy robia mordy do we2002 czy do pes2010 i to tutaj nie ma nic do rzeczy.Nie sledze watkow z ryjami do pes6 zbyt czesto bo ich przeciez nie uzywam i moim zdaniem te pes6 wygladaja dosyc smiesznie w porownaniu z tymi z pes2008...czego tu zazdroscic ?
JustMe1987
CYTAT(who_me @ Sep 28 2008, 09:18) *

Rozprawiasz tu o chamstwie a sam nie potrafisz uszanowac ludzi ktorzy cenia sobie 6 czesc ph34r.gif Rozumiem ze masz swoje zdanie ale nie pojezdzaj innych uzytkownikow ktorym podoba sie ta czesc.
who_me
Czy ja napisalem ,ze ludzie ktorzy graja jeszcze w starsze czesci pes'a sa tacy albo tacy ? wyrazilem swoja opinie na temat tej gry i tyle. Pomysl zanim zaczniesz sie czepiac slowek ....caly urok internetu :].
Orange_91
To nie temat gdzie dyskutujemy co jest lepsze PES 6 czy 08 tylko o sytuacji na forum, więc proszę nie zbaczać z tematu.
Damian.
CYTAT(who_me @ Sep 27 2008, 23:18) *
Tak sie sklada ,ze widzialem co potrafi osobnik o nicku Don rxf. Mial wielkie szczescie ,ze nie dostal z mojej strony bana na pesfaces...chyba moze dziekowac Righterowi i braku znajomosci jezyka polskiego.Nie znam relacji pomiedzy kolegami ,ale to nie uprawnia nikogo do uzywania takigo ,,burdelowatego,, jezyka.

"miał szczescie" , pff.... Mogłeś im dac bany na pesfaces, tutaj jest IO i gadamy o IO.
Zobaczymy jak admini to wyjaśnią...
Prawda jest taka, że na IO zrobił się "burdel".

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.