Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
E 9
CYTAT(KubbasOG @ Aug 2 2008, 15:11) *
Świetne stadiony.

Mała prośba mistrzu:

Świetny stadion piękna murawa i w 4 miejscach, w rogach taka sytuacja występuję. Możesz to naprawić?

Tu link do dwn:

klik

Nie mam czasu ściągać ;] Czy to jest Stadion Fenerbahce?? Bo tylko tam spotkałem do tej pory takowy błąd...i prawdopodobnie nic nie da sie tak wskurać...bo próbowałem wink.gif No chyba, że to inny stadion.

pzdR i dzięki za komentarze wink.gif
Kubbas
Tak to stadion Fenera. Mógłbyś wrzucić tutaj jakąś inną murawę?
Tomi84
E_9, mam taką małą prośbę do Ciebie.

Jak uporasz się już z Polskimi stadionami mógłbyś zając się edycją tego stadionu, tak żeby murawę i siatki z wersji Vadima dodać do tej drugiej, która jest w paczce??

http://rapidshare.com/files/134384570/Tivoli_Neu.rar.html

Chodzi o TIVOLI-NEU. jeden z ładniejszych moim zdaniem obiektów na Euro2008. Edyta Vadima jest kapitalna tylko, że ten stadion to chyba Tivoli przed modernizacją (screen1), a w drugiej wersji stadion jest dobry ale siatki i murawa gorsze (jakaś edytka nieba tez by się przydała wink.gif ) (screen2):

Screen 1: (Vadim)

Screen 2: (dobra wersja Tivoli Neu)

Z góry wielkie dzięki.
E 9
Z Wisłą trwa ostra walka o to, aby murawa wyglądała jak najdokładniej. Kolejny etap zmagań:

Stadion Wisły, Kraków:
Day/Fine(beta):

I coś zrobionego w między czasie:
Estadio Da Luz, Lisbona:
Screeny:

comments? cool.gif
Kubbas
Kolejne świetne edity wink.gif

Licze na to, że sfixujesz ten turecki stadion wink.gif
MaTi10
Fajne stadioniki.Czekam na Final.
siwers99
E9 moze na stadionie Barcelony Camp Nou zrobilbys bandy te ktore byly na meczu sparingowym z Fiorentina m.in mes que un club
E 9
CYTAT(sivus09 @ Aug 7 2008, 10:59) *
E9 moze na stadionie Barcelony Camp Nou zrobilbys bandy te ktore byly na meczu sparingowym z Fiorentina m.in mes que un club

Nie robię band ;**
mati_910
Może jakieś fajne Stamford Bridge byś wykombinował (ładna murawka, belki w bramkach, linie boiska, siatki) wink.gif Z góry dzięki ;**
Milerinho
CYTAT(mati_910 @ Aug 7 2008, 16:38) *
Może jakieś fajne Stamford Bridge byś wykombinował (ładna murawka, belki w bramkach, linie boiska, siatki) wink.gif Z góry dzięki ;**

W mojej paczce CL masz ładny edit
mati_910
CYTAT(milerinho @ Aug 7 2008, 17:25) *
W mojej paczce CL masz ładny edit

dzieki za info jednak jest to pewnie wersja CL ale ja potrzebuje takiego ladnego edita tylko ze z bialymi siatkami w bramce i banerami na stadionie rodem z EPL. Dało by rade spelnic moje zyczenie ? happy.gif
E 9
CYTAT(mati_910 @ Aug 8 2008, 14:41) *
dzieki za info jednak jest to pewnie wersja CL ale ja potrzebuje takiego ladnego edita tylko ze z bialymi siatkami w bramce i banerami na stadionie rodem z EPL. Dało by rade spelnic moje zyczenie ? happy.gif

Zarzuć aktualnymi fotkami murawy,siateczek itp. to pomyślimy ;**
mati_910
CYTAT(E 9 @ Aug 8 2008, 16:21) *
Zarzuć aktualnymi fotkami murawy,siateczek itp. to pomyślimy ;**

haa! Jestes kochany;p juz sie robi miszczu xD

murawa najlepiej jakby taką się dało odwzorować rolleyes.gif

co do murawy znalazłem jeszcze coś takiego

bramka (nie wiem czy taki obrazek Ci wystarczy, jeśli nie to wal ja postaram się coś innego poszukać)

poza murawą dookoła boiska dwa 'pasy' czarny potem zielony (nie wiem czy to wykonalne, ale miło by było to zobaczyć smile.gif )

Kubbas
E9, wrzuć mi na ten Turecki stadion byle jaką ładną murawę, proszę wink.gif Byleby ten błąd zniknął smile.gif
Milerinho
CYTAT(mati_910 @ Aug 8 2008, 17:44) *
haa! Jestes kochany;p juz sie robi miszczu xD

murawa najlepiej jakby taką się dało odwzorować rolleyes.gif

co do murawy znalazłem jeszcze coś takiego

bramka (nie wiem czy taki obrazek Ci wystarczy, jeśli nie to wal ja postaram się coś innego poszukać)

poza murawą dookoła boiska dwa 'pasy' czarny potem zielony (nie wiem czy to wykonalne, ale miło by było to zobaczyć smile.gif )

Mysle ze da rade cos takiego wykombinowac:P
mati_910
no to świetnie smile.gif
E 9
CYTAT(KubbasOG @ Aug 8 2008, 17:23) *
E9, wrzuć mi na ten Turecki stadion byle jaką ładną murawę, proszę wink.gif Byleby ten błąd zniknął smile.gif

Ten błąd jest chyba nie naprawialny...mam na kompie edit od milerinho z nową murawką, a mimo wszystko błąd jest. sleep.gif

Jutro wieczorem postaram się pokombinować ze Stamford happy.gif ...ale nic nie obiecuje wink.gif
E 9
Miałem teraz chwilkę czasu i pomyslałem, że pokaże pierwsze próby edycji SB:

Screeny:

i jak? cool.gif
MaTi10
Super ohmy.gif na down'a czekam.pzzdr
mati_910
no nie ukrywam murawka jakiej oczekiwalem happy.gif jeszcze jakby sie dało dodać te dwa pasy wokół murawy najpierw czarny potem zielony co widac na 3 screenie przeze mnie zalaczonym to bedzie cuuud biggrin.gif Dzieki za podjecie prob smile.gif
E 9
Dodałem jedynie ten jaśniejszy zielony pas...wiadomo, że to nie to samo co oba, ale w pewnym sensie ten jeden jasny zielony pas, który widać po prawej stronie doda trochę realistyki wink.gif

Ostatnie pytanie odnośnie SB: Chorągiewki, które widać na screenie są wporządku?tongue.gif

mati_910
tak chorągiewki są spoko wink.gif
ale na belki w dolnej części bramki mogę liczyć? happy.gif
E 9
CYTAT(mati_910 @ Aug 9 2008, 14:12) *
tak chorągiewki są spoko wink.gif
ale na belki w dolnej części bramki mogę liczyć? happy.gif

Belki w bramkach oczywiście są wink.gif
MaTi10
Nom to stadionik kozak;]
arm
Fajny edit Stamford Bridge oraz wcześniejszych stadionów! Tak trzymaj! biggrin.gif
Varies.
CYTAT(E 9 @ Aug 8 2008, 22:27) *
Miałem teraz chwilkę czasu i pomyslałem, że pokaże pierwsze próby edycji SB:

Screeny:

i jak? cool.gif

Jednak wgrałes belki na Stamford biggrin.gif
(Używałeś mojej "7"??)
Szarzan
Na to czekałem tongue.gif Świetnie wygląda ohmy.gif
mati_910
the best of the best cool.gif
tak dalej!

PS. takie moje małe jeszcze pytanie, mianowicie czy można jakoś "wybielić" słupki i poprzeczki bramek? Bo kiedyś miałem w miarę ładne stamford bridge i miał takie ładne białe obramowania, a nie wiem czy to od Ciebie zależy. W każdym bądź razie jeśli dałbyś radę to możesz taki element zastosować dla jeszcze ładniejszego efektu wizualnego smile.gif
E 9
Dzięki za opinie wink.gif

Night/Fine:

sleep.gif
Szarzan
Czekam na download wink.gif

Chyba na jednym z Twoich stadionów widziałem troszkę jaśniejsze linie na boisku. Jakbyś jeszcze to wymienił to stadion marzenie rolleyes.gif
mariolazi
Śliczne brameczki na SB wink.gif
Ryu
Świetnie, świetnie. Bardzo ładna murawa.
dikhet
brawo
Kubbas
Świetne, czekam na mam nadzieję rychły download wink.gif
mati_910
Rewelka ;D Mógłbyś wydać wersje EPL i CL (wszystko to samo tylko z czarnymi siatkami w bramce i banerami rodem z ligi mistrzów)? Jeśli tak to mega, czekam na odp smile.gif
Wookiee
O_O kapitalna robota z SB !!!!!!!!

czekam na download mojej świątyni !!! xD
kacpero
witaj widze ze tworzysz nowe swietne stadiony mam wielką prozbe o zrobienie nowego stadionu tottenham'u hotspur z ladna murawą i fajnymi brameczkami czy dal bys rade zrobic taki stadionik?
mati_910
E9 można by było zmienić kolor tych słupków trzymających siatkę w bramce na taki bardziej granatowy (prawie ze czarny) ?? ;>
arm
Good job z Stamford Bridge!

Czy jest możliwość zrobienia takiej murawy na Stadium of Light jak we wczorajszym meczu???

Vadiim
Ciekawe Stamford ;-)
Choc w sumie ja już ten stadion zmieniałem importujac do niego trawe z PRO 08. więc nie wiem czy była koniecznosc edytowania ponownie tego obiektu, ale ogółem wyszło nieźle wink.gif

pozdrawiam
mati_910
CYTAT(Vadiim @ Aug 17 2008, 19:08) *
Ciekawe Stamford ;-)
Choc w sumie ja już ten stadion zmieniałem importujac do niego trawe z PRO 08. więc nie wiem czy była koniecznosc edytowania ponownie tego obiektu, ale ogółem wyszło nieźle wink.gif

pozdrawiam

a zapodaj link ;>
Vadiim
KOD
http://board.issonline.pl/index.php?s=&showtopic=7320&view=findpost&p=216294

Robilem to już jakiś czas temu, ale otwarcie przyznaje, że jestem z tej pracy najbardziej zadowolony ;-)

Myslę, że E9 nie będzie miał mi za złe, że w jego tematu wkleiłem link do mojego tematu, ponieważ w sumie na pewno konkurencja tego nie mozna nazwac ^^ z racji takiej, iż zakonczyłem już edytowanie stadionów, a po za tym gracze cenią sobie umiejętnosci ni jakiego E9, wiec nikt napewno na scenie nie okaże się konkurecyjny biggrin.gif
Kubbas
CYTAT(Vadiim @ Aug 17 2008, 20:46) *
KOD

Robilem to już jakiś czas temu, ale otwarcie przyznaje, że jestem z tej pracy najbardziej zadowolony ;-)

I słusznie wink.gif Jeden z lepszych editów ;]

E9 czekam na downloady świetnych prac wink.gif
mati_910
CYTAT(Vadiim @ Aug 17 2008, 21:46) *
KOD

Myslę, że E9 nie będzie miał mi za złe, że w jego tematu wkleiłem link do mojego tematu, ponieważ w sumie na pewno konkurencja tego nie mozna nazwac ^^ z racji takiej, iż zakonczyłem już edytowanie stadionów, a po za tym gracze cenią sobie umiejętnosci ni jakiego E9, wiec nikt napewno na scenie nie okaże się konkurecyjny biggrin.gif

chodzi o korzyść dla innych, a E9 to równy gość więc zrozumie happy.gif
co nie znaczy, że nie czekam aż E9 wyda swojego edita SB smile.gif
E 9
Witam po przerwie cool.gif

Stamford Bridge, Londyn
Screeny:

DOWNLOAD

Wersja CL powinna być na dniach wink.gif

pzdR

Comments rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Kamlot
Wow super stadionik. Dzięki za downa. Już wylądował w moim kitserverze. Pozdro
perONE
juz pobieram wink.gif
Damian.
CYTAT(E 9 @ Aug 19 2008, 22:44) *
Witam po przerwie cool.gif

Siemanko laugh.gif

Fajny stadionik Chelsea.

Pozdro śledziku tongue.gif
Pro-Evo-S
zajebista ta główna arena na 3 screenie biggrin.gif

Szczena opada, jak w realu wink.gif
mati_910
megaa juz zasysam smile.gif 10/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.