Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
mariolazi
Dzięęę-kuuuu-jeeeee-myyyy!!! biggrin.gif
Szarzan
Oczywiście download cool.gif
Ekstra stadionik.

Pozdro
Vadiim
Cien w narożniku psuje troche efekt
Miałem to samo kiedy zaimportowałem belki [ przy moim edicie v.1.0] ale w sumie cholernie wlasnie ten cien szpecił wygląd stadionu [ murawy ] dlatego postanowilem, że wydam wersje bez belek i tak własnie zrobiłem a przy Twoim edicie widze, ze wlasnie pokazał sie cien, nie wiem czego to wina bo belek raczej nie ma zaimportowanych, zwróc na to uwage wink.gif
pozdrawiam
E 9
CYTAT(Vadiim @ Aug 20 2008, 19:30) *
Cien w narożniku psuje troche efekt
Miałem to samo kiedy zaimportowałem belki [ przy moim edicie v.1.0] ale w sumie cholernie wlasnie ten cien szpecił wygląd stadionu [ murawy ] dlatego postanowilem, że wydam wersje bez belek i tak własnie zrobiłem a przy Twoim edicie widze, ze wlasnie pokazał sie cien, nie wiem czego to wina bo belek raczej nie ma zaimportowanych, zwróc na to uwage wink.gif
pozdrawiam

Edytowałem własnie na podstawie tej twojej wersji, która do tej pory urzędowała w moim ks. Masz rację, trochę to szpeci wygląd...miałem zamiar zedytować wersję od milerinho, na której są belki i nie ma w.w. błędu ale musiałbym trochę się bawić zamienianiem textur wink.gif

pzdR wink.gif
E 9
NEXT WORK

Olympico Spyros Louis, Ateny(CL Ver):
Night/Fine:

Day/Fine:

i jak panowie, podoba się? cool.gif
Orange_91
CYTAT(E 9 @ Aug 21 2008, 14:47) *

Tak jak zawsze. tongue.gif Podoba sie. wink.gif
Pro-Evo-S
CYTAT(E 9 @ Aug 21 2008, 14:47) *

Nie musisz się pytać.

Klasa sama dla siebie rolleyes.gif
MaTi10
Po co się głupio pytasz tongue.gif Jak zwykle świetne;] pzdr Jagiellończyku
Vadiim
Tak, wszystko ładnie, ale powiedz sam .. po cóż dublowac wykonane już edity ?
Przecież ponownie właśnie ja edytowałem arene w Atenach i właśnie również tam wydaje mi się, że trawa sięga zenitu jezeli chodzi o jakośc i kolor..
Fajnie dobrałes i AT i BMP of grass, ale nie lepiej jakoś zabrac sie za stadiony gdzie editu nikt nie dokonał ?

Bez sens dla mnie ..

Dla ułatwienia pokazuje Ci moja wersje Aten ..

[ nie sugerowac sie bandami ;pp ]

...to tylko głupie edity, oczywiscie możesz zmieniac tekstury na stadionie na jakim tylko zechcesz, ale jest kupa stadionów nie zmienionych, wiec po cóż ludzie maja sciągajac trzy krotnie ten sam, skoro mogą sciągnąc całkiem inne, odpicowane stadiony, z których na pewno bardziej sie uciesza?
E 9
CYTAT(Vadiim @ Aug 21 2008, 14:21) *
Tak, wszystko ładnie, ale powiedz sam .. po cóż dublowac wykonane już edity ?
Przecież ponownie właśnie ja edytowałem arene w Atenach i właśnie również tam wydaje mi się, że trawa sięga zenitu jezeli chodzi o jakośc i kolor..
Fajnie dobrałes i AT i BMP of grass, ale nie lepiej jakoś zabrac sie za stadiony gdzie editu nikt nie dokonał ?

Bez sens dla mnie ..

Dla ułatwienia pokazuje Ci moja wersje Aten ..

[ nie sugerowac sie bandami ;pp ]

...to tylko głupie edity, oczywiscie możesz zmieniac tekstury na stadionie na jakim tylko zechcesz, ale jest kupa stadionów nie zmienionych, wiec po cóż ludzie maja sciągajac trzy krotnie ten sam, skoro mogą sciągnąc całkiem inne, odpicowane stadiony, z których na pewno bardziej sie uciesza?

Jest druga opcja...autor drugiej wersji editu nie wie o tym, że ktoś przed nim już takowy edit wykonał. I tak było w tym przypadku, bo nie miałem zielonego pojęcia, że edytowałeś ten stadion wink.gif

Vadiim
Nie no wiadome, że nawet wiedząc możesz edytowac który chcesz stadion, broń Boże nie mam do Ciebie pretensji bo w sumie o cóż tutaj sie dopieprzac, chodzi tylko o to, że trza wszystkim graczom iśc na rękę a nie wydawac dwa razy tych samych editów ;-))
Tylko i wyłącznie o to chodzi, bo w sumie jeżeli masz jakąś ide'e na jakiś lepszy edit niż powstal, ok rozumiem nie ma problemu, ale w sumie przecież myśle, że chocby nawet mój edit Aten nie wymaga poprawek, bo sama trawa to czyściutki convert z HD 1024 grassu wink.gif
E 9
CYTAT(Vadiim @ Aug 21 2008, 15:10) *
Nie no wiadome, że nawet wiedząc możesz edytowac który chcesz stadion, broń Boże nie mam do Ciebie pretensji bo w sumie o cóż tutaj sie dopieprzac, chodzi tylko o to, że trza wszystkim graczom iśc na rękę a nie wydawac dwa razy tych samych editów ;-))
Tylko i wyłącznie o to chodzi, bo w sumie jeżeli masz jakąś ide'e na jakiś lepszy edit niż powstal, ok rozumiem nie ma problemu, ale w sumie przecież myśle, że chocby nawet mój edit Aten nie wymaga poprawek, bo sama trawa to czyściutki convert z HD 1024 grassu wink.gif

No masz w 100% rację, ale tak jak napisałem nie wiedziałem o twoim edicie ;P . Sam używam wielu i twoich i milerinho editów i staram się dobierać pracę tak, aby dołączyły do nich te "bezbarwne" arenki wink.gif. Z Chelsea było tak, że edit nawet nie był w planach ale parę osób prosiło o nowy styl murawy i własnie dlatego się na ten stadionek zdecydowałem cool.gif

Macie może jakieś pomysły konkretne na nowe projekty?? Vadim może ci coś chodzi po głowie?smile.gif
Kubbas
Ja bym proponował aktualizację murawy na nowym Wembley, na tą z meczu towarzyskiego rozegranego wczoraj z Czechami wink.gif
mati_910
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 16:21) *
Ja bym proponował aktualizację murawy na nowym Wembley, na tą z meczu towarzyskiego rozegranego wczoraj z Czechami wink.gif

dołączam się wink.gif
E 9
Updejt starej wersji, która już mi zbrzydła ; D

Stadion Miejski, Białystok
Screeny:

cool.gif
Kubbas
Fajny, szkoda, że na Polskich stadionach nie gram wink.gif
arm
Super prace!
E 9
Narzucamy szybsze tempo cool.gif Next praca...Od teraz lecę z EPL, bo już nie dużo brakuje do gotowego kompletu...mam nadzieje, że milerinho pomoże skończyć ;D

Goodison Park, Everton FC
Screeny:

jak macie konkretne foty z Anglii to wrzucać happy.gif Kubbas nie dawaj zdjęć Wembley biggrin.gif...milerinho ma prawie ukończoną swoją wersję wink.gif
Tomi84
Konkretne edyty, jak zawsze.

Taka prośba. Jak będziesz robił Fratton Park to najlepiej zrób go z tej wersji.

http://www.speedyshare.com/558557975.html
Kubbas
hehe spoko wink.gif To czekam. Świetne prace wink.gif Dobrze, że się bierzesz za EPL.

btw powstały jakieś stadiony beniaminków?
Tomi84
QUOTE(KubbasOG @ Aug 22 2008, 23:57) *

Hull City z tego co się orientuję to nie ma.

Tu masz linki do Sunderlandu, Stoke i WBA:

Sunderland AFC- Stadium Of Light <-- http://img525.imageshack.us/img525/4012/sunderlandrh0.png

West Bromwich Albion - Hawthorns <-- http://img522.imageshack.us/img522/2025/westbromso0.png

Stoke City - Britannia Stadium <-- http://img380.imageshack.us/img380/9117/stokeft7.png
E 9
CYTAT(KubbasOG @ Aug 22 2008, 22:57) *
hehe spoko wink.gif To czekam. Świetne prace wink.gif Dobrze, że się bierzesz za EPL.

Taa są wykonane stadiony Stoke i WBA...brakuje jedynie Hull, które jest już w sumie gotowe, ale nie ma osoby do importu ;P

Panowie dawać foty! ;]
E 9
Poprawki polskich stadionów...aktualnie stać mnie na więcej niż w momencie, kiedy wydawałem paczkę.

Stadion Lecha, Poznań
Screeny:

Stadion Wisły, Kraków
Screeny:

Z Wisłą męczyłem się najdłużej, bo na tym stadionie mi zależy ;] . Na real na Wiśle jest zastosowany coś w stylu iluzji...Wzór jest w dwie strony, a patrząc np. z trybuny zza bramką widać jedynie pasy w jedną strone...W 100% ani mi ani milerinho nie udało się tego zrobić, dlatego poprzestałem na pasach w jedną stronę wink.gif.

Najlepiej będzie jak seen oceni cool.gif ... a reszta jest poprostu do tego zobowiązana ; D

pzdR
arm
Oba stadiony wyglądają super! Tak trzymaj!
Vadiim
Takie lizuje mozna tylko uzyskac przy wgrywaniu alphy texture [ 100 % opacity ] na stadiony od KONAMOSOW wink.gif
Gdy patrzymy z punktu kamery w trakcie gry, pasy czasami sa nie widoczne, lub pasy lecą pionowo, a gdy jest kamera zz bramki to widzimy te pasy badz tez pachy są w strone odwrotna, przy stadionach z rhino niestety nie da sie tego uzyskac wink.gif
E 9
Chyba jeden z najtrudniejszych jak dla mnie stadionów do edycji...praktycznie nic wychodziło huh.gif . W 100% zadowolony nie jestem ale wygląda myślę, że przyzwoicie rolleyes.gif

Telstra Stadium, Sydney
Screeny:

jest to 2 stadion do zbiżającej się po cichu paczuszki wink.gif

Komentować! cool.gif
Tomi84
Świetna robota Jagiellończyku smile.gif . Był to jeden z nielicznych stadionów na, którym gra na moim wysłużonym R9550 na high się krztusiła, a do tej pory każda Twoja edyta poprawiała mi jakość gry na stadionach na których mi przycinało więc z niecierpliwością czekam na download. Jak możesz to spróbuj tez coś podziałać na tej wersji Fratton Park, którą podrzuciłem. pzdr.
Kubbas
Kolejne świetne edity, nie zwalniasz tępa wink.gif
arm
Wygląda całkiem, całkiem... wink.gif
Milerinho
Troche ciemna ta murawa..... ale ogolnie daje rade ... pracuj dalej
djclanv1r00z
mi się podoba ten stadionik smile.gif

bardzo elegancko wygląda smile.gif

pozdro cool.gif
dikhet
wszystko pieknie, ladnie
mariolazi
CYTAT(milerinho @ Aug 26 2008, 22:47) *
Troche ciemna ta murawa..... ale ogolnie daje rade ...

Zgadzam się z milerinho, murawa ciut za ciemna u australijczyków ale generalnie nie odbiega kolorem dużo od tej rzeczywistej...
Leszek i Wisełka ładniutkie wink.gif
E 9
Macie rację z tą murawką...poprawiłem ją troche:

Lepiej ?? cool.gif Czy wracamy do tamtej wersji?
mariolazi
Według mnie ta lepsza smile.gif
MaTi10
Teraz lepiej;] co następne Panie E9 budowniczy ; D?
Tomi84
QUOTE(Tomi84 @ Aug 29 2008, 01:48) *
Świetna wersja "Ptasiego gniaza" w Pekinie, może komuś się przyda:

Stadion zrobiony przez "inside181":

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/download.php?ps7gy7vz2ws
LUB http://rapidshare.com/files/140431724/CHN_...eijing.rar.html

Od razu zrobiłem do niego nowe previewy w stylu IO:

3 wersje by Tomi84 smile.gif

Jak możesz E-9 to wyedytuj murawę i siatki na bramkach na tym stadionie. Wczoraj zagrałem na nim jeden meczyk i jak sam stadion jest bardzo dobry to murawa i siatki pozostawiają sporo do życzenia. pzdr
E 9
CYTAT(Tomi84 @ Aug 29 2008, 09:43) *
Jak możesz E-9 to wyedytuj murawę i siatki na bramkach na tym stadionie. Wczoraj zagrałem na nim jeden meczyk i jak sam stadion jest bardzo dobry to murawa i siatki pozostawiają sporo do życzenia. pzdr

Kocham Cie Tomi ;**** hehehe biggrin.gif Szukałem tego stadionu od chyba 100-u lat ; D . Oczywiście już wiadomo jaki edit będzie następny smile.gif

pzdR i jeszcze raz wielkie dzieki smile.gif)))))

EDIT:
Zacząłem przed chwilą edit i muszę powiedzieć, że może być ciężko...Po pierwsze murawa jest 256x256x8 a takich jest jak na lekarstwo...a nie mam pojęcia jak zmienić z x4 na x8...to po pierwsze. Po drugie nie mam pojęcia dlaczego, ale na murawa nie da się zastosować wzoru...Znalazłem kilka murawek w x8 aby je przetestować, wrzucam alpa texture i co? Bez przerwy jednolity dywan O_o

Co jest?? Milerinho,Vadiim może wy macie pojęcie co jest nie tak?? unsure.gif
kacpero
moze ktos mi da downald stadionu evertonu stworzonego przez e9 bo nie wiedze go a ladny stadionik biggrin.gif
E 9
Next work...

Lia Manoliu, Bukarest
Screeny:

DOWNLOAD

Comments Please smile.gif
Tomi84
Zajebisty. Brawo po raz kolejny.
Orange_91
Świetne prace. Przypinam. wink.gif
Windziak
Jak można ściągnąć stadion Wisły i Lecha??
mariolazi
Kapitalna robota, gratuluje przypiecia smile.gif

Niezła trawa cool.gif
E 9
Next..

Constant Vanden Stock, Bruksela
Screens:

http://www.sendspace.com/file/81qrj1 ...DOWNLOAD...

dzięki za ogrom komentów, człowiek aż pali sie do pracy O_o

Teraz planuje zrobić update'y dla stadionów z Ekstraklasy na potrzeby Ekstraklasa Pach 5.0 ... closedeyes.gif
Tomi84
Jak zwykle zajebisty edit smile.gif
perONE
CYTAT(Tomi84 @ Sep 13 2008, 16:16) *
Jak zwykle zajebisty edit smile.gif

+1 wink.gif
abdel1908
Wielkie brawa , zwykle nie oceniam prac innych ale to mi się bardzo podoba. Pozdrawiam.
MaTi10
Jak zwykle świetnie smile.gif Bartek zrób na Legii tak aby było mniej wiary na Żylecie smile.gif wiadomo o co chodzi tongue.gif ITI...
Jacmen
Kolejna praca na wysokim poziomie pzdr ;
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.