Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Milerinho
Widze, ze na dobre sie rozkreciles z editem stadionow ..... Moze Anfield nastepne? Tylko wez te co dodalem belki......

powodzenia w dalszej pracy smile.gif
Tolox11
Fajnie stdiums specially OE, the nou camp looks perfect thanks a lot for all work.

One little doubt in stadium Wisly can be added flags of wisla krakow behind the 2 goalkepeers? or is just be possible by creator of stadium? cos really this stadium is great with all details, just i miss more presence of flags behind goalkepeers.

Salu2

E 9
Trochę z nudy, trochę z... nie wiem czego ;P

Ali Sami Yen:

Stade Gerland(edit by milerinho, updated by me):

pzdR cool.gif
mcraczek
Wszystko fajnie pięknie ale gdzie download? ;]
Wookiee
bardzo dobre edity E9 moja szkola ;p nie no JOKE

a co powiesz na to by dodac tutaj ta wersje Millennium co edytowalismy kiedys tam ??
Damian.
Fajne te edity smile.gif
Dzięki jeszcze raz za Camp Nou smile.gif cool.gif
pozdro
Varies.
Ładne biggrin.gif .Ślązak Najlepszy tongue.gif
Pozdrawiam
...............
mcraczek
E9 wiesz może co zrobić w takiej sytuacji jak na screenie poniżej kiedy to wywala błąd podczas próby podmiany tekstury w WEP?

Wookiee
chyba wiem co to jest...

tam textury sa podawane tak: np. 128x128x4 a czasami jest: 128x128x8 i jak chcesz x8 wrzucic na x4 lub odwrotnie to taki komunikat wyskakuje.

ale E9 podobno wie jak zamieniac x4 na x8... ;p
Milerinho
CYTAT(Wookiee @ Jul 27 2008, 14:06) *
chyba wiem co to jest...

tam textury sa podawane tak: np. 128x128x4 a czasami jest: 128x128x8 i jak chcesz x8 wrzucic na x4 lub odwrotnie to taki komunikat wyskakuje.

ale E9 podobno wie jak zamieniac x4 na x8... ;p

Sciagnji sobie program IrfanView nim sobie poradzisz....
mcraczek
CYTAT(milerinho @ Jul 27 2008, 13:25) *
Sciagnji sobie program IrfanView nim sobie poradzisz....

Mam ten program i proszę o jakieś wskazówki...
E 9
Stadio Olimpico, Turyn

Screeny:

Dzięki za pomoc milerinho wink.gif
Orange_91
Świetny edit Stadio Olimpico. wink.gif Czekam na Camp Nou. tongue.gif
E 9
Obiecany download.. cool.gif

Camp Nou, Barcelona
Screen:

DOWNLOAD

Jakieś propozycje na nową pracę mellow.gif ?

Aaa no i widzę, że znowu zaskakujecie nas wieloma komentami dry.gif wink.gif
Arek.PL
Stadiony zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
Gratki !
Milerinho
No prosze prosze jak E_9 sie postara to potrafi moje gratsy ... co raz lepiej wo wychodzi ....
Kubbas
Ali Sami Yen, Olimpico

Można Down?

btw Mistrzu jak będzie z tym Wembley?wink.gif
Damian.
No to za chwilę sobie pogram na nowym Camp Nou cool.gif
Miód smile.gif
pozdro wink.gif
mariolazi
Co prawda miałem już ładne Nou Camp z którego byłem zadowolony, ale jak ściągnąłem Twoją wersję to stara poszła w PISdu do kosza cool.gif
Fajną murawę zapodałeś, bandy z reklamami też bardziej mi odpowiadały.
Dzięki za download.

A co do pomysłu na następną pracę to mogę Ci podsunąć, ale nie wiem czy sie podejmiesz bo to raczej nietypowa prośba tongue.gif
Przeszukałem już chyba wszystkie stronki ze stadionami i nigdzie nie znalazłem nowego obiektu Zenitu St. Petersburg (w sumie nie dziwne bo obiekt jest dopiero w budowie, chociaż pare stadionów do PES6 już istnieje mimo że w rzeczywistości są jeszcze tylko stertą gruzu). wink.gif

Chodzi mi dokładnie o ten -> http://www.fussballtempel.net/uefa/RUS/Gazprom_SPb.JPG
-> http://www.arguney.com/uploads/posts/2008-...promspb2zc8.jpg

Wpadłem więc na pomysł aby zedytować jakiś istniejący już w PESie stadion jak najbardziej podobny do tego z fotek które zapodałem na linkach.
Chyba najbardziej mi przypomina to Emirates Stadium, więc jeśli miałbyś chęci to prosiłbym aby pozmieniać bandy reklamowe na jakieś ruskie (np. ze starego stadionu Zenitu - sam coś kombinowałem z podmienianiem tych plików ale gó..no z tego wyszło tongue.gif ), siatki (niebieskie lub niebiesko białe), chorągiewki przy narożnikach z logo klubu i te elementy które będą na trybunach jako czerwone: mam w wersji z napisami arsenal.com na czerwonym tle- na niebieskie. Chyba że ewentualnie znajdziesz coś co jeszcze bardziej by przypominało ruską Gazprom Arene smile.gif

Także jakbyś miał czas i chęci to byłbym wdzięczny jakby dało radę coś zedytować smile.gif

Pozdrawiam!
rychal(rsix)
Skoro wykonałeś stadion dumy Katalonii, może teraz tak dla równowagi weźmiesz się za ekipę z Madrytu tj. Santiago Bernabeu?.. happy.gif
E 9
CYTAT(rychal @ Jul 28 2008, 16:32) *
Skoro wykonałeś stadion dumy Katalonii, może teraz tak dla równowagi weźmiesz się za ekipę z Madrytu tj. Santiago Bernabeu?.. happy.gif

Znakomity edit wykonał milerinho...gram na tym stadionie i jakoś mi sie wydaje, że jest przedniej marki...i nie potrzebuje następnej poprawki wink.gif
Tomi84
QUOTE(E 9 @ Jul 28 2008, 17:52) *
Znakomity edit wykonał milerinho...gram na tym stadionie i jakoś mi sie wydaje, że jest przedniej marki...i nie potrzebuje następnej poprawki wink.gif

Dysponuje może ktoś linkiem do wersji Milerinho?, byłym wdzięczny. Camp Nou znakomite. wink.gif
Milerinho
CYTAT(Tomi84 @ Jul 28 2008, 19:47) *
Dysponuje może ktoś linkiem do wersji Milerinho?, byłym wdzięczny. Camp Nou znakomite. wink.gif

później wrzucę
perONE
CYTAT(Tomi84 @ Jul 28 2008, 19:47) *

nie wiem czy to ta wersja Santiago Bernabeu ale daję link wink.gif

download

rychal(rsix)
CYTAT(E 9 @ Jul 28 2008, 17:52) *

Okey, nie wiedziałem, dzięki za info.. happy.gif
E 9
Sorki, że zwlekam z downloadem paru stadionów ale miałem zajęty upload cool.gif jutro postaram się wydać ze 3 stadiony ;]

A teraz coś nowego:

Veltins Arena, Gelsenkirchen
Day,Night/Snow

Night/Fine

i następna...

De Kuip, Rotterdam
Day/Fine

pzdR rolleyes.gif
Kubbas
Świetne wink.gif Dzięki za wszystkie edity, piękny stadion bez pięknej murawy nie jest już tak piękny xD
E 9
Kolejne download'y...

De Kuip, Rotterdam:
Screeny:

DOWNLOAD

Ali Sami Yen, Istanbul::
Screeny:

DOWNLOAD

Dzięki za liczne opinie,komenty,propozycje i tego typu posty... ;\
MaTi10
Cud Miód i Piwo smile.gif dzy za down'a Mistrzu.pzdr
Kubbas
Wielkie dzięki.

Gooood Job.
Tomi84
Kolejne świetne stadiony.
siwers99
CYTAT(milerinho @ Jul 28 2008, 20:07) *
później wrzucę

i jak kiedy wrzucisz linka z Santiago Bernabeu twoim??

E9 stadiony wypasione:) i kurde zajefajna masz ta tablice wyswietlajaca wynik:)
mariolazi
Niezłe masz tempo E9, nie obijasz się i jeszcze zadżebiście Ci wszystko wychodzi biggrin.gif

Dzięki za downy wink.gif

perONE
CYTAT(sivus09 @ Jul 31 2008, 09:37) *
i jak kiedy wrzucisz linka z Santiago Bernabeu twoim??
E9 stadiony wypasione:) i kurde zajefajna masz ta tablice wyswietlajaca wynik:)

CYTAT(perONE @ Jul 28 2008, 21:15) *
nie wiem czy to ta wersja Santiago Bernabeu ale daję link wink.gif
download
E 9
Oglądając ostatnio 3 mecze z udziałem polskich ekip tak sobie pomyślałem, że wykonam konkretne edity dla nich..Na początek Lech. Jak narazie zadowolony jestem tylko z night/fine i tylko to pokażę:

Stadion Miejski w Poznaniu:
Night/Fine:

myślę, że jeżeli zainteresowania nie bd to uploadować tego nie będzie sensu sleep.gif
Tomi84
zajebista robota.
mariolazi
Miazga happy.gif
E 9
Lech prawie mam skończony, wiec przyszedł czas na Wisłę. Z tym stadionem chciałem się pobawić dłużej(wkońcu MISTRZ nie ; D ? )
Na początek wziałem się za Day,Night/Snow. Pamiętacie mecz reprezentacji z USA i piękny wynik 0:3? Murawa nie wyglądała wtedy najlepiej...przypominając sobie o tym postanowiłem, że zrobie to w PES'ie:

Stadion Wisły, Kraków
Day,Night/Snow:

Na podst.tego:

Dzięki panowie za komenty...przynajmniej wiem, że robie dla 2 osób ... sleep.gif
mcraczek
Co tu dużo gadać jak zwykle stadioniki świetnie odwzorowane smile.gif
Jacmen
Fajnie edytowany stadionik, ale oprócz tego cieszy mnie, że wziołes sie za aktualizacje swojego ofa co widać po screenie ;d
Tomi84
pięknie Ci to wyszło. Czekam na Ł3 smile.gif
luigi7
ładny Edit;)
szkoda, że Biała Gwiazda ma nagrane w LM:(;/
E 9
CYTAT(Jacmen @ Aug 1 2008, 20:41) *
Fajnie edytowany stadionik, ale oprócz tego cieszy mnie, że wziołes sie za aktualizacje swojego ofa co widać po screenie ;d

Wszystko wyłapiąą ; DDD

Jacmen
CYTAT(E 9 @ Aug 1 2008, 23:15) *
Wszystko wyłapiąą ; DDD

Nie jestem początkujący w tej branży ahahahahah ;]
qazwsx
Super robota. Na pewno nie robisz dla dwóch osób tylko dla o wiele szerszego grona wink.gif
MaTi10
Super Stadioniki.

pzdr
mariolazi
Extra murawa na Reymonta wink.gif
Pełen realizm.
Good job! cool.gif
seen
Noo realizm pełny smile.gif Ale i tak wymienią wkońcu tą murawę przy Reymonta ;d
djclanv1r00z
super odwzorowany smile.gif

murawa exstra tongue.gif

pozdro cool.gif
Kubbas
Świetne stadiony.

Mała prośba mistrzu:

Świetny stadion piękna murawa i w 4 miejscach, w rogach taka sytuacja występuję. Możesz to naprawić?

Tu link do dwn:

klik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.