Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
mariolazi
Świetna paka E9! Wielkie dzięki! Jak zwykle naj biggrin.gif

Może teraz coś old schoolowego dla odmiany?

http://lh6.ggpht.com/_alvC1Vay9zk/RmGfwF54...6-Nov-02+19.jpg

http://lh4.ggpht.com/_alvC1Vay9zk/RmGe0l54...16-Nov-02+4.jpg

http://lh3.ggpht.com/_alvC1Vay9zk/RmGfhV54...6-Nov-02+15.jpg

Monachijski Olympistadion, fani Bayernu by nie pogardzili tongue.gif

PS. JustMe1987 dzięki za FF
E 9
Next....

Stadio Olimpico, Roma:
Screens:

based on:

i ?? closedeyes.gif

-------------

btw. dzięki panowie za ogrom komentarzy....na tym forum jest coraz mniej osób, dla których warto coś robić.... unsure.gif
Filippo123321
Ach, te stadiony angielskie są kapitalne smile.gif
perONE
stadiony bdb.
Może next paczka editów z LaLiga?
__SaNd1__
Stadion Minsk -> Na tym stadionie rozgrywal swoje mecze BATE Borisov w Ligi Mistrzow (Pobiera 41 003 kibicow) w tym sezonie mam nadzjeje ze wykonas tego stadiona dziekuje i czekam smile.gif
E 9
CYTAT(perONE @ Jan 25 2009, 13:42) *
stadiony bdb.
Może next paczka editów z LaLiga?

Powiem Ci tyle, że jest w planach ale mam pewien problem. Nie umiem usuwać belek z bramek, a przy kilku stadionach z LFP to konieczność. Jeżeli ktoś umie to zrobić... i pomoże, to i ja z chęcia zacznę sklejać pakę wink.gif

_SaND1_:
Postaram się coś wykonać wink.gif ale nie obiecuje tongue.gif
__SaNd1__
CYTAT(E 9 @ Jan 25 2009, 15:28) *
Powiem Ci tyle, że jest w planach ale mam pewien problem. Nie umiem usuwać belek z bramek, a przy kilku stadionach z LFP to konieczność. Jeżeli ktoś umie to zrobić... i pomoże, to i ja z chęcia zacznę sklejać pakę wink.gif

_SaND1_:
Postaram się coś wykonać wink.gif ale nie obiecuje tongue.gif

OK smile.gif No czekam tongue.gif 3 z zdjecjah som dobre tak mysle bede bardzo wdzieczny mistru jak wykonas tego stadiona tongue.gif
Lopez10
Lipne niektóre pracę smile.gif
Pozdrawiam
E 9
CYTAT(Lopez10 @ Jan 25 2009, 18:53) *
Lipne niektóre pracę smile.gif
Pozdrawiam

Ironia czy głupota?? dry.gif
Lopez10
CYTAT(E 9 @ Jan 25 2009, 19:13) *
Ironia czy głupota?? dry.gif

Mi się nie podoba kilka twoich prac
m.in Camp Nou
E 9
CYTAT(Lopez10 @ Jan 25 2009, 19:19) *
Mi się nie podoba kilka twoich prac
m.in Camp Nou

Ach jak Cię dobrze rozumiem.... za pewne chodzi o brak odpowiedzi na PW, bo jak do tej pory nie narzekałeś.... closedeyes.gif No ale nic każdy ma prawo wyrazić swoją opinię...chociaż takich nie rozumiem kompletnie dry.gif

btw. Po cholere mam cie wrzucać stadiony, jak jest pełno stron, na których jest zbiór wszystkich obecnie dostepnych?? Nie odpisywałem bo nie miałem czasu...

tyle w temacie i bez odbioru Borewicz ;*
Lopez10
CYTAT(E 9 @ Jan 25 2009, 19:22) *
Ach jak Cię dobrze rozumiem.... za pewne chodzi o brak odpowiedzi na PW, bo jak do tej pory nie narzekałeś.... closedeyes.gif No ale nic każdy ma prawo wyrazić swoją opinię...chociaż takich nie rozumiem kompletnie dry.gif

btw. Po cholere mam cie wrzucać stadiony, jak jest pełno stron, na których jest zbiór wszystkich obecnie dostepnych?? Nie odpisywałem bo nie miałem czasu...

tyle w temacie i bez odbioru Borewicz ;*

Haha
Dla mnie w porównaniu do Dikheta, Milerinho, Vadiima
to jesteś nikim w tej dziedzinie
Pozdrawiam :**
perONE
CYTAT(Lopez10 @ Jan 25 2009, 19:24) *
Haha
Dla mnie w porównaniu do Dikheta, Milerinho, Vadiima
to jesteś nikim w tej dziedzinie
Pozdrawiam :**

Twoje zdanie mało kogo obchodzi. Ty tez jesteś nikim. Spłyń.
Bez odbioru Borewicz.
mariolazi
Wychodzę z założenia że z idiotami się nie dyskutuje, ale jak ktoś tu nazywa "nikim" autora tematu, który robi coś pożytecznego w wolnym czasie i dzieli się tym z innymi, to pozwolę sobie wtrącić 3 grosze...
Zwłaszcza że z tego co się orientuję to ów krytyk sam nie zajmuje się editami stadionów i raczej ma małe pojęcie ile pracy trzeba włożyć by uzyskać pożądany efekt.
Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, w tym również krytyki.
Krytyka jest dobra jeśli jest konstruktywna.
Czwłowieku... Jak coś Ci się nie podoba to pisz rzeczowo i z szacunkiem do rozmówcy, a nie podajesz same ogólniki porównując E9 do Dikheta, Milerinho i Vadiima. Napisz konkretnie co E9 robi gorzej od innych lub źle jeśli coś takiego wyłapałeś. Na pewno jeśli masz rację nikt się nie obrazi, a rzucaniem pustych frazesów tylko sam siebie ośmieszasz closedeyes.gif
E 9
Może jestem gorszy, może jestem lepszy ale kończąc powiem jedynie to, że nasz inteligentny kolega nie ma o tym pojęcia...Dla mnie człowiek, który krytykuje coś, bo ktoś nie zrobił tak jak on chciał jest nikim. A tak dla wyjaśnienia....kilka minut przed rozpoczęciem tej "inteligentnej" rozmowy w jednym z tematów kolega prosił o edity dikheta,milerinho,Vadiima i o dziwo moje. Po wymianie słow zdanie uległo zdanie, mój nick zniknął z jego listy i nagle moje edity stały się ble.
Podsumowując ten cały OT dokończe mysle mariolazi'ego: "Wychodzę z założenia że z idiotami się nie dyskutuje, z dziećmi tym bardziej."

pzdR i kończmy ten OT bo szkoda na to czasu.

Jeżeli zacząć nową myśl: Download Olimpico w dwóch wersjach postaram się dać jutro.

ciao
Filippo123321
E9, a bylbys w stanie zrobic stadiony dla polskich druzyn, ktore swoich stadionow nie posiadaja? smile.gif
Jacmen
No wiesz ale E 9 to tylko najlepszy patchmaker w roku 2008 czyli jet nikim. Rób dalej swoje i olej to pzdr
E 9
CYTAT(Filippo123321 @ Jan 25 2009, 21:54) *
E9, a bylbys w stanie zrobic stadiony dla polskich druzyn, ktore swoich stadionow nie posiadaja? smile.gif

Wszystkie stadiony są już wykonane (Arka,Polonia B.) tylko nie ma komu zaimportować, a ja na tym się niestety nie znam sad.gif

pzdR
Lopez10
1. Po pierwsze Wyraziłem, że nie podoba mi się stadion Camp Nou, a wy już odrazu mnie krytykujecie, że ja nic nie robie bo nie potrafie takich rzeczy
2. Po drugie krytykuje chcoć sam się na tym nie znam lecz porównałem go do innych uzytkownikow co rowniez edytują stadiony
3. Po trzecie Jak stałeś sie urażony to sorry, ja wyraziłem swoją opinie no i tyle

Pozdrawiam
arm
Stadio Olimpico very nice!
E 9
Stadio Olimpico, Rzym:
Screens:

based on:

DOWNLOAD

Next Bologna and Azadi Stadium.....

pzdR
NETHERLAND
Zawalisty stadion:D:D:D dzięki wielkie:) i mam prośbę do ciebie mógłbyś z edytować stadion ESTADIO SANTIAGO BERNABEU np. nowe siatki lepsze:), belki nowe w bramkach bandy nowe i jakąś superową murawe:) mógłbyś to wykonać??
E 9
CYTAT(NETHERLAND @ Jan 26 2009, 13:29) *
Zawalisty stadion:D:D:D dzięki wielkie:) i mam prośbę do ciebie mógłbyś z edytować stadion ESTADIO SANTIAGO BERNABEU np. nowe siatki lepsze:), belki nowe w bramkach bandy nowe i jakąś superową murawe:) mógłbyś to wykonać??

Niezłą wersję wykonał bodajże milerinho albo Vadiim, wiec możesz zajrzeć do nich. Jeżeli jednak tą wersję widziałeś i ci sie nie podoba to hm... jakby było więcej chętnych to może bym pokombinował z SB.

wink.gif
WKS
Również sie zgłaszam po SB twoje edity miazdza ! Pozdrawiam
NETHERLAND
własnie mam od nich wersję SB ale nie podobają mi sie siatki w bramkach i troche lepsze powinna być murawa. No i naljepiej jakieś belki w bramkach nowe i jakieś najlepsze siatki na bramki:)
popolupo
A ja proponuje wziac sie za lige francuska, bo tam to dopiero sa koszmarne siatki i murawy smile.gif
perONE
Tak SB możesz zrobić bo bodajże nowa murawa jest zrobiona wink.gif
NETHERLAND
najlepiej bym proponował do stadionu SB taką murawę tylko może troszkę ciemniejsz

i jak by można było przeciągnąć murawę za bramkę tak jak na zdję

no i oczywiście jakieś najlepsze siatki belki w bramkach bardziej bielsze, i gdyby murawa w deszczu mogła być bardziej realistyczna czyli kałuże błoto na polu karnym i na środku boiska, w zime troche bardziej żywsza murawa no i w nocy teżsmile.gif
NETHERLAND
jeszcze by mozna bylo logo realu madryt umiescic w tym miejscu

NETHERLAND
E9 najlepiej mógłbyś dać do SB takie siatki jakie są naprawde czyli te:

E 9
Panie Holandia opanuje Pan się ;DDD Jak to się mówi: "Nie ucz ojca dzieci robić" ;]

I tak na przyszłość edytuj posty....mówie to dla twojego dobra, bo ktoś Cię kiedyś może za to czymś nagrodzić hehe ;p

pzdR wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(E 9 @ Jan 26 2009, 22:04) *
Panie Holandia opanuje Pan się ;DDD Jak to się mówi: "Nie ucz ojca dzieci robić" ;]

I tak na przyszłość edytuj posty....mówie to dla twojego dobra, bo ktoś Cię kiedyś może za to czymś nagrodzić hehe ;p

pzdR wink.gif

E_9 czesc znow tongue.gif Co sie stalo z stadionem w Minsku tongue.gif Czekam z niecierpliwoscia na twoje genialniosc do wykonanja stadionow tongue.gif
NETHERLAND
sorki E9 ale chciałbym zeby ktos zrobił najlepsza wersje SB i chciałbym zebys to ty był bo masz najlepsze stadiony:)
E 9
CYTAT(NETHERLAND @ Jan 26 2009, 21:23) *
sorki E9 ale chciałbym zeby ktos zrobił najlepsza wersje SB i chciałbym zebys to ty był bo masz najlepsze stadiony:)

Spoko wink.gif
Jeżeli wezmę sie za SB to postaram się je zrobić na tyle dobrze, na ile sie da wink.gif pzdR
arm
Dzięki za download!
demiano7
E9 mam problem z Twoim Emirates... do windowsa mnie wypierdziela sad.gif

Zauważyłem że Old Trafford też wywala i oba stadiony zajmują dwa razy więcej niż inne ...
E 9
CYTAT(demiano7 @ Jan 27 2009, 01:04) *
E9 mam problem z Twoim Emirates... do windowsa mnie wypierdziela sad.gif

Zauważyłem że Old Trafford też wywala i oba stadiony zajmują dwa razy więcej niż inne ...

Zajmować mogą bo są to nowsze stadiony...a z wywalaniem nie mam pojęcia o co chodzi.... jak narazie nikt nie miał uwag unsure.gif
Wiesz co... Emirates jest milerinho(credits), wiec wejdź w jego temat i ściągnij sobie pojedyńczo ten edit smile.gif Jak bd potrzeba to OT wrzuce ponownie smile.gif

pzdR wink.gif
Damian.
Świetny edit stadionu Romy kolego wink.gif

Czekam na SB
demiano7
E9 lub ktos inny jak możecie to upnijcie mi Emiratki i Old Trafford na osobne jakies serwery smile.gif z góry dziękuje :*
E 9
Next....

Stade Kegue(National Stadium of Togo):
Screens:

DOWNLOAD

PZDR ;]
mariolazi
Super, wiedziałeś za co się zabrać - w oryginale murawa była tragiczna.
Owocnej pracy tongue.gif
arm
Good job!
Może zedytujesz też inne afrykańskie stadiony?
JustMe1987
murawa iscie "afrykanska" tongue.gif
Milerinho
calkiem niezle wink.gif) brawo wink.gif
demiano7
Dzieki za downa ale wszyscy podziwiają itp itd a nikt nie pomoże w mojej sprawie?? sad.gif to do kogo mam sie zgłosic o pomoc jak nie na forum PESa w temacie jednego z najlepszych edytorów aren ??? POMOCY tongue.gif
Kubbas
Będzie ta dłuższa murawa czy nie? ;]

Ładnie biggrin.gif pzdr
lukasz44
Podoba mi się ten stadion , dzięki za download, pozdro i dawaj dalej,
perONE
Jedziesz Andżej wink.gif

Dobry edit, dzia ;*
E 9
Arm:
W sumie myślalem nad następnymi i wydaniem paki ale zdjęć jest jak na lekarstwo.... Jakbyś znalazł jakieś konkretne fotki to z chęcią się zabiorę wink.gif

pzdR wink.gif
demiano7
E9 zdaje sie że coś wspominałeś że jak bedzie potrzeba to upniesz mi te stadiony jeszcze raz... Wiec jak możesz to upnij liverpool, man utd i arsenal...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.